2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257

Valla yemek işi zor kızlar ama bir yerden toparlamam lazım.
S soulianis 3 öğün hazır önüne koyulan sağlıklı yemek ben ... Artık cips sütüne son veriyorum Instagram'da her şeye ve her yere yetişen ve bir de bunu çeken annelerden nefret ediyorum
1HANIM hmmm kavanoz fikri çok mantıklı kuzum vakit varken çok yapıp kenara koymalık. Onları buzdolabında mı saklıyorsun? Buzlukta değildir değil mi

60 cm canım ama bedenler değişiklik gösteriyor 5,5 kg idik hafta başı. Kardeşim de kucakta hoplatmaya alıştırmış. Bildiğin kol kaslarım ağrıyor bugün
Kuzum bizim bugün kontrolümüz vardı mamaya sınır koydu doktor 60 cc lık hazırla dedi işte mamayı koyunca 70 oluyor o kadar içsin dedi bir de kaç cc anne sütü kaç cc mama veriyorum saatleri ile birlikte not edip bir günü doktora göndereceğim. Hızlı kilo alıyor dedi
Maşallah oğluşlaraGebeyken en küçük olduğu gibi şimdi de grubun en küçük bebeği olarak sahalarda yerini aldı oğluşum
En küçüğü benimki sanıyordum seninki daha kilolu doğdu diye hatırlıyorum şimdi doktoru kilo alımını yavaşlatmak istiyor

Günde kaç mama veriosun canim

Ayin 15 inde olculduk kuzum 35 gunluktu
Oh maşAllah canım sağmayı günde kaç kez yapıyordun ki mastit oldun
Bizim dr aşıyı yaptırabilirsiniz dedi. Alerjimiz ileri boyutta değil ya sanırım ondan. Ama benim içime sinmedi. Yaptırmayacağım aşıyı.
Perşembe çocuk gastroenterolojiye gideceğiz sorcam
Bizimkide öyle canım bekliyoruz
Bizde öpücük konusunda dur diyemedik pamukla sildim bende hep

Ben kolları sıvıyorum zaten kıvırıyorum yanı ayaktan buyuk olanları da belden kıvır
Bundan sonra öyle stil bizden sorulur
Kuzum bizimki 2780 gr 48 cm doğdu 1.ay kontrolümüzde 3375 gr. 54 cm çıktı.Ece nasıl doğdu 1.ayda nasıldı?Şimdi nasıl?

Ay ama hiç hoş değil yaaaa. İnşallah torunlarıma aynı şeyi yapmam eşim de uyardı aslında ama oralı olmadılar. Eşim de daha diyemiyor bir şey. Ben zaten aralarına asla girmem. Hep eşime söylerim o söyler. Ama sanırım dayanamayacağım artık
O insta momlar yalan yaaaaa. Beni inandıramazlar evet kavanozları buzdolabında saklıyorum dondurucu değil canım. Ama yemek kaynarken kavanozlayacaksın. YouTube da videosu vardı

Günde kaç mama veriosun canim
Anne sütümüz az olduğu için mama ile besleniyoruz çoğunlukla canım rahat 4-5 biberon
Bundan sonra öyle stil bizden sorulur

Kuzum bizimki 2780 gr 48 cm doğdu 1.ay kontrolümüzde 3375 gr. 54 cm çıktı.Ece nasıl doğdu 1.ayda nasıldı?Şimdi nasıl?
Canım Ece 2620 gram 47 cm doğdu. Birinci ay sonunda 1 kilodan fazla aldı ikinci ayımızda yine aynı şekilde doktor ayda 1200 alarak gidiyor fazla dedi. Şimdi 4950, 60 cm.
Aslında ben Ece'nin bu büyüme atağının çok beslenme kaynaklı olduğunu düşünmüyorum, anne karnında kendi potansiyelini gercekleştiremediğini düşünüyorum çünkü benim arter direncim vardı bebeğe yeterli kadar besin maddesi ulaşmıyordu yine de kilo alabildiği son ana kadar doktorumuz almadı zaten doğunca toplar mama ile de desteklersin demişti. Yani genetikte daha uzun doğacaksa bile besin yetersizliginden minyon doğdu ve doğunca da biz minyon diye ne mamadan ne memeden geri durmadık emmedi sağım yapıp yine verdim veriyorum yani ama doktoru bir dinleyeceğim 60 cc yap dedi onunla doyacak mi bakalım miniğim
Valla o insta momlar gerçekse beni baya bir düşürüyorlar 0 çatlak ve ekstra kilosuz bedenlerini saymiyorum bile

Ya bi kere saçıma maşa yüzüme makyaj yapsam duruyla aynı evden çıkana kadar kan ter içinde kalırım. Yalaaaaan yaaaaa filtre onlar filtre

Ya ilk kontrolde bana da obez olur dedi sonra patron o dedi Kuzey durmaz ki biberonun dibinde kalan 5 cc için bile ağlıyor bazen

Aslinda gunduz yapamiyordum cok gece yapiyordum power pump olarak. 1-2 gece yapmadim bebis emdi ama demek ki tam bosaltmadi

Anladım canım tabi genetik etkili.Oğlum bana çektiyse minyon olması normal sanırım
Bizde ilk iki hafta kilo almadık alsak toparlardık sanırım, oğluşum 3.ve 4 haftada toplam 600 gr aldı.Günlük 40 gr normal mamayı artır dedi.Ama ben artırmadım bir kez 90 ml yaptım 70 ml ancak içti fazlasını içmiyor günde max 480 ml içiyor ama bende sık sık emziriyorum
Şimdi yeni toplamaya başladı.Daha da iyi olur umarım

Kuzum biz mamayi en minimal seklde devam ettirdik yinede kilo alimi az degildi. Belki senin sutun yarayacak bilemedim simdi. Kac kilo almis bebis ?

Kuzum.cidden opmesinler ya. Direkt farkediyor yenidoganlarda

E ne kadar aldıkı

E kuşum gayet normal kilo almış niye bu doktorlar bir kilo üstünü fazla goruyoru max bır ay daha boyle kilo alırlar sonra bi kilo göremeyiz zaten
Lina 2680 gram doğdu 5400 çıktı bugün ebem maşallah dedi yolladı
Ece’de gayet yerınde güzel kilo almış mama kesecek kadar değil
Atatalyaya bile doktoru patron bebek demiş artık 1700 almıs bır ayse mesela bebekler düşük ağırlıklı doğmasını eksıklıklerını tamamlıyor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…