Emiyor 2 memeyi de diyelim, hala aç gibi davranıyor. Aranıyor, durmuyor, 2 ölçek yapıyorum sonra baktım içti hızlı hızlı yine aynı, 2 daha yapıyorum. Bazen 3 belki. Düzenli vermiyorm mamayi, saatli değil yani. Tamamen duruma göre. Cogu verdiğimi iciyor iste. Hep aç olduğu için ağlıyor diye 1 sey yok aslında ama mesela emzigi de açken alıyor sadece. O zaman da vicdan yapıp veriyorum. Kusmuyor. Bol bol da emiyor gün boyu. Gece de uyursa uyku aralarında sadece emiyor, mama yapmıyorum. Uyumazsa mama da iciyor çünkü sık sık emip süt bırakmıyor.Canim kac cc mama veriyorsun iciyor ?
Ne olacak böyle kaldı oğlum muhtar amca gibiBenim kızımın da ön tarafı kel saçları dökülmüş gibi ama seninki kadar kel değil
Ben o yuzden gece uykusundan uyanacağım vakıt sağıyorum sağarsam komplede boşaltmıyorum mochı ıle topluyorum ama gun ıcınde ımkansız bana görede aksam da aynı sekılde hepten daha cok dolaptan sut çıkarıp verıyorum yanıBen sağma yapınca çok stres yapıyorum uyanırda süt olmaz diye
Kız harbıden muhtar amca olmus bu oğlanNe olacak böyle kaldı oğlum muhtar amca gibi
Ne güzel işte stresli anında bakıp bakıp gülNe olacak böyle kaldı oğlum muhtar amca gibi
Ben dedim Leslie anca diye ama bende sana katılmak istiyorumKızlar bu arada spor muhabbeti yapmıştık bir ara ben spor işini yapamadım karnım felaket acıdı özellikle ameliyat bölgem o yüzden karın egzersizleri yerine leslie tarzı bir şeye başlamayı düşünüyorum.Şu meşhur korseden aldım dedikleri gibi çok zor kapanıyor ama kapatıp bakınca müthiş ince gösteriyor.Ben onunla gebelik öncesi yüksek bel pantolonlarıma giriyorum üstelik göbek yok bu müthiş bir şey bence
Bir de yarından itibaren düzenli ve sağlıklı beslenmeye başlamak istiyorum.
2 ana 3 ara şekilde beslenme uygun mudursoyasosu ? Bir de az olan sütüm daha da azalmasın
Yok canım mama ile meme bir sayma. Emince de erken uyanıyor 3 saat uyumuyor. Sürekli ağlayıp memede sinirlenmiyorsa doymuştur
Bizimki bugün şiddetli kustu emdiği gitti akşamda sık emince memelerim dolmadı hiçBen de her yaptığım mamayı bitirip kusmayinca emdiği hiçbir şey yok mu diyorum ☹ ne yaparsam yapayım artmıyor sütüm. Dün babam da emip emip mamayi içince kızım senin de hiç sütün yok demek ki dedi. Güler misin ağlar mısın. Kardeşim nette 1 tarif görmüş. Bu akşam başladım. Denemek isterseniz.
Keşke mama verebilme durumum olsa şuan alerjiden dolayı veremiyorumBen dun 9 dan beri mama vermiyordum simdi dus alana kadar esim dayanamamis vermis oysaki bugun tamamen keserim diyordum.
Aslında sağmadım bugün o kadar sık emdiki doğmadı göğsümBırak sağmayı kuşum o zaman emzir gitsin sık sık depolama gıbı bı ıstegın yoksa
Bende öyleBen sağma yapınca çok stres yapıyorum uyanırda süt olmaz diye
Gece uyuyamiyorum kızım uyusada artık beynim error verdi gece gündüz ayrımı kalmadı bende o yüzden gece de sağım yapamıyorumBen o yuzden gece uykusundan uyanacağım vakıt sağıyorum sağarsam komplede boşaltmıyorum mochı ıle topluyorum ama gun ıcınde ımkansız bana görede aksam da aynı sekılde hepten daha cok dolaptan sut çıkarıp verıyorum yanı
Benimkide açken emzik emiyor bu gece memelerim dolsun diye emzik verdim vicdan yapıyorum bndeEmiyor 2 memeyi de diyelim, hala aç gibi davranıyor. Aranıyor, durmuyor, 2 ölçek yapıyorum sonra baktım içti hızlı hızlı yine aynı, 2 daha yapıyorum. Bazen 3 belki. Düzenli vermiyorm mamayi, saatli değil yani. Tamamen duruma göre. Cogu verdiğimi iciyor iste. Hep aç olduğu için ağlıyor diye 1 sey yok aslında ama mesela emzigi de açken alıyor sadece. O zaman da vicdan yapıp veriyorum. Kusmuyor. Bol bol da emiyor gün boyu. Gece de uyursa uyku aralarında sadece emiyor, mama yapmıyorum. Uyumazsa mama da iciyor çünkü sık sık emip süt bırakmıyor.
Anca anca toplanıyor kuzum yakında bı kontrol daha varsa ona göre kalbının gittiği şekilde davran istersen kuzum ama eğer ki işe dönemeyiz düşünüyorsan bence cokta kasma çünkü o zaman mecburen meme durumu zaten azalacakDoktor bana salı günü kontrolde mama miktarını artıralım 2 saatte bir 60dan fazla vermeye çalış dedi.Yanlış mı yapıyorum bilmiyorum ama bende sütüm artsın göğsüm uyarılsın diye sık sık emzirmeye çalışıyorum mamayı 2 saatten uzun sürede veriyorum 3 saati buluyor rahat ama sonra diyorum ya yine beslenmezse diye.
Doktorun dediği gibi yapsam çocuk uyanmaz fazla emziremem sütüm de azalır muhtemelen şimdi bu düzende bazen 2 saat kadar uyuduğu oluyor genelde 1.5 saatte kesin acıkıyor o da normal yani.
Bu akşam senin gibi tarttım çocuğu 3600 gr geldi, salı günü 3375 grdı yani 5 günde 200 gr almış kilo alımı da güzel eğer doğruysa.Bakalım sütüm artarsa mamayı bırakmasam bile miktarı aynı kalsın artmasın istiyorum
Yok kuzum gece bende sagamam, yanı soyle sabah 6 da uyanıyor emmeye dıyelım o ara hala gece uykusunda oluyor yınede bı bucuk ıkı saat uyumuş olduğum ıcın ve emdikten sonra da mın bı bucuk saat daha uyur dıye düşündüğüm ıcın o ara sağım yapıyorum 6 da uyandı emzırırken mochı takıyorum 40-50 ne gelırse bıberonu döküyorum mochıyı yıkayıp yanıma alıyorum yine dıger emmeye 7 bucuk 8 de kalktı dıyelım sağdığımı verip emdiğine yine takıyorum 30-40 cıkıyor genelde totalde 80 civarı ıkı seferde cıkıyor o sekılde buzluga atıyorumGece uyuyamiyorum kızım uyusada artık beynim error verdi gece gündüz ayrımı kalmadı bende o yüzden gece de sağım yapamıyorum
Tecrübeli anne yine dediğine geldimBen dedim Leslie anca diye ama bende sana katılmak istiyorumsoyasosu bana yardım et ve ayrıca korse lınkkkkk
Kız harbıden muhtar amca olmus bu oğlan
Sormayın baktıkça gülüyoruz evdeNe güzel işte stresli anında bakıp bakıp gül
Benımkıde akşamları oyalayan olmazsa aynı moda gırıyoruz goguslerım cok acıyor ucu artık , kremledim dolaptan sut çıkardım onu verdim bi yarım saat dinlensin öyle bari diye , sende dolu olduğunu ve mın bı saat o göğüsten emme ıhtımalın olmadıgı bı ara dolaba stoklamaya bal boyle durumlarda vermek ıyı oluyorBizimki bugün şiddetli kustu emdiği gitti akşamda sık emince memelerim dolmadı hiç
Keşke mama verebilme durumum olsa şuan alerjiden dolayı veremiyorum
Aslında sağmadım bugün o kadar sık emdiki doğmadı göğsüm
Bende öyle
Kendimi bunun içinde ortasından sıkılmış diş macunu gibi hayal ettimTecrübeli anne yine dediğine geldimKuzum valla yorumlardaki gibi aşırı zor giyiliyor yatarak giydim ben sabah evde takıp 4-5 saat duruyorum daha fazla kalamadım terletiyor
Ama takınca olan görüntü beni tatmin etti düzenli kullanımda faydası olursa ne ala olmazsa yeni pantolon almak yerine eskilere giriyorum en azından diye kendimi motive ediyorum
Sormayın baktıkça gülüyoruz evdeSıpam ya
Doğrudur ve geçmiş olsunAy biz galiba bir sonraki atağa girdik. Bugün gündüz uyudukları yarım yarım 1 saati geçmez. Şimdi yavaş yavaş bayılmaya başlıyor. Sürekli kucakta durmak istedi bütün gün. Bir ara gezmeye çıkalım dedik, onda da mağazadan nasıl çıktığımızı bilemedik. Orda bile arabada değil kucakta durmak istedi. Biz tam 7 haftalık olduk. 8. hafta atağı 7-9 arası gelebilirmiş, öyle mi?
Yakında kontrol yok canım 2.ay kontrolü var 15 aralıkta.Anca anca toplanıyor kuzum yakında bı kontrol daha varsa ona göre kalbının gittiği şekilde davran istersen kuzum ama eğer ki işe dönemeyiz düşünüyorsan bence cokta kasma çünkü o zaman mecburen meme durumu zaten azalacakama dediğinde de doğrusun bence , direk emme sonrası beklemeden alıyorsa fazlalastırabılrsin
Ayy geldi çattı demek kiDoğrudur ve geçmiş olsun
Maşallah ona
Ataklara 1 hafta geç veya erken girilebilir diye biliyorum.Ay biz galiba bir sonraki atağa girdik. Bugün gündüz uyudukları yarım yarım 1 saati geçmez. Şimdi yavaş yavaş bayılmaya başlıyor. Sürekli kucakta durmak istedi bütün gün. Bir ara gezmeye çıkalım dedik, onda da mağazadan nasıl çıktığımızı bilemedik. Orda bile arabada değil kucakta durmak istedi. Biz tam 7 haftalık olduk. 8. hafta atağı 7-9 arası gelebilirmiş, öyle mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?