- 12 Şubat 2023
- 2.244
- 3.752
- 63
- 30
Eğer bebek alerjik bünyeye sahip değilse hiç bi zararı olmuyor canım zaten öyle çok vermiyoryuz ki 2 3 çay kaşığı. Sağlık ocağındaki ebeye soralirsin verebilir miyiz diye için rahat etsin.Yetişkinlerde kimyon mide ve bağırsak gazlarına iyi geliyor rezene de kabızlık gibi sorunlarda bağırsak hareketlerini arttırıyor diye biliyorum sanırım ondan işe yaramış ama bebeklere verirken bir zararı olmasın ?
Dene huzursuz ediyorsa sakinleşmiyorsa vermezsin başka canım..Verdim bende bi çay kaşığı kimyon.. inşallah ise yarar
Bobreklerde falan bisey cikarsa diye korkuyorumKuzum yanında kalacaksan üzülme hemencecık toparlar antb agızdan alamaz çünkü
İnsallah canim ozellikle dun cok huysuzdu yaBelki kaç gündür huzursuz olması da ondandı , çiş yaparken sızlıyorsa. Zor ama en azından çözülsün bundan sonra rahat etsin canım.
Allah korusun kuzum iyi düşün iyi olsunBobreklerde falan bisey cikarsa diye korkuyorum
Evet evet az daha büyüsün oh bol bol hoşuna bıle gıderbüyüyor teyzesiçok şükür çok sabırlı öyle kolay kolay ağlamıyor ama bir derdi varsa da yıkıyor ortalığı. En büyük derdimiz benim sütümün fazlalığı ve tazyiği . Düzgün ememiyor yetişemiyor hava yutuyor sinirleniyor o da ekstra gaz olarak geri dönüyor bize. Dr da büyüdükçe düzelecek durum diyor bakalım zamana bıraktık artık. Meme reddi yaşamadan bir an önce uyumu yakalamalarını bekliyorum. Siz de durumlar nasıl canım kızlarım
Benim süt çok değil onda rağmen iyi dolduysa ilk başta bi zorlanıyor nasıl yutacağını şaşırıyor küçüğüm ☺ Çoksa sütün en başta biraz sağıp versen azalmıyor mu tazyik hem de stok yapmış olursunbüyüyor teyzesiçok şükür çok sabırlı öyle kolay kolay ağlamıyor ama bir derdi varsa da yıkıyor ortalığı. En büyük derdimiz benim sütümün fazlalığı ve tazyiği . Düzgün ememiyor yetişemiyor hava yutuyor sinirleniyor o da ekstra gaz olarak geri dönüyor bize. Dr da büyüdükçe düzelecek durum diyor bakalım zamana bıraktık artık. Meme reddi yaşamadan bir an önce uyumu yakalamalarını bekliyorum. Siz de durumlar nasıl canım kızlarım
Evet kac gun yatariz acabaAllah korusun kuzum iyi düşün iyi olsunSanırım yenidoğan olduğu için her ihtimali değerlendiriyorlar
Bi ara bende idrar yolu enfeksiyonu mu acaba demiştim ağlamalar çok olunca idrar yaparken baktım kıvranmıyor değildir dedim. Uzun süreli olursa böbreklere zararlı diyordu internette senin ne kadar uzun olabilir ki zaten daha 1 aylık olmadıBobreklerde falan bisey cikarsa diye korkuyorum
Bi ara bende idrar yolu enfeksiyonu mu acaba demiştim ağlamalar çok olunca idrar yaparken baktım kıvranmıyor değildir dedim. Uzun süreli olursa böbreklere zararlı diyordu internette senin ne kadar uzun olabilir ki zaten daha 1 aylık olmadı
Oyyy yerim ikisini deEvet evet az daha büyüsün oh bol bol hoşuna bıle gıderbenimkide her emmede nerdeyse tıkanıyor ama oyle bolluk fln yok ilk süt inerken yetişemiyor minnak kızım büyüyor benımkıde zorluyor ara ara bazı bazı uyku problemleri genel olarak en zorlandığımız kısım sanırım sırtımda 50 ton hissediyorum abiş var bıde malum daha ıyıyız onunlada arada kıskanmadıgı zamanlarda keyfı ıyıyken bırakıyorum onları tummy time yapıyolar ahdajdhaks parmak kuklayla oynatıyor falan abişim fln dıyor sorumluluk vermeye çalışıyorum e tabı bazende yapıyor yapacağını cocugun üstünü kartlarla oyuncaklar la kapatıyor
Şu an içim rahatladı, su nereye gitti diye eşimle bir bakakalmıştıkCanım dr her zaman çıkmayabilir dedi bana. Bi de yana yatırıp üstteki burun deliğine sık dedi kendi de öyle yaptı. Bir sağa bir sola yatırdı sonra çevirdi sırtına vurdu. Tabi bende hala korkuyorum yaparken
Çok geçmiş olsun canım, tez vakitte iyileşirsiniz inşallahKizlar idrar yolu enfeksiyonu varmis yatis veriyorlar
Antibiyotik tedavisi bir hafta sürebilir gibime geliyor bir an evvel iyi olsun inşallahEvet kac gun yatariz acaba
Bebişim Lina ilk ay asmye göre 1100 kilo aldı doktora göre 950 ben 1 kilo sayıyorumOyyy yerim ikisini dememe ile tam uyumu yakalamak için de sanırım biraz daha büyümeleri lazım. Kaç kilo lina ? lina şöyle azcık büyüse abisi ile takılsa sen de sıcak kahveler içsen ne iyi olur uyku problemini artık saymıyoruz canım o allahın emri gece 12 den sabah 8 e kadar toplasan 3 saat uyumuştur. Zerrin özerin yeni şarkısı favorim Geceler haram oldu bak bu aralar
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versinDunden beri huzursuz gecede atesi cikti heralde yeni bisey anlamadim ki hic
Kucagimdan birakinca basiyor cigligi ilk doza basladilar dogru duzgun emmiyor bileDevakus kuzum kuvezde bize doktor iyi dahi olsa da antibiyotik başlayınca 7 gün dozu tamamlamadan bırakmıyoruz dedı , 5 günlük kürlerde oluyor. Sonuçları yaz bıze. Erkeklerde böbrek sorunu olabılıyor Ertuğrul’un da büyük çıkmıştı bi böbreği doğumdan sonra kalça ultrasonu ile birlikte takıbı yapıldı normal boyutuna dönmüştü gelısımsel basıt bişeydir belki üzülme sen
Vucudu cok sicakti csnim anlasilmicak gibi degildiiÇok geçmiş olsun Allah acil şifalar versinnasıl fark ettiniz ben ateşölçer de almadım ateşi çıkınca anlayabildin mi ölçmeden falan tedirgin oldum şimdi benimki de 2-3 gündür aşırı huzursuz ama dün doktor kontrolü vardı bişe demedi doktoru
Canım mochi ile öncesinde rahatlatıyorum göğsü. Ama bebek çektikçe geliyor o süt ve hızlı bol geliyor. Yerçekimine zıt olsun diye arkaya yaslanıyorum baya ama yok tıkanıyor kuzumBenim süt çok değil onda rağmen iyi dolduysa ilk başta bi zorlanıyor nasıl yutacağını şaşırıyor küçüğüm ☺ Çoksa sütün en başta biraz sağıp versen azalmıyor mu tazyik hem de stok yapmış olursun
Oh maşallah linaya çok güzel toparlamış fıstığımBebişim Lina ilk ay asmye göre 1100 kilo aldı doktora göre 950 ben 1 kilo sayıyorumarada iki gün var asmyle doktor, asmde en son 3900 çıktı kendı tartımda bugun tartıldım cok doğru sonuc vermesede 4800 cıktı ilk kendim tartılıyorum sonra linayı alıp çıkıyorum doktora gıtmeden de oyle yapmıştım 150 gram eksık çıkmıştı 4500 kesin vardır diyebilirim o yüzden Duru kuş en son kaç kilo çıktı
Ay evet soyle 6 aylık fln olsa bıraz daha iletişimleri de artacak hem ertusun da hoşuna gıdecek şimdi bile gülünce fln bana güldü elimi tuttu abimi istiyorum bak falan diyorValla benımkide yine uyku dırenme modu banyo yaptırdım bakalım soyle guzel guzel uyur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?