Allah sabır versin. Önceki sefer 9+2 de aynısını yaşadım başka bir arkadaşa da söylemiştim bunu Allah belki daha beterinden koruyor bizi, öyle düşündüm hep. Zamanı vardır illa ki Allah en kısa zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsin.Papatyamaviss merhaba arkadaşlar ben aranızdan ayrılıyorum geçen hafta kalp atışı durmuş bugün öğrendim Allah sizlere bebeklerinizi sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin
Yaa olur inşallahYaaa çok güzelömrü uzun olsun yerim onu ben
Ben de bayılıyorum köpeklere kedilere.
Bahçeli evimize taşınınca ilk işimiz köpek almak olacak, bizim de hayalimiz çocuğumuz ve köpeğimizle dört kişilik bir aile olmaknasip olur inşallah
İyi yapmışsınız kuzum bu canların vebaline girmek çok kötükesınlıkle bende oyle dusunuyorum , esım sevıyor ama emın degıl bende sonunun sokak asla , yada barınak , yada baska aıleye vermek bıle uzucu gelıyor oyuzden bırazda. İlk hamıle oldugumu öğrendıgım zaman apartmanda eve bi kedi girdi on dk dolandı fln evde sonra sakınledı sevdım ettım cıkardım sonra oğlum korktu cok tıslayınca , sonr apartmanda sabaha kadar mıyavladı hep okdar kotu oldum kı , yanı sahıplenırsem bırakmak asla ıstemem
Masallah ya cok tatlıymıs cok güzel de bakmışsın bebısıne arkadas
Çok şükür canım çok sevindim her şeyin yolunda olmasınaAşkım bi kaç gündür bende de var o bende endişelendim. Hatta bebek sanırım sağda ama bende o acı batma şeysi soldaydı. Bgn kontrolümüz vardır bebişimi aç bırakmış olmam dışında her şey yolunda şükür. Endişe etme sende
Benim toxoplazma negatif çıktı.Enfeksiyon uzmanı bana kedi dışkısından uzak dur Meyve sebzeleri iyi yıka ye dışarıda salata felan yeme dedi sevmekten sorun olmaz dedi.Eşim kiskanc ilk çocuk gibi davranıyor diyorbir de ben öperdim onu çok simdi normal seviyorum belki de küstü yavrum ama toksoplazma testi yaptırmadım daha korkuyorum ne olur ne olmaz diye doktor çok ağzına girme hayvanın dedi. Hafta sonu alırım gönlünü bir yaş mamaya bakar bence
Hadi hayırlısı ile verelim o güzel haberlerini buraya canım güzel büyümüştür inşallah bebişlerimizBugün bizde 8+3 olduk 9+3 de de kontrol var hayırlı güzel haberlerini bekliyorum canım
Benim toxoplazma negatif çıktı.Enfeksiyon uzmanı bana kedi dışkısından uzak dur Meyve sebzeleri iyi yıka ye dışarıda salata felan yeme dedi sevmekten sorun olmaz dedi.
Valla kediler öyle biraz onlarda küsmek var bizim köpke de o yok çok şükür kıyamam ben ona kızsam bile gözümün içine bakar gelip öpeyim seveyim diye
O zaman sanırım annenin hissettiği zamanı kastediyorlaraslında bakıldıgında 8.haftada zaten canlanıyo canı donme zıplama tekmeleyıp alt ust gıtme haraketlerıne basladı bebıs bakıldığında sadece bız hıssetmıyoruz ultrasonda net gozukuyor bugeçen birşey yok suan daha pık zamanımdayım bu hafta hatta
Çok geçmiş olsun.. Rabbim sağlıkla tekrar nasip etsin inşallah.Papatyamaviss merhaba arkadaşlar ben aranızdan ayrılıyorum geçen hafta kalp atışı durmuş bugün öğrendim Allah sizlere bebeklerinizi sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin
Oyy daha çooook minişşş çok erken yakalamışsınAynen bende aynı durumdayım. Bir de benim daha regl im geçmedi değerlerim o yüzden düşük tam cizgi erken gebelik testi dışında çıkmıyor bir an önce o aşamaları geçmek istiyorum içim rahatlasın diye senin ne kadar canım benim 3+5
Oyy daha çooook minişşş çok erken yakalamışsınsağlıkla büyüsün inşallah. Stres yapma günler çabuk geçiyor özellikle belirtilerin olmadığı ilk haftalar, bulantılar başlayana kadar yani sonra zaman da geçmek bilmiyor sanki
6+2 oldu benim de bugün
Oyy daha çooook minişşş çok erken yakalamışsınsağlıkla büyüsün inşallah. Stres yapma günler çabuk geçiyor özellikle belirtilerin olmadığı ilk haftalar, bulantılar başlayana kadar yani sonra zaman da geçmek bilmiyor sanki
6+2 oldu benim de bugün
En kısa zamanda sağlıkla yeniden nasip etsin RabbimPapatyamaviss merhaba arkadaşlar ben aranızdan ayrılıyorum geçen hafta kalp atışı durmuş bugün öğrendim Allah sizlere bebeklerinizi sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin
İnşallah canım nice güzelliklerini hep birlikte paylaşmak nasip olsunÇok şükür canım çok sevindim her şeyin yolunda olmasına
İnşallah bizde sağlıkla büyürse
İnşallah en kısa zamanda toxoplazma verip sonucunu alırsın rahat rahat seversin canımKöpek öyle değil çok tatlisler maşallah . Kediler baya karakterli değişikler. Kuzum alıp kucağıma seviyorum gezdiriyorum kucağımda evin icinde ama çok öperdim tek fark öpmuyorum o mu kusturdu yoksa hissediyor mu neden öyle anlamadık gitti böyle mutsuz mutsuz bakıyor kıyamam
Çok üzüldüm .. Rabbım sağlıkla en kısa zamanda tekrardan nasip etsin inşallah aminPapatyamaviss merhaba arkadaşlar ben aranızdan ayrılıyorum geçen hafta kalp atışı durmuş bugün öğrendim Allah sizlere bebeklerinizi sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin
Çok geçmiş olsun canım raabim en hayırlısı zamanda tekrar nasip etsin inşallahPapatyamaviss merhaba arkadaşlar ben aranızdan ayrılıyorum geçen hafta kalp atışı durmuş bugün öğrendim Allah sizlere bebeklerinizi sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin
evet 16-20 hafta arası muhtemelen baslar kuzum benım Rabbım nasıp etsin inşallahO zaman sanırım annenin hissettiği zamanı kastediyorlaro zaman yandık çünkü ben üçüncü ay 12 de doluyor diye 12. Haftayı gözlüyorum ama bebek daha geç hissediliyor sanırım
Eyvahlar olsunnnn
İnşallah en kısa zamanda toxoplazma verip sonucunu alırsın rahat rahat seversin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?