2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Rotayı 3 ve 5 yazmış
Bu aşağıda ki bexseno ve menrix mi ne onlar ne acaba?
Bexseno biraz daha ağırmış
Nimenrix var o daha yan etkisiz.
2 grupmuş menenjit ikisini de olması lazım ama şu an küçük diye öncelikli nimenrix yaptırttı dr

Bexseno biraz daha ağırmış
Nimenrix var o daha yan etkisiz.
2 grupmuş menenjit ikisini de olması lazım ama şu an küçük diye öncelikli nimenrix yaptırttı dr
Nimenrix e 7 12 demis bizim doktor..

Rota yi ne zaman yapmıştın canım 3 ay mı 2 mi?

Bizim bacaklardan olmuyor ya kisa geliyor bir.kere giyip biraktiklarimiz oldu valla

Kuzum boyu 59 kilo 4700 du en son
Civilden almistim. Kaliplar nasildir bilmem ama. E bebek falan aldiklarim olmuyor artik
Ayy maşallah Aras beye Sizin oğluşları gördükçe benim ufaklık nasıl yetişecek çok merak ediyorum

İyi yapmışsın canım ama çocuk doktoruna aldın o yönlendirecek radyolojiye değil mi direk radyolojiye randevu alınmıyordur sanırım.
Çocuk doktorundan aldım herhalde o yönlendirir
Ben tee 1.ay kontrolünde sıra aldım 7 aralıga burda biraz yoğunluk varmıs
Aboo çokmuş
Kuzum boyu 59 kilo 4700 du en son
Civilden almistim. Kaliplar nasildir bilmem ama. E bebek falan aldiklarim olmuyor artik
Oh baya uzun minnoş ne zaman ölçüldünüz kaç günlüktü

Kizlar ben mastit oldum galiba. Gogsumde kasinti kizariklik falan var. Aciyorda. Ne yapabilirim ?
Sicak bir duş alsan birde meme masajı ile göğsünü sağ sonrada soğuk bez uygulamasi bana hemsire öyle öğretmişti.. göğüs taş gibi oluyor kızarıyor ve ateşin çıkıyor sanırım belirtiler bunlardı.. eğer açamaz isen hastaneye git mutlaka ebeler açar hemen..

Sutum cok az geliyor zaten. Kasintivar agrida var. Insallah iyi gelir

Maşallah oğluşlaraGebeyken en küçük olduğu gibi şimdi de grubun en küçük bebeği olarak sahalarda yerini aldı oğluşum

Yaa masallahhh. Ben 6-9 ay kiyafet almistim. Ustune tam oldu inanilir gibi degil
Valla ben de yaza giyer diye 1 yaş bir şeyler almıştım ama olmamasından korkuyorum

Maşallah boylu Aras Ben civilden 9-12 body almıştım şimdi oldu
Abov altı aylıklara falan bakmak lazım dolapta kalıp küçülmesinler üç aylıklar yavaş yavaş küçülmeye başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…