2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Canim sunnetin kacinci gunu. Kac gunde iylesiyor

Kuzum benim bebe 3600 hala molfix ten kalan 1 noları kullanıyorum. Bazen 2 taşma olmadı hiç. Belini kıvırıyor musun? Hiç kıvırmamak gerekiyormuş bezi.

Büyük olabilir belki dicem de , ben ıkı noya baya 40-45 günlük geçtim 4 üstüne atınca kılosu şimdide 2 deyim 50-60 tane var sonra 3 e geçiçem

Canım biz 4 kiloya kadar 1 no kullandık. 4 ten sonra 2ye geçtim. 3'te taşma yaşadık ama bağlama hatası. Yandaki kulaklar var ya onların iyice yana geldiğine emin ol ve biraz sıkı bantla. O kulaklar kayınca taşıyor çünkü. Çok ağlayıp bacakları oynatırken bezlediğimde bazen bizimde taşıyor

Sleppy de molfix de hep tasirdi ben prima aldım şu an 3 no büyük geliyor ama sünnet kabı olduğundan ancak oluyor molfix 2 de sıkma yapmaya başlamıştı sanırım kalıbı primadab kucuk dediğin gibi

Hava çok soğuk kızlar ya.. kombi koruklendi ama gene soğuk... ev 22.5 derece ne giydirmek lazım?
Biz doğduğundan beri kombiyi açtık termostat var 23 derecede kısa kollu zıbın üstüne Penye takım veya tulum başka bir şey giydirmiyorum

Düzen mi O da ne
Ben 3 saatte bir emzirme sonrası 60 ml mama veriyorum.
Günde 1 bazen 2 kez kaka yapıyor düzenli olarak 4-6 çay kaşığı doktor önerisi ile zeytinyağı veriyorum

Akdenizde hava soğuk diyenleri bozkır diyarına beklerim

Baby turcodan da memnuniyet var ama hic bilmiyorum. Bende slepy bio nagural pisik yapti digeri yapmadi ama
Sleepy den de şikayet eden çok baby turco ya da bakayım bir napcam şaşırdım valla her bezlemede olay
Kuzum benim bebe 3600 hala molfix ten kalan 1 noları kullanıyorum. Bazen 2 taşma olmadı hiç. Belini kıvırıyor musun? Hiç kıvırmamak gerekiyormuş bezi.
Yok kuzum kıvırmıyoruz hiç
Bize hastanede Molfix vermişlerdi ilk bikaç gün kullandık hiç böyle bir şey olmamıştı evdeki Molfix kere geçince vukuatsız bez değiştirme olmadı hiç
valla primadan sonra Molfix 2 bize oyuncak gibi geldi çok küçük onun 1 numarasına kıyasla çocuğun bacak kısımları kıpkırmızı lastik izi oluyor hep bir de
Büyük olabilir belki dicem de , ben ıkı noya baya 40-45 günlük geçtim 4 üstüne atınca kılosu şimdide 2 deyim 50-60 tane var sonra 3 e geçiçem
Aaa çok ilginç kız çok ufak geldi bize Molfix 2 ya Barbaros da el kadar bebe yani
Kuzum minies de güzel mıgrosun markası uygunda zaten al bı dene istersen sonra yıne molfix denersin
Onu da inceleyeyim kuzum
Dikkat ediyoruz kuzum baya video bile izledik bez değiştirme incelikleri hakkında ama yokkk
Primaya mecbur kalmak istemiyordum ama sonumuz o olacak gibi

Sleppy de molfix de hep tasirdi ben prima aldım şu an 3 no büyük geliyor ama sünnet kabı olduğundan ancak oluyor molfix 2 de sıkma yapmaya başlamıştı sanırım kalıbı primadab kucuk dediğin gibi
Kesinlikle küçük yan yana koyunca Molfix 2 numara olmasına rağmen prima nın 1 numarası yanında oyuncak gibi kalıyor

3 saat duruyormu gerçekten vay arkadaş ya

Ben emzirme sonrası biri emzirme diğeri max 1 saat önce emilmiş ikisi toplam 40 ml cıkıyor
Ozaman kötü bir noktada değilim
O değil bizimki buhün bütün sütü kusup bir daha istiyor çok yoruldum memelerimde boşaldı artık doymadı ağlıyoe mamada veremiyorum emzik verip uyutmaya çalışıyorum aç galiba morallen gittim tamamen

Evet tadını çıkarmamız lazım. Bizim kabızlık dışında çok sorunumuz yok Allaha şükür. Cok etkiliyor o da ama. Gündüz ben de yatiriorum uyuyor yüzüstü ama gece cesaret edemiyorum. Olmaz deriz 1 sey olur. Allah korusun

Mama olunca duruyorlar canım. Gece bir öğün sadece süt ile geçirebiliyorum onda max 1,5 saat sonra uyanıyor. Mama olunca 3 saat geçiyor. Hatta bu ara gece manasında 90 ile uyumuyor. 11-12 gibi olan mamayı 120 istiyor ve 4-5 saat uyuyor.

Ben sleepy den memnunum. Dene istersen küçük 1 paket

Canım daha 3500 gr ancak olmuştur nasıl taşıyor ki?
Sarper Deniz'e de sleepy iyi gelmedi kızardı pişik olmadan atlattık şükür şu an biz molfix 1 numara kullanıyoruz oğlum 3400 gr ve oluyor taşma sadece yanlış bağlarsak oluyor.Belki 2 numara size büyük geliyordur o yüzden taşıyor olabilir mi?

Kuzum bizde aptamil ve hipp kullandık.Aptamil iyi gelmedi hippte hiç sıkıntı yaşamadık hala devam ediyoruz,kilo alımına gelişimine de iyi geldi.Tabi bebekten bebeğe değişir ama elimdeki hipp mamalar bitince bizde belki sma optiproyu deneriz

İnanıyorum her şey hepimiz için güzel olacak

Kuzum 3 saat durmuyor aralarda emziriyorum 1-1.5 saatte bir sadece mamayı fazla vermemek için 3 saatte bir emzirdikten sonra mama veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…