2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben kalça ultrasonu 7 aralıkta yaptırıcam ilk 4 ayda yapılabilir göz muayenesine gerek duymuyorum suanlık
Bize de doktorumuz 2.ay dedi kalça usg için bende devlete sıra alıp devlette yaptırmayı düşünüyorum çok pahalı özelde gerek yok yani

Benimki dün öyle bi kustu ki yarım saat dik tuttum dolaştırdım sonra uyudu 1 saat yatırdım kalktı hepsini kustu nasıl oldu bilmiyorum 1 buçuk saat sonrada kusulmaz ki bacım
O da biraz abartı olmuş
Ebebekten bebek zeytinyağı aldım canım. Onların asit oranı azmış
Ya öyle bir şey mi var, ben de alayım bak sağol

Yok olmadık kuzum ıkı haftada bırmiş kaçırdık sakaryada bi sonrakınde olucaz ıkı bucuk aylık cıvarı

5400 grm 57 cm olmuş teyzesi çitlembiğim
Maşallah çitlembiğe
Bana da ebe geçen gidince BCG aşısında çağırıldığınız zaman kesin gelin dedi 1 flakonla 8-10 bebeğe yapıyoruz hepinizi aynı anda çağırıyoruz dediZaten biz onu dört gözle bekliyoruz abla ile rahat rahat takılacağız ondan sonra

Karma olduğu için bende korkuyorum ateş yapmasından
Yaptı valla sabaha kadar uyumadı. Ateşi takip ettim sürekli. Bir çay kaşığı parol verdim. Bir de ılık duş aldırdım öyle rahatladı biraz. Yalnız verem ile aynı gün vurmadılar ondan duş aldırabilirdim. Normalde hepsi 2.ay aşısı aynı gün olursa veremden sonra 3 gün banyo yok.

Ben de olduktan sonra öğrendim tetikliyormuş meğersem
Yaa gerçekten mi bize yaptırmazlar o zaman keşke olsaydık
Bize de doktorumuz 2.ay dedi kalça usg için bende devlete sıra alıp devlette yaptırmayı düşünüyorum çok pahalı özelde gerek yok yani
Bende devlete aldım çarşamba günene ultrason içinde randevu verirler diye erken aldım istanbul sonuçta
O da biraz abartı olmuş

Ya öyle bir şey mi var, ben de alayım bak sağol
Öyle malesef
Evet bizede aynısını dedi gelemezseniz haber verin kesin dedi

Zor geçmiş kıyamam İnşallah bizimde farklı günlerde olur ya
İkisi aynı gün olması da çok zor

İyi yapmışsın canım ama çocuk doktoruna aldın o yönlendirecek radyolojiye değil mi direk radyolojiye randevu alınmıyordur sanırım.

Anladım canım sma ve golden goat ile sorun yaşamıyorsanız sizin için iyi olmuş
Bende bir bakayım o zaman baby goata bi denerim belki 2.ay kontrolünde doktorumuza danışayım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…