2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben alışveriş yapmadım hiç ama kızım olursa kızımdan kalan çok şey olacak kıyafet filan oğlum olursa da hamileyken az az başlarım bende sizinle

merhabalar, benim ultrasonum bugün 6+1 çıktı. kese var, yolk var ama bebek yok. kese 18 mm. Biraz endişeleniyorum. Sizce normal mi?

İnşallah bi sıkıntı yoktur yolk var ise bebekte vardır aslında doktor ne dedi
Bana diğer gebeliğimde hep boş gebelik dediler. Düşük başladığında başka hastaneye gittim beslenme kesesi duruyor kürtaj yapamayız şimdi demişti. Birde gitmeden önce pembe çok küçük parça gelmişti. Bu şimdi boş gebelik mi oluyor normal gebelik mi

merhabalar, benim ultrasonum bugün 6+1 çıktı. kese var, yolk var ama bebek yok. kese 18 mm. Biraz endişeleniyorum. Sizce normal mi?
Kese çok küçük, bebek ultrasonda görülemeyecek kadar küçük olduğu için görememiştir doktor. İçini ferah tut bir hafta sonra kalp atışını duyarsın. Ben 4 haftalıkken gitmiştim karından sadece kese görünmüştü, henüz oluşmamış sadece su var kesede bekleyelim 10 gün sonra gel bebeği görelim dedi dr. 6 haftalıkken bebeği gördük ve kalp atışını duyduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…