2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Maşallah canım Darısı bize inşallah Allahım hayırlısıyla bizede görmek nasip olsun.

Bir belirtin varmıydı canım.

Papatyamaviss merhaba arkadaşlar ben aranızdan ayrılıyorum geçen hafta kalp atışı durmuş bugün öğrendim Allah sizlere bebeklerinizi sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin
Rabbim hayırlısını versin canım sana birşey olmasın Rabbim sağlıklı evlat tekrar nasip etsin en kısa zamanda .

Böyle yorumları görünce korkuyorum.
Haftayada biz gideceğiz inş iyidir minik tırtılım
Hiç belirti hissedemedğim için korkuyorum ama değişik bir skıntı var böyle uzayan akıntı gibi beyazımsı

5 6 damcı gibi bir şey Renginde tam cözemiyorum çok panikledim dokdorada Gidemiyorum bu hafta
Canım geçen hafta benim WC de peçeteye gelmişti. Pembemsi bi leke. Hemen dr a gittim. Muayene iyi geçti çok şükür. İğne yapıldı düşmemesi için ve progestan fitil başladı. Ertesi gün için de rapor yazdı. Evde yat dinlen demişti. Demem o ki bir iki damlayı bile doktorlar ciddiye alıp hemen ilaç başlıyorlar. doktora gitsen iyi olur aslında. Tehlike varsa önlem alınır.

Olabilir simdi rahim büyüyor ya kaslar ağrı yapıyor 3 aylık dönemde çok yorma kendini
Evet dikkat etmeye çalışıyorum . Daha önce burada konuşuldu mu bilmiyorum ama bu süreçte cinsel ilişkinin bir sakıncası var mı acaba ? Doktor hiç yorum yapmadı

Bende Uzanmış haldeydim ayağa kalkınca sanki birşeyler akdı gibi geldi bana iç camaşırıma bakdım Kırmızı gibi gelmişdi ama kahve rengiyede benziyordu şu an gelmiyor, ama sanki her an yine öyle olucak gibi endişeleniyorum, burda da güvendiğim dokdor yok istemiyorum burada birisine gitmek, Güvendiğim dokdorda Bizden 3saat uzaklıkda

Her zaman 3 saat uzaklığa gidemezsin ki canım güvenme de bu tür acil durumlar için gitmek zorunda kalıyor insan kanaman olursa Allah korusun o yol da riskli yani bekleme git bence de ilaçlarını alırsın bebeği görürsün

Öyle tabi ani bir şey gelişirse napıcam bilmiyorum

Evet dikkat etmeye çalışıyorum . Daha önce burada konuşuldu mu bilmiyorum ama bu süreçte cinsel ilişkinin bir sakıncası var mı acaba ? Doktor hiç yorum yapmadı
riskli bır durum yoksa , bır engelleme koymuyolar dıye bılıyorum.Bizde haftada 1-2 oluyor şimdilik basından beri.
Anneyı gozeterek cok sert davranmamak gerekır sadece :) ilk hamileliğimde birde orgazmın cok zararlı olduğunu düşünürdüm hep cok kasardı bu dusunce benı . Sonra baska yazılarda okuduğum kadarıyla öğrendim ki mutluluk hormonu salgılandığı için aslında bebeğede iyi geliyormuş :)

Ben merak edip özeldeki doktoruma sormuştum o da bana lekelenme kanama yoksa normal cinsel hayatına devam edebilirsin ama daha dikkatli ve temkinli olmak şartıyla dedi. Lekelenme olursa da 10 gün temiz gezdikten sonra yine serbest dedi canım

Ya ben ilk günden beri bir şey olur düşüncesiyle uzak durdum hep . Eğer durum buysa sevindim iyi en azından tamamen yasak olmaması

Benim de sormak hiç aklıma gelmemişti bugün öyle bir düşündüm acaba riskli mi diye . Çok şükür şu an 8. Haftadayım lekelenme yok ama yine de dikkatli bir şekilde devam edeyim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…