2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ay kıyamam yaaa tüh bekleme git bari canım. Bu gaz damlası olayı deneme yanılma ile bulunan birşeymiş. Duru’nun kakasını bozdu biogaia. Zaten bağırsakları çok çalışıyormuş biogaia ile birlikte kombo oldu. İshal gibi cır cır gidiyordu çocuk. Bıraktım şimdi çok şükür daha iyi normal. Bağırsak sesleri kesildi daha sakin.
Ya işte bebek annesini istiyor. YouTube da beyaz gürültü işe yarıyor bizde. mor bereli bi bebeğim resmi var. Başka beyaz gürültüleri sevmiyor. Eminim denemişsindir ama farklı videolarda da şansını deneyebilirsin canım.
Biz sokağa çıkınca gazmış kakaymış hepsini unutuyoruz, şekil A (pp) da görüldüğü gibiyiz
Gezin tabi Antalya sıcak ben de balkona çıkıyorum işte

Biz sokağa çıkınca gazmış kakaymış hepsini unutuyoruz, şekil A (pp) da görüldüğü gibiyiz
Oh maşallah Biz de böyle oluyoruz dışarda ne hikmet varda şu arabada dün aşı olduk yavrum koca iğneyi soktular içim gitti azcık avuttum mızıldanırken koydum arabaya eve kadar uyudu

Son güzel havalar tadını çıkarın

Ay noldu ki ben kaçırmışım
Şaştı duzenı yıne uyku yok dunden berı gece bıkere mama verdım uyur belkı dıye bayadır vermemiştim 2-3 hfta olmustur acaba dedım o mu yaptı cok ıkınıyor bu seferde uyumuyor çığlık atıyor hiç uyumadım

Memende 40 dk kalıyorsa ne güzel. Benimki çok tembel hemen uyuyor. İki cak cuk yapıyor bırakıyor. Her meme üstüne mama vermek durumunda kalıyorum. Ama benim de ortalama besleme sürem 2 saattir geceleri 3

Benim normalim öyle.hep 10 gün oluyorum ve dediğin gibi çok yoğun geçiyor.ilk çocuktan sonra azalır dedim yine aynı.şimdi 2.çocuktan sonra azalır diye umuyorum.sprial herkeste farklı etki mi yapıyor acaba belki benimkini azaltır kayma mevzusu da kafamı kurcalıyor ama hap almaktan iyidir 6ayda 1 giderim
Benim bir tanidigimin bu sene spiral yerli yerinee durdugu halde hamile kaldi mucize bebek dedi doktor
Aa Allah bağışlasın tam mucizeymiş Allahtan gelene kimse dur diyemiyor tedbir bizden takdir ondan diyelim

Memende 40 dk kalıyorsa ne güzel. Benimki çok tembel hemen uyuyor. İki cak cuk yapıyor bırakıyor. Her meme üstüne mama vermek durumunda kalıyorum. Ama benim de ortalama besleme sürem 2 saattir geceleri 3
Aktif 20 ser dakika kalmıyor tabi ama ben yinede 40 dk toplamda tutuyorum.. bazen bu 1 saat oluyor bazen 25 dk zor duruyor..

Mamaya karşı değilim canım ama bebeklerimize yetecek süt gelse hemen keserim...sanırım 2 ay daha mama emzirme devam gibi.

Benim kuzenin de 2.çocuğuna köşe minderi diyorduk biz Koyduğun yerde duruyordu ama ilk bebeği kolikti Valla ben çok şikayetçi değilim daha zorlarını da gördüm
Bizim arkadaşın oğlu da öyle işte ama oğlan 2 numara 1 numara kızı komikmiş hiç durmuyormuş Allah 2.de yüzüne gülmüş

Ne güzel biz de öyleyiz evde ağlıyoruz pusete koydu mu yürümeye başlayınca susuyor

Anladım kuzum deneyeyim bi onları da bende fisher price sesli uyku yardımcısı var onu çok sevmedi elektrikli süpürge sesini seviyor bir de dediğini deneyeyim

Kuzum hava aşırı soğuk değil Kütahya'da Eskişehir'den soğuk ama ben bile çıkıyorum bir de Duru daha da büyüdü toplandı iyice korkma şimdi çıkar iyice soğuklarda hiç çıkamazsınız

Hep isilik isilik oldu cocuk ya
Bizşmkinin de altı kızardı şimdi topladı yavrum

Almayın dedım anacım kimseye demıyorum artık
Tecrübeli anne valla her şeyde önce seni dinlemek lazım

Sleepyde benimkine iyi gelmedi. Molfixte sikinti olursa prima alicam yapicsk bisey yok
Sleepy bize de iyi gelmedi yenidoğanı hastanede başladık iz yapmıştı acil molfix mavi paket bulduk başladık sonra ikisi karışık gittim yenidoğan sleepy bitince 2 numara sleepy aldık resmen poposunda ve üst kısımda sivilce gibi ısılık oldu. Kalan mavş paket molfixe geçtim 3 bez değiştirmede geçti kızarıklığı. Bugün de molfix sarı paket pure and soft aldım bakalım nolacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…