Tam muhtarKızlar bu arada benim oğlanın yaşlanmadan saçları döküldü bildiğin tepe kısmı yok 65 yaş üstü dedelere döndü yavrum
Biliyorum yenileri gelecek ama baktıkça gülesimiz geliyor çocuğa ne zaman çıkıyor yeni saçlar
Size keltoş oğlumun yeni imajını bırakıyorum ppye
Ayy umarım geçsin artık bu zor zamanlar diyeceğim ama biri bitiyor diğeri başlıyorAtaklara 1 hafta geç veya erken girilebilir diye biliyorum.
Gazan mübarek olsun arkadaşım tez zamanda çıkarsınız umarım
Bu arada maşallah oğluşuna
Hiç güleceğim yoktu diycem de oğlana bakıp bakıp gülüyorum akşamdan beriKendimi bunun içinde ortasından sıkılmış diş macunu gibi hayal ettim
Acır kuzum oyle kolay değil sez dikişi
Sık ilişki yada pozisyona bağlı bile acıyabılıyor bazen
O yüzden 6 ay net geçmesi gerekiyor
Ben bugun eve geldim sabah tartılacam bi haftada iki kilo almış gibi hissediyorum
Ben nasıl korunuyorsun dıye soranlara otomatık diyorum ıkı cocukla denk gelemiyoruz çünküHiç güleceğim yoktu diycem de oğlana bakıp bakıp gülüyorum akşamdan beriDaha sık ilişki boyutuna gelemedik çocuktan sonra her şey değişti değişmiyor diyen varsa insan değildir onlar
Bende gebelikte kalan 3 kilonun üstüne 1 kilo daha almışım iki haftada
Kızlar bu arada spor muhabbeti yapmıştık bir ara ben spor işini yapamadım karnım felaket acıdı özellikle ameliyat bölgem o yüzden karın egzersizleri yerine leslie tarzı bir şeye başlamayı düşünüyorum.Şu meşhur korseden aldım dedikleri gibi çok zor kapanıyor ama kapatıp bakınca müthiş ince gösteriyor.Ben onunla gebelik öncesi yüksek bel pantolonlarıma giriyorum üstelik göbek yok bu müthiş bir şey bence
Bir de yarından itibaren düzenli ve sağlıklı beslenmeye başlamak istiyorum.
2 ana 3 ara şekilde beslenme uygun mudursoyasosu ? Bir de az olan sütüm daha da azalmasın
Kızlar yarın daha detaylı yazmaya çalışcam size ama 2 ana öğün yapacaksanız eğer ara öğünlerden biri daha güçlü olmalı.Ben dedim Leslie anca diye ama bende sana katılmak istiyorumsoyasosu bana yardım et ve ayrıca korse lınkkkkk
Aşıdan sonra kızım çok kusmaya vardı emdiği sütü kusuyordu süt gelmiyordu emdikcede psikolojim bozuldu geçen günlerde bugün biraz normale döndü çok şükür. Çok stres yapıyorum ben ya böyle şeylerdeBizimki bugün şiddetli kustu emdiği gitti akşamda sık emince memelerim dolmadı hiç
Keşke mama verebilme durumum olsa şuan alerjiden dolayı veremiyorum
Aslında sağmadım bugün o kadar sık emdiki doğmadı göğsüm
Bende öyle
Önemli detay sute etkı etmeden nasıl yol alabilirizKızlar yarın daha detaylı yazmaya çalışcam size ama 2 ana öğün yapacaksanız eğer ara öğünlerden biri daha güçlü olmalı.
Üç ana öğün 2 ara öğün de tercih edebilirsiniz.
Tam olarak bir liste paylaşmam etik ve doğru olmasa da ortalama olarak neler yenmesi gerektiğini yazarım vakit bulunca
Korse linki bekliyorum ben de
Emzirirken çok acıkıyor insan ve hep karbonhidrat istiyor ancak protein daha çok süt yapan bir şey ve protein ağırlıklı beslenince kilo alınmıyor zatenÖnemli detay sute etkı etmeden nasıl yol alabiliriz
Ben o korseye gıremem netyamuna
Benimkinin uyku düzenini tam anlayamadım çok zorlaniyorum o yüzden. 1 saat sürmüyor bazen uykusu o ara ben uyuyamiyorum sütüm olmuyor. Sağmak su an bana göre değil yaniYok kuzum gece bende sagamam, yanı soyle sabah 6 da uyanıyor emmeye dıyelım o ara hala gece uykusunda oluyor yınede bı bucuk ıkı saat uyumuş olduğum ıcın ve emdikten sonra da mın bı bucuk saat daha uyur dıye düşündüğüm ıcın o ara sağım yapıyorum 6 da uyandı emzırırken mochı takıyorum 40-50 ne gelırse bıberonu döküyorum mochıyı yıkayıp yanıma alıyorum yine dıger emmeye 7 bucuk 8 de kalktı dıyelım sağdığımı verip emdiğine yine takıyorum 30-40 cıkıyor genelde totalde 80 civarı ıkı seferde cıkıyor o sekılde buzluga atıyorum
Ben düzenli sağmıyorum zaten dolapta ıkı uc poset hep kalacak sekılde sağıyorum suan bı poset var tamamlamaya çalışırım yıne onu mesela ama o bı posetı tamamlıcam dıye ıste hep bi gerginlik dediğin gibi emmek ister kalkar falan fılanBenimkinin uyku düzenini tam anlayamadım çok zorlaniyorum o yüzden. 1 saat sürmüyor bazen uykusu o ara ben uyuyamiyorum sütüm olmuyor. Sağmak su an bana göre değil yani
Zaten üst kısım daha seyrekti hafiften kuruluk vardı konak olmasın diye duştan önce zeytinyağı sürüp bekletiyorum ben yıkarken de oyalıyorum ondan hemen döküldüTam muhtarortası yeni mi döküldü? eşim de bizimkini bazen Himmet diye seviyor
çocuklar büyürken süreçler hep sancılıAyy umarım geçsin artık bu zor zamanlar diyeceğim ama biri bitiyor diğeri başlıyor
Senin oğluşa da maşallah
Otomatik korunma iyiymişBen nasıl korunuyorsun dıye soranlara otomatık diyorum ıkı cocukla denk gelemiyoruz çünkübak saat 1 göğsümde yatıyor koca memesiyle birini kaybettik zaten ödüm kopuyor diğerini kaybederim diye hemen sipariş ettim
Kızlar yarın daha detaylı yazmaya çalışcam size ama 2 ana öğün yapacaksanız eğer ara öğünlerden biri daha güçlü olmalı.
Üç ana öğün 2 ara öğün de tercih edebilirsiniz.
Tam olarak bir liste paylaşmam etik ve doğru olmasa da ortalama olarak neler yenmesi gerektiğini yazarım vakit bulunca
Korse linki bekliyorum ben de
Önemli detay sute etkı etmeden nasıl yol alabiliriz
Ben o korseye gıremem netyamuna
Emzirirken çok acıkıyor insan ve hep karbonhidrat istiyor ancak protein daha çok süt yapan bir şey ve protein ağırlıklı beslenince kilo alınmıyor zatenbol yeşillik bol protein sağlıklı yağlar. Denklem basit ama uygulama kısmı zor oluyor
Anladım biz acemiyiz yönetemiyoruz stresiBen düzenli sağmıyorum zaten dolapta ıkı uc poset hep kalacak sekılde sağıyorum suan bı poset var tamamlamaya çalışırım yıne onu mesela ama o bı posetı tamamlıcam dıye ıste hep bi gerginlik dediğin gibi emmek ister kalkar falan fılan
100. Gününü kutluyordurEveeeet yine kendime nazar ettim. 4,5 saat uyumasına uyudu da bu beslenme sonrası da uyuyordu şimdi maşallah fıldır fıldır ,bir de bakıp bakıp sırıtıyor haha nasıl uyandım ama der gibi
2 saatte bir 60 ml bazen 90 ml besleniyorsa benim sütüm var yaYakında kontrol yok canım 2.ay kontrolü var 15 aralıkta.
Direk emme sonrası 60 ml veriyorum bazen 90 ml yapıyorum almıyor en fazla 70 ml alıyor.
Ama asmye gidicem bu hafta içi sadece tartı için bakalım ne çıkarsa.
Dediğin de doğru ben zaten en iyi ihtimalle 5.5-6 ay civarı işe döneceğim her türlü emme süresi uzadığı için azalma olacak hastanede sağma yapmam lazım ancak o zaman azalma olmaz.Şu instada gördüğüm göğse takıp bırakılan makinelerden alırım belki çalışırken sağmak için
Maşallah da dedik amaEveeeet yine kendime nazar ettim. 4,5 saat uyumasına uyudu da bu beslenme sonrası da uyuyordu şimdi maşallah fıldır fıldır ,bir de bakıp bakıp sırıtıyor haha nasıl uyandım ama der gibi
Çıkıyor kuzum ama çok çıktı bizdeÇıkıyor aslında Hipp te ama olmadı sma da deneyim. Kaka sorununu çözemedik. Demir ilacı kullanıyor acaba o mu yapıyor ki. Kıyamıyorum hiç ya. Reflü yatağı var da dediğin gibi kayıp gidiyorİnce bi yastık koyuyorum başının altına düz ince sünger
Kuzum Hippte daha biberon bitmeden gaz çıkarıyordu. İçerken birden çıkarıp ağlıyordu sonra üstten gazı çıkıyordu baya kuvvetli ve çok böyle en az 2 kez oluyordu sonra ağlamaya başlıyordu bitiremiyorduk biberonuCanım daha 3500 gr ancak olmuştur nasıl taşıyor ki?
Sarper Deniz'e de sleepy iyi gelmedi kızardı pişik olmadan atlattık şükür şu an biz molfix 1 numara kullanıyoruz oğlum 3400 gr ve oluyor taşma sadece yanlış bağlarsak oluyor.Belki 2 numara size büyük geliyordur o yüzden taşıyor olabilir mi?
Kuzum bizde aptamil ve hipp kullandık.Aptamil iyi gelmedi hippte hiç sıkıntı yaşamadık hala devam ediyoruz,kilo alımına gelişimine de iyi geldi.Tabi bebekten bebeğe değişir ama elimdeki hipp mamalar bitince bizde belki sma optiproyu deneriz
İnanıyorum her şey hepimiz için güzel olacak
Kuzum 3 saat durmuyor aralarda emziriyorum 1-1.5 saatte birsadece mamayı fazla vermemek için 3 saatte bir emzirdikten sonra mama veriyorum
Ben de yok diye biliyorum kuzum biz probiyotiği damla olarak takviye ediyoruz biogaiayı yani.Sma'da probiyotik var mı? Bir liste görmüştüm probiyotik ve prebiyotik yok diyordu
Uyudu mu bariEveeeet yine kendime nazar ettim. 4,5 saat uyumasına uyudu da bu beslenme sonrası da uyuyordu şimdi maşallah fıldır fıldır ,bir de bakıp bakıp sırıtıyor haha nasıl uyandım ama der gibi
Kuzum 2 saatte bir doktor dedi ama ben 3 saatte bir 60 ml veriyorum nadiren 90 ml onu da yemiyor zaten max 70 ml oluyor.Bizim günlük aldığımız mama max 480 ml ama genelde 450 ml oluyor.2 saatte bir 60 ml bazen 90 ml besleniyorsa benim sütüm var yaYani biz 3 saatte bir 90 ml mama yiyoruz. Sarperle arasında aşağı yukarı 2 kg var, 2 ay var. O aralarda beni emdiğinde süt olmasa yetmezdi sanırım
Bizde de mama bitince bir iki pat pat yapıyoruz hemen çıkıyor gazı bu normal değil mi hemen çıkması midedeyken çıkarıyor sonuçtaÇıkıyor kuzum ama çok çıktı bizdedemir ilacı da yapıyor olabilir hamileyken çok konuşuluyordu demir ilacı yüzünden kabızlık ben de yatağın altına penye battaniyelerinden birini katlayıp koydum çok fazla da yükseltmedim ama onda bile kayıyor miniğim
Kuzum Hippte daha biberon bitmeden gaz çıkarıyordu. İçerken birden çıkarıp ağlıyordu sonra üstten gazı çıkıyordu baya kuvvetli ve çok böyle en az 2 kez oluyordu sonra ağlamaya başlıyordu bitiremiyorduk biberonu
Ben de yok diye biliyorum kuzum biz probiyotiği damla olarak takviye ediyoruz biogaiayı yani.Zaten Aptamilin prosyneosu dışında çoğu mamada yok. Hippte var ama lifte yazan galakto oligosakkarit anne sütünde de bulunan bir tür lif bağırsak florasının iyileşmesine yardımcı. Biz de bu yüzden hippi bir denemek istemiştik ama gazdan beter olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?