Verem için gün veriyolar da diğerleri de mi öyleymişOlmadık kuşumgecen haftaydı kaçırdık bi sonraki 1 Aralıkta
Aynen öyle yaptık. Zaten ağızdan o diğer aşıları vurunmaya giderken aldık hepsi bir çıktıatatalya rota asisini alip asm de mi vurduruyoruz ?
Hepsını bır yapıyolar herhalde takıbı zor oluyor dıye toplu gelip açılıyormuş çünküVerem için gün veriyolar da diğerleri de mi öyleymiş
Bize erkenden yaptirio demek.. rota oldunuz mu canım? 2.ayda onu yapicaz dediBen kalça ultrasonu 7 aralıkta yaptırıcam ilk 4 ayda yapılabilir göz muayenesine gerek duymuyorum suanlık
Bize de doktorumuz 2.ay dedi kalça usg için bende devlete sıra alıp devlette yaptırmayı düşünüyorum çok pahalı özelde gerek yok yaniBen kalça ultrasonu 7 aralıkta yaptırıcam ilk 4 ayda yapılabilir göz muayenesine gerek duymuyorum suanlık
Amin canım çok teşekkür ederimD vitamininde falan var aslında yakar çocuğu diye de korkuyorum zeytinyağı
Gamze ultrasonu biz de olduk bir şey çıkmadı çok şükür omurgadan bakıyorlar. İnşallah sizinki de sorunsuz çıkar
O da biraz abartı olmuşBenimki dün öyle bi kustu ki yarım saat dik tuttum dolaştırdım sonra uyudu 1 saat yatırdım kalktı hepsini kustu nasıl oldu bilmiyorum 1 buçuk saat sonrada kusulmaz ki bacım
Ya öyle bir şey mi var, ben de alayım bak sağolEbebekten bebek zeytinyağı aldım canım. Onların asit oranı azmış
O da biraz abartı olmuş
Ya öyle bir şey mi var, ben de alayım bak sağol
Lina da koca yanak Kuzey gibiYok olmadık kuzum ıkı haftada bırmiş kaçırdık sakaryada bi sonrakınde olucaz ıkı bucuk aylık cıvarı
5400 grm 57 cm olmuş teyzesi çitlembiğim
Maşallah çitlembiğeYok olmadık kuzum ıkı haftada bırmiş kaçırdık sakaryada bi sonrakınde olucaz ıkı bucuk aylık cıvarı
5400 grm 57 cm olmuş teyzesi çitlembiğim
Karma olduğu için bende korkuyorum ateş yapmasından2.ay aşıları ateş yapmıştı Kuzey de inşallah sıkıntısız geçer canım
Yaptı valla sabaha kadar uyumadı. Ateşi takip ettim sürekli. Bir çay kaşığı parol verdim. Bir de ılık duş aldırdım öyle rahatladı biraz. Yalnız verem ile aynı gün vurmadılar ondan duş aldırabilirdim. Normalde hepsi 2.ay aşısı aynı gün olursa veremden sonra 3 gün banyo yok.Karma olduğu için bende korkuyorum ateş yapmasından
Yaa gerçekten mi bize yaptırmazlar o zaman keşke olsaydıkBen de olduktan sonra öğrendim tetikliyormuş meğersem
Bende devlete aldım çarşamba günene ultrason içinde randevu verirler diye erken aldım istanbul sonuçtaBize de doktorumuz 2.ay dedi kalça usg için bende devlete sıra alıp devlette yaptırmayı düşünüyorum çok pahalı özelde gerek yok yani
Öyle malesefO da biraz abartı olmuş
Ya öyle bir şey mi var, ben de alayım bak sağol
Evet bizede aynısını dedi gelemezseniz haber verin kesin dediMaşallah çitlembiğe
Bana da ebe geçen gidince BCG aşısında çağırıldığınız zaman kesin gelin dedi 1 flakonla 8-10 bebeğe yapıyoruz hepinizi aynı anda çağırıyoruz dediZaten biz onu dört gözle bekliyoruz abla ile rahat rahat takılacağız ondan sonra
Zor geçmiş kıyamamYaptı valla sabaha kadar uyumadı. Ateşi takip ettim sürekli. Bir çay kaşığı parol verdim. Bir de ılık duş aldırdım öyle rahatladı biraz. Yalnız verem ile aynı gün vurmadılar ondan duş aldırabilirdim. Normalde hepsi 2.ay aşısı aynı gün olursa veremden sonra 3 gün banyo yok.
İyi yapmışsın canım ama çocuk doktoruna aldın o yönlendirecek radyolojiye değil mi direk radyolojiye randevu alınmıyordur sanırım.Yaa gerçekten mi bize yaptırmazlar o zaman keşke olsaydık
Bende devlete aldım çarşamba günene ultrason içinde randevu verirler diye erken aldım istanbul sonuçta
Öyle malesef
Evet bizede aynısını dedi gelemezseniz haber verin kesin dedi
Rotayı 3-5 olarak yapıcaz kuzum hepsı aynı anda agır gelmesın dıyeBize erkenden yaptirio demek.. rota oldunuz mu canım? 2.ayda onu yapicaz dedi
Anladım canım sma ve golden goat ile sorun yaşamıyorsanız sizin için iyi olmuşYok kuzum öyle değil (o normal ve en güzeli hemen çıkması) bizde şöyle oldu 20 cc içiyor mesela ağlıyor, topcuklaşıyor hemen omzuma alıp pat pat vuruyorum çok ve gürültülü bir gaz çıkarma sonra devam ediyoruz 10 cc içiyor mesela yine aynısı yaşanıyor bu şekilde gitti yani biberonlar 200 Gr kullandık kullanamadık
Özel mamaları bilmiyorum canım doktora da sordum ben optiproyu ama direkt olarak mamalar hakkında bir yorum yapmıyorlar ya (bebek prematüre ya da düşük ağırlıklı değilse)
Aslında en yüksek vitamin ve mineral değerli mama baby goat bu arada. Baby goatı aptamille, hipple, sma ile bir karşılaştır. İçinde soya, palm yağı/lesitini falan yok. Bana göre o mamanın da tek eksisi içinde linoleik ve alfa linolenik asit olmaması keçi sütlü mamalar bu OMEGA çeşitleri bakımından eksik kalıyor ama protein ve kalan diğer vitamin ve mineral oranları bilindik diğer mamaları geçiyor bu marka ve yerli bir mama olduğu için daha uygun fiyatlı. Golden goat bitince bu mamayı bir deneyeceğim. Anne sütü vermediğim zamanlar bir sma bir golden goat veriyorum bir sıkıntı yaşamadık.
Ben tee 1.ay kontrolünde sıra aldım 7 aralıga burda biraz yoğunluk varmısBize de doktorumuz 2.ay dedi kalça usg için bende devlete sıra alıp devlette yaptırmayı düşünüyorum çok pahalı özelde gerek yok yani
Kuzum radyolojiye direk alabiliyor musun ben yeşil alan açmaları gerek diye biliyorum öyle mi oluyorBen tee 1.ay kontrolünde sıra aldım 7 aralıga burda biraz yoğunluk varmıs
Büyüsünler büyüsünler koca yanaklarLina da koca yanak Kuzey gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?