2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Süt arttırmak için sağım yapan var mı? Bizimki sagilan sütü içmiyor kasık biberondan hep döküyor diye iki gündür sağmiyorum ama 2 saatte bir emzirmeye çalışıyorum...
Sağım yapmak yararlı mi?
Siz süt arttırmak için nasıl sağım yapıyorsunuz?

Teşekkür ederiz kuzumBakalım inşallah ya biraz ele avuca gelsin istiyorum isimli takımı bile giydiremedim daha yenidoğanlar bile bol geliyor şu anGaffur gibi evde oğluşum
Evet annesi Lina tepki vermeye başlasın bak Ertuş ile nasılsın güzel anlaşacaklar

Teşekkür ederiz canım

Bitek su aktı ben yapınca. Bi de şu nazal apsiratörden almıştım onu yapim dedim ama hayatta durmuyor annemle savaş verdik ama yok başaramadık
O zaman temizdir kuzumAspiratör bende kullanamam gibi ya

Kızlar bebeklerinizle markete falan gidiyor musunuz?
Ben gidiyorum ama kapalı alan diye çok fazla kalmamaya çalışıyorum.

Bende enjektörle veriyorum canım çok zor oluyor birazını dışarı atıyor derken nereye kadar enjektörle gidicem bilmiyorumda tamamen mama vermiyorum ama artık sütüm yetmeyecek diye korkuyorum
Bende aynı döngülere gırdım eger sadece meme ile gitmekse isteğin sabret vermeden de dene başka yollarla susturmaya bak her ağlama açlık degıl cunku kuzum baska seylerede yapıyorlar kusması bıseylerın fazla gelmesinden

Yarı kırkında gıydırmıstım tulumu baya boldu şimdi giydirsem nasıl olur yenıdoganlar küçük gelıyor artık bı anda büyüdü senınde oyle olacak bak merak etme

Kızlar bebeğim ya uyucak ya kucakta gezcek böyle yerine yatırııp uyanık durma gibi bir şey yok sizinkiler nasıl sürekli ağlıyo meme veriyorum susuyo ama öyle sürekli de memede durulur mu? Ne yapacağımı şaşırdım. Uykusuda kuş uykusu hemen uyanıyor.

Yenidoğan dönemi biraz öyle geçiyor canım bizimkide aynı..bebeğin şuan dış dünyanın çok farkında değil uyanık dursun ettafi seyretsin biseylerle ilgilensin dönemi 1aykiktan sonra başlıyor yavaş yavas

D dra21 canım sütünün yetmediğini neden düşündün kusuyorsa ya süt ya mama fazla gelmiştir...bizim kız da bazen emip bırakıp 15 dakika sonra yine emmek istiyor ama süt olmdigindan degil canı öyle istiyor bebeğin büyüdükçe sütun de artıyor merak etme

Bende enjektörle veriyorum canım çok zor oluyor birazını dışarı atıyor derken nereye kadar enjektörle gidicem bilmiyorumda tamamen mama vermiyorum ama artık sütüm yetmeyecek diye korkuyorum
EDS denesen canım ben yapayım dedim Kuzey'in yeme düzeni şaştı o ara öyle kaldı malzemeler. Sen çok vermediğin için günde 1-2 kere yapabilirsin belki

Yarı kırkında gıydırmıstım tulumu baya boldu şimdi giydirsem nasıl olur yenıdoganlar küçük gelıyor artık bı anda büyüdü senınde oyle olacak bak merak etme
Ayy bizim yarın yarı kırkımız bize de boş gelir kesin
Büyüsün de küçük gelsin ya

O zaman da sohbet ve ilgi isteği başlıyor Şarkı söylüyorum,kartlara baktırıyorum,sohbet ediyorum. Yoksa yine mızırdanıyor☺

Anladım canım Pp ye bayıldım

malaguenaa yaa bayıldım ikisini de yerimBiz daha istediğimiz gibi bir tanıştırma yapamadık doktorun dediği aklımıza takıldı 2.ay BCG aşısını bekliyoruz
Şimdi sadece koklama elini ve ayağını yalamaya izin verdik daha ben oğluşu kızımın karnına yatıracağım günleri hayal ediyorum

Benim de dün 10. Gündü sadece bir tanesi düştü gerisi duruyor canım aynı sıkıntılar bende de var
Benim ilk doğum normaldi dikişler geç düşmüştü. Vajina nemli bir bölge birde kanamalar devam ediyor sürekli ıslak kalması Dikişlerin düşmesini geciktiriyor..

Bizim kedi de halen mesafesini koruyor, böyle yan yana uzandığına bakmayın. öyle çok temas etmez, böylesi belki daha iyi. Ama pek kıskanıyor. Dün gece emzirirken o da geldi kucağıma yattı mümkün olduğunca onunla da çok ilgilenmeye çalışıyorum kıskanmasın diye. Ama agresifliği filan hiç yok. Arada gelip kokluyor kafasını filan , hala tam anlayamadı zararlı mı zararsız mı diye sizinkiler de çok güzel anlaşacağa benziyor. Ben sadece tüyden çekiniyorum, mümkün olduğunca dikkat ediyorum ama yine de ne kadar dikkat etsen de tüyü tamamen kontrol altına almak zor.
Göbüşte de zamanı gelince bir fotoğraf isteriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…