Ah öyle bir uyuyor ki. Kıyamıyorum ama asil öyle kötülük yapiyorumGaz alman lazım canım biraz büyüyen kadar
5. Hafta muhtemelen kuzumKızlar biz doğalı 34. güne girdik atak haftasında mıyım bilmiyorum bizimki memede ağlamaya başladı ama farklımağlamalar sanki doymuyor gibi de acaba süt mü yetmiyor diyorum yoksa atak haftasında mıyız atak haftasında böyle sıkıntılar mı oluyor ay dertleri hiç bitmiyor ki
Olur tabı su stres ruh halın uyku durumun regl hersey etkılerKuzum bende emzirdikten sonra sutumu sagdim cok az geldi onceden boyle olmazdi sutummu azaldi diye dusundum. Dun cok az su ictim onun etkisi olur mu acaba bir gunde
Stresliydim bir kac gundur insallah artar ya canim skldi cokOlur tabı su stres ruh halın uyku durumun regl hersey etkıler
Malesef ben daha kahvaltı bıle yapmadım kac saattır uyandığım mesela annemde yıne duzenlı yedımKızlar kilo veremiyorum ya doğumda verdiklerimi de almış olabilirim. Bende diyet yapacak döt de yok. Spor da yapamıyorum sezaryen oldum. Bu öğün yerine geçen shakelerle kahvaltıyı falan kurtarsam sonra çorba, salata falan bir şekilde yaparım diyorum ama bizim evde düzen oturmuş değil. Zaten eşimin vardiyalı çalışması bizde bir yeme düzensizliği yapıyordu şimdi bir de kızım olunca onun düzenine göre yemek yemem lazım. O uyuyunca uyumak istiyorum yemek falan gözüm görmüyor sonra acıkıyorum kızım da uyanıyor acilinden cikolata falan yiyorum açlık bastırılsın diye günde 0 vitamin mineral alıyor olabilirimEşim geçen diyor ki cips sütü veriyorsun çocuğa hamileyken yiyemediklerimin acısını çıkarıyorum resmen, 2 gün düzenli ev yemeği yesem 3. Gün durum bu. Biri beni acil bu bataktan çıkarsın ! Siz nasıl besleniyorsunuz?
Ya sağmak daha çok strese sokuyor ya ml mıne takılmıcaksın yada sağmayacaksın kuzumStresliydim bir kac gundur insallah artar ya canim skldi cok
Ben de daha kahvaltı yapmadım yaMalesef ben daha kahvaltı bıle yapmadım kac saattır uyandığım mesela annemde yıne duzenlı yedım
Bir gunde su etkiler mi o kadar mesela sutum gogsumden akardi o dereceydi simdi azaldiki akmiyor bile. Sanirim herseyust uste geldi bende. Artar mi peki tekrardan yaYa sağmak daha çok strese sokuyor ya ml mıne takılmıcaksın yada sağmayacaksın kuzum
Sütüm genelde yetmiyor ama bilmiyorum bazende fazla geliyor. Genelde mama verdiğimde çok kusuyor. Gaz çıkartırken sütte kusuyor reflüden şüpheleniyoruzBeslenme sonrası bir miktar kusmaları normal diye biliyorum ama fışkırır gibi ya da çok fazlaysa alerji, reflü gibi sorunlara işaret edebilirmiş doktora bir danışmak lazım. Ama bence çoğu bebekte fazla emmekle ilgili bu sorun. Alerji reflü falan olsa farklı belirtiler olurdu. Emzirme süreni bir tık daha kısa tut ya da önden biraz sağım yapıp öyle emzir belki de sütün fazladır
Canım bizim süt alerjisi sebebiyle berbat bir beslenmemiz vardı. Birçok şey yasak. Baktım olacak gibi değil. Çok sağlıksız tek yönlü besleniyorum. Hemen dur dedim işe. Yemek yapınca çok yapıyorum ve sıcak sıcak kavanozluyorum 1 hafta sonra aynı yemeği tekrar yiyorum kavanozu açıp. Hazır yemek oluyor yani. Bir de buzluğa pratik şeyler atıyorum. Geçen mesela kabak yemeği yapmak için kabak doğradım yarısını buzluğa attım.Kızlar kilo veremiyorum ya doğumda verdiklerimi de almış olabilirim. Bende diyet yapacak döt de yok. Spor da yapamıyorum sezaryen oldum. Bu öğün yerine geçen shakelerle kahvaltıyı falan kurtarsam sonra çorba, salata falan bir şekilde yaparım diyorum ama bizim evde düzen oturmuş değil. Zaten eşimin vardiyalı çalışması bizde bir yeme düzensizliği yapıyordu şimdi bir de kızım olunca onun düzenine göre yemek yemem lazım. O uyuyunca uyumak istiyorum yemek falan gözüm görmüyor sonra acıkıyorum kızım da uyanıyor acilinden cikolata falan yiyorum açlık bastırılsın diye günde 0 vitamin mineral alıyor olabilirimEşim geçen diyor ki cips sütü veriyorsun çocuğa hamileyken yiyemediklerimin acısını çıkarıyorum resmen, 2 gün düzenli ev yemeği yesem 3. Gün durum bu. Biri beni acil bu bataktan çıkarsın ! Siz nasıl besleniyorsunuz?
Benimki de öyle reflü de olabilir biraz dik tutup dene emzirdikten sonra. Benimki dik halde de kusmayı başarıyor gerçi. Ama kusmaları normal ya ekşi kokmadığı sürece.Bazen bir kusuyor eşimin üstünden akıyor çok kusuyor üstünü başını batırıyor yani.
Ben de hep aklıma geldikçe yapıyorum masajı ılık su dolu kovaya falan sokuyorumBencede kaka yapmadan rahatlamiyor hep huzursuz.. kaka yapınca gülücükler saçıyor sipa.. hergun gaz masajı yapıyorum ben gundec3 4 kere altını açıp biraz havalandiriyorum.. belki işine yarar canim
Annem burdayken piremsesler gibi üç öğün besleyici yemekler yiyordum şimdi o gidince ben de cips sütü vermeye başlarımKızlar kilo veremiyorum ya doğumda verdiklerimi de almış olabilirim. Bende diyet yapacak döt de yok. Spor da yapamıyorum sezaryen oldum. Bu öğün yerine geçen shakelerle kahvaltıyı falan kurtarsam sonra çorba, salata falan bir şekilde yaparım diyorum ama bizim evde düzen oturmuş değil. Zaten eşimin vardiyalı çalışması bizde bir yeme düzensizliği yapıyordu şimdi bir de kızım olunca onun düzenine göre yemek yemem lazım. O uyuyunca uyumak istiyorum yemek falan gözüm görmüyor sonra acıkıyorum kızım da uyanıyor acilinden cikolata falan yiyorum açlık bastırılsın diye günde 0 vitamin mineral alıyor olabilirimEşim geçen diyor ki cips sütü veriyorsun çocuğa hamileyken yiyemediklerimin acısını çıkarıyorum resmen, 2 gün düzenli ev yemeği yesem 3. Gün durum bu. Biri beni acil bu bataktan çıkarsın ! Siz nasıl besleniyorsunuz?
Benim de günden güne fark ediyor ya, bir gün çok geliyor bi gün yetmiyor. Memeler terbiye de oluyor olabilir artık belki akmayacaktır. Benim ilk zamanlardaki kadar akmıyor sanki çocuklar da büyüdü daha iyi boşaltıyor olabilirBir gunde su etkiler mi o kadar mesela sutum gogsumden akardi o dereceydi simdi azaldiki akmiyor bile. Sanirim herseyust uste geldi bende. Artar mi peki tekrardan ya
Dik şekilde de kusuyor zaten sütüm az kusuyor bir daha emiyor sütüm yetmiyor mama veriyorum o zamanda strese sokuyor beni.Benimki de öyle reflü de olabilir biraz dik tutup dene emzirdikten sonra. Benimki dik halde de kusmayı başarıyor gerçi. Ama kusmaları normal ya ekşi kokmadığı sürece.
Ben de hep aklıma geldikçe yapıyorum masajı ılık su dolu kovaya falan sokuyorumHavalandırmayı da deneyeyim açınca biraz bırakıyorum öyle ama üşür diye korkuyorum.
Annem burdayken piremsesler gibi üç öğün besleyici yemekler yiyordum şimdi o gidince ben de cips sütü vermeye başlarımben gündüz uyuyamıyorum ama o sırada yemek yaparım heralde aslında pratik salata falan yapılabilir haftalık eşin yardım etse doğrasanız içine de bakliyat haşlayabilirsin en azından öğlen öyle geçer. Geceden yoğurt yulaf chia muz pekmez karıştırıp koysak buzdolabına sabah emzirirken falan yenebilir. Ara öğünler hurma, incir yulaf barlar. Ben fellasın meyveli barlarından almıştım gece emzirirken yiyorum. Akşam yemekleri sıkıntı ya haftalık tavuk pilav kızartıp koyucaz Instagram'da görüyorum çok güzel haftalık yemekler hazırlıyorlar ama yapabilir miyiz ki.
Benim de günden güne fark ediyor ya, bir gün çok geliyor bi gün yetmiyor. Memeler terbiye de oluyor olabilir artık belki akmayacaktır. Benim ilk zamanlardaki kadar akmıyor sanki çocuklar da büyüdü daha iyi boşaltıyor olabilir
Allah yrdımcım olsun o zaman5. Hafta muhtemelen kuzum
Benimki dün öyle bi kustu ki yarım saat dik tuttum dolaştırdım sonra uyudu 1 saat yatırdım kalktı hepsini kustu nasıl oldu bilmiyorum 1 buçuk saat sonrada kusulmaz ki bacımBenimki de öyle reflü de olabilir biraz dik tutup dene emzirdikten sonra. Benimki dik halde de kusmayı başarıyor gerçi. Ama kusmaları normal ya ekşi kokmadığı sürece.
Ben de hep aklıma geldikçe yapıyorum masajı ılık su dolu kovaya falan sokuyorumHavalandırmayı da deneyeyim açınca biraz bırakıyorum öyle ama üşür diye korkuyorum.
Annem burdayken piremsesler gibi üç öğün besleyici yemekler yiyordum şimdi o gidince ben de cips sütü vermeye başlarımben gündüz uyuyamıyorum ama o sırada yemek yaparım heralde aslında pratik salata falan yapılabilir haftalık eşin yardım etse doğrasanız içine de bakliyat haşlayabilirsin en azından öğlen öyle geçer. Geceden yoğurt yulaf chia muz pekmez karıştırıp koysak buzdolabına sabah emzirirken falan yenebilir. Ara öğünler hurma, incir yulaf barlar. Ben fellasın meyveli barlarından almıştım gece emzirirken yiyorum. Akşam yemekleri sıkıntı ya haftalık tavuk pilav kızartıp koyucaz Instagram'da görüyorum çok güzel haftalık yemekler hazırlıyorlar ama yapabilir miyiz ki.
Benim de günden güne fark ediyor ya, bir gün çok geliyor bi gün yetmiyor. Memeler terbiye de oluyor olabilir artık belki akmayacaktır. Benim ilk zamanlardaki kadar akmıyor sanki çocuklar da büyüdü daha iyi boşaltıyor olabilir
Gerçekten olacak gibi değil bu beslenme işiCanım bizim süt alerjisi sebebiyle berbat bir beslenmemiz vardı. Birçok şey yasak. Baktım olacak gibi değil. Çok sağlıksız tek yönlü besleniyorum. Hemen dur dedim işe. Yemek yapınca çok yapıyorum ve sıcak sıcak kavanozluyorum 1 hafta sonra aynı yemeği tekrar yiyorum kavanozu açıp. Hazır yemek oluyor yani. Bir de buzluğa pratik şeyler atıyorum. Geçen mesela kabak yemeği yapmak için kabak doğradım yarısını buzluğa attım.
Canım o fazlasını çıkarır normal hepsini kusmadigi sürece sorun yokBizimki de gaz çıkarırken kusuyor sürekli neden acaba
Sonra da o gaz uyutmuyor canı?Ah öyle bir uyuyor ki. Kıyamıyorum ama asil öyle kötülük yapiyorum
Sorma o kaka başa bela. Bizde de var aynı sorun. Doktora sordum zeytinyağı veriyorum sende ver istersen 1-2 çay kaşığıAlmak lazım ya benimki gazı varsa kıvranıp duruyor zaten uyuyamıyor.
Ya bir de sadece anne sütü alan bebekler bir haftaya kadar kaka yapmayabilir diyorlar ama bence bu çocuk rahatsız oluyor ya üç dört gün oldu yapmadı hala gaz çıkarıyor ama kaka yok
Ah kuzum yaBenimki dün öyle bi kustu ki yarım saat dik tuttum dolaştırdım sonra uyudu 1 saat yatırdım kalktı hepsini kustu nasıl oldu bilmiyorum 1 buçuk saat sonrada kusulmaz ki bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?