2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bende valla o yuzden 3-5 sey disinda almadim

Ben herşeyi büyük alıyorum artık 6-9 aydan aşağı almıyorum. Gül gibi tulumlar 2-3 kere giyilebildi içime oturdu

Satilucky kuzum yamuna ile rahat hareket edebiliyor musun? Cırtlı olanlardan aldım ben de çok kalın hem hareket edemiyorum hem de üzerine bir şey giyilmiyor

1HANIM bana asm de ebe rota aşısını sorduğumda besin alerjiniz varsa doktorunuza danışın bazen izin vermiyorlar dedi sana doktorum birşey dedi mi kuzum
Bizim dr aşıyı yaptırabilirsiniz dedi. Alerjimiz ileri boyutta değil ya sanırım ondan. Ama benim içime sinmedi. Yaptırmayacağım aşıyı.

Biz de ekonomik boyuz hala yenidoğan kullanıyoruz 1 ayda anca normal bebeklerin doğum boyu ve kilosuna geldi
Ay biz de öyleyiz yaaaa
Büyük al çabuk büyüyor diyenleri öpüyorum buradan hiçbir şey olmuyor hepsinin içinde kayboluyor çocuk gidip e bebekten yenidoğan kıyafetler almak zorunda kaldım yetmedi aldıklarım bir ay oldu hala hastane çıkış takımlarını giyiyor mesela
Astronot mont almıştım 3-6 ay bir beden büyük alın demişti herkes imkanı yok içinde nokta gibi kalıyor kayboluyor
Peluş kundak da aynı şekilde
Dışarı çıkarken giyecek bir şeyi yoktu bu havada gidip peluş ayıcık mont aldım yenidoğan boyu
Aldığım her şey büyük geliyor bir aylık olmasına rağmen
Ultrasonda kafası büyük diyordu doktor bir doğdu nokta kadar kafası var minicik hala da minik çok ufak bir çocuk ya büyümüyor da sanki hiç ne zaman ele avuca gelecek biraz bilmiyorum hem meme hem mama yiyor ama bir türlü toparlamadı sütüm çok kalorili değil sanırım benim

Ayrıca bir aylık olmasına rağmen yüzü hala sapsarı
Sarılık değerinde sorun yok ama yüzü sarı doktor kilo aldıkça geçecek sarılığı demişti hala geçmedi çocuğun gerçek ten rengi ne bilmiyoruz hala

Bize de tüm kıyafetleri büyük üç beş parçayı döndürüp giydiriyorum çünkü hepsini en az üç aylık almışım
Bizim kız önde gidiyordu karnımdayken ne olduysa son ay oldu hiç gelişmedi. Ondan da ufacık tefecik oldu işte.
Sütünle ilgisi yoktur bizim bebeler yavaş büyüyecektir sonra bi bakıcaz kocaman olmuşlar
Sarılık rengi de anca geçecekmiş bizim kızın da vücudu hala kırmızı gibi bir değişik
Not: bizim de astronot mont 3-6 aylık. Yaz gelcek heralde giyebileceğinde

40ı çıkınca rengi açılmaya başladı benimkinin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…