2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Papatyamaviss merhaba arkadaşlar ben aranızdan ayrılıyorum geçen hafta kalp atışı durmuş bugün öğrendim Allah sizlere bebeklerinizi sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin
Allah sabır versin. Önceki sefer 9+2 de aynısını yaşadım başka bir arkadaşa da söylemiştim bunu Allah belki daha beterinden koruyor bizi, öyle düşündüm hep. Zamanı vardır illa ki Allah en kısa zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsin.

Yaa olur inşallah biz bahçeli eve taşınacak bütçede kazancımız olursa bahçeye iki köpek eve iki kedi bir de iki çocuk

İyi yapmışsınız kuzum bu canların vebaline girmek çok kötü
Bakmaz olur muyum o da benim bebeğim bebek gibi valla tara dişini fırçala tırnaklarını kes tüylerine sprey sık banyo felan valla tam bir bebek
Bir de bizimki tam bir ilgi arsızı kim yanında sarılsa öpse hemen beni de sevin öpün diye direk gidiyor bebişe alıştırana kadar zaman geçecek biraz gibi

Çok şükür canım çok sevindim her şeyin yolunda olmasına
İnşallah bizde sağlıkla büyürse

Benim toxoplazma negatif çıktı.Enfeksiyon uzmanı bana kedi dışkısından uzak dur Meyve sebzeleri iyi yıka ye dışarıda salata felan yeme dedi sevmekten sorun olmaz dedi.
Valla kediler öyle biraz onlarda küsmek var bizim köpke de o yok çok şükür kıyamam ben ona kızsam bile gözümün içine bakar gelip öpeyim seveyim diye

Köpek öyle değil çok tatlisler maşallah . Kediler baya karakterli değişikler. Kuzum alıp kucağıma seviyorum gezdiriyorum kucağımda evin icinde ama çok öperdim tek fark öpmuyorum o mu kusturdu yoksa hissediyor mu neden öyle anlamadık gitti böyle mutsuz mutsuz bakıyor kıyamam

O zaman sanırım annenin hissettiği zamanı kastediyorlar o zaman yandık çünkü ben üçüncü ay 12 de doluyor diye 12. Haftayı gözlüyorum ama bebek daha geç hissediliyor sanırım
Eyvahlar olsunnnn

Oyy daha çooook minişşş çok erken yakalamışsın sağlıkla büyüsün inşallah. Stres yapma günler çabuk geçiyor özellikle belirtilerin olmadığı ilk haftalar, bulantılar başlayana kadar yani sonra zaman da geçmek bilmiyor sanki

6+2 oldu benim de bugün

Oy maşallah hiç sorma canım rahmime düştü 1 saat sonra öğrendim galiba o yüzden biraz stresli ama çok şükür 2 testim güzel çıktı yarın da beta verecem sonra dr um gün verecek gitmem için maşallah sağlıkla büyüsün inşallah kuzucuklar

Bu arada benim karnım çok ağrıyor alt kısmı özellikle midem.de bir tuhaf öyle suphelendimde test yaptım ilginç ama valla bu şekilde yaşadım

İnşallah en kısa zamanda toxoplazma verip sonucunu alırsın rahat rahat seversin canım

Papatyamaviss merhaba arkadaşlar ben aranızdan ayrılıyorum geçen hafta kalp atışı durmuş bugün öğrendim Allah sizlere bebeklerinizi sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin
Çok üzüldüm .. Rabbım sağlıkla en kısa zamanda tekrardan nasip etsin inşallah amin

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun canım raabim en hayırlısı zamanda tekrar nasip etsin inşallah

O zaman sanırım annenin hissettiği zamanı kastediyorlar o zaman yandık çünkü ben üçüncü ay 12 de doluyor diye 12. Haftayı gözlüyorum ama bebek daha geç hissediliyor sanırım
Eyvahlar olsunnnn
evet 16-20 hafta arası muhtemelen baslar kuzum benım Rabbım nasıp etsin inşallah 13-14 gıbı hafıfler baya her belırtıler ıkıncı trımesterın rahatlgına gırıs baslar merak etme sen

Son düzenleme:
İnşallah en kısa zamanda toxoplazma verip sonucunu alırsın rahat rahat seversin canım

Amin canim insallah kızlar Allah nasip ederse 18 martta gideceğim doktora fasulyem 36 günlük oluyor 18 martta. Kese ile birlikte kalp atışı da duyabilirim o halde sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…