2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
90 ml süt gayet iyi emdikten sonra maşallah
Ben emdikten sonra mama veriyorum ama hopur hopur gidiyor öyle emip bırakma falan yok. Zaten bıraktığı yerde zorlamıyorum. Kusma da olmuyor çocuk istiyor. Valla anası babası iştahlı çocuk da çekmiş galiba

Memeye tam yapışmazsa yapıyor onu benim makine yoksa pek olmuyor

Hipp doktor tavsiyesi mi canım? Ben 13ünde gidince doktora soracağım aptamil mahvetti oğlumu. Her öğün veriyor musun mama

Ben bu memede uyuma olayina alistim hastsnede ay cocugum benimde dus aldirdim su bulanik cikti resmen hastanede hasati cikmis oglumun uyudu simdi kalkti bende dinlendimmsukur

Aman boşver iyi olmuş eşin de biraz uzak durur göz ameliyatı sana patlayacaktı şimdi alıp getirmez
Kp allah var aradi surekli benide esimide. Hatta beni cok sasirtti cocuk toparlanana kadar gelmeyelim dedi ama esime dedim annenin gormeye hakki yok oglumu dedim. Bir insan disardaki komsum aradi hergun sordu ya

Bana da dediler onu finger bisküvi içi

Bana da dediler onu finger bisküvi için
Kuzum aslinda su sut olayi kafada bitiyor. Bugun emzirme hemsiresi dedi ki dogamiz gergi bir bebek emzirecek kadar daha sut var aslinda. Beyne sutum gelmeyecek diye gonderiyoruz. Mesela sutumuzu sagarken ne kadar sut cikacak dusuncesi bile sutu azaltirmis. Sut sagdiginiz biberona bakmadan sagin diyorlar

Bize muğla'dan soğuk sıkım el yapımı zeytinyağı gelmişti ama onu cesaret edip veremedim ya. Vereyim madem belki gazına da faydası olur
Bana da biri dedi mamasina zeytinyagi koy diye. Bizim doktorumuz uyarilma olayini tasvif etmiyor tembellik yapar diye. Sadexe hastanede bir gun uyardik yapti hemen

Ben bu memede uyuma olayina alistim hastsnede ay cocugum benimde dus aldirdim su bulanik cikti resmen hastanede hasati cikmis oglumun uyudu simdi kalkti bende dinlendimmsukur
Memede uyuma zor ya bi süre sonra yorar Derileri dökülüyor kirleniyorlar kız verem aşısı sonrası 3 gün banyo yasaktı bizimde su bulandı
Kp allah var aradi surekli benide esimide. Hatta beni cok sasirtti cocuk toparlanana kadar gelmeyelim dedi ama esime dedim annenin gormeye hakki yok oglumu dedim. Bir insan disardaki komsum aradi hergun sordu ya
Gerçekten ilginç bir kadın ama iyi oluyor oğlu görüyor işte
Kuzum bizee hipp ebe tavsiyesiydi valla hix rahatsiz etmedi bizi
Çok kişiden duydum Hipp doktora gitmeyi bekliyorum da yazıp sorsam mı acaba? Bu arada sormuştum ya sana dünden beri huzursuz olunca gidip idrar tahlili verdik temiz çıktı çok şükür. Atak dönemi olduğuna sonradan baktım
Ya bende kafada bitiyor diyorum da sağarken bakmasam da fazla çıktığını görmedim Şimdi birisi de bi kaba kaynar su koyup buharına tut dedi onu yapıcam bakalım
Bana da biri dedi mamasina zeytinyagi koy diye. Bizim doktorumuz uyarilma olayini tasvif etmiyor tembellik yapar diye. Sadexe hastanede bir gun uyardik yapti hemen
Zeytinyağı uyarma sayılmaz ki besin sonuçta. Poposuna sür diyen var o uyarılma onu bende pek istemiyorum. Ama yediğine birşey katmak bağırsak çalıştırır aşağıdan bi uyarma değil

Su buhari da cidden cok ise yariyor. Ben tek meme emdiriyorum ona ragmen bu gece doydu mama vermedim. Hastane vesilesiyle diger memeyi tutuyor yavas yavas sukur

Sinirli pandam benim ya
Fotoğrafı da çok güzel Napsam bi stüdyo çekimi falan mı yapsam oğlumla hiç öyle düzgün fotomuz yok ya
Beni gece emdiğinde doyuyor. Uyku çok etkiliyor sütü. Genelde uyumuş oluyorum akşam eşim mama veriyor hem biraz süt birikmiş oluyor hem uykuda üretim çok oluyor. 3e geliyordu 2 göğsümü emdi o saatten beri uyuyor

Ben hastanede perisan olmusum ya sutum yoktu doymuyordu simdi uyudum oda yatagini ozlemis uyudu baya. Valla cektir ya cidden hatira cok guzel

Beni gece strese sokuyor vu süt olayı. Uyumuyor benim kız sürekli emiyor yoruluyorum

Gece gündüz hıc olmuyordu bende, şimdi gecelerı bazen işte
Gündüz bende de olmuyor canım gece güzel uyursam 2 saat falan o zaman az sertlik oluyor
Ben cesaret edemiyorum ya onlara ya
Gözümü karartıp 2 çay kaşığı ne olacak diyorum
İnşallah canım. Bak 1 aylık olmuşuz sarılığı tamamen atamamışız mama ile olmuyormuş emmesi gerekiyormuş anne sütü üstüne kaka dedi bugünkü doktor umarım güzel şeyler söyler can sıkmayacak cinsten

Benimde iyi uyursam bir öğünü sadece süt ile geçirebiliyoruz genelde akşam uyuyorum eşim bakıyor. Uyandığımda meme veriyorum 2 göğsümü de emerse 2 saate yakın uyuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…