90 ml süt gayet iyi emdikten sonra maşallahGeçmiş olsun canım, dualarımız sizinle umarım hiçbir sorun çıkmaz
Valla mama olunca insanın içi bi rahat oluyorBugün öğlenden akşama kadar emdi, sıkıyorum memede süt var çekiyor ağzında süt var sürekli çiş yaptı ama aranıyor sonra doymadı heralde dedim dolapta sütüm vardı ısıttım verdim üç dört kere kustu yine durmadı şimdi babası geldi uyuyor kucağında Ben anlamıyorum bu çocuğu ya hep memede durmak istiyor geçen iyi gibiydi böyle çıkardı ağzından memeyi büzdü dudakları anladım doyduğunu ama yine hep meme moduna girdi kayınvalidemde doymuyor doymuyor diyip duruyor sütün yaramıyor vs. Sinir oldum. Emdikten bi saat sonra sağıyorum iki memeden 90 ml çıktı ama hala çocuğa sütüm yetmicek gibi geliyor Sonuç olarak dolapta süt olmasaydı mama verecektim Ama gereksiz yere
Memeye tam yapışmazsa yapıyor onu benim makine yoksa pek olmuyorBu arada sağım yapan kızlar bir lifehack okudum, makine parçalarını her seferinde yıkamak yerine buzdolabında saklıyorlarBana mantıklı geldi gün içinde buzdolabında gün sonu sterilize edilir. Ben günde bi kere falan sağıyorum ama sürekli sağanlar için mantıklı. Bir de bu makine çekerken hep dışarı akıtıyor normal mi, bir de hep eğilmek zorunda kalıyorum öne doğru.
Hipp doktor tavsiyesi mi canım? Ben 13ünde gidince doktora soracağım aptamil mahvetti oğlumu. Her öğün veriyor musun mamaBir umut artacağına inanıyorum. Bebek emse artar. Bu makineden bende de var. Elimle yaptığımda daha iyi süt çıkıyor valla
Evet kuzum ben Philips aldım. Diğeri çok pahalı cidden. İki gündür kullanıyorum çok yavaş içebiliyor mamayı.
Uyumuyor, susmuyor ağlıyorMemede sustuğunda bile bazen bi ağlama moduna girip çıkıyor. Dün bittik bugün yorgun düştü akşam 6 dan beri uyuyor mama için uyanıyor sadece. Bende uyudum eşim verdi mamaları kendime geldim
Kp allah var aradi surekli benide esimide. Hatta beni cok sasirtti cocuk toparlanana kadar gelmeyelim dediAman boşver iyi olmuş eşin de biraz uzak durur göz ameliyatı sana patlayacaktı şimdi alıp getirmez
Kuzum bizee hipp ebe tavsiyesiydi valla hix rahatsiz etmedi biziHipp doktor tavsiyesi mi canım? Ben 13ünde gidince doktora soracağım aptamil mahvetti oğlumu. Her öğün veriyor musun mama
Bana da dediler onu finger bisküvi içi
Kuzum aslinda su sut olayi kafada bitiyor. Bugun emzirme hemsiresi dedi ki dogamiz gergi bir bebek emzirecek kadar daha sut var aslinda. Beyne sutum gelmeyecek diye gonderiyoruz. Mesela sutumuzu sagarken ne kadar sut cikacak dusuncesi bile sutu azaltirmis. Sut sagdiginiz biberona bakmadan sagin diyorlarBana da dediler onu finger bisküvi için
Sinirli pandam benim ya
Bana da biri dedi mamasina zeytinyagi koy diye. Bizim doktorumuz uyarilma olayini tasvif etmiyor tembellik yapar diye. Sadexe hastanede bir gun uyardik yapti hemenBize muğla'dan soğuk sıkım el yapımı zeytinyağı gelmişti ama onu cesaret edip veremedim ya. Vereyim madem belki gazına da faydası olur
Memede uyuma zor ya bi süre sonra yorarBen bu memede uyuma olayina alistim hastsnedeay cocugum benimde dus aldirdim su bulanik cikti resmen hastanede hasati cikmis oglumun uyudu simdi kalkti bende dinlendimmsukur
Gerçekten ilginç bir kadın ama iyi oluyor oğlu görüyor işteKp allah var aradi surekli benide esimide. Hatta beni cok sasirtti cocuk toparlanana kadar gelmeyelim dediama esime dedim annenin gormeye hakki yok oglumu dedim. Bir insan disardaki komsum aradi hergun sordu ya
Çok kişiden duydum Hipp doktora gitmeyi bekliyorum da yazıp sorsam mı acaba? Bu arada sormuştum ya sana dünden beri huzursuz olunca gidip idrar tahlili verdik temiz çıktı çok şükür. Atak dönemi olduğuna sonradan baktımKuzum bizee hipp ebe tavsiyesiydi valla hix rahatsiz etmedi bizi
Ya bende kafada bitiyor diyorum da sağarken bakmasam da fazla çıktığını görmedimKuzum aslinda su sut olayi kafada bitiyor. Bugun emzirme hemsiresi dedi ki dogamiz gergi bir bebek emzirecek kadar daha sut var aslinda. Beyne sutum gelmeyecek diye gonderiyoruz. Mesela sutumuzu sagarken ne kadar sut cikacak dusuncesi bile sutu azaltirmis. Sut sagdiginiz biberona bakmadan sagin diyorlar
Zeytinyağı uyarma sayılmaz ki besin sonuçta. Poposuna sür diyen var o uyarılma onu bende pek istemiyorum. Ama yediğine birşey katmak bağırsak çalıştırır aşağıdan bi uyarma değilBana da biri dedi mamasina zeytinyagi koy diye. Bizim doktorumuz uyarilma olayini tasvif etmiyor tembellik yapar diye. Sadexe hastanede bir gun uyardik yapti hemen
Su buhari da cidden cok ise yariyor. Ben tek meme emdiriyorum ona ragmen bu gece doydu mama vermedim. Hastane vesilesiyle diger memeyi tutuyor yavas yavas sukurMemede uyuma zor ya bi süre sonra yorarDerileri dökülüyor kirleniyorlar kız verem aşısı sonrası 3 gün banyo yasaktı bizimde su bulandı
Gerçekten ilginç bir kadın ama iyi oluyor oğlu görüyor işte
Çok kişiden duydum Hipp doktora gitmeyi bekliyorum da yazıp sorsam mı acaba? Bu arada sormuştum ya sana dünden beri huzursuz olunca gidip idrar tahlili verdik temiz çıktı çok şükür. Atak dönemi olduğuna sonradan baktım
Ya bende kafada bitiyor diyorum da sağarken bakmasam da fazla çıktığını görmedimŞimdi birisi de bi kaba kaynar su koyup buharına tut dedi onu yapıcam bakalım
Zeytinyağı uyarma sayılmaz ki besin sonuçta. Poposuna sür diyen var o uyarılma onu bende pek istemiyorum. Ama yediğine birşey katmak bağırsak çalıştırır aşağıdan bi uyarma değil
Fotoğrafı da çok güzelSinirli pandam benim ya
Ben hastanede perisan olmusum ya sutum yoktu doymuyordu simdi uyudum oda yatagini ozlemis uyudu baya. Valla cektir ya cidden hatira cok guzelFotoğrafı da çok güzelNapsam bi stüdyo çekimi falan mı yapsam oğlumla hiç öyle düzgün fotomuz yok ya
Beni gece emdiğinde doyuyor. Uyku çok etkiliyor sütü. Genelde uyumuş oluyorum akşam eşim mama veriyor hem biraz süt birikmiş oluyor hem uykuda üretim çok oluyor. 3e geliyordu 2 göğsümü emdi o saatten beri uyuyor
Beni gece strese sokuyor vu süt olayı. Uyumuyor benim kız sürekli emiyor yoruluyorumKuzum aslinda su sut olayi kafada bitiyor. Bugun emzirme hemsiresi dedi ki dogamiz gergi bir bebek emzirecek kadar daha sut var aslinda. Beyne sutum gelmeyecek diye gonderiyoruz. Mesela sutumuzu sagarken ne kadar sut cikacak dusuncesi bile sutu azaltirmis. Sut sagdiginiz biberona bakmadan sagin diyorlar
Gündüz bende de olmuyor canım gece güzel uyursam 2 saat falan o zaman az sertlik oluyorGece gündüz hıc olmuyordu bende, şimdi gecelerı bazen işte
Gözümü karartıp 2 çay kaşığı ne olacak diyorumBen cesaret edemiyorum ya onlara ya
İnşallah canım. Bak 1 aylık olmuşuz sarılığı tamamen atamamışız mama ile olmuyormuş emmesi gerekiyormuş anne sütü üstüne kaka dedi bugünkü doktorNe güzel inşallah devam eder mamasızYine içinin rahat etmesi için aptamilin sıvı mamaları var ya onlardan al 1-2 tane eve. Anlık sütün azalır susmaz falan onu verirsin.
Ben napcam bilmiyorum oğlum emiyor ama üstüne mama da yiyor 90lık. Kilo alımı çok fazla ama mama vermesem durmuyor bi de öyle çok gelip kusmuyor da ıkınırken gazdan çıkarsa o kadar yoksa yiyor çocuk. 13ünde doktoru ne diyecek bekliyorum
Benimde iyi uyursam bir öğünü sadece süt ile geçirebiliyoruz genelde akşam uyuyorum eşim bakıyor. Uyandığımda meme veriyorum 2 göğsümü de emerse 2 saate yakın uyuyor.Gündüz bende de olmuyor canım gece güzel uyursam 2 saat falan o zaman az sertlik oluyor
Gözümü karartıp 2 çay kaşığı ne olacak diyorum
İnşallah canım. Bak 1 aylık olmuşuz sarılığı tamamen atamamışız mama ile olmuyormuş emmesi gerekiyormuş anne sütü üstüne kaka dedi bugünkü doktorumarım güzel şeyler söyler can sıkmayacak cinsten
Ben yatmadsn uzum suyu ictim kalktimmdolmustu baya dene kuzumBeni gece strese sokuyor vu süt olayı. Uyumuyor benim kız sürekli emiyor yoruluyorum
Uyuyunca sütüm oluyor ama gece uyumama fırsat vermiyor bir türlüBen yatmadsn uzum suyu ictim kalktimmdolmustu baya dene kuzum
Evet doktorumuz tavsiye etti. Memeden sonra mama veriyorum ne kadar içerseHipp doktor tavsiyesi mi canım? Ben 13ünde gidince doktora soracağım aptamil mahvetti oğlumu. Her öğün veriyor musun mama
Ben aksam ,9:30 gibi uyutuyorum gece 12-1 e kadsr uyuyor sonrs bidaha kalkiyo emiyor sonra 4-5 gibi bir kez daha kalkinca yeterli oluyor. Ayni saatlerde uyutmaya calisUyuyunca sütüm oluyor ama gece uyumama fırsat vermiyor bir türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?