2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bir gunde su etkiler mi o kadar mesela sutum gogsumden akardi o dereceydi simdi azaldiki akmiyor bile. Sanirim herseyust uste geldi bende. Artar mi peki tekrardan ya
Hala aynı hatayı yapıyorsun sağdığın süt az çıktı diye sütünün azaldığından çok eminsin beyın zaten direk onu algılıyor süt yüzde 50 psikoloji işi sen böyle düşünürken artmaz zaten balım net söylüyorum ayrıca göğüsler her zaman hep akmaz biyerden sonra terbıye olur kuzum hep doluluk sertlık aksın bunları bekleme bırak bebegıne ısı ugrasma kendinle cok sağmayla falan daha kotu etkılıyor bence

1.ay asimizi olduk, kalça ultrasyon istedi doktor 23 üne yer bulduk.. Bir de bizimkinin poposu mor hala bide gamze varmış onun için de ayrı bir ultrasyon istedi..

Göz muayenesi ne zmn yaptınız? Bize onu da yapın dedi

1.ay asimizi olduk, kalça ultrasyon istedi doktor 23 üne yer bulduk.. Bir de bizimkinin poposu mor hala bide gamze varmış onun için de ayrı bir ultrasyon istedi..

Göz 3 ayda olacak. Kalça daha olmadik

Ben kalça ultrasonu 7 aralıkta yaptırıcam ilk 4 ayda yapılabilir göz muayenesine gerek duymuyorum suanlık

Dogru soyluyorsun. Sonucta bu cocuk doymasa uyumaz aglar ben kendi kendime yapiyorum

Kızlar bizde asmye gıttık sakaryada aşıyı kaçırdığımız için 1 aralıkta olacak , rötarlı izlemimimizi yaptık maşallah herşey yolunda
Oyy maşallah size verem aşısını bir de 5li karma aşıyı oldunuz dimi kuzum
Kaç gr olmuş boyu ne olmuş linoşun

1HANIM bana asm de ebe rota aşısını sorduğumda besin alerjiniz varsa doktorunuza danışın bazen izin vermiyorlar dedi sana doktorum birşey dedi mi kuzum

Sorma o kaka başa bela. Bizde de var aynı sorun. Doktora sordum zeytinyağı veriyorum sende ver istersen 1-2 çay kaşığı
D vitamininde falan var aslında yakar çocuğu diye de korkuyorum zeytinyağı

Gamze ultrasonu biz de olduk bir şey çıkmadı çok şükür omurgadan bakıyorlar. İnşallah sizinki de sorunsuz çıkar

Oyy maşallah size verem aşısını bir de 5li karma aşıyı oldunuz dimi kuzum
Kaç gr olmuş boyu ne olmuş linoşun
Yok olmadık kuzum ıkı haftada bırmiş kaçırdık sakaryada bi sonrakınde olucaz ıkı bucuk aylık cıvarı

5400 grm 57 cm olmuş teyzesi çitlembiğim

Ebebekten bebek zeytinyağı aldım canım. Onların asit oranı azmış
D vitamininde falan var aslında yakar çocuğu diye de korkuyorum zeytinyağı

Gamze ultrasonu biz de olduk bir şey çıkmadı çok şükür omurgadan bakıyorlar. İnşallah sizinki de sorunsuz çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…