- 17 Ağustos 2021
- 1.895
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.979
- 83
- 27
Fırın yemekleri en sevdiğim kurtarıcılarBiz hergun disardan yiyoruz yapamiyorum ki. Bugun firina aticam biseyler kolay oluyor allahtan oyle olunca uyuyunca sipsak aticam hemen
Göbeğim beni de rahatsız ediyor dün eşime bırakıp bir duş aldım da kendime geldim.Kuzum yanıma yatırıyorum yine ağlıyor ille de göğsümde uyumak istiyor beyfendi dün gece 23den beri uyur uyanık sabahı ettik öyle derin uyumadı hiç.Daha 10.30da daldı derin uykuya düşün bende ancak 1 saat uyuyup kalktımBenim sıcaklığımdan ziyade göğsümü kokumu istiyor sıpa
Kuzum kolik olabilir bu şekilde durmuyorsakolik bebekler sallanmayı sever evde ayakta battaniyede sallamayı dene bir de sen toplanmamışsın ama eşin günde 15 dk da olsa çocuğa hava aldırıp yürütsün onu da seviyorlar
Kaşım çıktı göbeğim beni rahatsız ediyor, uykusuz gecelerden sonra saçımı zor tarıyorum bazen, köpeğimi hala tuvalete çıkarmadım başaracağım inanıyorum
Kuzum bence gaz varsa bekleme al bir de zeytinyağı dünden beri veriyorum ben sanki rahat yani kakayı da yapıyor yaparken gaz da çıkarıyor.
Yeni nesil dediğiniz nasıl kızlar pure&soft mu?Ya bu yeni nesil molfix dediklerinden herkes çok şikayetçi, bendekilerin hepsi de yeni nesilçiş göstergesi yok ve herkes sızma, pişik yaptı diyor. Bizde de oldu sızma ama ben kendim bağlayamadım diye düşünüyorum Çocuk da geçti 4 kiloyu ama ben 2 numara takınca büyük geliyor sanki sadece bacak kısmı azcık geniş olsa 1 no olcak gibi ama kızartıyor şimdi.
Bizimki de ishal cır cır gidiyor. Bioagiayı bırakınca nasıl oldu? Bir de bebekler zaten sıvı kaka yapmaz mı canım ya normal sanıyordumAy kıyamam yaaa tüh bekleme git bari canım. Bu gaz damlası olayı deneme yanılma ile bulunan birşeymiş.Duru’nun kakasını bozdu biogaia. Zaten bağırsakları çok çalışıyormuş biogaia ile birlikte kombo oldu. İshal gibi cır cır gidiyordu çocuk. Bıraktım şimdi çok şükür daha iyi normal. Bağırsak sesleri kesildi daha sakin.
Ya işte bebek annesini istiyor. YouTube da beyaz gürültü işe yarıyor bizde. mor bereli bi bebeğim resmi var. Başka beyaz gürültüleri sevmiyor. Eminim denemişsindir ama farklı videolarda da şansını deneyebilirsin canım.
Gezin tabi Antalya sıcakben de balkona çıkıyorum işte
Ben doğduğundan beri sleepy kullanıyorum önceden almıştım bitsin diye kullandım bitirdim geçen eşimi gönderdim bez almaya pure&soft bulamamış civardaSleepy bize de iyi gelmedi yenidoğanı hastanede başladık iz yapmıştı acil molfix mavi paket bulduk başladık sonra ikisi karışık gittim yenidoğan sleepy bitince 2 numara sleepy aldık resmen poposunda ve üst kısımda sivilce gibi ısılık oldu. Kalan mavş paket molfixe geçtim 3 bez değiştirmede geçti kızarıklığı. Bugün de molfix sarı paket pure and soft aldım bakalım nolacak
Aynen valla bir de benim göbeğim bildiğin karardı kahverengi oldu tenim beyaz göbeğim kara allahım çok irrite ediyor beni eşime diyorum sakın bana bakma adam benden tiksinir diye de korkuyorumFırın yemekleri en sevdiğim kurtarıcılar
Göbeğim beni de rahatsız ediyor dün eşime bırakıp bir duş aldım da kendime geldim.bakım seviyem bu kadar düştü buna da sinir oluyorum.
Zeytinyağı çok duyuyorum dün hiç aklıma gelmedi keşke verseydim
Ben doğduğundan beri sleepy kullanıyorum önceden almıştım bitsin diye kullandım bitirdim geçen eşimi gönderdim bez almaya pure&soft bulamamış civardaacil durumdu yine sleepy bionatural aldık. Ben de değiştirmek istiyorum. Pişik, isilik olmasak da çok naylonumsu gibi geliyor bir pamuk pamuk değil gibi. Ama yeni nesil kötü yorumlanmış göstergesi yok falan diyorlar öyleli istemiyorum mavi paket nasıl ?
Damla vermıs kuzum okulda mıkroplu bıseye elını surup kapmıştır demiş , sağol kuzumGeçmiş olsun canım ne dediler Ertuş beye
Kuzum hormonlu taktırabılırsın o azaltıyor bana yaşım 30 dan küçük diye takmadı o zaman hiç adet olmazsın dedı senın yaşın kaç bilmiyorum ama bı tanıdıgım oyle yapmıstı uc gun oluyordu sadeceBenim normalim öyle.hep 10 gün oluyorum ve dediğin gibi çok yoğun geçiyor.ilk çocuktan sonra azalır dedim yine aynı.şimdi 2.çocuktan sonra azalır diye umuyorum.sprial herkeste farklı etki mi yapıyor acaba belki benimkini azaltırkayma mevzusu da kafamı kurcalıyor ama hap almaktan iyidir 6ayda 1 giderim
Aa Allah bağışlasın tam mucizeymişAllahtan gelene kimse dur diyemiyor tedbir bizden takdir ondan diyelim
Ondan oncede huysuz du şimdi bilemicem aslında ama aşırı pratık bişey birtane almıstım ne olur ne olmaz diye dolapta duruyordu oyle , onu içtikten 5 dk sonra kaka yaptı baya aslındaGaz mı yaptı acaba o mama , balkonda falan susmaz mı? Ay bende denicektim ondan yapar mı ki gaz
Okuldan muhtemelen kapmıştır demiş kuzum doktor eşime Linaya yaklaşmasın yıne demiş becerebilirsekOğluşun neyi varmış?
Ben yumurta toplamaya başladım kızBizim arkadaşın oğlu da öyle işte ama oğlan 2 numara 1 numara kızı komikmiş hiç durmuyormuş Allah 2.de yüzüne gülmüş
Ne güzel biz de öyleyiz evde ağlıyoruz pusete koydu mu yürümeye başlayınca susuyor
Anladım kuzum deneyeyim bi onları da bende fisher price sesli uyku yardımcısı var onu çok sevmedi elektrikli süpürge sesini seviyor bir de dediğini deneyeyim
Kuzum hava aşırı soğuk değil Kütahya'da Eskişehir'den soğuk ama ben bile çıkıyorum bir de Duru daha da büyüdü toplandı iyice korkma şimdi çıkar iyice soğuklarda hiç çıkamazsınız
Bizşmkinin de altı kızardı şimdi topladı yavrum
Tecrübeli anne valla her şeyde önce seni dinlemek lazım
Ah canım ya hamilelik sonrası rahatlasan demiştik olmadı mıKızlar Allah rızası için bana bir akıl verin. Uykusuzluktan yorgunluktan bayılmak üzereyim çünkü. Evde dört kişiyiz gece gündüz ama kimsenin faydası yok çünkü Barbaros sadece memede susuyor. Göğüs uçlarım perişan iyileşmeye vakit bile kalmıyor
Sezeryan sonrası hala toparlanamadım zaten ağrılarım sızılarım devam ediyor hareket bile zor ediyorum bu halde bir de durmadan ağlayan bebekle uğraşmaya çalışıyorum
Aç mı gazı mı var derdi ne bilmiyorum. Doktor ve ebe eğer kakalı çişli bez sayısı iyiyse emerken yutkunma sesi geliyorsa şimdilik mamaya gerek yok dedi bunlar ok ama çocuk uyanık olduğu her dakika mütemadiyen asla susmadan etini koparmışız gibi ağlıyor
Uyurken sesi yok sadece bir de emerken
Bazen uyuyor saatlerce uyanmıyor iki saatte bir beslemek için zor kaldırıyorum
Ama bazen akşam ya da sabaha karşı bir tutuyor bu neyse ne yapsak kar etmiyor aşağı yukarı 4-5 saat sürüyor bu mevzu
Uykusundan poposunu dışarı iterek ıkınır gibi yaparak uyanıyor ve başlıyoruz… gazını çıkarmaya çalışıyoruz yok sallıyoruz yok emzik veriyoruz yok sadece memede susuyor uyuyakalıyor yerine yatırıyoruz hop yine aynı şey bazen memede uyurken de aynı şekilde gerinip gerinip uyanıyor yine ağlama krizleri yine meme şeklinde bir döngü
Bugün de gece dörtte başladı bu döngü bu saate kadar devam etti daha yeni uyutabildim
Sabaha kadar o ağladı ben ağladım
Doktoru gazı olabilir ama 15 günlükten önce gaz damlası falan kullanmayalım kendisi çıkarmaya çalışsın diyoriyi de bu şekilde çocuk da bitti tükendi ben de bittim tükendim
Ne bu gaz mı yoksa çocuk doymuyor mu? Ne yapacağım ben
Geçmiş olsun. İnşallah durur yaklaşmadanOkuldan muhtemelen kapmıştır demiş kuzum doktor eşime Linaya yaklaşmasın yıne demiş becerebilirsek
Ben dinledim bacımAlmayın dedım anacım kimseye demıyorum artık
O niye kız ben bilmiyorumBen yumurta toplamaya başladım kızher hafta gidiyorum birine
Bundan sonra dinleyip dinlememek size kalmış
Yok canım mavi paketi değiştirmişler. Pure and soft iki paket kullanmıştım keşke ona devam etseydimYeni nesil dediğiniz nasıl kızlar pure&soft mu?
Canım nasıl oldu? Sarılık falan yoktu dimi sen yine de zorla uyandır besle. Beklemesin o kadarKızlar sabah 6 dan beri kızım uyanıp emmiyir zorla 5 10 dk emzirdim yine yok
Eşim geldi zorla uyandırdık nazar duası falan okuduk kendine geldi. Sarılık yoktu ateşi de yoktu. Tepki veriyordu ama gözlerini açamıyorduCanım nasıl oldu? Sarılık falan yoktu dimi sen yine de zorla uyandır besle. Beklemesin o kadar
40 çıkınca birine gidiyorsun ya , onlarda sana yumurta sepeti hazırlayıp verıyorO niye kız ben bilmiyorum
Bizde aldık ama sepet değil. 3 yumurta ve ekmek40 çıkınca birine gidiyorsun ya , onlarda sana yumurta sepeti hazırlayıp verıyor
He kırk adetlerinden biri hiç duymamıştım40 çıkınca birine gidiyorsun ya , onlarda sana yumurta sepeti hazırlayıp verıyor
Sleepynin tek güzel yanı çiş göstergesi olmasıydı molfixlerde yok yani benim aldığım hem mavi hem sarı pakette de yoktu. Bende e bebekte zor buldum pure and soft 1 numara aldım 2 numarası hiçbi yerde yok internette de yokFırın yemekleri en sevdiğim kurtarıcılar
Göbeğim beni de rahatsız ediyor dün eşime bırakıp bir duş aldım da kendime geldim.bakım seviyem bu kadar düştü buna da sinir oluyorum.
Zeytinyağı çok duyuyorum dün hiç aklıma gelmedi keşke verseydim
Yeni nesil dediğiniz nasıl kızlar pure&soft mu?
Bizimki de ishal cır cır gidiyor. Bioagiayı bırakınca nasıl oldu? Bir de bebekler zaten sıvı kaka yapmaz mı canım ya normal sanıyordum
Ben doğduğundan beri sleepy kullanıyorum önceden almıştım bitsin diye kullandım bitirdim geçen eşimi gönderdim bez almaya pure&soft bulamamış civardaacil durumdu yine sleepy bionatural aldık. Ben de değiştirmek istiyorum. Pişik, isilik olmasak da çok naylonumsu gibi geliyor bir pamuk pamuk değil gibi. Ama yeni nesil kötü yorumlanmış göstergesi yok falan diyorlar öyleli istemiyorum mavi paket nasıl ?
3 gün çok iyimişKuzum hormonlu taktırabılırsın o azaltıyor bana yaşım 30 dan küçük diye takmadı o zaman hiç adet olmazsın dedı senın yaşın kaç bilmiyorum ama bı tanıdıgım oyle yapmıstı uc gun oluyordu sadece
Evet kızımda bize de verdiler biri üşenip 4 tane yumurtayı poşete koyup vermişti40 çıkınca birine gidiyorsun ya , onlarda sana yumurta sepeti hazırlayıp verıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?