2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ya ben ilk günden beri bir şey olur düşüncesiyle uzak durdum hep . Eğer durum buysa sevindim iyi en azından tamamen yasak olmaması
yok kuzum ne olacak riskli bir durum yoksa , ben ogrendıgım gunden berı devam edıyorum bırakmadık hıc sıklıgını azalttım sadece zaten yorgunluktan cok bıtkın oluyorum haftasonu anca denk gelıyoruz

yok kuzum ne olacak riskli bir durum yoksa , ben ogrendıgım gunden berı devam edıyorum bırakmadık hıc sıklıgını azalttım sadece zaten yorgunluktan cok bıtkın oluyorum haftasonu anca denk gelıyoruz
Sen bizlerden daha tecrübelisin ilk çocuktan zaten mide bulantısından halsizlikten insan düşünemiyor ki . Haftasonları iyi ki var

Benim de sormak hiç aklıma gelmemişti bugün öyle bir düşündüm acaba riskli mi diye . Çok şükür şu an 8. Haftadayım lekelenme yok ama yine de dikkatli bir şekilde devam edeyim ben
Valla canım herşey normal ilerliyorsa cinsellikte hayatın bir parçası olduğuna göre doktordan müsadeyi de almışken dewamke

Bi benim doktorum mu ilişki yok diyip duruyor ya.. öğrendiğimden beri goncama hasretim dkfjgsdfdg

Benim de sormak hiç aklıma gelmemişti bugün öyle bir düşündüm acaba riskli mi diye . Çok şükür şu an 8. Haftadayım lekelenme yok ama yine de dikkatli bir şekilde devam edeyim ben
Valla canım herşey normal ilerliyorsa cinsellikte hayatın bir parçası olduğunu göre doktordan müsadeyi de almışken dewamke

Valla benimkide 12. Haftaya kadar istemedi ilişki akıntım çok fazla diye

Valla canım düşük tehliken falan mı var Allah korusun. Lekelenme ya da başka bişey. Benim ilk hamileliğimde ilk 3 ay yasaktı bize de ama şuan serbest.

Bana yasak demedi çünkü kanama alanı yok dedi ama kanama olmadan da bebek gidebilir Allah esirgesin. Hayatımda hiç olmasada olur öncelik tırtılım goncam beklesin banane :) evlat bir yana dünya öte yana

Ona da bakim canım her an bir kosturma var ilgilenemedim bir akşamları hep disardaydik gündüzde iş buraya anca yetisiyorum sürekli bakasım geliyor sayfaya keşke uygulaması olsa
Vardı galiba kk uygulaması canım eğer onu diyorsan ama sonra ne oldu bilmiyorum tam randımanlı çalışmıyor heralde

Amin kuzum inşallah
Ben de buradaki konularda okuyorum hep genelde 10. Haftaya kadar kayıplar olmuş sanırım 10. Haftadan sonrası o açıdan biraz daha rahat.
Benim de maalesef aklımın bir köşesinde o ihtimal hep keşke olmasa. Hatta sadece annem biliyor aileden ona da söylemeyecektim normalde lekelenmem olmasa bu riskli haftaları atlatmayı bekliyorum herkese söylemek için. Ne olur ne olmaz kimseyi önden sevindirmeyelim diye Allah’a emanetler artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…