Ben en başından beri evde hiç takmadım. Ebe gerek yok demişti ev içinde. Sadece dışarı çıkarken, bir de banyo yaptığı gün takıyorum.Kızlar bebeklerinizin şapkalarını sürekli mi takıyorsunuz?
Lansınoh yok mu kuzumGöğüslerim hala iyileşmedibazen ağzını kocaman açamıyor, bazen de kocaman açmış olsa bile yavaş yavaş emdikçe küçülüyor.. Zaten minicik ağzı var.. O yüzden de sürekli tahriş oluyor. Sizin göğüsler ne durumda? İyileştirmek için ne yapabilirim?
Var, sürüyorum ondan da ama her gün aklıma geldikçe sürüyorum. Daha mı sık sürmem lazım acaba?Lansınoh yok mu kuzum
Her emzirme sonrası sur kuzum hafıfleyene kadar en azındanVar, sürüyorum ondan da ama her gün aklıma geldikçe sürüyorum. Daha mı sık sürmem lazım acaba?
Evet benim de bir tanesi pembe pembe oldu. Diğerinde de beyaz bir nokta oldu. Bazen emerken iğne batıyormuş gibi oluyor.Her emzirme sonrası sur kuzum hafıfleyene kadar en azından
Benimkide bazen cok değişik emiyor yada sık emdıgınde pembe pembe oluyor acıyor resmen
Yıne cok şükür de acık yara cok daha kotuEvet benim de bir tanesi pembe pembe oldu. Diğerinde de beyaz bir nokta oldu. Bazen emerken iğne batıyormuş gibi oluyor.
Aman boş ver ya şimdi alır yürümeye başlayınca verir tosunumAptamilde 2 ay için günde 6 biberon 120 ml yazıyor. Biz 90 ml 7-8 öğün yapıyoruz. Yani hemen hemen aynı. Süt fazla alırsa 7 biberon oluyor yoksa 8. Buna göre fazla da vermiyorum aslında. Çözemedim
+1 bendeBenimde canim asitli icecek istiyor amaicemiyorumm gaz yapacak diye ooffff
Çok iyi yapıyorsun canım rahatlıyorlar sanki temiz havadaCanım burnu tıkalı ya ondan biraz çekiniyorum ama en az haftada 3 kez çıkıyoruz
Ben evde takmıyorum canım dışarı çıkarken bir de duş sonrası 1 saat kadar ancak takıyorum.Terleyip soğuması daha çok hasta ederKızlar bebeklerinizin şapkalarını sürekli mi takıyorsunuz?
Oh mis tam da keyif yapıyorsun gibi@Devakus gecen sormuştun bende weewell var aşkım memnunum babam almasaydı bı tık uygun olan bebevo yu alacaktım solda derecede var odanın gosterıyo karşıya konusma muzık var
Böyle keyıf yapıyormuşum gibi gözükmesin
Kıyamam ya inşallah geçer şu gaz olayıAllah allah geçmiş olsun insan korkar gerçekten.
Ya şimdi uyurken gaz çıkarıyor 1ml verdim bu mu işe yaradı acaba, yarın da böyle olursa veririm ya yavrum çok ağladı.
Lansinoh her emzirme sonrası sür canım bir de sarı kantaron yağı bulabilirsen o da iyi gelirVar, sürüyorum ondan da ama her gün aklıma geldikçe sürüyorum. Daha mı sık sürmem lazım acaba?
Kız menemen de acısız yenmez Pişik olur diye korkumdan acı çok az koyuyorum menemeneBenim de genelde kahvaltı türü oluyor ya da tavuk köfte pilav gibi şeyler. Ne yiycez vallahi zorlanıyorum. Menemen yapıyorum habire
Nadir sıcak kahve içtiğim zamanlardan biriydiAman boş ver ya şimdi alır yürümeye başlayınca verir tosunum
+1 bende
Çok iyi yapıyorsun canım rahatlıyorlar sanki temiz havada
Ben evde takmıyorum canım dışarı çıkarken bir de duş sonrası 1 saat kadar ancak takıyorum.Terleyip soğuması daha çok hasta eder
Oh mis tam da keyif yapıyorsun gibi
Aşkım bu kadar bi sümüğü yoksa bu yıkama seklı gereklı mı bılememKızlar biz bugün 18 günlük olduk ve ben daha oğluşun burnunu hiç temizlemedim.Yenidoğanda çocukta temizlerdik hiç çekinmeden yapardım kendi çocuğuma yaparken tedirgin olurum korkarım diye deneyemedim bile
Biz hastanede böyle yapıyorduk evde de böyle yapsam mı ben aspiratör almadım bana bu temizleme yöntemi daha rahat gibi geliyor.Siz aspiratör ile rahat çekebiliyor musunuz?
Aşırı huysuz olduğunda da okuyoruz genelde sakinleşiyor bazenAllah allah geçmiş olsun insan korkar gerçekten.
Ya şimdi uyurken gaz çıkarıyor 1ml verdim bu mu işe yaradı acaba, yarın da böyle olursa veririm ya yavrum çok ağladı.
Kuzum biz hep böyle temizledik ama bu kadar serum koymuyoruz 2 cc yetiyordu. Bu bebişin maşallahı var bizde minicik çıksa seviniyoduk çıktı diyeKızlar biz bugün 18 günlük olduk ve ben daha oğluşun burnunu hiç temizlemedim.Yenidoğanda çocukta temizlerdik hiç çekinmeden yapardım kendi çocuğuma yaparken tedirgin olurum korkarım diye deneyemedim bile
Biz hastanede böyle yapıyorduk evde de böyle yapsam mı ben aspiratör almadım bana bu temizleme yöntemi daha rahat gibi geliyor.Siz aspiratör ile rahat çekebiliyor musunuz?
Benim ilk çocuğum kolik doğdu desem12 günlük bebek kolik olur mu ki bilmiyorum kolik için daha erken diyorlar şimdiden böyleyse ne olacak kolik kare kolik mi olacak çocuk anlamadım gerçekten asm doktoru gaz sancıları 15 günden önce beklemeyiz aslında neden bu kadar erken başlamış dedi çocuk bir haftalık olduğundan beri böyle giderek de şiddetleniyor
Bugün sadece 1 saat uyudu bir de aralarda memede uyudu az az gece dörtten beri ne uyku ne bir şey sürekli ıkınır gibi topak olup ağlıyor uykusuzluktan bayılıyor yine de uyumuyor saatlerce ağlamaya ne enerji dayanır ne bir şey
Ben de başka köşede ağlıyorum elimden bir şey gelmedikçe
Uykusuzluktan yorgunluktan üzüntüden ağrılardan etrafı çift görmeye başladım
Ben bu annelik işini beceremedim beceremiyorum galiba benim altından kalkabileceğim bir şey değilmiş bu
Gözlerim şişti ağlamaktan ama yok çare bulamıyorum çocuğa
Papatyamaviss şurubu soracağım doktoruna kuzum inşallah bir mucize olur işe yarar yoksa ne olacak böyle
Satilucky sallamak gezmek ana kucakları hiçbir şey ise yaramıyor kuzum bizde çok inat çok hareketli bir çocuk bir de bezini zor değiştiriyoruz ayakları elleri kafası sürekli çırpınıyor koyduğumuz yerde durmuyor kendini kaydıra kaydıra reflü yatağından bile iniyor kundak çarşaf sallanmak sırt üstü yatmak hiçbir şey istemiyor küçük bir sinir küpü adeta
@atatalya yok kuzum beyaz gürültü kolik müziği faydasız her şey bir ara kurutma makinesi sesine susuyordu şimdi onu da çözdü
Hiç sümüğü yok gibi daha derinde varsa bilmiyorum burnu açık aslında hiç ellemesem miAşkım bu kadar bi sümüğü yoksa bu yıkama seklı gereklı mı bılemem
Bende hiç aspiratör kullanmadım yenidoğanda hep bu şekilde yapınca aspiratörü araştırmadım bile demek önerilmiyor.Kuzum biz hep böyle temizledik ama bu kadar serum koymuyoruz 2 cc yetiyordu. Bu bebişin maşallahı var bizde minicik çıksa seviniyoduk çıktı diye
Aspiratör yeni doğanda çok sağlıklı değil diyolar o yüzden cesaret edemedim ben
Yazdıktan sonra dank etti miktarı sen daha iyi bilirsin tabi kuzum benimki de lafHiç sümüğü yok gibi daha derinde varsa bilmiyorum burnu açık aslında hiç ellemesem mi
Bende hiç aspiratör kullanmadım yenidoğanda hep bu şekilde yapınca aspiratörü araştırmadım bile demek önerilmiyor.
Yani bu videoda çocuk büyük ve çok tıkalı 10 cc ile yıkıyorlar zaten.
Ben yıkasam 2-3 cc ile yıkarım muhtemelen
Şimdi hiç dışardan bakınca yok nefesi de iyi hırıltı da yok o yüzden ellemesem mi?Bilemedim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?