2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Öncelikle anneliği becerememiş değilsin cok normal bu yaşadıkların kendıne yuklenme , bebeğinin uzamıs sarılığı var ise her emmede kaka yapması da normal o sekılde atacak çünkü günde on kez bile yapabilir normal emdıcke bagırsakları calısıyor demekkı , ayrıca ishal diyemezsin bebişler sıvı beslenıyor zaten sulu yapıyolar yüzde 80 sütun tayzıklı oldugu ıcın yağlı kısma belkı cok erısemıyordur ve ilk sulu olan kısmı daha cok aldıgı ıcın kakasını oyle yapıyordur. Emzirmeden önce biraz sağıp vermeyi dene , akşamada dısardan birşey soyle sıkma canını bunlar gececek

Bi de ben 2 gündür süt ve süy ürünleri paketli gıda tahin ceviz vs yemiyorum ama gürültülü kaka ve yüzdeki sivilcelerde azalma olmadı ya ben şak diye gitceğini düşünmüştüm

Bi de ben 2 gündür süt ve süy ürünleri paketli gıda tahin ceviz vs yemiyorum ama gürültülü kaka ve yüzdeki sivilcelerde azalma olmadı ya ben şak diye gitceğini düşünmüştüm
15 gün temizlenmez vucut kuzum ıkı gunde belli olmaz o iş yani hala önceki yediklerin tamamen arınmış değil

Ay yapmam dediğim ne varsa daha ilk aydan yapıyorum ayakta sallama, kundak beyaz gürültüyle uyutma saf gibi oldum bi de hanfendi benden ve eşimden başkasında durmuyo annem geçen hafta bendeydi dinleniyodum uyutuyodu falan bu hafta kayınvalidem kalıyo çocukla yıldızı uyuşmadı asla durmuyo kucağına aldığı gibi etini kesmişler gibi ağlıyo. Eşimin gelmesini dört gözle bekliyorum

Masallah gazi cikariyor. Simdi memeden atti kendini sanirim 90 la falan doyuyor
Mesela benimki de hem alttan hem üstten gazını çıkarıyor ama çok gazlı bitmiyor 5 dk sonra yine bağırıyor kendini kasıyor sonra bir ses bir gürültü osrmş
Bu modeller biraz tuhaf canım ya benimki de bazen ilk süt hızlı geliyor diye bağırıyor bazen de ilk sütün hızına alışıp sonra yavaşladı diye kızıyor bazen de ağzındaki memeyi arıyor ağzını kapatsa bulacak ama kapatmıyor

Beyaz gürültüye neden yapmam dedin ki canım ben kendim alıştırmaya çalışıyorum biraz başardım onu uyku zamanına ışınlayan bir şey işte ne güzel kendim de yağmur sesiyle uyumayı çok severim

Simdi gene basladik aglamaya ayagima aldim sallamaya sakinledi sanirim uykusu var ondanda yapiyor

Bende yapıyorum bosver

Doktor pazartesi canım o kadar farkediyor yani. Bakalım bizim dr ne diyecek. İnşallah gerek kalmaz sizin de aptamile tekrar
İnşallah kuzum bizde pazartesi veya salı kontrol bakalım doktor ne diyecek
Yani bende yarım hipp vardı aptamilden önce onu bitirdik 4 günde felan yine kilo almış 200 gr kadar illaki kiloya etkisi var bence

Anladım kuzum tabi süt yeterli değilse temiz içerikli bir şey vermek daha iyi olmuşBen çok süt sağmıyorum aslında sağıp bakmam lazım ne kadar

Kuzum kendi evinde kendi düzenin bir de artık Kuzey büyüyor o da sende birbirinize alıştınız ondan böyle olabilir
Biz eşim evdeyken oğluşun müsade ettiği kadar bi kahve içip talk show felan açıp izliyoruz çok iyi geliyor valla

Kuzum bende küçük diye mama ile destekliyorum ama dün emzirme sonrası denemek için mama vermedim ortalama 30 dk emdi 15er dk iki göğsü de, sonra 2 saat kadar uyudu.Biraz daha büyüyünce sütüm yeterse belki biz de mamayı bırakabilirizAnne sütü için 2 saat tokluk süresi çok iyi geldi bana

Simdi gene basladik aglamaya ayagima aldim sallamaya sakinledi sanirim uykusu var ondanda yapiyor
Kızımda da ilk ay hem mama hem meme verdik çocuk ağlıyordu yeni emmiş olmasına rağmen aç bu çocuk mama ver dediler verirdim 10 15 dk sonra tekrar başlardı ağlamaya meme verince susar sonra gene başlardı çok beslendiği için rahatsızmış halbuki çocuğum. Kimseyi dinlemedim o saatten sonra 1 ay kontrolünde mamayı bıraktım 2 gün gece gündüz uykusu yoktu sürekli memedeydi sonra düzene girdi çok şükür. Demem o ki çok yediği için rahatsızmış kızım bende elalem aç bu çocuk dedikçe verdim mamayı verdim memeyi

Yok uyuduğu odada telefon tutmıcam 3 yaşa kadar sıfır ekran diyodum akşam kızım ananesiyle görüntülü konuşurken ekrandan gözünü alamıyodu, beyaz gürültüyü kapatınca uyanıyo direk

Bende gunde 3 kere veriyorum mama. Bugun daha 1 kere verdim azaltmaya calisiyorum insallah birakir

Bende gunde 3 kere veriyorum mama. Bugun daha 1 kere verdim azaltmaya calisiyorum insallah birakir
Her çocuğun doymadı emmesi süresi birbirinden farklı bana çok karışıp ver ver bu çocuk aç senin sütüm yalancı süt boş süt deyip çocuğu mama bağımlısı yaptılar resmen

Biz de Aptamil ile başladık. 1 hafta süren kabız bile olmuştu. Ondan sonra hipp'e geçtik, çok daha rahat etti.
Dün tartıldı bizimki de 3.55 kg olmuş. Haftada 200 gr alıyor. Tabi bu haliyle bile %2 persentilde. Yaşıtlarını nasıl yakalayacak bilmiyorum bir de buranın halkı daha iri tabi. O yüzden de mama takviyesini bırakmaya korkuyorum açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…