2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bizde böyle bir adet olsa ben 1 ay gezerim bahane ile

Bu da biraz şov ama ne yaptın sen kuzey
Aptamilde 2 ay için günde 6 biberon 120 ml yazıyor. Biz 90 ml 7-8 öğün yapıyoruz. Yani hemen hemen aynı. Süt fazla alırsa 7 biberon oluyor yoksa 8. Buna göre fazla da vermiyorum aslında. Çözemedim

Benimde canim asitli icecek istiyor amaicemiyorumm gaz yapacak diye ooffff

Merhaba arkadaşlar bebeğim daha 5 günlük gaz sancilari oluyor aranızda gaz damlası kullanıp memnun kaldığınız ürünler neler birde ne zaman gaz damlasına başladınız

Ben biogaiyı bıraktığımdan beri daha iyi en azından ıkınması azaldı.gaz yine var ama asm metsil yazdı daha iyi geldi günde 3 kere 8damla şeklinde
Bende biogaiyayı bıraktım daha rahat bebeğim. Metsili biraz daha kullanınca beni bi günceller misin canım ?
Kuzum hava aşırı soğuk değil Kütahya'da Eskişehir'den soğuk ama ben bile çıkıyorum bir de Duru daha da büyüdü toplandı iyice korkma şimdi çıkar iyice soğuklarda hiç çıkamazsınız
Canım burnu tıkalı ya ondan biraz çekiniyorum ama en az haftada 3 kez çıkıyoruz
izimki de ishal cır cır gidiyor. Bioagiayı bırakınca nasıl oldu? Bir de bebekler zaten sıvı kaka yapmaz mı canım ya normal sanıyordum
Ay bilmiyorum ki sağlıklı bebek kakası nasıl olur. Hardal sarısı ve pütürlü yazıyor, ben öyle bi pütür görmüyorum cır cır gidiyo
Ya Kuzey'in kilo alımı fazla sanki ama çocuk istiyor ben napim. Kabızlık da kilo aldırır mı ki?
Maşallah boşver kız yiyen bebek iyi olur o zaten küçüktü boşver elleme yesin tosunum
Canım geçici bir süreç bu önce onu kabullenip sakin olmaya çalış. Annelik gerçekten çok zor kendine haksızlık etme hepimiz zorlanıyoruz. Yapamıyorum falan deme Barbarosa senden daha iyi kimse annelik edemez sen onun biriciğisin Bebeğine için zeytinyağ verebilirsin. Kendin rezene kimyon vs kullanabilirsin olmazsa kendin ilaç kullanabilirsin. İnstagramda bebeimgelior diye bi sayfa var anneler için gaz damlası öneriyor bi bak istersen. Barbaros uykusuz kaldıkça daha da sinirleniyor muhtemelen. Arabada gezinti de iyi geliyor çoğu bebeğe.

kızlar yenidoğan bebekler 15-16 saat uyur diyorlar ama benim bebeğim 10 saat bile uyuyor mu emin değilim,kucağımda uyuyuca saatlerdir uyuyor ama yatağına koyunca hemen gözlerini açıyorsizin bebekler de böyle mi
Ben kızlarımı kendim kaldırıyordum canım kundaktaki yapmıyordum.Erken yürüdüler çok hareketli bebekler oldular herkes erkek mi dedi hala çok uyumazlar.Bu bebegim de öyle yapmayacağım dedim ama yine dayanamiyorum oynayıp uyandırıyorum kalk kalk miskin olma diyorum kundak yapmıyorum Yine dayanamadım

İlk 6 ay bence bebek etkılenıyor sonrasında bende cok takılmam ama edıyor bence oyle oldugunu savunanlar var evet
Herkes farklı bişey söylüyor göğsünü üşütme bebeğe gaz olur nohut fasulye yeme bebeğe gaz olur ayağını sıcak tut bebeğe gaz olur.. Mesela komşum bana nazar değmesin diye az kambur dur yorgun görün soranlara bebek durmuyor de dedi kendisi 56 yaşında bir tontiş bana zombiymişim gibi davranmamı söylüyor

Ay bilmiyorum hurafemi ama mercimek çorbası içtiğim gün Duru ejderha gibiydi. Ben dikkat ediyorum ya gaz yapan şeyleri tüketmemeye çalışıyorum ama çok zormuş herşey gaz yapıyormuş çok zorlanıyorum ne yemek yapacağıma karar vermekte

Devakus gecen sormuştun bende weewell var aşkım memnunum babam almasaydı bı tık uygun olan bebevo yu alacaktım solda derecede var odanın gosterıyo karşıya konusma muzık var
Böyle keyıf yapıyormuşum gibi gözükmesin

Eklentiler

• 697028E0-1A4D-4553-A604-FDD96932AF3A.webp
    42,3 KB · Görüntüleme: 51
Geçmiş olsun canım benimde kızım çok bağırırdı ağlardı uyumazdı kocam işten gelince bir tek onda durur sakinleşirdi.. Birde zeytinyağıyla karnına ayaklarına masaj yapardım ısıttığım havluyu koyardım o biraz iyi gelirdi gaz sancısına.. Allah yardımcın olsun biraz dinlenebilsen aslında senin içinde çok iyi olur, mama veriyor musunuz?

İyiymis bakayim bi bir ay sonra odasina birakmayi dusunuyorum da kuzum

Eşim geldi zorla uyandırdık nazar duası falan okuduk kendine geldi. Sarılık yoktu ateşi de yoktu. Tepki veriyordu ama gözlerini açamıyordu
Allah allah geçmiş olsun insan korkar gerçekten.
Ya şimdi uyurken gaz çıkarıyor 1ml verdim bu mu işe yaradı acaba, yarın da böyle olursa veririm ya yavrum çok ağladı.

Valla benim günler bol yeşillik yemeyle kahvaltı yapmayla dut suyu içmeyle Rezene içmeyle geçiyor doğru düzgün ev yemeği yemiyorum yiyemiyorum gaz korkusuna

Bende bıraktım birkaç gündür. Aynı şekilde düşünüyorum. Kafayı üşütmesin derken terletip üşütüyorum gibime geldi. Bir de böyle deneyelim bakalım

Valla benim günler bol yeşillik yemeyle kahvaltı yapmayla dut suyu içmeyle Rezene içmeyle geçiyor doğru düzgün ev yemeği yemiyorum yiyemiyorum gaz korkusuna
Benim de genelde kahvaltı türü oluyor ya da tavuk köfte pilav gibi şeyler. Ne yiycez vallahi zorlanıyorum. Menemen yapıyorum habire

Kuzum biz ayni gün doğum yaptık biliyorsun ve bebeler de aynı, kolik değildir diye düşünüyorum... çok küçükler daha.. uyumuyor, uyutmuyor ağlıyor krize giriyor rengi değişiyor resmen... ne yapacağım bende bilmiyorum.. mama belki gaz yapıyordur değiştir dediler.. en son çare hipp alicam onu deneyeyim belki jse yarar... kimyon ver diyen oldu iki damla hergun onu da sorucam doktora.. yapabiliriz kuzum bu bir süreç ve atlatırız emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…