2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Sabah 9dan beri toplam yarım saat uyumadı yatağa yattığı gibi kıyameti kopartıyo ve memeye yapışık geziyo. Tuvalete gidemedim bu Allahın cezası atak haftasında mıyız cmt günü 1aylık oluyo tam

Evine geçmenin mutluluğudur

Psıkolojı bu işin yüzde 90 ı net Devakus karnını doyuruyorsa ağlamalara takılma 20 dk sonrasında ağlamalar varsa al gaz çıkar emzık ver hala meme istiyorsa diğer memene gec ver kuzum bu normal ayrıca istediği akışta süt gelmediği içinde sinirlenebilir süt olmadıgı ıcın değil benimkide yapıyor onu hemen diğer memeye gecıyorum ilk süt inerken hızlı ınıyor ya onun sinirini alıyor o bazen boyle durumlarda aynı beslenmede iki meme dönüyorum ozellıkle gece akşam saatleri

Bende aynısını demir ilacında yaşadım panik yaptım artık kaşıkla veriyorum
Ayy nasıl büyük bir korkuydu. Allahım esirgesin meleklerimizi
Kuzum sıkıntı varken vermenin bı faydası yok yanı elbet vardır ama gaz ilaçları öyle gazı olunca verelim gibi değilde düzenli kullanım ile etkisini gösteren bişey
Cahilliğime denk geldi bundan sonra her gün aynı saatte vericem artık

Masallah gazi cikariyor. Simdi memeden atti kendini sanirim 90 la falan doyuyor
Canım bir de anne sütünün kalitesi de önemli hep miktar konuşuyoruz. Ben kızım az anne sütü aldığı için bu konuyu detaylı araştırdım verdiğim sütü nasıl kaliteli hale getirebilirim diye. Uyku, dinlenme ve dengeli beslenme.
Burada okuduğum kadarıyla papatyanın bebeği kısa süre emip 1-1.5-2 saat kadar tok kalabiliyor, uyuyabiliyor Papatyamaviss yanlış mı hatirliyorum kuzum? herkesin öyle olması lazım aslında. Yarım saat emme 15 er dk dan arkasından 1-2 saatlik tokluk süresi, uyku gibi olmalı. Saatlerce emzirme varsa ya süt az ya doyurucu değil ya da başka bir sebep var

Sabah 9dan beri toplam yarım saat uyumadı yatağa yattığı gibi kıyameti kopartıyo ve memeye yapışık geziyo. Tuvalete gidemedim bu Allahın cezası atak haftasında mıyız cmt günü 1aylık oluyo tam
Hayır değilsin henüz büyüyor annesi bende oyleyım ıkı saattır ayağımda derın uyku yok şimdi az bıraktım abı gelene kadar yatarsa az sırtımı dınlendıreyım sonra da yemek yapıcam inşallah

Bunlari deneyecegim simdi emdi gazicikti dunyalar kadar kaka da yapti ana kucaginda takiliyor sanki az once yirtinan o degildi

Benim sutum yagli degil. Tazyikli. Ods yagli olmadigini gosterirmis. Cocuk belkide o yuzden doygunlugs ulasmiyor.

Kızlar bana biraz moral verin
Bugün dibi gördüm ben
Bebeğimle 51. Günümüz ve dönüp baktığımda ben anneliği beceremedim , net!
Salı gününe kadar annem yanımdaydı iyi kötü ilerliyordum ama gitti ve iki günde bebeğimi mahvettim
Nasıl başlasam ne anlatsam toparlıyamıyorum kafamı çok da uzatmaya da gerek yok ben başaramadım anneliği
Bebeğim iki gündür hasta her emmeden sonra kaka yapıyor ishal gibi oldu gece hiç uyumadı o da ben de..
Bi yandan uzamış sarılığı var, korkuyorum
Bi yandan ben grip oldum maskeyle emzirmeye çalışıyorum.
Bi yandan sütüm tazyikli akmaya başladı bebeğim boğulur gibi oluyor sürekli kusuyor emerken.
Bugün temizliğe yardımcı alayım dedim evi daha beter mahvetti yarıda bıraktırıp yolladım evde her yer her yerde şu an
Akşama yemeğim bile yok yapamadım fırsat bulup
Tüm gün bebeğim ağladı kucağımdan inmedi bir bardak su içemedim fırsat bulup
Tüm bunlar bir tarafta beni beklerken bıraktım herşeyi, oturdum hıçkıra hıçkıra ağlıyorum
Çok üzülüyorum , Bu kadar zor olmak zorunda mı?

1 saat kesin duruyor bazen cok uzun emmek ıstedıgı zamanlarda oluyor gündüzleri yada boyle kısa kısa bırakıp emme durumları gazdan oluyor o misal sabaha karşı efsane bı gazı bırıkıyor cunku boyle memede kıvranıyor alıyor bırakıyor ıkınıyor falan hırsınıda memede çıkarıyor mısal Devakus memeyle kavgaya baslayınca diğer memeye geçme muhabbetini dene bak

Bizimki su sira sabaha kadar pirt pirt gidiyor

Benim sutum yagli degil. Tazyikli. Ods yagli olmadigini gosterirmis. Cocuk belkide o yuzden doygunlugs ulasmiyor.
Olabilir kuzum. O da sindirim muhabbetinden çocuğu daha uzun süre tok tutuyor zaten. Yağlar bağırsaklarda sindirildiği için beslenme süresinin üstünden zaman geçmesi gerekiyor o da tokluk süremiz işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…