2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Biz hergun disardan yiyoruz yapamiyorum ki. Bugun firina aticam biseyler kolay oluyor allahtan oyle olunca uyuyunca sipsak aticam hemen
Fırın yemekleri en sevdiğim kurtarıcılar
Göbeğim beni de rahatsız ediyor dün eşime bırakıp bir duş aldım da kendime geldim. bakım seviyem bu kadar düştü buna da sinir oluyorum.
Zeytinyağı çok duyuyorum dün hiç aklıma gelmedi keşke verseydim
Yeni nesil dediğiniz nasıl kızlar pure&soft mu?
Bizimki de ishal cır cır gidiyor. Bioagiayı bırakınca nasıl oldu? Bir de bebekler zaten sıvı kaka yapmaz mı canım ya normal sanıyordum
Ben doğduğundan beri sleepy kullanıyorum önceden almıştım bitsin diye kullandım bitirdim geçen eşimi gönderdim bez almaya pure&soft bulamamış civarda acil durumdu yine sleepy bionatural aldık. Ben de değiştirmek istiyorum. Pişik, isilik olmasak da çok naylonumsu gibi geliyor bir pamuk pamuk değil gibi. Ama yeni nesil kötü yorumlanmış göstergesi yok falan diyorlar öyleli istemiyorum mavi paket nasıl ?

Aynen valla bir de benim göbeğim bildiğin karardı kahverengi oldu tenim beyaz göbeğim kara allahım çok irrite ediyor beni eşime diyorum sakın bana bakma adam benden tiksinir diye de korkuyorum Ama bak ben her gün dışarı çıkmaya çalışıyorum her gün çıkarken bb krem maskara allık sürüyorum 5 dkda o bile o kadar iyi geliyor ki İshal gibi ise zeytinyağı daha çok ishal yapar belki bilemedim
Valla ben eski nesil yeni nesil bilmiyorum geçen acil alalım dedik pure&soft 1 beden yokmuş marketlerde eşim mavi paket almış o da güzel çiş göstergesi göremedim ben ama gerekli bir şey mi çil yapınca belli oluyor ağırlığından renginden zaten

Kuzum hormonlu taktırabılırsın o azaltıyor bana yaşım 30 dan küçük diye takmadı o zaman hiç adet olmazsın dedı senın yaşın kaç bilmiyorum ama bı tanıdıgım oyle yapmıstı uc gun oluyordu sadece

Gaz mı yaptı acaba o mama , balkonda falan susmaz mı? Ay bende denicektim ondan yapar mı ki gaz
Ondan oncede huysuz du şimdi bilemicem aslında ama aşırı pratık bişey birtane almıstım ne olur ne olmaz diye dolapta duruyordu oyle , onu içtikten 5 dk sonra kaka yaptı baya aslında

Ben yumurta toplamaya başladım kız her hafta gidiyorum birine
Bundan sonra dinleyip dinlememek size kalmış

Ah canım ya hamilelik sonrası rahatlasan demiştik olmadı mı Kolik olabilir mi acaba belli saatlerde sebepsiz ağlama krizleri genelde kolik oluyor. Bizim kuzenin oğlu çarşafta sallanarak susuyordu. Bir de benim kucağımda bi köşe lambası vardı ona bakarak ben kucağımda hoplatıyordum. Annesi stres olduğu için onda da susmuyordu. Sakin biri alıp denesin sakinleştirmeyi. Bir de buzuki orhan var kolik bebekler için müzikler yapmış dene istersen

Sleepynin tek güzel yanı çiş göstergesi olmasıydı molfixlerde yok yani benim aldığım hem mavi hem sarı pakette de yoktu. Bende e bebekte zor buldum pure and soft 1 numara aldım 2 numarası hiçbi yerde yok internette de yok

3 gün çok iyimiş ama hormon falan almıyım yıllardır alıştım çok olmaya zaten..yaşım 28 30a geliyorum
40 çıkınca birine gidiyorsun ya , onlarda sana yumurta sepeti hazırlayıp verıyor
Evet kızımda bize de verdiler biri üşenip 4 tane yumurtayı poşete koyup vermişti

Bu ağlama krizleri uyumama krizleri bu kadar erken başlıyor muydu ya.. leyla oldum resmen.. daha 12 gunluksun kızım neden uyumazsin... yarım saat derin uyku uyumadı.. memede uyuyor sipacan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…