2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Sağol kuzucummm
Evet evet o şekilde oluyormuş ay hadı cabucak gelsın o zaman da siz de rahat edın

Kuzum radyolojiye direk alabiliyor musun ben yeşil alan açmaları gerek diye biliyorum öyle mi oluyor
Yok cocuk doktoru kagıt verdı ultrason ıstıyorum diye , acil kısmının ultrason kısmındakı doktorlardan verıyolar sıra , tekrar radyolojı poliklinik gitmedim. Sakarya da sa oğlumda aynı gun ıcınde cocuk doktoruna gıdıp kalça ultrasonu istediğimi söylemiştim direk radyolojı ultrason kısmına sıraya gırıp olmuştum

Eklentiler

• Screenshot_2023-11-20-16-38-25-503_com.miui.gallery-edit.webp
    38,1 KB · Görüntüleme: 35
Aynı gün olsa çok güzel olur aslında.
Kendi doktorumuz 2.ay dedi ona muayene olmadan devlette çektirip gösteririm diyorum bakalım bende bir hafta sonraya randevu alayım çocuk doktoruna umarım yakın tarihe verirler usgyi

Evet haklısın 2.ay icin çok aşı oluyor aslında.. doktor 2.ay tercih ediyorum dedi, asm de tarih verdi 2.ay aşıları için hepsi aynı gün olmayacak ama arada 5 10 gün fark olacak sorun olur mu acaba?
Verem farklı gün oldu bizim sorun değil

Rotayı 3 ve 5 yazmış
Bu aşağıda ki bexseno ve menrix mi ne onlar ne acaba?

Eklentiler

• 17004878850098270340412355464352.webp
    36,9 KB · Görüntüleme: 31
Kuzum boyu 59 kilo 4700 du en son
Civilden almistim. Kaliplar nasildir bilmem ama. E bebek falan aldiklarim olmuyor artik
Ebebek küçük kalıp , civilde öyle kuşum lcw takımın varsa dene bakalım ama boyu erkek olduğu bizimkinden uzun tabı oda etkıler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…