- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Kuzum doymadıgını nerden bılıyorsun ben gecen emzırme sonrası her ıkı memeden 40 cc toplam çıktı merak için sağdım yani çok sık emıyorKuzum doymuyor ki
İlk zamanlar biraz zorlu ama alisiyor insan. Ne zaman doneceksinizzSağol canım işte biraz süt sağıyorum gece 8-10 arası eşim onu ve bir adet 50cc mamayı veriyor 3-4 saat öyle uyuyorum
Memeden ayrilinca agliyor emmeye devam ettiriyorum sonra memede agliyor. Mama veriyorum onu icince susuyor.Kuzum doymadıgını nerden bılıyorsun ben gecen emzırme sonrası her ıkı memeden 40 cc toplam çıktı merak için sağdım yani çok sık emıyor
Bu sey gibi olabilir mi zaten ıyıce yoruluyor yoruluyor en son çare mama verınce halıyle mayışıyor cunku sut mıktarı guzel eğer bu ağlamalar sonucu mama verip mamayla sustu ıste psıkolojısıne gırersen mamayı bırakamazsın aşkım sen onu bılıyorsun ve sonunda hep onu yapacaksın yanıMemeden ayrilinca agliyor emmeye devam ettiriyorum sonra memede agliyor. Mama veriyorum onu icince susuyor.Atak donemine girmisiz iliklerimize kadar hissedicez galiba cok huysuz bugun
Az kaldı canım ama burda herşeyleri bi alem hastahane bize faturalar dışında doğum evrakı vermedi eve postalayacaklarmış 10-15 gün içerisinde o geliyormuş onu bekliyoruz çarşamba günü onunla notere gidicez sonra pasaporta başvurucaz falan derken en erken 20 si sonrası 25 i öncesi olucak dönüş diye tahmin ediyoruz. Bir an önce dönmek istiyorum. bir gün yardıma gelen ablamız yemekte temizlikte destek olur annem en azından ben duşa girerken tuvalete giderken eşimin üstünde ki yükü alır bebekle ilgilenir birde şuana kadar burada hava güzeldi ama dün -1/-2 leri görmeye başladık ben çıkmasamda eşim dışarı çıkıyor zorlanıyor evde zor ve geç ısınmaya başladı hasta etmeden dönsek çocuğu yeter yaniİlk zamanlar biraz zorlu ama alisiyor insan. Ne zaman doneceksinizz
Kuzum emzirme sonrası sanırım iyi bir miktar ama yine de için rahat edecekse al tabiKizlar bende bir emzirme danismanindan destek alacagim bugun emzirmeden sonra iki gogsumu sagdim 40-50 cc arasi cikti. Mamayi birakmak istiyoruz umarim faydasi olur.
Yani çok sıkıntı olduysa verme tabi kabız e gazlı çocuk çok huzursuz oluyor canlarım sürekli sancı çekiyorlarOzaman bu yazışmaları kaçırmış biri olarak kullandım bide kocaman bir kutu aldık bir sürü para verdik. Hiç kabızlık sorunu olmayan çocuğu tek biberonla kabız ettikAlmayın aldırmayın kızlar bebelere yazık
Kuzum çok bir etkisi olmadı ise devam et tabi içeriği temiz iyi bir mama deniyorBen kullanıyorum, Golden Goat veriyorumyeni geçtim 3 4 gün oldu. Sütüm az dolayısıyla takviye niteliğinden çok ana beslenmesi formül süt oluyor.
Dediğin gibi anne sütüne en yakın süt keçi sütü. Normalde SMA Optipro kullanıyordum ama anne sütünü az aldığı için denemek istedik. Bu arada kabızlık ve gaz problemi devam ederse ve artarsa optiproyu öneririm. Kabızlık yaşamıyoruz gaz da her zamanki gibi arttırmadı, içiyor tat farkını anlamadı sanırım, kusma da yaşamadık sadece çok beslenirse biraz çıkarıyor ama öyle fışkırırcasına değil. Biz biogaia ve sab simplex damla kullanıyoruz her gün bu sebeple de kabızlık yaşamamış olabililiriz. Ama kaka kıvamını bir tık arttırdığını söyleyebilirim.
Memede neden agliyor sence. Emerken aglamaya basliyor yaBu sey gibi olabilir mi zaten ıyıce yoruluyor yoruluyor en son çare mama verınce halıyle mayışıyor cunku sut mıktarı guzel eğer bu ağlamalar sonucu mama verip mamayla sustu ıste psıkolojısıne gırersen mamayı bırakamazsın aşkım sen onu bılıyorsun ve sonunda hep onu yapacaksın yanıMamayı bırakmak ıstıyorum dedıgın ıcın dıyorum bunu yoksa zaten cok mama vermıyorsun
Bizim yoğun bakımda başladı canım erken doğumdan dolayı olabilirDemir ilacı kaç aylıkken? Biz sadece d vitamini veriyoruz tek fis olarak
Doktor pazartesi canım o kadar farkediyor yani. Bakalım bizim dr ne diyecek. İnşallah gerek kalmaz sizin de aptamile tekraratatalya canım ne yaptın mama işini hala aptamil devam mı?
Bizim hipp mama bitsin diye hipp veriyordum o bitti doktorun verdiği aptamil pdf mamayı kullanıyoruz 4 gündür Sarper Deniz inanılmaz huzursuz oldu gaz ve kabızlıktan hatta gece boyu uyumadı desem yeri dalıyor gazı atmak için ıkınıyor yine uyanıyor felanHippten çok memnunduk zeytinyağı ve probiyotik ile de çok rahat çıkarıyordu oğluşum ama aptamil tüm sistemini bozdu
Doktoruna yazdım tekrar hippe dönelim diye tamam madem dedi aylık kontrolde kilo alımına göre konuşuruz dedi.
Yeniden hippe döndük
Hep ve herseferınde mi ağlıyor kuzumMemede neden agliyor sence. Emerken aglamaya basliyor ya
Hayr mesela suan ac memeye gidiyo agzina aldiktan sonra aglama krizine giriyorHep ve herseferınde mi ağlıyor kuzum
Allah Allah kutlamam ben ona ya acaba göğüs kanalların tıkalı mı? Zor mu içiyor sıcak koysan emzirme öncesi birazMemede neden agliyor sence. Emerken aglamaya basliyor ya
Silikon ile emzirme yapıyorduk ama uzun ömürlü olmadı maalesef meme reddimiz var emmiyor ben sağıp veriyorum. Genelde günün 2 3 beslenmesi full anne sütü ile oluyor 100-120 cc den. Sağımı da saat başı da yapsam saatlerce sağmasamda günlük cc miktarı bu civarlarda oluyor.Kuzum emzirme sonrası sanırım iyi bir miktar ama yine de için rahat edecekse al tabi
Yani çok sıkıntı olduysa verme tabi kabız e gazlı çocuk çok huzursuz oluyor canlarım sürekli sancı çekiyorlar
Kuzum çok bir etkisi olmadı ise devam et tabi içeriği temiz iyi bir mama deniyor
Senin ne kadar sütün oluyor ki ve ne kadar alıyor günde anne sütünü bir de sen hep sağıp mı veriyorsun?
Bende videoyu izleyince hayaller hayatlar şeklinde Bi aydınlanma yaşadımGazını almayı deniyorum ama bazen çıkarmıyor ki ağlıyor omzumda
Çok geçmiş olsun canım
Bende aynısını düşünüp üzülüyorum
Bende 40 ından sonra ombre düşünüyordum ya
Benim oğlumda böyle bazen memede yaşamak istiyor
İyi çok şükür dün baya kustuk çünkü
Bizimkide türküyle susuyorbugün sevda bağcan sivasın yollarına eşliğinde uyuduk
Kendimi senin yerine koydum ne diyeceğimi bilemedim gerçekten çok üzücü
Bence zaten iyi değil mi?
Bu sey gibi olabilir mi zaten ıyıce yoruluyor yoruluyor en son çare mama verınce halıyle mayışıyor cunku sut mıktarı guzel eğer bu ağlamalar sonucu mama verip mamayla sustu ıste psıkolojısıne gırersen mamayı bırakamazsın aşkım sen onu bılıyorsun ve sonunda hep onu yapacaksın yanıMamayı bırakmak ıstıyorum dedıgın ıcın dıyorum bunu yoksa zaten cok mama vermıyorsun
Ben elimle sikinca geliyor kuzum ya o cok cekmiyorAllah Allah kutlamam ben ona ya acaba göğüs kanalların tıkalı mı? Zor mu içiyor sıcak koysan emzirme öncesi biraz
70 cc anne sutu verdim sagmistim. Hala agliyo ac elini emiyo memede simdi kac cc ile doyar bu cocuk yaDevakus papatyam haklı canısı, benim sıpam emiyordu emiyordu kaka yapmıyordu ne zaman mama takviyesi versem kaka yapıyordu dedim çocuğum doymuyor sanırım ondan yapmıyormuş kakayı. Pazartesi mamayı bıraktırdı doktor tamamen kestik dedim bu çocuk kakayı nasıl yapacak şartlandıysa mamanın rahatına alıştıysa diye düşünüyordum anne sütüyle de doydu kakasını da yaptı.
Maşallah canım da başka bir sıkıntısı olmasın gaz sancısı falan tek bildikleri emmek olduğu için sürekli emmek istiyor olabilir mi bilemedim.70 cc anne sutu verdim sagmistim. Hala agliyo ac elini emiyo memede simdi kac cc ile doyar bu cocuk ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?