Masallah gazi cikariyor. Simdi memeden atti kendini sanirim 90 la falan doyuyorMaşallah canım da başka bir sıkıntısı olmasın gaz sancısı falan tek bildikleri emmek olduğu için sürekli emmek istiyor olabilir mi bilemedim.
Canım bir aylık olmuşsunuz 90 içebilirMasallah gazi cikariyor. Simdi memeden atti kendini sanirim 90 la falan doyuyor
Ben her beslenmede 60 veriyorum kuzum mamayı değiştik çok şükür daha güzel oldu rahatlasın diye bide damla kullanıyorum malum emme yok sadece mama bide sağdıkça çıkan azcık sütCanım bir aylık olmuşsunuz 90 içebilir
Emmeyı red edıyormu yoksa sonunda emip doyuruyormu karnınıHayr mesela suan ac memeye gidiyo agzina aldiktan sonra aglama krizine giriyor
Emmeyi red etmiyor ama arada memede aglamaya basliyor. Bende acaba cektiginde sut gelmedigi icin mi agliyo diye dusunuyorumEmmeyı red edıyormu yoksa sonunda emip doyuruyormu karnını
Bana soyle ben bakayım ozel mesaj olarak at unutmayayım amaTeyzoşlar kızıma özel bulutlu, güneşli atak haftası takvimi elde edebileceğim bir site biliyor musunuz?
Evine geçmenin mutluluğudurBana dünden beri bi enerji geldi anlamadımAnnem geliyor oğluşla ilgilenirken hiç oturmuyorum evde sürekli iş buluyorum. Akşam eşim gelince erkenden uyurdum onla oturdum dün. Bugün yine öyleyim kendime nazar etcem Üstüne bi de dün regl oldum belim de ağrıyor ama bende enerji full uzun süredir alışık değilim buna
Psıkolojı bu işin yüzde 90 ı netDevakus papatyam haklı canısı, benim sıpam emiyordu emiyordu kaka yapmıyordu ne zaman mama takviyesi versem kaka yapıyordu dedim çocuğum doymuyor sanırım ondan yapmıyormuş kakayı. Pazartesi mamayı bıraktırdı doktor tamamen kestik dedim bu çocuk kakayı nasıl yapacak şartlandıysa mamanın rahatına alıştıysa diye düşünüyordum anne sütüyle de doydu kakasını da yaptı.
Ayy nasıl büyük bir korkuydu. Allahım esirgesin meleklerimiziBende aynısını demir ilacında yaşadım panik yaptım artık kaşıkla veriyorum
Cahilliğime denk geldi bundan sonra her gün aynı saatte vericem artıkKuzum sıkıntı varken vermenin bı faydası yok yanı elbet vardır ama gaz ilaçları öyle gazı olunca verelim gibi değilde düzenli kullanım ile etkisini gösteren bişey
Canım bir de anne sütünün kalitesi de önemli hep miktar konuşuyoruz. Ben kızım az anne sütü aldığı için bu konuyu detaylı araştırdım verdiğim sütü nasıl kaliteli hale getirebilirim diye. Uyku, dinlenme ve dengeli beslenme.Masallah gazi cikariyor. Simdi memeden atti kendini sanirim 90 la falan doyuyor
Hayır değilsin henüz büyüyor annesi bende oyleyım ıkı saattır ayağımda derın uyku yok şimdi az bıraktım abı gelene kadar yatarsa az sırtımı dınlendıreyım sonra da yemek yapıcam inşallahSabah 9dan beri toplam yarım saat uyumadı yatağa yattığı gibi kıyameti kopartıyo ve memeye yapışık geziyo. Tuvalete gidemedim bu Allahın cezası atak haftasında mıyız cmt günü 1aylık oluyo tam
Bunlari deneyecegimPsıkolojı bu işin yüzde 90 ı netDevakus karnını doyuruyorsa ağlamalara takılma 20 dk sonrasında ağlamalar varsa al gaz çıkar emzık ver hala meme istiyorsa diğer memene gec ver kuzum bu normal ayrıca istediği akışta süt gelmediği içinde sinirlenebilir süt olmadıgı ıcın değil benimkide yapıyor onu hemen diğer memeye gecıyorum ilk süt inerken hızlı ınıyor ya onun sinirini alıyor o bazen boyle durumlarda aynı beslenmede iki meme dönüyorum ozellıkle gece akşam saatleri
Estagfurullah kuzum terzi kendi söküğünü dikemezmiş annelik bambaşka bi müesseseAyy nasıl büyük bir korkuydu. Allahım esirgesin meleklerimizi
Cahilliğime denk geldi bundan sonra her gün aynı saatte vericem artık
Benim sutum yagli degil. Tazyikli. Ods yagli olmadigini gosterirmis. Cocuk belkide o yuzden doygunlugs ulasmiyor.Canım bir de anne sütünün kalitesi de önemli hep miktar konuşuyoruz. Ben kızım az anne sütü aldığı için bu konuyu detaylı araştırdım verdiğim sütü nasıl kaliteli hale getirebilirim diye. Uyku, dinlenme ve dengeli beslenme.
Burada okuduğum kadarıyla papatyanın bebeği kısa süre emip 1-1.5-2 saat kadar tok kalabiliyor, uyuyabiliyorPapatyamaviss yanlış mı hatirliyorum kuzum? herkesin öyle olması lazım aslında. Yarım saat emme 15 er dk dan arkasından 1-2 saatlik tokluk süresi, uyku gibi olmalı. Saatlerce emzirme varsa ya süt az ya doyurucu değil ya da başka bir sebep var
Teşekkür ederim kuzum atıyorumBana soyle ben bakayım ozel mesaj olarak at unutmayayım ama
1 saat kesin duruyor bazen cok uzun emmek ıstedıgı zamanlarda oluyor gündüzleri yada boyle kısa kısa bırakıp emme durumları gazdan oluyor o misal sabaha karşı efsane bı gazı bırıkıyor cunku boyle memede kıvranıyor alıyor bırakıyor ıkınıyor falan hırsınıda memede çıkarıyor mısalCanım bir de anne sütünün kalitesi de önemli hep miktar konuşuyoruz. Ben kızım az anne sütü aldığı için bu konuyu detaylı araştırdım verdiğim sütü nasıl kaliteli hale getirebilirim diye. Uyku, dinlenme ve dengeli beslenme.
Burada okuduğum kadarıyla papatyanın bebeği kısa süre emip 1-1.5-2 saat kadar tok kalabiliyor, uyuyabiliyorPapatyamaviss yanlış mı hatirliyorum kuzum? herkesin öyle olması lazım aslında. Yarım saat emme 15 er dk dan arkasından 1-2 saatlik tokluk süresi, uyku gibi olmalı. Saatlerce emzirme varsa ya süt az ya doyurucu değil ya da başka bir sebep var
Bizimki su sira sabaha kadar pirt pirt gidiyor1 saat kesin duruyor bazen cok uzun emmek ıstedıgı zamanlarda oluyor gündüzleri yada boyle kısa kısa bırakıp emme durumları gazdan oluyor o misal sabaha karşı efsane bı gazı bırıkıyor cunku boyle memede kıvranıyor alıyor bırakıyor ıkınıyor falan hırsınıda memede çıkarıyor mısalDevakus memeyle kavgaya baslayınca diğer memeye geçme muhabbetini dene bak
Olabilir kuzum. O da sindirim muhabbetinden çocuğu daha uzun süre tok tutuyor zaten. Yağlar bağırsaklarda sindirildiği için beslenme süresinin üstünden zaman geçmesi gerekiyor o da tokluk süremiz işteBenim sutum yagli degil. Tazyikli. Ods yagli olmadigini gosterirmis. Cocuk belkide o yuzden doygunlugs ulasmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?