2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Tam muhtar ortası yeni mi döküldü? eşim de bizimkini bazen Himmet diye seviyor

Hiç güleceğim yoktu diycem de oğlana bakıp bakıp gülüyorum akşamdan beriDaha sık ilişki boyutuna gelemedik çocuktan sonra her şey değişti değişmiyor diyen varsa insan değildir onlar
Bende gebelikte kalan 3 kilonun üstüne 1 kilo daha almışım iki haftada

Ben nasıl korunuyorsun dıye soranlara otomatık diyorum ıkı cocukla denk gelemiyoruz çünkü bak saat 1 göğsümde yatıyor koca memesiyle birini kaybettik zaten ödüm kopuyor diğerini kaybederim diye hemen sipariş ettim

Ben dedim Leslie anca diye ama bende sana katılmak istiyorum soyasosu bana yardım et ve ayrıca korse lınkkkkk
Kızlar yarın daha detaylı yazmaya çalışcam size ama 2 ana öğün yapacaksanız eğer ara öğünlerden biri daha güçlü olmalı.
Üç ana öğün 2 ara öğün de tercih edebilirsiniz.
Tam olarak bir liste paylaşmam etik ve doğru olmasa da ortalama olarak neler yenmesi gerektiğini yazarım vakit bulunca
Korse linki bekliyorum ben de

Aşıdan sonra kızım çok kusmaya vardı emdiği sütü kusuyordu süt gelmiyordu emdikcede psikolojim bozuldu geçen günlerde bugün biraz normale döndü çok şükür. Çok stres yapıyorum ben ya böyle şeylerde

Önemli detay sute etkı etmeden nasıl yol alabiliriz
Ben o korseye gıremem net yamuna

Emzirirken çok acıkıyor insan ve hep karbonhidrat istiyor ancak protein daha çok süt yapan bir şey ve protein ağırlıklı beslenince kilo alınmıyor zaten bol yeşillik bol protein sağlıklı yağlar. Denklem basit ama uygulama kısmı zor oluyor

Benimkinin uyku düzenini tam anlayamadım çok zorlaniyorum o yüzden. 1 saat sürmüyor bazen uykusu o ara ben uyuyamiyorum sütüm olmuyor. Sağmak su an bana göre değil yani

Benimkinin uyku düzenini tam anlayamadım çok zorlaniyorum o yüzden. 1 saat sürmüyor bazen uykusu o ara ben uyuyamiyorum sütüm olmuyor. Sağmak su an bana göre değil yani
Ben düzenli sağmıyorum zaten dolapta ıkı uc poset hep kalacak sekılde sağıyorum suan bı poset var tamamlamaya çalışırım yıne onu mesela ama o bı posetı tamamlıcam dıye ıste hep bi gerginlik dediğin gibi emmek ister kalkar falan fılan

Tam muhtar ortası yeni mi döküldü? eşim de bizimkini bazen Himmet diye seviyor
Zaten üst kısım daha seyrekti hafiften kuruluk vardı konak olmasın diye duştan önce zeytinyağı sürüp bekletiyorum ben yıkarken de oyalıyorum ondan hemen döküldü Bir nevi ben sebep oldum

Ayy umarım geçsin artık bu zor zamanlar diyeceğim ama biri bitiyor diğeri başlıyor
Senin oğluşa da maşallah
çocuklar büyürken süreçler hep sancılıNeyse sonu güzel olsun diyip sabrediyoruz

Otomatik korunma iyiymişBizimki de almıyor bu ara diliyle atıyor ya da öğürüyor Aman aman yedekli git yoksa bırakıverir

Ben aslında kafamda bir liste yaptım da hem süt yapacak şeyler olsun hemde sağlıklı olsun istiyorum
Aslında if gibi yapmayı düşünüyorum 16 saat olmasa da 12-14 saat gibi
Ben genelde 11den önce kahvaltı yapamıyorum zaten ilk öğün o saatlerde olur protein ve yağ ağırlık bir kahvaltı yanına bol yeşillik 2-3 saat sonra kahve yanına kuru yemiş kuru meyve 2 saat sonra yulaflı bir bar veya yulaf lapası akşam yemeğinde et ürünü yanına KB veya sebze yemeği süt grubu gece de 1 bardak Kefir yanına bir meyve bu kadar

Korse de bu canım

Eklentiler

• Screenshot_20231120_003859_Trendyol.webp
    25 KB · Görüntüleme: 35
Anladım biz acemiyiz yönetemiyoruz stresi

2 saatte bir 60 ml bazen 90 ml besleniyorsa benim sütüm var ya Yani biz 3 saatte bir 90 ml mama yiyoruz. Sarperle arasında aşağı yukarı 2 kg var, 2 ay var. O aralarda beni emdiğinde süt olmasa yetmezdi sanırım

Çıkıyor kuzum ama çok çıktı bizde demir ilacı da yapıyor olabilir hamileyken çok konuşuluyordu demir ilacı yüzünden kabızlık ben de yatağın altına penye battaniyelerinden birini katlayıp koydum çok fazla da yükseltmedim ama onda bile kayıyor miniğim
Kuzum Hippte daha biberon bitmeden gaz çıkarıyordu. İçerken birden çıkarıp ağlıyordu sonra üstten gazı çıkıyordu baya kuvvetli ve çok böyle en az 2 kez oluyordu sonra ağlamaya başlıyordu bitiremiyorduk biberonu
Sma'da probiyotik var mı? Bir liste görmüştüm probiyotik ve prebiyotik yok diyordu
Ben de yok diye biliyorum kuzum biz probiyotiği damla olarak takviye ediyoruz biogaiayı yani. Zaten Aptamilin prosyneosu dışında çoğu mamada yok. Hippte var ama lifte yazan galakto oligosakkarit anne sütünde de bulunan bir tür lif bağırsak florasının iyileşmesine yardımcı. Biz de bu yüzden hippi bir denemek istemiştik ama gazdan beter olduk

Eveeeet yine kendime nazar ettim. 4,5 saat uyumasına uyudu da bu beslenme sonrası da uyuyordu şimdi maşallah fıldır fıldır ,bir de bakıp bakıp sırıtıyor haha nasıl uyandım ama der gibi
Uyudu mu bari
2 saatte bir 60 ml bazen 90 ml besleniyorsa benim sütüm var ya Yani biz 3 saatte bir 90 ml mama yiyoruz. Sarperle arasında aşağı yukarı 2 kg var, 2 ay var. O aralarda beni emdiğinde süt olmasa yetmezdi sanırım
Kuzum 2 saatte bir doktor dedi ama ben 3 saatte bir 60 ml veriyorum nadiren 90 ml onu da yemiyor zaten max 70 ml oluyor.Bizim günlük aldığımız mama max 480 ml ama genelde 450 ml oluyor.
Çoğunlukla bir beslenmesini es geçip meme veriyorum çünkü Mesela sabah 4.30 mamayı 60 ml yedi 6.30 gibi emzirdim şimdi mama verdim 40 ml yedi bitirmedi böyle olunca aşırı yemiyor gibi geliyor bana
Bir de ben her mama öncesi de emzirdiğim için o 3 saat aralık 4 saati buluyor bizde
Ama dediğin gibiyse senin sütün de var bence

Son düzenleme:
Bizde de mama bitince bir iki pat pat yapıyoruz hemen çıkıyor gazı bu normal değil mi hemen çıkması midedeyken çıkarıyor sonuçta
Bizim doktorun verdiği aptamil pdf mama vardı prematüre ve düşük doğum ağırlıklı bebeklerin taburculuk sonrası için kullanılıyormuş onun da besin değerleri iyi ve kalorisi yüksek demişti doktor.Aptamilin özel mamaları hakkında bilgin var mı peki?
Ama bir de optiproyu doktora sorup deneyelim bakalım
Golden goat gözüm kesmiyor denemeye ama belki de iyi gelir bilmiyorum alıp denemek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…