2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
ınanmayacaksın ama ben ılk ogrendıgımde uygulamaya gırdım 2+5 yazıyordu

Sen de erken ogrendin kuzum onu hatırlıyorum ama 2+5 olduğunu bilmiyordum o yüzden ilk öğrenince hemen senin sonuçlarını bulmaya çalışmıştım canım 18 marta alim mi randevu 36 günlük oluyor kese ile kalp duyulabilir sanki

5+1 falan mı olıyorsun hafta olarak soyle bakayım 36 gun erken sanırım kuzum

Gerçi 7 ye bölünce 5 hafta 1 günlük ediyor öyle hesaplaniliyor daha
5+1 de kese gorunur sadece bebek gozukmez zaten bılımsel olarak 35 gunlukken daha yenı kalbı olusup atmaya baslıyor sonrasında ekrana yansıması guclenmesı kuvverlenmesı lazım 6 haftadan sonra gorebılme ıhtımalın daha yüksek kuzum

Keşke yakın çevremden dostum olsaydın çok yardımcı oluyorsun canım doğumun da bu yardimlarin gibi rahat olsun inşallah tamam 18 inde giderim diğer hafta tekrar alırım randevu olmadı

Oyyy oyyyy
Rekor sende galiba sen portakalda vitaminken yakalamışsın be kuzum
Ben reglim 3 gün geçince öğrenmiştim ona rağmen sabretmek zor geliyor. Hem belirtiler hem de tehlikeli dönemler olduğu için her gün takvimde 12 nin bitmesine ne kaldı diye sayıyorum ve of daha çok var diyip yıkılıyorum keşke onuncu haftada falan öğrenseydim iki hafta kalmış olsaydı diyorum saçma tabi ama ahahahha

Sabrın için tebrik ederim valla bende kesinlikle no sabır totomda kurt var duramıyorum elimde olsa zamanı arkasından ittiricem

Hamilelik+ da çok güzel bir uygulama özellikle bebiş görselleri çok güzel

Ona da bakim canım her an bir kosturma var ilgilenemedim bir akşamları hep disardaydik gündüzde iş buraya anca yetisiyorum sürekli bakasım geliyor sayfaya keşke uygulaması olsa

Kızlar sağlık ocağına gebelik kaydı açtırmak gerekiyormuş ya arkadaşım aramıştı o sordu naptın açtırdın mı diye. Dedim yoo. sağlık ocağındaki hemşireye yazdım, evet kayıt açmamız gerekiyor yarın gelin, tahlil yaptırdıysanız onları da alın dedi

Ben hiç zorunlu gibi düşünmemiştim

Keşke yakın çevremden dostum olsaydın çok yardımcı oluyorsun canım doğumun da bu yardimlarin gibi rahat olsun inşallah tamam 18 inde giderim diğer hafta tekrar alırım randevu olmadı
muhtemelen doktorun ya 10 gun yada ıkı hafta sonra cagırır zaten fıxtır bu kuzum :) burdan olabıldiğimiz kadar artıkk :) aminnn inşallahh

Kızlar Çok korkuyorum, durduk yere kanamam oldu neden böyle oldu yaşayanınız varmı çok endişeliyim

kuzum benım döngüm kısa 25 gun , 9.gün de yaptığım test ile öğrendim ilk son adet 8 Ocak - ben 27 Ocakta öğrenmişim 2 Şubatta regli tarihimmiş ilk doktora 18 Şubatta gitmişim 23 gün beklemişim doktora gitmek için resmen kız ben varya asla asla sabırlı bırı değilimdir normalde cok tezcanlı bır ınsanımdır. Oğlumda adetten ıkı gun once doktora gıtmeye basladım kalp atısını duyana kadar sayıyorum 4 yada 5 kez doktora gıtmısım.Kan takıbı kese takıbı yolk sonra kalp atışı bu minoşumda bekledım hep bırazda hayat telasesı baktım gunler geçmış hadı az daha bekleyım barı dıye dıye ( bıde randevum ıptal edıldı devletten almıstım sonra bulamadım bıdaha ara ara en son ozele gıttım ) 6+0 da gıttım sonra bebısıde gorduk kalp atısını da duyduk Rabbime cok sukur ki uslu uslu büyümeye devam etsin inşallah bu surecte yakın cevremden ıkı arkdasımda kurtaj oldu aynı anlarda hamıle kalmıstık burdada ıkı arkadasımız kaybettı bebegını , insanın ister istemez aklına gelıyor dusunuyor endişeleniyor. Rabbime emanetler diyip yıne sabretmeye calışıyorum şimdi randevum 22 Martta 10+3 te falan sanırım heyecanla merakla beklıyorum

zorunlu hayatım sonrasında bebegının takıbı ıcınde ozellıkle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…