- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
ınanmayacaksın ama ben ılk ogrendıgımde uygulamaya gırdım 2+5 yazıyorduOyy daha çooook minişşş çok erken yakalamışsınsağlıkla büyüsün inşallah. Stres yapma günler çabuk geçiyor özellikle belirtilerin olmadığı ilk haftalar, bulantılar başlayana kadar yani sonra zaman da geçmek bilmiyor sanki
6+2 oldu benim de bugün
ınanmayacaksın ama ben ılk ogrendıgımde uygulamaya gırdım 2+5 yazıyordu
5+1 falan mı olıyorsun hafta olarak soyle bakayım 36 gun erken sanırım kuzumSen de erken ogrendin kuzum onu hatırlıyorum ama 2+5 olduğunu bilmiyordumo yüzden ilk öğrenince hemen senin sonuçlarını bulmaya çalışmıştım canım 18 marta alim mi randevu 36 günlük oluyor kese ile kalp duyulabilir sanki
5+1 falan mı olıyorsun hafta olarak soyle bakayım 36 gun erken sanırım kuzum
5+1 falan mı olıyorsun hafta olarak soyle bakayım 36 gun erken sanırım kuzum
5+1 de kese gorunur sadece bebek gozukmez zaten bılımsel olarak 35 gunlukken daha yenı kalbı olusup atmaya baslıyor sonrasında ekrana yansıması guclenmesı kuvverlenmesı lazım 6 haftadan sonra gorebılme ıhtımalın daha yüksek kuzumGerçi 7 ye bölünce 5 hafta 1 günlük ediyor öyle hesaplaniliyor daha
happy mom , dr banu yada baska bı gebelık uygualaması ındır son adet tarıhını yaz oyle takıp edersınHesap yapmayı tam anlayamadım henüz son reglim 10 şubatti kuzum
5+1 de kese gorunur sadece bebek gozukmez zaten bılımsel olarak 35 gunlukken daha yenı kalbı olusup atmaya baslıyor sonrasında ekrana yansıması guclenmesı kuvverlenmesı lazım 6 haftadan sonra gorebılme ıhtımalın daha yüksek kuzum
happy mom , dr banu yada baska bı gebelık uygualaması ındır son adet tarıhını yaz oyle takıp edersın
Oyyy oyyyyınanmayacaksın ama ben ılk ogrendıgımde uygulamaya gırdım 2+5 yazıyordu
Hamilelik+ da çok güzel bir uygulama özellikle bebiş görselleri çok güzelKızlar hangi gebelik programlarını kullanıyorsunuz elika indirdim ben
Hamilelik+ da çok güzel bir uygulama özellikle bebiş görselleri çok güzel
Amin inşallah canımHadi hayırlısı ile verelim o güzel haberlerini buraya canım güzel büyümüştür inşallah bebişlerimiz
muhtemelen doktorun ya 10 gun yada ıkı hafta sonra cagırır zaten fıxtır bu kuzum :) burdan olabıldiğimiz kadar artıkk :) aminnn inşallahhKeşke yakın çevremden dostum olsaydın çok yardımcı oluyorsun canım doğumun da bu yardimlarin gibi rahat olsun inşallahtamam 18 inde giderim diğer hafta tekrar alırım randevu olmadı
Beni doktorum 2 hafta arayla çağırdı belki 3. Aydan sonra azalır. Ner
kuzum benım döngüm kısa 25 gun , 9.gün de yaptığım test ile öğrendim ilk son adet 8 Ocak - ben 27 Ocakta öğrenmişim 2 Şubatta regli tarihimmişOyyy oyyyy
Rekor sende galiba sen portakalda vitaminken yakalamışsın be kuzum
Ben reglim 3 gün geçince öğrenmiştim ona rağmen sabretmek zor geliyor. Hem belirtiler hem de tehlikeli dönemler olduğu için her gün takvimde 12 nin bitmesine ne kaldı diye sayıyorum ve of daha çok var diyip yıkılıyorumkeşke onuncu haftada falan öğrenseydim iki hafta kalmış olsaydı diyorum saçma tabi ama ahahahha
Sabrın için tebrik ederim vallabende kesinlikle no sabır totomda kurt var duramıyorum elimde olsa zamanı arkasından ittiricem
zorunlu hayatım sonrasında bebegının takıbı ıcınde ozellıkleKızlar sağlık ocağına gebelik kaydı açtırmak gerekiyormuş yaarkadaşım aramıştı o sordu naptın açtırdın mı diye. Dedim yoo. sağlık ocağındaki hemşireye yazdım, evet kayıt açmamız gerekiyor yarın gelin, tahlil yaptırdıysanız onları da alın dedi
Ben hiç zorunlu gibi düşünmemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?