Ay kıyamam yaaa tüh bekleme git bari canım. Bu gaz damlası olayı deneme yanılma ile bulunan birşeymiş.Canım ben Alper Bey'den gaz damlası istemeye karar verdim. Biogaia probiyotik sonuçta bir ilaç gibi değil zorda kaldığımda vermek istiyorum böyle çocuğa da bana da eziyet oldu. Dün o kadar ağladı ki gözleri kıpkırmızı olduYouTube'dan masaj tekniklerine bakıyorum her gün onları yapıp biogaiaya devam edeceğim hala devam eder de uyumazsa aldığım damlayı veririm diye düşündüm. Bilmiyorum belki 2. Ay kontrolünü bekleyemeyiz böyle giderse
Ya işte bebek annesini istiyor. YouTube da beyaz gürültü işe yarıyor bizde. mor bereli bi bebeğim resmi var. Başka beyaz gürültüleri sevmiyor. Eminim denemişsindir ama farklı videolarda da şansını deneyebilirsin canım.Kuzum yanıma yatırıyorum yine ağlıyor ille de göğsümde uyumak istiyor beyfendi dün gece 23den beri uyur uyanık sabahı ettik öyle derin uyumadı hiç.Daha 10.30da daldı derin uykuya düşün bende ancak 1 saat uyuyup kalktımBenim sıcaklığımdan ziyade göğsümü kokumu istiyor sıpa
Gezin tabi Antalya sıcakBiz sokağa çıkınca gazmış kakaymış hepsini unutuyoruz, şekil A (pp) da görüldüğü gibiyiz
Hep isilik isilik oldu cocuk yaPapatyamaviss dediği gibi sleepy yok valla kullanılmaz bize de iyi gelmedi 1 hafta kullandık kızardı bizde migrostan molfix 1 beden aldık daha küçük 1.5 ay rahat 1 beden kullanırız gibi
Bizimkide arabada oyle. Nedir bu araba sevdasiBiz sokağa çıkınca gazmış kakaymış hepsini unutuyoruz, şekil A (pp) da görüldüğü gibiyiz
Ay o da işkence oldu bize çocuk yanıyor bazen. Bir gün banyo günü bir gün gezme günü yaptıkGezin tabi Antalya sıcakben de balkona çıkıyorum işte
Valla sokaklarda kalacaz gibiBizimkide arabada oyle. Nedir bu araba sevdasi
Almayın dedım anacım kimseye demıyorum artıkPapatyamaviss dediği gibi sleepy yok valla kullanılmaz bize de iyi gelmedi 1 hafta kullandık kızardı bizde migrostan molfix 1 beden aldık daha küçük 1.5 ay rahat 1 beden kullanırız gibi
Yerım onu ben sakınlessın dıye herseyı demıyorum cok bı kotu ya , dun gece hazır sıvı mamalar dan verdim omu yaptı acabaBiz sokağa çıkınca gazmış kakaymış hepsini unutuyoruz, şekil A (pp) da görüldüğü gibiyiz
Son güzel havalar tadını çıkarınAy o da işkence oldu bize çocuk yanıyor bazen. Bir gün banyo günü bir gün gezme günü yaptık
Valla sokaklarda kalacaz gibi
Ay noldu ki ben kaçırmışımYerım onu ben sakınlessın dıye herseyı demıyorum cok bı kotu ya , dun gece hazır sıvı mamalar dan verdim omu yaptı acaba
Oh maşallahBiz sokağa çıkınca gazmış kakaymış hepsini unutuyoruz, şekil A (pp) da görüldüğü gibiyiz
Şaştı duzenı yıne uyku yok dunden berı gece bıkere mama verdım uyur belkı dıye bayadır vermemiştim 2-3 hfta olmustur acaba dedım o mu yaptı cok ıkınıyor bu seferde uyumuyor çığlık atıyor hiç uyumadımSon güzel havalar tadını çıkarın
Ay noldu ki ben kaçırmışım
Memende 40 dk kalıyorsa ne güzel. Benimki çok tembel hemen uyuyor. İki cak cuk yapıyor bırakıyor. Her meme üstüne mama vermek durumunda kalıyorum. Ama benim de ortalama besleme sürem 2 saattir geceleri 3Günaydın, ben mi yanlış besliyorum kızımı?
Emzirme 40 dk
2Saat sonra emzirme 40 dk
2 saat sonra mama 60 lik
2 saat sonra emzirme
2 saat sonra emzirme
2 saat sonra mama
Böyle veriyorum...
2 saatlere bakmayın mikirdaninca arada ki saatler azalır...
Siz nasıl besliyorsujux var mı program? 12 günlüğüz daha
Geçmiş olsun canım ne dediler Ertuş beyeSağol kuzum umarım basit bi mikroptur
Benim normalim öyle.hep 10 gün oluyorum ve dediğin gibi çok yoğun geçiyor.ilk çocuktan sonra azalır dedim yine aynı.şimdi 2.çocuktan sonra azalır diye umuyorum.sprial herkeste farklı etki mi yapıyor acaba belki benimkini azaltırKuzum 10-12 gün adet oluyordum böyle bes altı günü efsane yoğun hıc oyle adet olduğumu bilmem halıya kadar geçmişti bikere alışma süreci dedi bekledim falan yok , döngüm 25-28 gun arası zaten bır döngüde hepı topu 10 gün temiz kalıyordum gına geldı , ebe çıkartırkende iyiki gelmişsin kaymış dedi
Aa Allah bağışlasın tam mucizeymişBenim bir tanidigimin bu sene spiral yerli yerinee durdugu halde hamile kaldi mucize bebek dedi doktor
Gaz mı yaptı acaba o mama , balkonda falan susmaz mı? Ay bende denicektim ondan yapar mı ki gazYerım onu ben sakınlessın dıye herseyı demıyorum cok bı kotu ya , dun gece hazır sıvı mamalar dan verdim omu yaptı acaba
Oğluşun neyi varmış?Sağol kuzum umarım basit bi mikroptur
Aktif 20 ser dakika kalmıyor tabi ama ben yinede 40 dk toplamda tutuyorum.. bazen bu 1 saat oluyor bazen 25 dk zor duruyor..Memende 40 dk kalıyorsa ne güzel. Benimki çok tembel hemen uyuyor. İki cak cuk yapıyor bırakıyor. Her meme üstüne mama vermek durumunda kalıyorum. Ama benim de ortalama besleme sürem 2 saattir geceleri 3
Bizim arkadaşın oğlu da öyle işte ama oğlan 2 numara 1 numara kızı komikmiş hiç durmuyormuş Allah 2.de yüzüne gülmüşBenim kuzenin de 2.çocuğuna köşe minderi diyorduk bizKoyduğun yerde duruyordu ama ilk bebeği kolikti Valla ben çok şikayetçi değilim daha zorlarını da gördüm
Ne güzel biz de öyleyiz evde ağlıyoruz pusete koydu mu yürümeye başlayınca susuyorBiz sokağa çıkınca gazmış kakaymış hepsini unutuyoruz, şekil A (pp) da görüldüğü gibiyiz
Anladım kuzum deneyeyim bi onları da bende fisher price sesli uyku yardımcısı var onu çok sevmedi elektrikli süpürge sesini seviyor bir de dediğini deneyeyimYa işte bebek annesini istiyor. YouTube da beyaz gürültü işe yarıyor bizde. mor bereli bi bebeğim resmi var. Başka beyaz gürültüleri sevmiyor. Eminim denemişsindir ama farklı videolarda da şansını deneyebilirsin canım.
Gezin tabi Antalya sıcakben de balkona çıkıyorum işte
Bizşmkinin de altı kızardı şimdi topladı yavrumHep isilik isilik oldu cocuk ya
Tecrübeli anne valla her şeyde önce seni dinlemek lazımAlmayın dedım anacım kimseye demıyorum artık
Sleepy bize de iyi gelmedi yenidoğanı hastanede başladık iz yapmıştı acil molfix mavi paket bulduk başladık sonra ikisi karışık gittim yenidoğan sleepy bitince 2 numara sleepy aldık resmen poposunda ve üst kısımda sivilce gibi ısılık oldu. Kalan mavş paket molfixe geçtim 3 bez değiştirmede geçti kızarıklığı. Bugün de molfix sarı paket pure and soft aldım bakalım nolacakSleepyde benimkine iyi gelmedi. Molfixte sikinti olursa prima alicam yapicsk bisey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?