2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bitek su aktı ben yapınca. Bi de şu nazal apsiratörden almıştım onu yapim dedim ama hayatta durmuyor annemle savaş verdik ama yok başaramadık

Kızlar yine kocakarı hurafesiyle geldim. Gaz için 2 damla kullanıyoruz nurse harwey ve probiyotik bişe. Yine de gazdan duramıyodu. Bi tanıdık 1 çay kaşığı çörek otunu 1 bardak suda kaynatın soğuyunca 1 çay kaşığı ağzına damlatın dedi. Başta olnaz falan dedim annem de kullandığı damlalarda neler neler var çörekotu her derde devadır demiş peygamberimiz deneyelim dedi. Denedim ve o gece çocuk rahat uyudu kendi kendine gaz çıkardı. Günde 1 çay kaşığı vermeye çalışıcam ama sadece geceleri veriyorum. Damlaları da gündüz kullanıyorum yine. İnternetten bakabilirsiniz bş çok örneği varmış bu çörekotu suyunun

Benim de dün 10. Gündü sadece bir tanesi düştü gerisi duruyor canım aynı sıkıntılar bende de var

Bana burada ki doktor 2 hafta sonra kontrol demişti. Sanıyorum dikişlerin o sürede düşmüş olmasını bekliyor. Şuan 3. Gün kanamam epey azaldı ama ağrı devam ediyor düşen dikişte görmedim

Bende emin olamadim canım ya, sevi bebenin reflu yatagi var bende gece gündüz hep onda yatiriyorum.. bi sağ bir sol yana şeklinde, zararlı mı bilemedim.. yarın doktora sorayım bi
Ya benim de aynısı. Rahat gibi görünüyor çocuk. Bide korkuyorum şimdi hemen düz yatağa geçmeye. Geceleri besledikten sonra gazı çıksın yatırıyorum hemen çünkü

Kızlar doğum yapalı bir hafta oldu vajinamda hala çok ağrı var( normal doğum yaptım) dışardan 3 dikiş attı doktor ve dikişlerin yanında bir tane beze çıktı keloid dedi doktor fotoğrafa bakıp. Aynı şeyleri yaşayan var mı normal doğum çok rahat dediler pişman oldum resmen bir haftadir düzgünce üstüne bile oturamiyorum bebeğimin altını değiştirmek emzirmek hepsini acı içinde yapıyorum

Bana burada ki doktor 2 hafta sonra kontrol demişti. Sanıyorum dikişlerin o sürede düşmüş olmasını bekliyor. Şuan 3. Gün kanamam epey azaldı ama ağrı devam ediyor düşen dikişte görmedim
Senin henüz çok erken canım..bende birinci hafta gittim kontrole dikis iyi enfeksiyon yok bı daha gelmene gerek yok .15 gün içinde düşmezse gelirsin dikişleri alırız dedi...internette baktım daha geç düşebiliyormus kendi kendine düşsün alttan muayene olmayayım dedim ama pek düşecek gibide durmuyor batması ağrısı devam ediyor üstelik benim kanamam da ara ara devam ediyor yoğun değil ama 3_4 günde bir kanamam oluyor ilk doğumda 40 gün sürmüştü bu da öyle olacak gibi...

Benim yavrunun da 5. Günü düştü aynen dediğin gibi tam düşmemiş gibiydi ama.
K vit yaparlar gerekirse hiç korkma çok normal bunlar

Olmaz olmaz merak etme. Korktuysan temiz bir mendille tampon yapıp karın etrafını hafif bir kuşak yapabilirsin.

Bende 2. doz yaptırdım lekelenme oluyordu
Kızlar yaptırdım bende 2. Dozu dün doktora götürdük inşAllah tekrarlamaz bir daha

Benim kuzenin oğlu sarıydı bebekken anne baba sarı değil. Doğduğunda da bebek odasında bi süre ben başında beklemiştim karıştırdın mı kız çocuğu diyorlardı Oluyor o değişir daha
Bizimkide doğduğunda beni andırıyordu şimdi ns beni ne babayı

Kızlar ben buraya hiç bakamıyorum dün akşamdan beri oğlum hiç durmuyor gakiba artık sütüm yetmemeye başladı mamayla sakinliyor ne yapcağımı şaşırdım sütüme üzülüyorum bir yandan bir yandan da oğluma

Toparlayacak merak etme ayrıca toparlamazsa da mama var uzulme

Benim sütüm az. Sabırla artmasını bekliyorum. Bebek de tembel biraz memede uzun vakit geçirmiyor. Mama veriyorum memeyi reddetmesin diye de şırınga ve katater ile veriyorum. Zor oluyor

Ya benim de aynısı. Rahat gibi görünüyor çocuk. Bide korkuyorum şimdi hemen düz yatağa geçmeye. Geceleri besledikten sonra gazı çıksın yatırıyorum hemen çünkü
Aynen arada da zaten fazla mamayi kusuyor diye korkuyorum.. bu yatak daha güvenli geldi

Benim sütüm az. Sabırla artmasını bekliyorum. Bebek de tembel biraz memede uzun vakit geçirmiyor. Mama veriyorum memeyi reddetmesin diye de şırınga ve katater ile veriyorum. Zor oluyor
Bende enjektörle veriyorum canım çok zor oluyor birazını dışarı atıyor derken nereye kadar enjektörle gidicem bilmiyorumda tamamen mama vermiyorum ama artık sütüm yetmeyecek diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…