2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Benim memelerden hayatta bu kadae çıkmıyordur aç açına uyutmaya çalışıyorum şuan çocuğu

Benim memelerden hayatta bu kadae çıkmıyordur aç açına uyutmaya çalışıyorum şuan çocuğu
Ben de her yaptığım mamayı bitirip kusmayinca emdiği hiçbir şey yok mu diyorum ☹ ne yaparsam yapayım artmıyor sütüm. Dün babam da emip emip mamayi içince kızım senin de hiç sütün yok demek ki dedi. Güler misin ağlar mısın. Kardeşim nette 1 tarif görmüş. Bu akşam başladım. Denemek isterseniz.

Eklentiler

• IMG-20231114-WA0000.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 45
Canim kac cc mama veriyorsun iciyor ?

Ben anlamadım kuzum bu beden işini ya
Prima 1 Molfix 2 den daha büyük baya büyük hem de onda hiç sıkıntı yaşamadık primadan geçince hatta Molfix bize çok minik geldi

Ben baby turco kullanıyorum bezde. Islak mendilinden memnun kalmadım sleepy aldım kullanıyorum pişik bile olmuyor çok şükür. Bezde de çok dolu olmadığı sürece taşma yapmıyor.

Maşallah kuzuma bana ondan hayal gıbı gelıyor bu saatler o zaman neyse ek gıdaya kadar ıdare edelim bariii

Anladım kuşum senın için sık beslenmesi de daha iyi

Ay yok hiç beğenmedim. Prima ve molfix doku olarak pamuklu güzel. Slepy naylon ya hışır hışır tam pişik etmelik

Sma'da probiyotik var mı? Bir liste görmüştüm probiyotik ve prebiyotik yok diyordu

Kuzum benim bebe 3600 hala molfix ten kalan 1 noları kullanıyorum. Bazen 2 taşma olmadı hiç. Belini kıvırıyor musun? Hiç kıvırmamak gerekiyormuş bezi.
Evet kıvırmamak da lazım. Ya bir de erkek çocukta daha çok oluyor galiba taşma Yukarı doğru dolduruyorlar o da yan kulakları ıslatıp sırta veriyor

Merhaba canım ben doktora sordum zeytinyağı verebilirsin dedi dr. Günde 2 çay kaşığı veriyorum

Doktor bana salı günü kontrolde mama miktarını artıralım 2 saatte bir 60dan fazla vermeye çalış dedi.Yanlış mı yapıyorum bilmiyorum ama bende sütüm artsın göğsüm uyarılsın diye sık sık emzirmeye çalışıyorum mamayı 2 saatten uzun sürede veriyorum 3 saati buluyor rahat ama sonra diyorum ya yine beslenmezse diye.
Doktorun dediği gibi yapsam çocuk uyanmaz fazla emziremem sütüm de azalır muhtemelen şimdi bu düzende bazen 2 saat kadar uyuduğu oluyor genelde 1.5 saatte kesin acıkıyor o da normal yani.
Bu akşam senin gibi tarttım çocuğu 3600 gr geldi, salı günü 3375 grdı yani 5 günde 200 gr almış kilo alımı da güzel eğer doğruysa.Bakalım sütüm artarsa mamayı bırakmasam bile miktarı aynı kalsın artmasın istiyorum

Kızlar bu arada benim oğlanın yaşlanmadan saçları döküldü bildiğin tepe kısmı yok 65 yaş üstü dedelere döndü yavrum
Biliyorum yenileri gelecek ama baktıkça gülesimiz geliyor çocuğa ne zaman çıkıyor yeni saçlar
Size keltoş oğlumun yeni imajını bırakıyorum ppye

Benim kızımın da ön tarafı kel saçları dökülmüş gibi ama seninki kadar kel değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…