Sutu az gelen minnoslarim. Simdi egitimden ciktim. Bilgileri aktariyorum. Emzirmeden once goguslere sicak su uygulama yapip emzirin dedi. Ozellikle gunduzleri. Gunde 3 kere sagim. Emdikten en fazla 10 15 dk icerisinde olmali. Ayrica gece 1 ile 5 arasi emzirdikten sonra 2 gogsu 15 dk sonra 10 dk sonra 5 dk olacak sekilde sagim yapin dedi. Birde bol su. Gece sagmak sutu arttiracak en cokta dedi. Bilgiler bunlar
Bugün hastaneye yattık bu zıkkım toxo vardı bende biliyorsunuz acaba bebekte bir sorun varmı diye yavrum kan ver göz va derken belinden sıvı bile aldılar ağlamaktan helak oldum dua edin ne olur
Gece sut hormonu olan prolactin en yüksek seviyede olduğu icin mutlaka bir sağım gece yapmayı öneriyorlar. Gerci ben en başından beri yapıyorum ama hala artiramadim, o ayrı
Biz de atak haftasina girmis bulunuyoruz sanırım. Kendi kendine koyunca hemen uyuyan bebeğim, illa memede veya kucakta uyumak istiyor iki gündür. Bebek bakmak pek kolaymış derken, bir anda fikirlerim çok değişti iki gündür
Ben son paketteyim bitince 3 e başlayacağım. @atatalya 3 nasıl çok fark var mı 2 ile yoksa 2 mi alsam. Bi de midi mini falan ayrımları varmış bilmiyordum
Günde kaç saat uyuyor ki . Şekerlemeleri de uykudan sayın diyo uzmanlar
Bugün hastaneye yattık bu zıkkım toxo vardı bende biliyorsunuz acaba bebekte bir sorun varmı diye yavrum kan ver göz va derken belinden sıvı bile aldılar ağlamaktan helak oldum dua edin ne olur
Olabilir diyeceğim ama ben de demir hapı alıyorum benimkinde yeşil kaka olmadı düzenli kullanmıyorum acaba ondan mı? Ateşi kontrol et enfeksiyon riskine karşı, alerji belirtilerini gözden geçir kuzum
İnşAllah kızlar forumda biraz araştırma yaptımda hep canım sıkıldı bakmasaydım daha iyiydi oturdum ağladım. Galiba bizimki alerjiden ziyade laktoz intoleransı gibi geliyor bana
Olabilir diyeceğim ama ben de demir hapı alıyorum benimkinde yeşil kaka olmadı düzenli kullanmıyorum acaba ondan mı? Ateşi kontrol et enfeksiyon riskine karşı, alerji belirtilerini gözden geçir kuzum
İnşallah kötü bir şey çıkmaz. Bebeklere bir şey olmasın anne babalar üzülmesin hepimiz çok sağlıklı ve iyi olalım
Gece sut hormonu olan prolactin en yüksek seviyede olduğu icin mutlaka bir sağım gece yapmayı öneriyorlar. Gerci ben en başından beri yapıyorum ama hala artiramadim, o ayrı