2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Göğüslerim hala iyileşmedi bazen ağzını kocaman açamıyor, bazen de kocaman açmış olsa bile yavaş yavaş emdikçe küçülüyor.. Zaten minicik ağzı var.. O yüzden de sürekli tahriş oluyor. Sizin göğüsler ne durumda? İyileştirmek için ne yapabilirim?

Lansınoh yok mu kuzum

Aptamilde 2 ay için günde 6 biberon 120 ml yazıyor. Biz 90 ml 7-8 öğün yapıyoruz. Yani hemen hemen aynı. Süt fazla alırsa 7 biberon oluyor yoksa 8. Buna göre fazla da vermiyorum aslında. Çözemedim
Aman boş ver ya şimdi alır yürümeye başlayınca verir tosunum

Benimde canim asitli icecek istiyor amaicemiyorumm gaz yapacak diye ooffff
+1 bende

Canım burnu tıkalı ya ondan biraz çekiniyorum ama en az haftada 3 kez çıkıyoruz
Çok iyi yapıyorsun canım rahatlıyorlar sanki temiz havada

Kızlar bebeklerinizin şapkalarını sürekli mi takıyorsunuz?
Ben evde takmıyorum canım dışarı çıkarken bir de duş sonrası 1 saat kadar ancak takıyorum.Terleyip soğuması daha çok hasta eder

Oh mis tam da keyif yapıyorsun gibi

Allah allah geçmiş olsun insan korkar gerçekten.

Ya şimdi uyurken gaz çıkarıyor 1ml verdim bu mu işe yaradı acaba, yarın da böyle olursa veririm ya yavrum çok ağladı.
Kıyamam ya inşallah geçer şu gaz olayı

Var, sürüyorum ondan da ama her gün aklıma geldikçe sürüyorum. Daha mı sık sürmem lazım acaba?
Lansinoh her emzirme sonrası sür canım bir de sarı kantaron yağı bulabilirsen o da iyi gelir

Kızlar biz bugün 18 günlük olduk ve ben daha oğluşun burnunu hiç temizlemedim.Yenidoğanda çocukta temizlerdik hiç çekinmeden yapardım kendi çocuğuma yaparken tedirgin olurum korkarım diye deneyemedim bile
Biz hastanede böyle yapıyorduk evde de böyle yapsam mı ben aspiratör almadım bana bu temizleme yöntemi daha rahat gibi geliyor.Siz aspiratör ile rahat çekebiliyor musunuz?

Benim de genelde kahvaltı türü oluyor ya da tavuk köfte pilav gibi şeyler. Ne yiycez vallahi zorlanıyorum. Menemen yapıyorum habire
Kız menemen de acısız yenmez Pişik olur diye korkumdan acı çok az koyuyorum menemene ha pilav yiyorum arada ya yapması kolay ya pratik oluyor

Nadir sıcak kahve içtiğim zamanlardan biriydi

Aşkım bu kadar bi sümüğü yoksa bu yıkama seklı gereklı mı bılemem

Kuzum biz hep böyle temizledik ama bu kadar serum koymuyoruz 2 cc yetiyordu. Bu bebişin maşallahı var bizde minicik çıksa seviniyoduk çıktı diye
Aspiratör yeni doğanda çok sağlıklı değil diyolar o yüzden cesaret edemedim ben

Kızlar burun temizleme için doktor nasatol diye bir şey aldırdı. Suya tozu karıştırıp burna sıkıyoruz. Ama biz cesaret esip hic yapamadık. Deneyen var mı bunu

Benim ilk çocuğum kolik doğdu desem ilk gecesi, yani hastanede bile ağlamıştı epey. Yaklaşık 3.5 4 ay sürdü. Üzgünüm ama yapacak fazla 1 şeyin yok. Gaz damlalarınin hepsini denemisizdir. Fayda etmiyor. Geceleri arabada gezerek uyuyordu sadece. Sabahlara kadar ağlıyordu ama nasıl ağlamak, akıllara zarar. Kocaman 1 AMA, geçti canım. Hepsini unuttuk, üstüne 2. ve 3. Cocugu da yaptık bu arada Türkiye' de var mı bilmiyorum, 8 sene önce yoktu. Yurt dışından 1 şurup sipariş etmistik. Sadece o 1 tık iyi gelmişti diyebilirim. Momy bliss grip water gibi 1 şey. Allah yardımcın olsun.

Aşkım bu kadar bi sümüğü yoksa bu yıkama seklı gereklı mı bılemem
Hiç sümüğü yok gibi daha derinde varsa bilmiyorum burnu açık aslında hiç ellemesem mi

Bende hiç aspiratör kullanmadım yenidoğanda hep bu şekilde yapınca aspiratörü araştırmadım bile demek önerilmiyor.
Yani bu videoda çocuk büyük ve çok tıkalı 10 cc ile yıkıyorlar zaten.
Ben yıkasam 2-3 cc ile yıkarım muhtemelen
Şimdi hiç dışardan bakınca yok nefesi de iyi hırıltı da yok o yüzden ellemesem mi?Bilemedim valla

Kızlar çok acil, daha 12 günlük bebekte mama reddi neden olur? 8 gibi mama verdim ictigini kustu, şimdi yine denedim mama vermeyi almayı kasti kendini içmiyor... o kadar sütüm de yok bu gece nasıl geçecek bilmiyorum... mama reddi olur mu ya daha çok erken

Yazdıktan sonra dank etti miktarı sen daha iyi bilirsin tabi kuzum benimki de laf

Sümük yok gibiyse boşa yapma bence. Burnu hafif tıkansa bile rahatsız olduğunda sen anlıyosun zaten o zaman yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…