O yapmis sanirim antibiyotik tedavisi uygulayacaklarmjs canim skldi cok. Bobreklerine bakilacak falan dedilerO mu ateş yapmış kuzum ya kıyamam geçmiş olsun çok
Belki kaç gündür huzursuz olması da ondandı , çiş yaparken sızlıyorsa. Zor ama en azından çözülsün bundan sonra rahat etsin canım.Kizlar idrar yolu enfeksiyonu varmis yatis veriyorlar
Kuzum yanında kalacaksan üzülme hemencecık toparlar antb agızdan alamaz çünküO yapmis sanirim antibiyotik tedavisi uygulayacaklarmjs canim skldi cok. Bobreklerine bakilacak falan dediler
Evet bizimde öyle çenesi çok güçsüz 2.850 dünyaya geldi 3.000 taburcu olduk. 2 saate bir formula dedikleri bir mama veriyorlar sıvılaştırılmış halde biberonla geliyor. İçeriğine baktım kötü değil ama bebeği resmen tembelliğe alıştırdı kimse bana elle sağım anlatmadı ki şimdi senin dediğin gibi yapıp verdimKuzum ydısında sanırım cok önemsemıyolar bu konuyu, bana geldiler direk elle sağım gösterdiler kap verdiler, ben dedım makıne var makineyle sağayım hayır makıne kullanmak yok elle sağacaksın dedi
Ne kadar var yeter yermez bilmiyorum ama , ertesı akşam 9 da benı çağırdılar kuveze 3 saatte bır 45 dk yanı 2 saatte bır beslemeye gırıyorduk, biz gittikten sonra tüm bebeklere mama teklıf edıyolarmıs mesela ısteyene doymayana verıyolarmıs şırınga ıle , biz kuvezde hiç kilo almadık bı hafta boyunca 2770 ile taburcu olduk sarılık olduk kuvez surecınde cıkarken de doktor dedı her emzırme sonrası mama teklıf diye soyledı . Çenesi çok kuvveteızdı uzun guzel ememıyordu yoruluyordu ama emdikçe güçlenecek
Evet dün ılık duş aldım eve gelince ilk süt damlasını o zaman görmüştüm demekki etkisi oldu. Bugün biraz daha uzun daha sıcak gireyim bari ya Allah razı olsun sağolun kuşlar. Burda doğum ekibi muhteşem çocukla ilgilenmek benimle ilgilenmek süper ama bilgi vermek sıfır ya herşeyi sorman lazım tek tek sormazsan asla hiç birşey söylemiyorlar. Bebek kaç kg kaç cm kan grubu ne? Çıkarken aldığımız kağıtta gördük. Sadece iyi sağlıklı güçlü cilt rengi güzel kaka rengi güzel çiş rengi güzelGeçmiş olsun kuzumşimdi nasılsınız
4 cc çekip 2 şer cc bir sağ bir sol burun deliğinden hızlıca sıkıyoruz şırınga ile. Bir sağına yatır sık hemen ters çevir aşağıdan yukarıya doğru hafif sert bir şekilde sırtına vur. Yine aynı işlemi diğer burun deliğine de uygulayıp ağızdan çekilen aspiratörle iyice çek kuzum
Bizim de öyleydi yeşildi sürekli temizledik şimdi saydamlaştı. Sabah akşam burnunu temizle kuzum düzelene kadar sonra da bunu rutin haline getir 2 günde bir falan temizle ben öyle yapıyorum bazen temizlememe rağmen ses geliyor neden anlamadım doktora soracağım.
Babaannem kafası üşüyordur burnu akıyordur dedi gün içinde ev sıcak oluyor giydirmiyorum ama gece yatarken beresini giydiriyorum
Kuzum benim de aynısı geldi başıma şekerini ölçüp mama getirdiler. Kendini üzme bu ağlanacak bir şey değil ki gelecek sütünBenim sütüm eve gelip sıcak duş alınca geldi diyebilirim. Duşun altında göğsüne üstten alta doğru masaj yap sağım yapıyor gibi omzuna ve sırtına da sıcak su tut. Ara ara gün içinde sıcak kompres yapabilirsin havlu ya da torba ile o da iyi gelebilir
Ay çok geçmiş olsun ya korkulacak birşey değildir hassas davranıyorlardır merak etme senO yapmis sanirim antibiyotik tedavisi uygulayacaklarmjs canim skldi cok. Bobreklerine bakilacak falan dediler
Evde şuan Rezene var canım kendim içerken ona da veriyorum az az. Ama kimyon olsa ondan da veririm kızımda ikisini de kullandım çünküCanım kimyon mubrezene mi bebege
Canım benim kızım 2620 gram doğdu hiç merak etme 1 aya toparlanacak, sütün de gelecek ama doktorumuz bize mamadan çekinme ver dedi aldığı kadar da anne sütü verdim ilk ay kontrolümüzde doktorumuz beğendiEvet bizimde öyle çenesi çok güçsüz 2.850 dünyaya geldi 3.000 taburcu olduk. 2 saate bir formula dedikleri bir mama veriyorlar sıvılaştırılmış halde biberonla geliyor. İçeriğine baktım kötü değil ama bebeği resmen tembelliğe alıştırdı kimse bana elle sağım anlatmadı ki şimdi senin dediğin gibi yapıp verdim
Evet dün ılık duş aldım eve gelince ilk süt damlasını o zaman görmüştüm demekki etkisi oldu. Bugün biraz daha uzun daha sıcak gireyim bari ya Allah razı olsun sağolun kuşlar. Burda doğum ekibi muhteşem çocukla ilgilenmek benimle ilgilenmek süper ama bilgi vermek sıfır ya herşeyi sorman lazım tek tek sormazsan asla hiç birşey söylemiyorlar. Bebek kaç kg kaç cm kan grubu ne? Çıkarken aldığımız kağıtta gördük. Sadece iyi sağlıklı güçlü cilt rengi güzel kaka rengi güzel çiş rengi güzelvs diyip gidiyorlar.
Yetişkinlerde kimyon mide ve bağırsak gazlarına iyi geliyor rezene de kabızlık gibi sorunlarda bağırsak hareketlerini arttırıyor diye biliyorum sanırım ondan işe yaramış ama bebeklere verirken bir zararı olmasın ?Evde şuan Rezene var canım kendim içerken ona da veriyorum az az. Ama kimyon olsa ondan da veririm kızımda ikisini de kullandım çünkü
Verdim bende bi çay kaşığı kimyon.. inşallah ise yararEvde şuan Rezene var canım kendim içerken ona da veriyorum az az. Ama kimyon olsa ondan da veririm kızımda ikisini de kullandım çünkü
Ben bugün için randevu aldım akşam ağlamaları için bir danışacağız calpol verdik bizde bir çay kaşığı o şekilde rahatlayıp uyudu demek ki ağrısı vardıVerdim bende bi çay kaşığı kimyon.. inşallah ise yarar
Çıktımı geldimi o şekilde kuzum sütEvet bizimde öyle çenesi çok güçsüz 2.850 dünyaya geldi 3.000 taburcu olduk. 2 saate bir formula dedikleri bir mama veriyorlar sıvılaştırılmış halde biberonla geliyor. İçeriğine baktım kötü değil ama bebeği resmen tembelliğe alıştırdı kimse bana elle sağım anlatmadı ki şimdi senin dediğin gibi yapıp verdim
Evet dün ılık duş aldım eve gelince ilk süt damlasını o zaman görmüştüm demekki etkisi oldu. Bugün biraz daha uzun daha sıcak gireyim bari ya Allah razı olsun sağolun kuşlar. Burda doğum ekibi muhteşem çocukla ilgilenmek benimle ilgilenmek süper ama bilgi vermek sıfır ya herşeyi sorman lazım tek tek sormazsan asla hiç birşey söylemiyorlar. Bebek kaç kg kaç cm kan grubu ne? Çıkarken aldığımız kağıtta gördük. Sadece iyi sağlıklı güçlü cilt rengi güzel kaka rengi güzel çiş rengi güzelvs diyip gidiyorlar.
Canım zeytinyağ dene drlar da öneriyorlar. Bir de o ıkınma anlarında ağlıyorlar ama acıyı hissetmiyorlarmış. O yüzden kendini de çok üzme. O ağlama olayı tek iletişim dilleri olduğu için. Acı çekse bile acıyı kaydetmiyor anlık yaşayıp gidiyor. Sen hiç üzme canını düzelecek. İyi gelen birşeyi keşfedebilseniz ordan yürürsünüz. Gaz için sıcak uygulama iyi geliyor. İşe yaramadı diye bırakma canım. Havluyu ütüyle ısıt sırtına koy. Kucağında öyle pışpışla. Senin ısında karnını ısıtırArabayı da denedik kuzum yani bu neyse vurdu mu ne yapsak olmuyor çocuk durup durup ıkıla sıkıla ağlıyor ancak alttan gaz çıkarıp kaka yaparsa rahatlıyor tek çaresi o gazı vücudundan çıkarması oluyor yani ama bizim yaptığımız hiçbir şey etki etmiyor ya da saatlerce uğraşıyoruz ancak etki ediyor da rahatlıyor o arada uykusuz aç ağlayıp duruyor işte
O ağladıkça ben daha çok ağlıyorum elimde olmadan
Onu dünyaya getirip böyle acı çekmesine neden oldum gibi geliyor kendimi suçluyorum içim parçalanıyor o haline
Benim kızımda öyle. 12 günlüktü galiba burnu tıkanalı hala açılmadı. İlaç da kullandık ama yokYa kızlar benim kızım buluttan nem kapıyor resmen hemen burnu tıkanmaya başlıyor...banyo yaptiriyoruz burnu akmaya başlıyor dışarı çıkarıyorum burnu akıyor hava çok soğuk değil burada hatta güneşli gunlerde çıkarıyorum yok yine tıkanıyor burnu... geçen hafta doktora götürdüm bişey yok burnunu temizle dedi sadece...dünden beri sümükler yeşile döndü burnu hışır hışır banyo yaptırmaya korkuyorum çocuğu resmen ya
Canım sıcak duş al göğüslere duşta masaj yap. Bebeğini kucağında göğsünde sev. Olumlu düşün psikoloji de çok etkiler. Farklı bir ülkede yalnız başına bir şey başarmaya çalışıyorsunuz stresin mutlaka vardır.Valla helal olsun ya insan nasıl yıpranıyor çok zor birşeymiş Anladım söylediğini ben burda 2 saate bir mama dayadılar bebeğe aşırı moralim bozuldu yalnız kaldığımız her dk çocuğa bakıp ağlayasım var sürekli mama verdirdiler benim sütüm gelmeyince şeker ölçtüler düşük çaktıkça mama verdiler e bebek tok olunca da emmedi iki cuk cuk yaptı sonra zaten uyuyup kaldı bıraktı memeyi hep şimdi evdeyken daha ısrarcıyım emmesi için ama eşim fırsat vermiyor bu seferde yorma ver mamayı süt yok daha sende diye cok moralim bozuk senin dediğin gibi elimle sağmaya çalışıyım ben ozaman sık sık düşünemedim onu makine ye bir damla ancak geliyor çünkü yara yapıcam attık göğüslerimi sağmaya çalışmaktansa elle denemek daha mantıklı
Valla ben 2 3 bardak içiyorum bazen süt olacak diye dut çayı da içiyorum. Rezene ılıdığı zaman veriyorum 2 3 çay kaşığı ama senin bebeğin senin kararınRezene verelim diye kayınvalidem söyledi canım ama ben doğrudan çocuğa vermek istemedim ilk çocuk olunca insan korkuyor işte
Rezeneyi kendim içiyorum ama günde bir bardak acaba daha fazla mı içsem günde kaç bardak içiliyor bu rezene onu da bilmiyorum
Napıyor duru kuşumCanım zeytinyağ dene drlar da öneriyorlar. Bir de o ıkınma anlarında ağlıyorlar ama acıyı hissetmiyorlarmış. O yüzden kendini de çok üzme. O ağlama olayı tek iletişim dilleri olduğu için. Acı çekse bile acıyı kaydetmiyor anlık yaşayıp gidiyor. Sen hiç üzme canını düzelecek. İyi gelen birşeyi keşfedebilseniz ordan yürürsünüz. Gaz için sıcak uygulama iyi geliyor. İşe yaramadı diye bırakma canım. Havluyu ütüyle ısıt sırtına koy. Kucağında öyle pışpışla. Senin ısında karnını ısıtır
Benim kızımda öyle. 12 günlüktü galiba burnu tıkanalı hala açılmadı. İlaç da kullandık ama yok
Canım sıcak duş al göğüslere duşta masaj yap. Bebeğini kucağında göğsünde sev. Olumlu düşün psikoloji de çok etkiler. Farklı bir ülkede yalnız başına bir şey başarmaya çalışıyorsunuz stresin mutlaka vardır.
Bir kaba sıcak su koy göğüslerini sıcak su buharına tut elinle de masaj yap sonra sağmayı dene bende işe yaramıştı. Banyo da iyi geliyor bu aradaValla helal olsun ya insan nasıl yıpranıyor çok zor birşeymiş Anladım söylediğini ben burda 2 saate bir mama dayadılar bebeğe aşırı moralim bozuldu yalnız kaldığımız her dk çocuğa bakıp ağlayasım var sürekli mama verdirdiler benim sütüm gelmeyince şeker ölçtüler düşük çaktıkça mama verdiler e bebek tok olunca da emmedi iki cuk cuk yaptı sonra zaten uyuyup kaldı bıraktı memeyi hep şimdi evdeyken daha ısrarcıyım emmesi için ama eşim fırsat vermiyor bu seferde yorma ver mamayı süt yok daha sende diye cok moralim bozuk senin dediğin gibi elimle sağmaya çalışıyım ben ozaman sık sık düşünemedim onu makine ye bir damla ancak geliyor çünkü yara yapıcam attık göğüslerimi sağmaya çalışmaktansa elle denemek daha mantıklı
Geçmiş olsun canımKizlar idrar yolu enfeksiyonu varmis yatis veriyorlar
Oy kuzularcya.. dertlerini anlayabilsek keşkeBen bugün için randevu aldım akşam ağlamaları için bir danışacağız calpol verdik bizde bir çay kaşığı o şekilde rahatlayıp uyudu demek ki ağrısı vardı
büyüyor teyzesiNapıyor duru kuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?