Maşallah çitlembiğe
Bana da ebe geçen gidince BCG aşısında çağırıldığınız zaman kesin gelin dedi 1 flakonla 8-10 bebeğe yapıyoruz hepinizi aynı anda çağırıyoruz dediZaten biz onu dört gözle bekliyoruz abla ile rahat rahat takılacağız ondan sonra
Evet haklısın 2.ay icin çok aşı oluyor aslında.. doktor 2.ay tercih ediyorum dedi, asm de tarih verdi 2.ay aşıları için hepsi aynı gün olmayacak ama arada 5 10 gün fark olacak sorun olur mu acaba?
Yok cocuk doktoru kagıt verdı ultrason ıstıyorum diye , acil kısmının ultrason kısmındakı doktorlardan verıyolar sıra , tekrar radyolojı poliklinik gitmedim. Sakarya da sa oğlumda aynı gun ıcınde cocuk doktoruna gıdıp kalça ultrasonu istediğimi söylemiştim direk radyolojı ultrason kısmına sıraya gırıp olmuştum
2.ay aşıları canım. Karma ve zatürre ile birlikte oldu. Mümkünse veremi ayrı gün yaptırmaya çalış
Hem hepsi bir çocuuma yazık hemde diğer aşılar ateş yaparsa veremden sonra banyo yasak
Evet haklısın 2.ay icin çok aşı oluyor aslında.. doktor 2.ay tercih ediyorum dedi, asm de tarih verdi 2.ay aşıları için hepsi aynı gün olmayacak ama arada 5 10 gün fark olacak sorun olur mu acaba?
Yok cocuk doktoru kagıt verdı ultrason ıstıyorum diye , acil kısmının ultrason kısmındakı doktorlardan verıyolar sıra , tekrar radyolojı poliklinik gitmedim. Sakarya da sa oğlumda aynı gun ıcınde cocuk doktoruna gıdıp kalça ultrasonu istediğimi söylemiştim direk radyolojı ultrason kısmına sıraya gırıp olmuştum
Aynı gün olsa çok güzel olur aslında.
Kendi doktorumuz 2.ay dedi ona muayene olmadan devlette çektirip gösteririm diyorum bakalım bende bir hafta sonraya randevu alayım çocuk doktoruna umarım yakın tarihe verirler usgyi