2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Valla bizde uykudan çekiyoruz dediğin gibi aynı

Evet kuzum çok şükür toparladı ya
Banyosunu hep tek yaptırıyorum kuzum ya eşimle yaptırmadım hiç oda Ertuğrul’u yıkıyor bölüşüyoruz
Biraz daha büyüsün oturmalı şeyler oluyor ya sırtını yaslıyorsun onlardan alırım diyorum belkı büyüdükçe zorlaşıyor banyo ısı

O serum fizyolojik beni korkutuyor hep en son doktora bi yapsanız dedim adam fıştıkı fıştıkı 2 dakikada yaptı
Aynen aslında yapması çok basit bende birazdan yapacağım hafif pislik var gibi bakalım çıkacak mı?
Kuzum dik olunca akıyor Alışınca kolay aslında bende birazdan ilk defa yavruma yapmayı deneyeceğim

Bizde öyle oluyoruz ya uyumadıkça huysuzlanıyor huysuzlandıkça uyumuyor tam bir kısır döngü

Kizlar idrar yolu enfeksiyonu varmis yatis veriyorlar
Çok geçmiş olsun kuzum çabucak toparlar inşallah

Maşallah linoşa nasıl güzel toplandı
Doğum takviminde gün doğru mu kuzum tam 49 günlük mü linoş
Bizde bakalım 50 günlük olunca 4 kiloyu geçecek miyiz çok merak ediyorum
Lina ile aşağı yukarı aynı kilolarda doğup kilo almaya başladılar
Ne güzel ya Ertuş biraz daha büyüdükçe iyice alışacak hele lina tepki verdikçe aralarındaki bağ nasıl güçlenip güzel olacak
Bizde 5-6 ay olmayı sabırsızlıkla bekliyoruz tüylü ablamızla oynayacağımız günleri

Normal doğum yapan arkadaşlar ben yine dikis sorusuyla geldim...benim dikislerden bı parca düştü diye doktora gitmedim ama devamı gelmiyor geri kalanı hala duruyor bide hala otururken falan batıyor sızlıyor...dikislere kendim biraz bakmaya çalıştım kızarıklık çok şişlik yok gibi enfeksiyon yoktur diye düşünüyorum ama ilk doğumda 2 haftada düşmüştü dikişler diye hatırlıyorum şimdi 20 gün oldu hala duruyo olması canını sıkıyor...15 güne düşmezse gel alalım demişti doktor ama bı daha alttan muayene geriyor beni gitmeden kendine düşsün istiyorum...dikisi düşenler kaç günde düştü acaba

Papatyamaviss 1HANIM Ihlamurseven ay napicaz bu burun işini oğlumda hafif tikanirdi hiç aspire bile etmezdim sadece bikac damla serum damlatirdim..şimdi böyle yeşil yeşil akıntı olunca tedirgin oluyorum sabah temizledim şuan yine tıkalı fışır fışır burnu bugün banyo yaptiricam yine gerildim son banyosunda burnu çok tikandigi için çok hava yuttu felaket gaz sikistirmisti bir gün boyunca çılgınca ağladı kabus gibi bı gündü Ayni şeyleri yasiycam diye korkuyorum valla

Devakus canım çok geçmiş olsun... oğlumda idrar yolu enfeks. geçirmişti bu kadar küçük değildi tabi 8-9 aylıkken ama özellikle erkek çocuklar kolay idrar yolu enfeksiyonu olmadığı için tedbir amaçlı böbreklere bakılıyor..muhtemelen bı sorun çıkmayacaktır böbrek hasarı olması için uzun süre enfeksiyon olması lazım içini ferah tut besleme içinde idrar yolu enfk bebeği zorluyor acısı vardır kuzumun emmek istememesi ondan olabilir zaten hastanedesiniz herşeye müdahale ederler korkma çabucak toparlar inşallah oğlusun

Kizlar, reflu yatagi kullananlar hergun kullanıyor musunuz? Hep onun içinde yatiriyorum ben acaba sorun olur mu? Kendi yatağına henüz alamadım
Babyjemin tummysi onda durmayınca ana kucağında sallanmaya falan geçiriyoruz günü
Banyoda da burnu akar ama sık aspire et kuzum en etkili yöntem bu

Kocaman bi maşallah onlara fotı harıka
Doğru kuzum takvimim 49 günlük Lina , çok rahat 4 kilo olur merak etme sen daha yenı almaya başladı kuzum sonuçta biz 12. Gün sanırım doğum kilosuna ulaştık sonrada ufak ufak almaya başladık kuzum
Asıl ben ikinci ayı bekliyorum , ilk ay kuvezdı erken doğumdu alışma surecı benım rahatsızlanmam derken bende verimli olamadım sankı süt bakımından
Bende o günleri sabırsıkla bekliyorum ertusun cok kollayıcı harıka bı abı olacagını cok ıyı biliyorum şuan sadece iletişimleri yok diye biraz da böyle gözyaşım pıt düşündükçe

Doktor bana bol bol temızle acık tut aman dikkat et ciğerlere inmesin dedi, saat bası nerdeyse ben yıkama işlemi ve aspire olarak yaptım cunku doluyordu ve rahat nefes alamıyordu ilk iki üç gün sık sık bu şekilde temizledim ek olarak da mesh cihazıyla 2-3 cc serum verdim

Bizde ne yaptıysak temizleyemedik balgam var sanırım çıkmıyor ya
Bizde de var bu sabah doktor kontrolü vardı.burnunu çek baya dolmuş dedi.serum sıkıp vuruyorum biraz çıkıyor dedim.serumdan sonra yine de nazal aspiratörle çektir dedi.şimdi eczaneden onu alıcam.elektrikli aspiratörüm var birkaç ay sonra anca kullanırım
Kızlar bebekleinize kimyon çayı verdiniz mi hiç?
Verdim ama içime sinmedi bir şey olur diye bir daha vermedim Benimki de çocuğun üstünü yastıkla kapatıyor ya da oyuncak bebeğini getirip yanına yatırıyor

Yanına oyuncak doldurma zaten var geçen küçük bi oyuncağını kundağın ıcıne saklamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…