Mamayi emdikten sonrs verin diyorlar kuzumBende bundan sonra sağayım ben emzirip yatıyordum
Anladım canım çok sağolbol bol sağmam lazım demek bir de ben mama da veriyorum ekstra sağmam lazım sanırım
Ben de Instagramda gördümDirek çekiyorum desemeziyet ediyormuşum kendime demek ki
Bundan sonra dediğin gibi yapayım canım
Allah korusun kuzum sana da ona da kimselere bir şey olmasın tertemiz gelsin sonuçlar inşallahAmin kuzum dedim onun suçu yok ki bana ne olacaksa olsun ama ona olmasın çok canı yandı çokkuzum
Doymustur o zaman kuzum süt yetmese ağlar. Uyanık kalma, sosyalleşme zamanına denk gelmiş olabilirsin bizimki de şuan bakınıyor 1.5 saat önce anne sütü içti ama ağlamıyor demek ki hala tok ama uyumuyorKızlar biraz sütüm artmış gibi hissettiğim için bugün bebeğe sadece 2 kez mama verdim. Aç olsa ağlar dimi? Durmaz yani. Ah böyle de çok zormemede 40 dk falan kaldı ve aktif emdi uyumadı çok
Ben zaten hep önce emzirdim iki göğsümü de sonra mama verdim kuzumMamayi emdikten sonrs verin diyorlar kuzum
Çok faydalı bir bilgi hayat kurtaracak yoksa aşırı vakumluyorBen de Instagramda gördüm
Bence öyle aç olsa ağlar durmaz ki 40 dk aktif emmesi de güzel bir şeyKızlar biraz sütüm artmış gibi hissettiğim için bugün bebeğe sadece 2 kez mama verdim. Aç olsa ağlar dimi? Durmaz yani. Ah böyle de çok zormemede 40 dk falan kaldı ve aktif emdi uyumadı çok
Bize de büyük geldi çişi dışına sızmışMidi 3 cok buyuk geldi bana. Bende onu almis bulndum
Canım ilk başlarda öyleydi çoğumuzun bebeği yavaştan uyanık kalma süreleri artacakmış. yinede uyanık kalması Max3 saat olmalı bu aralar. Benimki de bu ara hep kucak istiyor. Yatağa dokunduğu an uyanıyor resmenŞekerleme 3-5dk memede uyuma sayılır mı? Normalde mesela 6da kslkardı alt açma emzirme gaz 7ye doğru uyurdu 9 gibş kalksrdı sonra 12 gibi uyurdu 2gibi kalkardı şimdi 6dan 1-2ye kadar memede uyumalar yatağa koyunca uyanmalar toplam yarım saat sürmüyo
Denedim olmadı canımEvde varsa dene istersen
Canım relaktaz han durumlarda verili ki D dra21 ve ben süt alerjisi şüphemiz var. Mukuslu kaka yüzünde egzama ve hırıltı var bende belirti olarak.Relaktaz denedin mi tam neyi var canım.
Canım en küçük parmağını ağzına yandan sok öyle çıkar.Direk çekiyorum desemeziyet ediyormuşum kendime demek ki
Kuzum 4 te taksan tombiş bacakları sıkıyor suan ıcın o yuzden mecbur yapcak bısey yokBize de büyük geldi çişi dışına sızmış2de bacaklarını sıkıyor gibiydi ama devam mecbur
Canım ilk başlarda öyleydi çoğumuzun bebeği yavaştan uyanık kalma süreleri artacakmış. yinede uyanık kalması Max3 saat olmalı bu aralar. Benimki de bu ara hep kucak istiyor. Yatağa dokunduğu an uyanıyor resmen
Denedim olmadı canım
Canım relaktaz han durumlarda verili ki D dra21 ve ben süt alerjisi şüphemiz var. Mukuslu kaka yüzünde egzama ve hırıltı var bende belirti olarak.
Canım en küçük parmağını ağzına yandan sok öyle çıkar.
Kıaaz ay içim gitti onu nasıl yaptınDirek çekiyorum desemeziyet ediyormuşum kendime demek ki
Sırtında çivi var diyorum benBize de büyük geldi çişi dışına sızmış2de bacaklarını sıkıyor gibiydi ama devam mecbur
Canım ilk başlarda öyleydi çoğumuzun bebeği yavaştan uyanık kalma süreleri artacakmış. yinede uyanık kalması Max3 saat olmalı bu aralar. Benimki de bu ara hep kucak istiyor. Yatağa dokunduğu an uyanıyor resmen
Denedim olmadı canım
Canım relaktaz han durumlarda verili ki D dra21 ve ben süt alerjisi şüphemiz var. Mukuslu kaka yüzünde egzama ve hırıltı var bende belirti olarak.
Canım en küçük parmağını ağzına yandan sok öyle çıkar.
Ay nihayet normal tuvalet yaptıOlabilir diyeceğim ama ben de demir hapı alıyorum benimkinde yeşil kaka olmadı düzenli kullanmıyorum acaba ondan mı? Ateşi kontrol et enfeksiyon riskine karşı, alerji belirtilerini gözden geçir kuzum
İnşallah kötü bir şey çıkmaz. Bebeklere bir şey olmasın anne babalar üzülmesin hepimiz çok sağlıklı ve iyi olalım
Küçük parmağınla ağzının kenarından girince zaten memeyi serbest bırakıyor.Direk çekiyorum desemeziyet ediyormuşum kendime demek ki
Bendeki midi 3 şu an kilo 5200 büyük gelmedi iyi şu an. 5 kg altındaysa büyük gelebilir bi de senin kız canım biz pipi sıkışmasa devam edebilirdikBen son paketteyim bitince 3 e başlayacağım.atatalya 3 nasıl çok fark var mı 2 ile yoksa 2 mi alsam. Bi de midi mini falan ayrımları varmış bilmiyordum
Günde kaç saat uyuyor ki . Şekerlemeleri de uykudan sayın diyo uzmanlar
Molfix canımCanım hangi bez bu? Hipp yine fiyatta yapmış yapacağını
Ya o gece sağımı bende çok duydum 1-4 arası prolaktin hormonunun en çok üretildiği saatlermiş. Emziriyorum diye sağım yapmıyorum da yapsak iyi olacak galibaSağol canım ben sağım yapmıyorum pek ama sık sık yapmam lazım demek ki.Yalnız gece sağım kısmını anlamadım.
Ağlardı bence canım bez durumu nasıl?Kızlar biraz sütüm artmış gibi hissettiğim için bugün bebeğe sadece 2 kez mama verdim. Aç olsa ağlar dimi? Durmaz yani. Ah böyle de çok zormemede 40 dk falan kaldı ve aktif emdi uyumadı çok
Kız çekilmiyor ki öyle ucu uzuyor zatenDirek çekiyorum desemeziyet ediyormuşum kendime demek ki
Çok geçmiş olsun inşallah birşey çıkmaz,bebişler hasta olmasınBugün hastaneye yattık bu zıkkım toxo vardı bende biliyorsunuz acaba bebekte bir sorun varmı diye yavrum kan ver göz va derken belinden sıvı bile aldılar ağlamaktan helak oldum dua edin ne olur
Benım sol tarafım hala ara ara ağrıyoSezeryan yerimde bir ağrı yok hafif bir şişlik var sanki ama görünürde birsey yok cok skir ama karnimin sağ alt tarafında bir ağrı var.. iç dikiş ile ilgili olamaz değil mi? Göbek deligimin altında sağ taraf..
Geç mi iyilessir acaba? Birde kuzum bu kanama hala devam ediyor 3 hafta oldu doğum olali, ne kadar sürecek?Benım sol tarafım hala ara ara ağrıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?