2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ya benimki birden büyüdü sanki, bir aylık fotoğrafında büyük olan tulumun şimdi bacakları kısa geliyor Sizinkiler de bence birden büyüyecek. Çünkü ilk ay ben de demiştim yenidoğan almayın diyorlar bu çocuk madem ne giycekti diye Atak haftalarında boy atıyorlar galiba onu bi bekleyin soyasosu

Ben de 2 farklı renk poşet aldım renklerden ayırıyorum

Benım tamamen yuzundekı be gozbebeklerındekı gecmesı tam 45 günü buldu üzülme hiç
Benim babam bile geldi geçmemiş hala kırmızı ort dedı 37 günlüktü geçer gecer dedim benim fındıkta minik doğdu 40 ında anca ele avuca gelıyordu bianda büyüdü yenıdoğanları giyiyordu uc aylar tam geldi bianda 3-6 ay / 6 ay bedenlere doğru sırayla gecıyorum şimdi

Ay kızlar kv ve kp geldiler. Çok seviyorlar elbetteki torun yani. Ya ama benim sabrım taşmak üzere sürekli kucaklarında ama sürekliiiii. Elden ele geziyor resmen. Uyuyan bebeği yatağından alıp kucaklarında tutuyorlar, ağlamış o yüzden almışmış bebek hık dese uyandı uyandı deyip alıyorlar. Anakucağında rahat değil diye alıyorlar. Ayyyy çıldırcam. Bir de öpmek artık söyledim öpmek yasak diye. Çok sinir bozucu yaaa

Bearhug soyasosu kızlar yalnız değilsiniz Oğluşum normal kilo ve boyda doğan çocukların kilosuna yeni ulaştı 1.ayda 3375 gr. 54 cm geldi ölçüleri Şu an bizde hem mama hem süt şeklinde gidiyoruz.
Hala hastane çıkış takımlarını giyiyoruz.0-3 ay olanlar bir tık bol.Dediğiniz gibi 3-6 aldığım mont kocaman Büyük alma hemenn büyüyor dediler bir aydır hastane çıkış takımlarını giyiyor Kurutma makinesi olmasa halim nanaydı
İster mama ister süt sağlığı yerinde olsun gelişimi iyi olsun da önemli değil artık.
Yaşıtlarını yakalayacağı zamanları iple çekiyorum

Bearhug kuzum bende de cırt cırtlı korse vardı evet sarıyor ama kıyafetin altında rahat edemedim yamunadan memnunum 3 gündür kullanıyorum hareket ederken bir sorun yaşamadım

Yetisir yetisir kuzum orasi hic belli olmazz
İnşallah kuzum

Ekonomik boy bebişlerde toparlar yakında merak etmeyiin. Kuzey 2 kg doğdu 1 ayın sonunda eve 2,5 kg geldi. 1.aydan sonra kilo almaya başladı

Kızlar madem çabucak büyüyor diyorsunuz büyük felan demeden bütün 3 ay kıyafetleri giydirmeye başlıyorum kolları paçaları sıvar giyeriz artık

Bende sinir olurdum valla çok sinir bozar gerçekten
Eşine söylesen de güzel bir dille o konuşsa şimdi sen kötü olma bir de
Ama büyüklere laf anlatmak bazen zor oluyor benim annem senin kv kp gibi duran çocuğu özledim diyip alıyorlar ya
Kızdım geçen gün bir daha yapmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…