- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Valla bizde uykudan çekiyoruz dediğin gibi aynıKızlar benim kızım hiç uyumuyo ya uykusuzluktan bayılıcak ama asla uyumuyo direniyo. tam daldı diyorum maksimum 10 dk sonra fıldır fıldır mübarek evlatbelim burkuldu artık gezdirmekten sallamaktan hoplatmaktan elaleminki koyarsın kendi kendine uyur bizimki doğduğu gece toplam 20 dk uyuyarak hastaneyi yıktı ifşaladı bizi
Evet kuzum çok şükür toparladı yaCanım mochi ile öncesinde rahatlatıyorum göğsü. Ama bebek çektikçe geliyor o süt ve hızlı bol geliyor. Yerçekimine zıt olsun diye arkaya yaslanıyorum baya ama yok tıkanıyor kuzumhiç keyif alamıyor ben de aynı şekilde
Oh maşallah linaya çok güzel toparlamış fıstığımpazartesi ASM de 4400 geldi kilosu. 4500 kesin vardır diyorum bende. Kızlar nerdeyse aynılar demek ki ya tabi ertuş için de arkadaş olacak ya banyosunu tek başına halledebiliyor musun canım? Ben eşimi bekliyorum hep
Bilgi verdilermi kuzum hiçKucagimdan birakinca basiyor cigligi ilk doza basladilar dogru duzgun emmiyor bile
Yok vermediler ozeldeki doktorumuza sorduk oda universteye gitmeniz daha iyi olmus dedi devlette ne kdr hizli ilerlerse iste. Uykudan kafasini kaldirip emmiyor nasil doyurucam ben bu cocugu yaBilgi verdilermi kuzum hiç
Aç değildir belki kuzum dahaYok vermediler ozeldeki doktorumuza sorduk oda universteye gitmeniz daha iyi olmus dedi devlette ne kdr hizli ilerlerse iste. Uykudan kafasini kaldirip emmiyor nasil doyurucam ben bu cocugu ya
Aynen aslında yapması çok basit bende birazdan yapacağım hafif pislik var gibi bakalım çıkacak mı?O serum fizyolojik beni korkutuyor hep en son doktora bi yapsanız dedim adam fıştıkı fıştıkı 2 dakikada yaptı
Kuzum dik olunca akıyorOf biz dün iki cc verdik çevirdik çocuğu su çıkmadıİnşallah kulağına falan gitmemiştir. Yatırarak yapılmıyor mu ya dik mi olacak. Ben bi daha çocuk çok tıkalı olmazsa karıştırmam valla, korktuk yeterince
Bizde öyle oluyoruz ya uyumadıkça huysuzlanıyor huysuzlandıkça uyumuyor tam bir kısır döngüTam olarak bu
Çok geçmiş olsun kuzum çabucak toparlar inşallahKizlar idrar yolu enfeksiyonu varmis yatis veriyorlar
Maşallah linoşa nasıl güzel toplandıBebişim Lina ilk ay asmye göre 1100 kilo aldı doktora göre 950 ben 1 kilo sayıyorumarada iki gün var asmyle doktor, asmde en son 3900 çıktı kendı tartımda bugun tartıldım cok doğru sonuc vermesede 4800 cıktı ilk kendim tartılıyorum sonra linayı alıp çıkıyorum doktora gıtmeden de oyle yapmıştım 150 gram eksık çıkmıştı 4500 kesin vardır diyebilirim o yüzden Duru kuş en son kaç kilo çıktı
Ay evet soyle 6 aylık fln olsa bıraz daha iletişimleri de artacak hem ertusun da hoşuna gıdecek şimdi bile gülünce fln bana güldü elimi tuttu abimi istiyorum bak falan diyorValla benımkide yine uyku dırenme modu banyo yaptırdım bakalım soyle guzel guzel uyur inşallah
Babyjemin tummysi onda durmayınca ana kucağında sallanmaya falan geçiriyoruz günüKizlar, reflu yatagi kullananlar hergun kullanıyor musunuz? Hep onun içinde yatiriyorum ben acaba sorun olur mu? Kendi yatağına henüz alamadım
Banyoda da burnu akar ama sık aspire et kuzum en etkili yöntem buPapatyamaviss 1HANIM Ihlamurseven ay napicaz bu burun işini oğlumda hafif tikanirdi hiç aspire bile etmezdim sadece bikac damla serum damlatirdim..şimdi böyle yeşil yeşil akıntı olunca tedirgin oluyorum sabah temizledim şuan yine tıkalı fışır fışır burnu bugün banyo yaptiricam yine gerildim son banyosunda burnu çok tikandigi için çok hava yuttu felaket gaz sikistirmisti bir gün boyunca çılgınca ağladı kabus gibi bı gündü Ayni şeyleri yasiycam diye korkuyorum valla
Kocaman bi maşallah onlara fotı harıkaAynen aslında yapması çok basit bende birazdan yapacağım hafif pislik var gibi bakalım çıkacak mı?
Kuzum dik olunca akıyorAlışınca kolay aslında bende birazdan ilk defa yavruma yapmayı deneyeceğim
Bizde öyle oluyoruz ya uyumadıkça huysuzlanıyor huysuzlandıkça uyumuyor tam bir kısır döngü
Çok geçmiş olsun kuzum çabucak toparlar inşallah
Maşallah linoşa nasıl güzel toplandı
Doğum takviminde gün doğru mu kuzum tam 49 günlük mü linoş
Bizde bakalım 50 günlük olunca 4 kiloyu geçecek miyiz çok merak ediyorum
Lina ile aşağı yukarı aynı kilolarda doğup kilo almaya başladılar
Ne güzel ya Ertuş biraz daha büyüdükçe iyice alışacak hele lina tepki verdikçe aralarındaki bağ nasıl güçlenip güzel olacak
Bizde 5-6 ay olmayı sabırsızlıkla bekliyoruz tüylü ablamızla oynayacağımız günleri
Gecevde reflu yatagi mi kullaniosunBabyjemin tummysi onda durmayınca ana kucağında sallanmaya falan geçiriyoruz günü
Banyoda da burnu akar ama sık aspire et kuzum en etkili yöntem bu
Doktor bana bol bol temızle acık tut aman dikkat et ciğerlere inmesin dedi, saat bası nerdeyse ben yıkama işlemi ve aspire olarak yaptım cunku doluyordu ve rahat nefes alamıyordu ilk iki üç gün sık sık bu şekilde temizledim ek olarak da mesh cihazıyla 2-3 cc serum verdimPapatyamaviss 1HANIM Ihlamurseven ay napicaz bu burun işini oğlumda hafif tikanirdi hiç aspire bile etmezdim sadece bikac damla serum damlatirdim..şimdi böyle yeşil yeşil akıntı olunca tedirgin oluyorum sabah temizledim şuan yine tıkalı fışır fışır burnu bugün banyo yaptiricam yine gerildim son banyosunda burnu çok tikandigi için çok hava yuttu felaket gaz sikistirmisti bir gün boyunca çılgınca ağladı kabus gibi bı gündü Ayni şeyleri yasiycam diye korkuyorum valla
Ben de gece gündüz reflü yatağı kullanıyorumKizlar, reflu yatagi kullananlar hergun kullanıyor musunuz? Hep onun içinde yatiriyorum ben acaba sorun olur mu? Kendi yatağına henüz alamadım
Tummy nin baş kısmı ayak kısmına göre yüksek zaten o yüzden onda yatırıyorum hep yatak olarak direkt bunu aldım yani canımGecevde reflu yatagi mi kullaniosun
Bizde de var bu sabah doktor kontrolü vardı.burnunu çek baya dolmuş dedi.serum sıkıp vuruyorum biraz çıkıyor dedim.serumdan sonra yine de nazal aspiratörle çektir dedi.şimdi eczaneden onu alıcam.elektrikli aspiratörüm var birkaç ay sonra anca kullanırımBizde ne yaptıysak temizleyemedik balgam var sanırım çıkmıyor ya
Verdim ama içime sinmedi bir şey olur diye bir daha vermedimKızlar bebekleinize kimyon çayı verdiniz mi hiç?
Benimki de çocuğun üstünü yastıkla kapatıyorEvet evet az daha büyüsün oh bol bol hoşuna bıle gıderbenimkide her emmede nerdeyse tıkanıyor ama oyle bolluk fln yok ilk süt inerken yetişemiyor minnak kızım büyüyor benımkıde zorluyor ara ara bazı bazı uyku problemleri genel olarak en zorlandığımız kısım sanırım sırtımda 50 ton hissediyorum abiş var bıde malum daha ıyıyız onunlada arada kıskanmadıgı zamanlarda keyfı ıyıyken bırakıyorum onları tummy time yapıyolar ahdajdhaks parmak kuklayla oynatıyor falan abişim fln dıyor sorumluluk vermeye çalışıyorum e tabı bazende yapıyor yapacağını cocugun üstünü kartlarla oyuncaklar la kapatıyor
Yanına oyuncak doldurma zaten varBizde de var bu sabah doktor kontrolü vardı.burnunu çek baya dolmuş dedi.serum sıkıp vuruyorum biraz çıkıyor dedim.serumdan sonra yine de nazal aspiratörle çektir dedi.şimdi eczaneden onu alıcam.elektrikli aspiratörüm var birkaç ay sonra anca kullanırım
Verdim ama içime sinmedi bir şey olur diye bir daha vermedim
Benimki de çocuğun üstünü yastıkla kapatıyorya da oyuncak bebeğini getirip yanına yatırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?