Bitek su aktı ben yapınca. Bi de şu nazal apsiratörden almıştım onu yapim dedim ama hayatta durmuyor annemle savaş verdik ama yok başaramadıkAynen aslında yapması çok basit bende birazdan yapacağım hafif pislik var gibi bakalım çıkacak mı?
Kuzum dik olunca akıyorAlışınca kolay aslında bende birazdan ilk defa yavruma yapmayı deneyeceğim
Bizde öyle oluyoruz ya uyumadıkça huysuzlanıyor huysuzlandıkça uyumuyor tam bir kısır döngü
Çok geçmiş olsun kuzum çabucak toparlar inşallah
Maşallah linoşa nasıl güzel toplandı
Doğum takviminde gün doğru mu kuzum tam 49 günlük mü linoş
Bizde bakalım 50 günlük olunca 4 kiloyu geçecek miyiz çok merak ediyorum
Lina ile aşağı yukarı aynı kilolarda doğup kilo almaya başladılar
Ne güzel ya Ertuş biraz daha büyüdükçe iyice alışacak hele lina tepki verdikçe aralarındaki bağ nasıl güçlenip güzel olacak
Bizde 5-6 ay olmayı sabırsızlıkla bekliyoruz tüylü ablamızla oynayacağımız günleri
Bende emin olamadim canım ya, sevi bebenin reflu yatagi var bende gece gündüz hep onda yatiriyorum.. bi sağ bir sol yana şeklinde, zararlı mı bilemedim.. yarın doktora sorayım biBen de gece gündüz reflü yatağı kullanıyorumzararlı mı acaba
Çok şükür canım yaa çocukların bebelerin tırnağı incimesin inşallah çok zor oluyorKolostrofobi kuzum Ertus okula gıdıyor gozu sısı indi bile kızarıklık cok hafıf var ufak bişey demekki çok şükür
Bende öyle bize de bilgi ver canımBende emin olamadim canım ya, sevi bebenin reflu yatagi var bende gece gündüz hep onda yatiriyorum.. bi sağ bir sol yana şeklinde, zararlı mı bilemedim.. yarın doktora sorayım bi
Benim de dün 10. Gündü sadece bir tanesi düştü gerisi duruyor canım aynı sıkıntılar bende de varNormal doğum yapan arkadaşlar ben yine dikis sorusuyla geldim...benim dikislerden bı parca düştü diye doktora gitmedim ama devamı gelmiyor geri kalanı hala duruyor bide hala otururken falan batıyor sızlıyor...dikislere kendim biraz bakmaya çalıştım kızarıklık çok şişlik yok gibi enfeksiyon yoktur diye düşünüyorum ama ilk doğumda 2 haftada düşmüştü dikişler diye hatırlıyorum şimdi 20 gün oldu hala duruyo olması canını sıkıyor...15 güne düşmezse gel alalım demişti doktor ama bı daha alttan muayene geriyor beni gitmeden kendine düşsün istiyorum...dikisi düşenler kaç günde düştü acaba
Bana burada ki doktor 2 hafta sonra kontrol demişti. Sanıyorum dikişlerin o sürede düşmüş olmasını bekliyor. Şuan 3. Gün kanamam epey azaldı ama ağrı devam ediyor düşen dikişte görmedimNormal doğum yapan arkadaşlar ben yine dikis sorusuyla geldim...benim dikislerden bı parca düştü diye doktora gitmedim ama devamı gelmiyor geri kalanı hala duruyor bide hala otururken falan batıyor sızlıyor...dikislere kendim biraz bakmaya çalıştım kızarıklık çok şişlik yok gibi enfeksiyon yoktur diye düşünüyorum ama ilk doğumda 2 haftada düşmüştü dikişler diye hatırlıyorum şimdi 20 gün oldu hala duruyo olması canını sıkıyor...15 güne düşmezse gel alalım demişti doktor ama bı daha alttan muayene geriyor beni gitmeden kendine düşsün istiyorum...dikisi düşenler kaç günde düştü acaba
Ya benim de aynısı. Rahat gibi görünüyor çocuk. Bide korkuyorum şimdi hemen düz yatağa geçmeye. Geceleri besledikten sonra gazı çıksın yatırıyorum hemen çünküBende emin olamadim canım ya, sevi bebenin reflu yatagi var bende gece gündüz hep onda yatiriyorum.. bi sağ bir sol yana şeklinde, zararlı mı bilemedim.. yarın doktora sorayım bi
Senin henüz çok erken canım..bende birinci hafta gittim kontrole dikis iyi enfeksiyon yok bı daha gelmene gerek yok .15 gün içinde düşmezse gelirsin dikişleri alırız dedi...internette baktım daha geç düşebiliyormus kendi kendine düşsün alttan muayene olmayayım dedim ama pek düşecek gibide durmuyor batması ağrısı devam ediyor üstelikBana burada ki doktor 2 hafta sonra kontrol demişti. Sanıyorum dikişlerin o sürede düşmüş olmasını bekliyor. Şuan 3. Gün kanamam epey azaldı ama ağrı devam ediyor düşen dikişte görmedim
10 güne düştüyse iyi aslında canım benim 20 gün geçti doğumdan..Benim de dün 10. Gündü sadece bir tanesi düştü gerisi duruyor canım aynı sıkıntılar bende de var
Benim yavrunun da 5. Günü düştü aynen dediğin gibi tam düşmemiş gibiydi ama.
K vit yaparlar gerekirse hiç korkma çok normal bunlar
Olmaz olmaz merak etme. Korktuysan temiz bir mendille tampon yapıp karın etrafını hafif bir kuşak yapabilirsin.
Kızlar yaptırdım bende 2. Dozu dün doktora götürdük inşAllah tekrarlamaz bir dahaBende 2. doz yaptırdım lekelenme oluyordu
Bizimkide doğduğunda beni andırıyordu şimdi ns beni ne babayıBenim kuzenin oğlu sarıydı bebekken anne baba sarı değil. Doğduğunda da bebek odasında bi süre ben başında beklemiştim karıştırdın mı kız çocuğu diyorlardıOluyor o değişir daha
Toparlayacak merak etme ayrıca toparlamazsa da mama var uzulmeKızlar ben buraya hiç bakamıyorum dün akşamdan beri oğlum hiç durmuyor gakiba artık sütüm yetmemeye başladı mamayla sakinliyor ne yapcağımı şaşırdım sütüme üzülüyorum bir yandan bir yandan da oğluma
Benim sütüm az. Sabırla artmasını bekliyorum. Bebek de tembel biraz memede uzun vakit geçirmiyor. Mama veriyorumKızlar ben buraya hiç bakamıyorum dün akşamdan beri oğlum hiç durmuyor gakiba artık sütüm yetmemeye başladı mamayla sakinliyor ne yapcağımı şaşırdım sütüme üzülüyorum bir yandan bir yandan da oğluma
Aynen arada da zaten fazla mamayi kusuyor diye korkuyorum.. bu yatak daha güvenli geldiYa benim de aynısı. Rahat gibi görünüyor çocuk. Bide korkuyorum şimdi hemen düz yatağa geçmeye. Geceleri besledikten sonra gazı çıksın yatırıyorum hemen çünkü
Tmm canım yazarım mutlaka...Bende öyle bize de bilgi ver canım
2 gündür mama veriyorum ne yapayım çok çaresiz kalıyorum mama verincede üzülüyorum şimdiye kadar 45 ml verdim sabahtan beri bir yandanda aralıksız meme emiyor bazen kusuyor kısır döngüye girdimToparlayacak merak etme ayrıca toparlamazsa da mama var uzulme
Bende enjektörle veriyorum canım çok zor oluyor birazını dışarı atıyor derken nereye kadar enjektörle gidicem bilmiyorumda tamamen mama vermiyorum ama artık sütüm yetmeyecek diye korkuyorumBenim sütüm az. Sabırla artmasını bekliyorum. Bebek de tembel biraz memede uzun vakit geçirmiyor. Mama veriyorummemeyi reddetmesin diye de şırınga ve katater ile veriyorum. Zor oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?