Benim memelerden hayatta bu kadae çıkmıyordur aç açına uyutmaya çalışıyorum şuan çocuğuMama olunca duruyorlar canım. Gece bir öğün sadece süt ile geçirebiliyorum onda max 1,5 saat sonra uyanıyor. Mama olunca 3 saat geçiyor. Hatta bu ara gece manasında 90 ile uyumuyor. 11-12 gibi olan mamayı 120 istiyor ve 4-5 saat uyuyor.
Yok canım mama ile meme bir sayma. Emince de erken uyanıyor 3 saat uyumuyor. Sürekli ağlayıp memede sinirlenmiyorsa doymuşturBenim memelerden hayatta bu kadae çıkmıyordur aç açına uyutmaya çalışıyorum şuan çocuğu
Ben de her yaptığım mamayı bitirip kusmayinca emdiği hiçbir şey yok mu diyorum ☹ ne yaparsam yapayım artmıyor sütüm. Dün babam da emip emip mamayi içince kızım senin de hiç sütün yok demek ki dedi. Güler misin ağlar mısın. Kardeşim nette 1 tarif görmüş. Bu akşam başladım. Denemek isterseniz.Benim memelerden hayatta bu kadae çıkmıyordur aç açına uyutmaya çalışıyorum şuan çocuğu
Aslında çok şükür benimki çok ağlamıyor ama ben bitmiş hissediyorumEvet yaaaa bende en cok ğöğsümde yattığı minicik topalacık hallerini özledim. Ah şu ağlama krizleri olmasa şuan olduğu halini bari doya doya yaşamak istiyorum.
Bizimde haftaya ptesi randevumuz var bakalim hemen iylesiyor diyorlar ama bizim oglan nazli kok sokturur banaCanım 15 inde olduk 4. Gün bugün daha iyi ama tam iyileşme olmadı ilk gün biraz aglamaliydi sonra daha iyiydi
Canim kac cc mama veriyorsun iciyor ?Ben de her yaptığım mamayı bitirip kusmayinca emdiği hiçbir şey yok mu diyorum ☹ ne yaparsam yapayım artmıyor sütüm. Dün babam da emip emip mamayi içince kızım senin de hiç sütün yok demek ki dedi. Güler misin ağlar mısın. Kardeşim nette 1 tarif görmüş. Bu akşam başladım. Denemek isterseniz.
Ben anlamadım kuzum bu beden işini yaCanım daha 3500 gr ancak olmuştur nasıl taşıyor ki?
Sarper Deniz'e de sleepy iyi gelmedi kızardı pişik olmadan atlattık şükür şu an biz molfix 1 numara kullanıyoruz oğlum 3400 gr ve oluyor taşma sadece yanlış bağlarsak oluyor.Belki 2 numara size büyük geliyordur o yüzden taşıyor olabilir mi?
Kuzum bizde aptamil ve hipp kullandık.Aptamil iyi gelmedi hippte hiç sıkıntı yaşamadık hala devam ediyoruz,kilo alımına gelişimine de iyi geldi.Tabi bebekten bebeğe değişir ama elimdeki hipp mamalar bitince bizde belki sma optiproyu deneriz
İnanıyorum her şey hepimiz için güzel olacak
Kuzum 3 saat durmuyor aralarda emziriyorum 1-1.5 saatte birsadece mamayı fazla vermemek için 3 saatte bir emzirdikten sonra mama veriyorum
Ben dun 9 dan beri mama vermiyordum simdi dus alana kadar esim dayanamamis vermis oysaki bugun tamamen keserim diyordum.Benim memelerden hayatta bu kadae çıkmıyordur aç açına uyutmaya çalışıyorum şuan çocuğu
Ben baby turco kullanıyorum bezde. Islak mendilinden memnun kalmadım sleepy aldım kullanıyorum pişik bile olmuyor çok şükür. Bezde de çok dolu olmadığı sürece taşma yapmıyor.Sleepy den memnun musun peki canım onu da mı denesem valla yoruldum günde on kere çamaşır değiştirmekten kurutma makinesi olmasa yanmıştım habire çamaşır yıkayıp kurutuyoruz öyle böyle taşmıyor bütün çiş çocuğun üzerinde resmen
Sen Sleepy den memnun kalmadın mıay molfix ten umutluydum ama bu şekilde bunu kullanamıcaz gibi
Barbaros evet çok ağlıyor ama prima kullanırken de aynıydı hızlıca bağlıyorduk onu da hiç sorunumuz yoktu onunla ya
Sleepy deneyeyim diyordum napsam ki şimdi
Bırak sağmayı kuşum o zaman emzir gitsin sık sık depolama gıbı bı ıstegın yoksaBu akşam yarım saatte bir yaptımçok yoruldum sinir stres birbirine karıştı
Maşallah kuzuma bana ondan hayal gıbı gelıyor bu saatler o zaman neyse ek gıdaya kadar ıdare edelim bariiiMama olunca duruyorlar canım. Gece bir öğün sadece süt ile geçirebiliyorum onda max 1,5 saat sonra uyanıyor. Mama olunca 3 saat geçiyor. Hatta bu ara gece manasında 90 ile uyumuyor. 11-12 gibi olan mamayı 120 istiyor ve 4-5 saat uyuyor.
Anladım kuşum senın için sık beslenmesi de daha iyiCanım daha 3500 gr ancak olmuştur nasıl taşıyor ki?
Sarper Deniz'e de sleepy iyi gelmedi kızardı pişik olmadan atlattık şükür şu an biz molfix 1 numara kullanıyoruz oğlum 3400 gr ve oluyor taşma sadece yanlış bağlarsak oluyor.Belki 2 numara size büyük geliyordur o yüzden taşıyor olabilir mi?
Kuzum bizde aptamil ve hipp kullandık.Aptamil iyi gelmedi hippte hiç sıkıntı yaşamadık hala devam ediyoruz,kilo alımına gelişimine de iyi geldi.Tabi bebekten bebeğe değişir ama elimdeki hipp mamalar bitince bizde belki sma optiproyu deneriz
İnanıyorum her şey hepimiz için güzel olacak
Kuzum 3 saat durmuyor aralarda emziriyorum 1-1.5 saatte birsadece mamayı fazla vermemek için 3 saatte bir emzirdikten sonra mama veriyorum
Ay yok hiç beğenmedim. Prima ve molfix doku olarak pamuklu güzel. Slepy naylon ya hışır hışır tam pişik etmelikSleepy den memnun musun peki canım onu da mı denesem valla yoruldum günde on kere çamaşır değiştirmekten kurutma makinesi olmasa yanmıştım habire çamaşır yıkayıp kurutuyoruz öyle böyle taşmıyor bütün çiş çocuğun üzerinde resmen
Sen Sleepy den memnun kalmadın mıay molfix ten umutluydum ama bu şekilde bunu kullanamıcaz gibi
Barbaros evet çok ağlıyor ama prima kullanırken de aynıydı hızlıca bağlıyorduk onu da hiç sorunumuz yoktu onunla ya
Sleepy deneyeyim diyordum napsam ki şimdi
Ben sağma yapınca çok stres yapıyorum uyanırda süt olmaz diyeBırak sağmayı kuşum o zaman emzir gitsin sık sık depolama gıbı bı ıstegın yoksa
Sma'da probiyotik var mı? Bir liste görmüştüm probiyotik ve prebiyotik yok diyorduHipp'in 800 lük kutusunu almıştık 400 gramlık tek paketini bile bitiremedik. O kadar gaz yapıyor ki bir biberon bitiremeden 3 kez gaz çıkardık abartmıyorum hatta eşim falan dedi yani boşver kullanma yazık çocuğa diye. Aptamil de çok sancı yapıyor dedikleri için cesaret edemedim prosyneo su iyi gibi duruyor halbuki.
Hipp şişirilmiş bir balon benim gözümde. Hem değerleri diğer mamalara göre daha düşük hem daha pahalı hem de çok gaz yapıyor.
O bebek reflüsüdür kuzum benimki de yüzünü falan eksitiyor ağzına acı su gelmiş gibi doktora sordum kafasını yükselt reflülü bebekler öyle yapar dedi. Yükseltince de aşağı kayıyor
Evet kıvırmamak da lazım. Ya bir de erkek çocukta daha çok oluyor galiba taşmaKuzum benim bebe 3600 hala molfix ten kalan 1 noları kullanıyorum. Bazen 2taşma olmadı hiç. Belini kıvırıyor musun? Hiç kıvırmamak gerekiyormuş bezi.
Merhaba canım ben doktora sordum zeytinyağı verebilirsin dedi dr. Günde 2 çay kaşığı veriyorumMerhaba kizlar nasilsiniz,bayadir giremiyorum .bebegim 48 gunluk oldu.gulucukler basladi.ama 3 gundur kusmasi baya artti.burun tikanikligimiz var otri bebeyle cekiyoruz devamli.
2 saatte bir 60 70 cc iciyor
.27 kasimda goz doktoru kontrolu var, 8 aralikta cocuk doktoru kontrolu var.2.doz asisini oldu aralikta verem asisi olcak.
Sorum var sizlere
Uyku duzeniniz nedir
Kac saat arayla kac cc mama veriyorsunuz
Kakasini hergun yapmiyor,zeytinyagi veren varmi??
Benim kızımın da ön tarafı kel saçları dökülmüş gibi ama seninki kadar kel değilKızlar bu arada benim oğlanın yaşlanmadan saçları döküldü bildiğin tepe kısmı yok 65 yaş üstü dedelere döndü yavrum
Biliyorum yenileri gelecek ama baktıkça gülesimiz geliyor çocuğa ne zaman çıkıyor yeni saçlar
Size keltoş oğlumun yeni imajını bırakıyorum ppye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?