2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bizde aldık ama sepet değil. 3 yumurta ve ekmek
Ya işte o ev sahıbıne kalmıs kımı süslü hazırlıyor kımı normal yumurta verıyor evıne ilk gidilince ille bişey vermeden yollanmaz bızım sepetlerde bı tane lınaya yumurta kalanlar ertusa cıkolata
Ay ben neden rahatsız olduğunu buldum ben koca bır tabak pırasa yedım ve gaz yaparmış bebeğe

İyiymiş Ertuşa yaramış
Hay Allah neyse en azından neden olduğunu çözmüşsün

3 gün çok iyimiş ama hormon falan almıyım yıllardır alıştım çok olmaya zaten..yaşım 28 30a geliyorum
Evet kızımda bize de verdiler biri üşenip 4 tane yumurtayı poşete koyup vermişti
Takmazlar kuzum o zaman bana doktor 35 üstü olsan belki demişti
Evet aynısı buzdolabı poşetine uc yumurta koyup verme (görümce)

İyiymiş Ertuşa yaramış
Hay Allah neyse en azından neden olduğunu çözmüşsün
Gecen haftada bir gün yıne pırasa yapmıştım sanırım yıne aynı durumlar olmustu pırasayı haftalık menülerden bir çıkarayım bakayım
Sorma ona yarıyor gecen sepetı almıs koşuyor arabaya tum yumurtalar bırbırıne çarpıp kırılmış içindeki herşey yumurta olmuş

Ya ben bu gaz meselesini anlamadım canım ya Osman gönülal var insta da annenin bedeni ayrı bebeğin bedeni ayrı çorap giymemek fasulye yemek bebekte gaz yapmaz diyor ben mi yanlış anladım ki

Ya ben bu gaz meselesini anlamadım canım ya Osman gönülal var insta da annenin bedeni ayrı bebeğin bedeni ayrı çorap giymemek fasulye yemek bebekte gaz yapmaz diyor ben mi yanlış anladım ki
İlk 6 ay bence bebek etkılenıyor sonrasında bende cok takılmam ama edıyor bence oyle oldugunu savunanlar var evet

12 günlük bebek kolik olur mu ki bilmiyorum kolik için daha erken diyorlar şimdiden böyleyse ne olacak kolik kare kolik mi olacak çocuk anlamadım gerçekten asm doktoru gaz sancıları 15 günden önce beklemeyiz aslında neden bu kadar erken başlamış dedi çocuk bir haftalık olduğundan beri böyle giderek de şiddetleniyor
Bugün sadece 1 saat uyudu bir de aralarda memede uyudu az az gece dörtten beri ne uyku ne bir şey sürekli ıkınır gibi topak olup ağlıyor uykusuzluktan bayılıyor yine de uyumuyor saatlerce ağlamaya ne enerji dayanır ne bir şey
Ben de başka köşede ağlıyorum elimden bir şey gelmedikçe
Uykusuzluktan yorgunluktan üzüntüden ağrılardan etrafı çift görmeye başladım
Ben bu annelik işini beceremedim beceremiyorum galiba benim altından kalkabileceğim bir şey değilmiş bu
Gözlerim şişti ağlamaktan ama yok çare bulamıyorum çocuğa
Papatyamaviss şurubu soracağım doktoruna kuzum inşallah bir mucize olur işe yarar yoksa ne olacak böyle
Satilucky sallamak gezmek ana kucakları hiçbir şey ise yaramıyor kuzum bizde çok inat çok hareketli bir çocuk bir de bezini zor değiştiriyoruz ayakları elleri kafası sürekli çırpınıyor koyduğumuz yerde durmuyor kendini kaydıra kaydıra reflü yatağından bile iniyor kundak çarşaf sallanmak sırt üstü yatmak hiçbir şey istemiyor küçük bir sinir küpü adeta
atatalya yok kuzum beyaz gürültü kolik müziği faydasız her şey bir ara kurutma makinesi sesine susuyordu şimdi onu da çözdü

Bir de sakin birinin almasını dene canım çünkü sen stres oldukça bebek de olur. Senin stres olman da çok normal

kızlar yenidoğan bebekler 15-16 saat uyur diyorlar ama benim bebeğim 10 saat bile uyuyor mu emin değilim,kucağımda uyuyuca saatlerdir uyuyor ama yatağına koyunca hemen gözlerini açıyorsizin bebekler de böyle mi

Ya benimki de bütün gün ağladı dün aşı yaparken aşı yeri kanadı o mu acıyo, karnı da çok sert gaz mı nedir anlamadım meme istiyor emince yine gaz oluyor bir kısır döngüdeyiz, boğazları acıyordur öyle bağırıyor ki. Yıkadık sıcak suyla, havlu ütüleyip koydum karnına, en son nurse harveys colex verdik onda da tatlandırıcı varmış çocuk bi hevesle içince şüphelenip baktım içime de sinmedi ama sonra kakasını yaptı biraz gaz çıkardı ama hala tam rahatlamadı. Şimdi yine emme sonrası uyuyor ama ağrısı geçti mi bilmiyorum. Sürekli kimyon çayı içiyorum kimyon kokuyorum resmen, hatta geçen eşim çocuğu seviyor çocuk kimyon kokuyor dedi dhdhdj Ne olacak bu halimiz, babasında sakinleştirdi bugün hep meme istedi.

Çok zor bir durum bir an evvel geçer inşallah bir şekilde büyüyecek anneliği beceremedim diye düşünme onun için bu dünyadaki en iyi en güzel anne sensin
Zeytinyağı veriyorum bir iki gündür bizim doktor yeni başladı pırt pırt atıyor mama yediği halde çok aşırı gazı olmuyor iki gündür bir de probiyotik damla başladık.İstersen doktora sorup sende ver belki iyi gelir
Kendin tane kimyon rezene ikisinden bir tatlı kaşığı bir kupa sıcak suda demle iç.Papatya çayı sorup içebilirsin sütünden bebeğe de geçer rahatlatır belki
Kuzum benim aklıma başka bir şey de gelmiyor inan ki
Bir an evvel atlatırsınız inşallah

Kuzum karnının tümü sert ise gazı vardır.O şuruptan bende tatlandırıcı madde var içeriği kötü diye almadım ama gererkirse alırım veriri.Çocuk onu içince rahatlıyorsa ver gitsin bence çünkü daha nelerden katkı maddesi alacak en azından bu onu rahatlatan bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…