2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Sağol canım ben sağım yapmıyorum pek ama sık sık yapmam lazım demek ki.Yalnız gece sağım kısmını anlamadım.

Bugün hastaneye yattık bu zıkkım toxo vardı bende biliyorsunuz acaba bebekte bir sorun varmı diye yavrum kan ver göz va derken belinden sıvı bile aldılar ağlamaktan helak oldum dua edin ne olur
Çok geçmiş olsun canım inşallah bir şey çıkmaz

Bugün hastaneye yattık bu zıkkım toxo vardı bende biliyorsunuz acaba bebekte bir sorun varmı diye yavrum kan ver göz va derken belinden sıvı bile aldılar ağlamaktan helak oldum dua edin ne olur
Çok geçmiş olsun, inşallah bir şey yoktur kuzuda
Ben 15 dk birini 15 dk birini emziriyorum emmeye devam etse bile zorla çekiyorum ucu çok acıyor ama

Kuzum benim eşim de öyle bende öyle çok şükür ikimizde iyiyiz
Canım ucunu direkt çekmiyorsun dimi başta ben öyle yapıyordum da o vakum çok fena, araya parmağını sok vakumu alıp çek memeyi.

Aslında başından beri kullanıyorum, yeni başlamadım. Hatta son iki gündür miktarını azalttık biraz. Ben demir hapı alıyorum, acaba ondan mı?
Olabilir diyeceğim ama ben de demir hapı alıyorum benimkinde yeşil kaka olmadı düzenli kullanmıyorum acaba ondan mı? Ateşi kontrol et enfeksiyon riskine karşı, alerji belirtilerini gözden geçir kuzum
İnşallah kötü bir şey çıkmaz. Bebeklere bir şey olmasın anne babalar üzülmesin hepimiz çok sağlıklı ve iyi olalım

Amin kuzum dedim onun suçu yok ki bana ne olacaksa olsun ama ona olmasın çok canı yandı çokkuzum

Gece sut hormonu olan prolactin en yüksek seviyede olduğu icin mutlaka bir sağım gece yapmayı öneriyorlar. Gerci ben en başından beri yapıyorum ama hala artiramadim, o ayrı
Bende bundan sonra sağayım ben emzirip yatıyordum
Kuzum gece saat 1 ile 5 arasi mesela emzirdin emzirdikten sonra hemen 15 er dakika 2 gogusu sag sonra 10 dk sag sonra 5 dk sag
Anladım canım çok sağol bol bol sağmam lazım demek bir de ben mama da veriyorum ekstra sağmam lazım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…