2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar biraz sütüm artmış gibi hissettiğim için bugün bebeğe sadece 2 kez mama verdim. Aç olsa ağlar dimi? Durmaz yani. Ah böyle de çok zor memede 40 dk falan kaldı ve aktif emdi uyumadı çok

Amin kuzum dedim onun suçu yok ki bana ne olacaksa olsun ama ona olmasın çok canı yandı çokkuzum
Allah korusun kuzum sana da ona da kimselere bir şey olmasın tertemiz gelsin sonuçlar inşallah
Kızlar biraz sütüm artmış gibi hissettiğim için bugün bebeğe sadece 2 kez mama verdim. Aç olsa ağlar dimi? Durmaz yani. Ah böyle de çok zor memede 40 dk falan kaldı ve aktif emdi uyumadı çok
Doymustur o zaman kuzum süt yetmese ağlar. Uyanık kalma, sosyalleşme zamanına denk gelmiş olabilirsin bizimki de şuan bakınıyor 1.5 saat önce anne sütü içti ama ağlamıyor demek ki hala tok ama uyumuyor

Bence öyle aç olsa ağlar durmaz ki 40 dk aktif emmesi de güzel bir şey

Midi 3 cok buyuk geldi bana. Bende onu almis bulndum
Bize de büyük geldi çişi dışına sızmış 2de bacaklarını sıkıyor gibiydi ama devam mecbur
Canım ilk başlarda öyleydi çoğumuzun bebeği yavaştan uyanık kalma süreleri artacakmış. yinede uyanık kalması Max3 saat olmalı bu aralar. Benimki de bu ara hep kucak istiyor. Yatağa dokunduğu an uyanıyor resmen
Evde varsa dene istersen
Denedim olmadı canım
Relaktaz denedin mi tam neyi var canım.
Canım relaktaz han durumlarda verili ki D dra21 ve ben süt alerjisi şüphemiz var. Mukuslu kaka yüzünde egzama ve hırıltı var bende belirti olarak.
Direk çekiyorum desem eziyet ediyormuşum kendime demek ki
Bundan sonra dediğin gibi yapayım canım
Canım en küçük parmağını ağzına yandan sok öyle çıkar.

Kuzum 4 te taksan tombiş bacakları sıkıyor suan ıcın o yuzden mecbur yapcak bısey yok iki paket var 50 li bitince 3 alırım artık bende ama

Sırtında çivi var diyorum ben

Ay nihayet normal tuvalet yaptı biz de rahatladık.
Direk çekiyorum desem eziyet ediyormuşum kendime demek ki
Bundan sonra dediğin gibi yapayım canım
Küçük parmağınla ağzının kenarından girince zaten memeyi serbest bırakıyor.

Bendeki midi 3 şu an kilo 5200 büyük gelmedi iyi şu an. 5 kg altındaysa büyük gelebilir bi de senin kız canım biz pipi sıkışmasa devam edebilirdik
Canım hangi bez bu? Hipp yine fiyatta yapmış yapacağını
Molfix canım

Sezeryan yerimde bir ağrı yok hafif bir şişlik var sanki ama görünürde birsey yok cok skir ama karnimin sağ alt tarafında bir ağrı var.. iç dikiş ile ilgili olamaz değil mi? Göbek deligimin altında sağ taraf..

Sağol canım ben sağım yapmıyorum pek ama sık sık yapmam lazım demek ki.Yalnız gece sağım kısmını anlamadım.
Ya o gece sağımı bende çok duydum 1-4 arası prolaktin hormonunun en çok üretildiği saatlermiş. Emziriyorum diye sağım yapmıyorum da yapsak iyi olacak galiba

Ağlardı bence canım bez durumu nasıl?

Bugün hastaneye yattık bu zıkkım toxo vardı bende biliyorsunuz acaba bebekte bir sorun varmı diye yavrum kan ver göz va derken belinden sıvı bile aldılar ağlamaktan helak oldum dua edin ne olur
Çok geçmiş olsun inşallah birşey çıkmaz,bebişler hasta olmasın

Benım sol tarafım hala ara ara ağrıyo

Kızlar, bu süt parası nasıl alınıyor? Ben çalışmıyorum.. eşim çalışıyor o mu başvuracak? Nasıl başvurulur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…