Canim sunnetin kacinci gunu. Kac gunde iylesiyorAnkara ya ilk kar yağdı canlar hava da buz gibisağlıklı güzel bir kış olsun bebeklerimizle cocuklarimizla inşallah bugün sünnet yarası daha iyi inşallah sağlıcakla geçer. Gündüzleri hiç durmuyor sürekli salla beni diyor annemler gidince napacam bilmiyorum kızım da ilgi bekliyor
Başka marka kalmadı heralde yaKalmadım, hem çiş hem kaka taşıriyor canım.. belki bağlama sorunudur ama yinede hep bi vukuatimiz oldu
Baby turcodan da memnuniyet var ama hic bilmiyorum. Bende slepy bio nagural pisik yapti digeri yapmadi amaBaşka marka kalmadı heralde ya
Goon var sanırım ama o da prima kadar neredeyse pahalı
Kuzum benim bebe 3600 hala molfix ten kalan 1 noları kullanıyorum. Bazen 2Kızlar Molfix e geçtik ama her çiş ve kakada olduğu gibi dışarı taşırıyor çamaşır değiştirmekten iflahım kesildi resmen çamaşır yetişmiyor
2 numaradan başladık ama bu Primanın bir numarasından bile küçük boyut olarak prima 1 numara bundan daha büyüktü
Acaba boyutu mu yanlış
Barbaros daha 4 kilo bile değil kilosu az doğdu zaten bir kısmını verdi sonra da en son sınırda ya da sınır altı kilo alıyordu anne sütü alırken sadece şimdi taş çatlasa 3500 falan ancak olmuştur heralde
Kilo olarak Molfix 2 no uygun yani ama anlamadım herkes memnundu bu bezden niye böyle olmuş olabilir
Büyük olabilir belki dicem de , ben ıkı noya baya 40-45 günlük geçtim 4 üstüne atınca kılosu şimdide 2 deyim 50-60 tane var sonra 3 e geçiçemKızlar Molfix e geçtik ama her çiş ve kakada olduğu gibi dışarı taşırıyor çamaşır değiştirmekten iflahım kesildi resmen çamaşır yetişmiyor
2 numaradan başladık ama bu Primanın bir numarasından bile küçük boyut olarak prima 1 numara bundan daha büyüktü
Acaba boyutu mu yanlış
Barbaros daha 4 kilo bile değil kilosu az doğdu zaten bir kısmını verdi sonra da en son sınırda ya da sınır altı kilo alıyordu anne sütü alırken sadece şimdi taş çatlasa 3500 falan ancak olmuştur heralde
Kilo olarak Molfix 2 no uygun yani ama anlamadım herkes memnundu bu bezden niye böyle olmuş olabilir
Kuzum minies de güzel mıgrosun markası uygunda zaten al bı dene istersen sonra yıne molfix denersinBaşka marka kalmadı heralde ya
Goon var sanırım ama o da prima kadar neredeyse pahalı
Canım biz 4 kiloya kadar 1 no kullandık. 4 ten sonra 2ye geçtim. 3'te taşma yaşadık ama bağlama hatası. Yandaki kulaklar var ya onların iyice yana geldiğine emin ol ve biraz sıkı bantla. O kulaklar kayınca taşıyor çünkü. Çok ağlayıp bacakları oynatırken bezlediğimde bazen bizimde taşıyorKızlar Molfix e geçtik ama her çiş ve kakada olduğu gibi dışarı taşırıyor çamaşır değiştirmekten iflahım kesildi resmen çamaşır yetişmiyor
Acaba boyutu mu yanlış
Sleppy de molfix de hep tasirdi ben prima aldım şu an 3 no büyük geliyor ama sünnet kabı olduğundan ancak oluyor molfix 2 de sıkma yapmaya başlamıştı sanırım kalıbı primadab kucuk dediğin gibiKızlar Molfix e geçtik ama her çiş ve kakada olduğu gibi dışarı taşırıyor çamaşır değiştirmekten iflahım kesildi resmen çamaşır yetişmiyor
Acaba boyutu mu yanlış
Canım 15 inde olduk 4. Gün bugün daha iyi ama tam iyileşme olmadı ilk gün biraz aglamaliydi sonra daha iyiydiCanim sunnetin kacinci gunu. Kac gunde iylesiyor
Sleppy gibi oda biraz amam daha pamuklu daha iyi sanki kızımda denemistimBaby turcodan da memnuniyet var ama hic bilmiyorum. Bende slepy bio nagural pisik yapti digeri yapmadi ama
Biz doğduğundan beri kombiyi açtık termostat var 23 derecede kısa kollu zıbın üstüne Penye takım veya tulum başka bir şey giydirmiyorumHava çok soğuk kızlar ya.. kombi koruklendi ama gene soğuk... ev 22.5 derece ne giydirmek lazım?
Düzen mi O da neMerhaba kizlar nasilsiniz,bayadir giremiyorum .bebegim 48 gunluk oldu.gulucukler basladi.ama 3 gundur kusmasi baya artti.burun tikanikligimiz var otri bebeyle cekiyoruz devamli.
2 saatte bir 60 70 cc iciyor
.27 kasimda goz doktoru kontrolu var, 8 aralikta cocuk doktoru kontrolu var.2.doz asisini oldu aralikta verem asisi olcak.
Sorum var sizlere
Uyku duzeniniz nedir
Kac saat arayla kac cc mama veriyorsunuz
Kakasini hergun yapmiyor,zeytinyagi veren varmi??
Akdenizde hava soğuk diyenleri bozkır diyarına beklerimCanım valla hepsi aynı ilgi delisi. Annem diyor biz emzirir yatırırdık dururdu böyle olmaz kiFolik asit bebekleri diyorlar ya doğru herhalde Yalnızken baya zor oluyor hiçbirşey yapamıyorum. Uyuyor bırakıyorum 5 dk sonra ağlıyor. Sünnet yarası da bir an önce geçer iyileşir inşallah.
Bizde burda 14 dereceye hava soğudu diyoruz utanmadan
Sleepy den de şikayet eden çok baby turco ya da bakayım bir napcam şaşırdım valla her bezlemede olayBaby turcodan da memnuniyet var ama hic bilmiyorum. Bende slepy bio nagural pisik yapti digeri yapmadi ama
Yok kuzum kıvırmıyoruz hiçKuzum benim bebe 3600 hala molfix ten kalan 1 noları kullanıyorum. Bazen 2taşma olmadı hiç. Belini kıvırıyor musun? Hiç kıvırmamak gerekiyormuş bezi.
Aaa çok ilginç kız çok ufak geldi bize Molfix 2 ya Barbaros da el kadar bebe yaniBüyük olabilir belki dicem de , ben ıkı noya baya 40-45 günlük geçtim 4 üstüne atınca kılosu şimdide 2 deyim 50-60 tane var sonra 3 e geçiçem
Onu da inceleyeyim kuzumKuzum minies de güzel mıgrosun markası uygunda zaten al bı dene istersen sonra yıne molfix denersin
Dikkat ediyoruz kuzum baya video bile izledik bez değiştirme incelikleri hakkında ama yokkkCanım biz 4 kiloya kadar 1 no kullandık. 4 ten sonra 2ye geçtim. 3'te taşma yaşadık ama bağlama hatası. Yandaki kulaklar var ya onların iyice yana geldiğine emin ol ve biraz sıkı bantla. O kulaklar kayınca taşıyor çünkü. Çok ağlayıp bacakları oynatırken bezlediğimde bazen bizimde taşıyor
Kesinlikle küçük yan yana koyunca Molfix 2 numara olmasına rağmen prima nın 1 numarası yanında oyuncak gibi kalıyorSleppy de molfix de hep tasirdi ben prima aldım şu an 3 no büyük geliyor ama sünnet kabı olduğundan ancak oluyor molfix 2 de sıkma yapmaya başlamıştı sanırım kalıbı primadab kucuk dediğin gibi
3 saat duruyormu gerçekten vay arkadaş yaBiz doğduğundan beri kombiyi açtık termostat var 23 derecede kısa kollu zıbın üstüne Penye takım veya tulum başka bir şey giydirmiyorum
Düzen mi O da ne
Ben 3 saatte bir emzirme sonrası 60 ml mama veriyorum.
Günde 1 bazen 2 kez kaka yapıyor düzenli olarak 4-6 çay kaşığı doktor önerisi ile zeytinyağı veriyorum
Akdenizde hava soğuk diyenleri bozkır diyarına beklerim
Ozaman kötü bir noktada değilimBen emzirme sonrası biri emzirme diğeri max 1 saat önce emilmiş ikisi toplam 40 ml cıkıyor
Bu akşam yarım saatte bir yaptım3 saat duruyormu gerçekten vay arkadaş ya
Evet tadını çıkarmamız lazım. Bizim kabızlık dışında çok sorunumuz yok Allaha şükür. Cok etkiliyor o da ama. Gündüz ben de yatiriorum uyuyor yüzüstü ama gece cesaret edemiyorum. Olmaz deriz 1 sey olur. Allah korusunBen yüzüstü uyuyunca bırakıyorum bazen kontrol ediyorum sürekli. Bende hiç uyumadım ama kızım uyusada ben uyuyamadım bir türlü. Bende üzülüyorum ilk doğduğunda minicikti göğsümde kıvrılıp yatıyordu artık onu yapamıyor mesela. Ağrıdan acıdan o günleri güzel degerlendiremedim bunada üzülüyorum
Keske öyle kolay olsa bizim de kaka olayımızBende tuvalet pozisyonunda kucağımda tutup evde gezdiriyorum sonra karnına bir masaj hooopp kakalar dışarıbizimki omuzda yatırıp pıt pıt yaptırmıyor sürekli kendini geri atıyor
Mama olunca duruyorlar canım. Gece bir öğün sadece süt ile geçirebiliyorum onda max 1,5 saat sonra uyanıyor. Mama olunca 3 saat geçiyor. Hatta bu ara gece manasında 90 ile uyumuyor. 11-12 gibi olan mamayı 120 istiyor ve 4-5 saat uyuyor.3 saat duruyormu gerçekten vay arkadaş ya
Ben sleepy den memnunum. Dene istersen küçük 1 paketSleepy den memnun musun peki canım onu da mı denesem valla yoruldum günde on kere çamaşır değiştirmekten kurutma makinesi olmasa yanmıştım habire çamaşır yıkayıp kurutuyoruz öyle böyle taşmıyor bütün çiş çocuğun üzerinde resmen
Sen Sleepy den memnun kalmadın mıay molfix ten umutluydum ama bu şekilde bunu kullanamıcaz gibi
Barbaros evet çok ağlıyor ama prima kullanırken de aynıydı hızlıca bağlıyorduk onu da hiç sorunumuz yoktu onunla ya
Sleepy deneyeyim diyordum napsam ki şimdi
Canım daha 3500 gr ancak olmuştur nasıl taşıyor ki?Kızlar Molfix e geçtik ama her çiş ve kakada olduğu gibi dışarı taşırıyor çamaşır değiştirmekten iflahım kesildi resmen çamaşır yetişmiyor
Acaba boyutu mu yanlış
Kuzum bizde aptamil ve hipp kullandık.Aptamil iyi gelmedi hippte hiç sıkıntı yaşamadık hala devam ediyoruz,kilo alımına gelişimine de iyi geldi.Tabi bebekten bebeğe değişir ama elimdeki hipp mamalar bitince bizde belki sma optiproyu denerizHipp'in 800 lük kutusunu almıştık 400 gramlık tek paketini bile bitiremedik. O kadar gaz yapıyor ki bir biberon bitiremeden 3 kez gaz çıkardık abartmıyorum hatta eşim falan dedi yani boşver kullanma yazık çocuğa diye. Aptamil de çok sancı yapıyor dedikleri için cesaret edemedim prosyneo su iyi gibi duruyor halbuki.
Hipp şişirilmiş bir balon benim gözümde. Hem değerleri diğer mamalara göre daha düşük hem daha pahalı hem de çok gaz yapıyor.
O bebek reflüsüdür kuzum benimki de yüzünü falan eksitiyor ağzına acı su gelmiş gibi doktora sordum kafasını yükselt reflülü bebekler öyle yapar dedi. Yükseltince de aşağı kayıyor
İnanıyorum her şey hepimiz için güzel olacakYa canım benim çok teşekkür ederim güzel sözlerin içinen yakınım dediğim insanlardan bulamadığım desteği buluyorum burada gerçekten Allah razı olsun hepinizden
Günler geçtikçe daha iyi olacak inşallah bir kere benim artık eski hayatımın geri gelmeyeceğini kabul etmem gerekiyor sanırım
Lohusa depresyonu bebeği kabullenme sürecini maalesef çok etkiledi doğurup hemen annelik moduna giremedim ben hamileyken bile daha anne gibi hissediyordum doğum yaptıktan sonra biraz da galiba insanların size hiç benzemiyor falan gibi saçma sapan yorumları yüzünden bebek sanki komşunun çocuğuymuş gibi hissettim uzunca bir süre hala da tam geçmiş değil ne yazık ki
Bu da ben de sanki annesi ben değilim gelip biri alacak ben eski hayatıma döneceğim algısı oluşturdu eski hayatıma duyduğum özlem de işin içine girince iyice Arap saçına döndük
yine bir sebep bulup her gün ağlıyorum ama ilk günler kadar sık değil aralıksız ağlıyordum ilk günler
Böyle böyle yavaş yavaş geçecek inşallah
Bugün ilk defa mantıklı düşünebildim mesela
Normalde her sene bu zamanlar yurt dışına giderdik oraların şenlikli zamanları oluyor diye… Arkadaşlarım gidiyor planlarından bahsediyor yine bir posta ağladım sonra dedim belki Allah ömür imkan verirse seneye olmadı sonraki seneye üçümüz gideriz Bearhug, Barbaros la deneyimlersin bu sefer iki kişi çok gittiniz zaten üzülme falan dedim kendime önceden böyle mantıklı şeyler söyleyemiyordum
Kuzum 3 saat durmuyor aralarda emziriyorum 1-1.5 saatte bir3 saat duruyormu gerçekten vay arkadaş ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?