2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Canim kac cc mama veriyorsun iciyor ?
Emiyor 2 memeyi de diyelim, hala aç gibi davranıyor. Aranıyor, durmuyor, 2 ölçek yapıyorum sonra baktım içti hızlı hızlı yine aynı, 2 daha yapıyorum. Bazen 3 belki. Düzenli vermiyorm mamayi, saatli değil yani. Tamamen duruma göre. Cogu verdiğimi iciyor iste. Hep aç olduğu için ağlıyor diye 1 sey yok aslında ama mesela emzigi de açken alıyor sadece. O zaman da vicdan yapıp veriyorum. Kusmuyor. Bol bol da emiyor gün boyu. Gece de uyursa uyku aralarında sadece emiyor, mama yapmıyorum. Uyumazsa mama da iciyor çünkü sık sık emip süt bırakmıyor.

Kızlar bu arada spor muhabbeti yapmıştık bir ara ben spor işini yapamadım karnım felaket acıdı özellikle ameliyat bölgem o yüzden karın egzersizleri yerine leslie tarzı bir şeye başlamayı düşünüyorum.Şu meşhur korseden aldım dedikleri gibi çok zor kapanıyor ama kapatıp bakınca müthiş ince gösteriyor.Ben onunla gebelik öncesi yüksek bel pantolonlarıma giriyorum üstelik göbek yok bu müthiş bir şey bence
Bir de yarından itibaren düzenli ve sağlıklı beslenmeye başlamak istiyorum.
2 ana 3 ara şekilde beslenme uygun mudur soyasosu ? Bir de az olan sütüm daha da azalmasın

Ben sağma yapınca çok stres yapıyorum uyanırda süt olmaz diye
Ben o yuzden gece uykusundan uyanacağım vakıt sağıyorum sağarsam komplede boşaltmıyorum mochı ıle topluyorum ama gun ıcınde ımkansız bana görede aksam da aynı sekılde hepten daha cok dolaptan sut çıkarıp verıyorum yanı

Ben dedim Leslie anca diye ama bende sana katılmak istiyorum soyasosu bana yardım et ve ayrıca korse lınkkkkk

Yok canım mama ile meme bir sayma. Emince de erken uyanıyor 3 saat uyumuyor. Sürekli ağlayıp memede sinirlenmiyorsa doymuştur
Bizimki bugün şiddetli kustu emdiği gitti akşamda sık emince memelerim dolmadı hiç
Ben dun 9 dan beri mama vermiyordum simdi dus alana kadar esim dayanamamis vermis oysaki bugun tamamen keserim diyordum.
Keşke mama verebilme durumum olsa şuan alerjiden dolayı veremiyorum
Bırak sağmayı kuşum o zaman emzir gitsin sık sık depolama gıbı bı ıstegın yoksa
Aslında sağmadım bugün o kadar sık emdiki doğmadı göğsüm
Ben sağma yapınca çok stres yapıyorum uyanırda süt olmaz diye
Bende öyle

Gece uyuyamiyorum kızım uyusada artık beynim error verdi gece gündüz ayrımı kalmadı bende o yüzden gece de sağım yapamıyorum

Benimkide açken emzik emiyor bu gece memelerim dolsun diye emzik verdim vicdan yapıyorum bnde

Anca anca toplanıyor kuzum yakında bı kontrol daha varsa ona göre kalbının gittiği şekilde davran istersen kuzum ama eğer ki işe dönemeyiz düşünüyorsan bence cokta kasma çünkü o zaman mecburen meme durumu zaten azalacak ama dediğinde de doğrusun bence , direk emme sonrası beklemeden alıyorsa fazlalastırabılrsin

Gece uyuyamiyorum kızım uyusada artık beynim error verdi gece gündüz ayrımı kalmadı bende o yüzden gece de sağım yapamıyorum
Yok kuzum gece bende sagamam, yanı soyle sabah 6 da uyanıyor emmeye dıyelım o ara hala gece uykusunda oluyor yınede bı bucuk ıkı saat uyumuş olduğum ıcın ve emdikten sonra da mın bı bucuk saat daha uyur dıye düşündüğüm ıcın o ara sağım yapıyorum 6 da uyandı emzırırken mochı takıyorum 40-50 ne gelırse bıberonu döküyorum mochıyı yıkayıp yanıma alıyorum yine dıger emmeye 7 bucuk 8 de kalktı dıyelım sağdığımı verip emdiğine yine takıyorum 30-40 cıkıyor genelde totalde 80 civarı ıkı seferde cıkıyor o sekılde buzluga atıyorum

Ben dedim Leslie anca diye ama bende sana katılmak istiyorum soyasosu bana yardım et ve ayrıca korse lınkkkkk
Tecrübeli anne yine dediğine geldim Kuzum valla yorumlardaki gibi aşırı zor giyiliyor yatarak giydim ben sabah evde takıp 4-5 saat duruyorum daha fazla kalamadım terletiyor
Ama takınca olan görüntü beni tatmin etti düzenli kullanımda faydası olursa ne ala olmazsa yeni pantolon almak yerine eskilere giriyorum en azından diye kendimi motive ediyorum
Kız harbıden muhtar amca olmus bu oğlan
Ne güzel işte stresli anında bakıp bakıp gül
Sormayın baktıkça gülüyoruz evde Sıpam ya

Eklentiler

• Screenshot_20231120_003859_Trendyol.webp
    25 KB · Görüntüleme: 43
Benımkıde akşamları oyalayan olmazsa aynı moda gırıyoruz goguslerım cok acıyor ucu artık , kremledim dolaptan sut çıkardım onu verdim bi yarım saat dinlensin öyle bari diye , sende dolu olduğunu ve mın bı saat o göğüsten emme ıhtımalın olmadıgı bı ara dolaba stoklamaya bal boyle durumlarda vermek ıyı oluyor

Ay biz galiba bir sonraki atağa girdik. Bugün gündüz uyudukları yarım yarım 1 saati geçmez. Şimdi yavaş yavaş bayılmaya başlıyor. Sürekli kucakta durmak istedi bütün gün. Bir ara gezmeye çıkalım dedik, onda da mağazadan nasıl çıktığımızı bilemedik. Orda bile arabada değil kucakta durmak istedi. Biz tam 7 haftalık olduk. 8. hafta atağı 7-9 arası gelebilirmiş, öyle mi?

Kendimi bunun içinde ortasından sıkılmış diş macunu gibi hayal ettim
Acır kuzum oyle kolay değil sez dikişi
Sık ilişki yada pozisyona bağlı bile acıyabılıyor bazen
O yüzden 6 ay net geçmesi gerekiyor
Ben bugun eve geldim sabah tartılacam bi haftada iki kilo almış gibi hissediyorum

Doğrudur ve geçmiş olsun
Maşallah ona

Yakında kontrol yok canım 2.ay kontrolü var 15 aralıkta.
Direk emme sonrası 60 ml veriyorum bazen 90 ml yapıyorum almıyor en fazla 70 ml alıyor.
Ama asmye gidicem bu hafta içi sadece tartı için bakalım ne çıkarsa.
Dediğin de doğru ben zaten en iyi ihtimalle 5.5-6 ay civarı işe döneceğim her türlü emme süresi uzadığı için azalma olacak hastanede sağma yapmam lazım ancak o zaman azalma olmaz.Şu instada gördüğüm göğse takıp bırakılan makinelerden alırım belki çalışırken sağmak için

Ataklara 1 hafta geç veya erken girilebilir diye biliyorum.
Gazan mübarek olsun arkadaşım tez zamanda çıkarsınız umarım
Bu arada maşallah oğluşuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…