- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Ben kolları sıvıyorum zaten kıvırıyorum yanı ayaktan buyuk olanları da belden kıvırİnşallah kuzum
Kızlar madem çabucak büyüyor diyorsunuz büyük felan demeden bütün 3 ay kıyafetleri giydirmeye başlıyorum kolları paçaları sıvar giyeriz artık
Canım bizim süt alerjisi sebebiyle berbat bir beslenmemiz vardı. Birçok şey yasak. Baktım olacak gibi değil. Çok sağlıksız tek yönlü besleniyorum. Hemen dur dedim işe. Yemek yapınca çok yapıyorum ve sıcak sıcak kavanozluyorum 1 hafta sonra aynı yemeği tekrar yiyorum kavanozu açıp. Hazır yemek oluyor yani. Bir de buzluğa pratik şeyler atıyorum. Geçen mesela kabak yemeği yapmak için kabak doğradım yarısını buzluğa attım.
Valla yemek işi zor kızlar ama bir yerden toparlamam lazım.Benimki de öyle reflü de olabilir biraz dik tutup dene emzirdikten sonra. Benimki dik halde de kusmayı başarıyor gerçi. Ama kusmaları normal ya ekşi kokmadığı sürece.
Ben de hep aklıma geldikçe yapıyorum masajı ılık su dolu kovaya falan sokuyorumHavalandırmayı da deneyeyim açınca biraz bırakıyorum öyle ama üşür diye korkuyorum.
Annem burdayken piremsesler gibi üç öğün besleyici yemekler yiyordum şimdi o gidince ben de cips sütü vermeye başlarımben gündüz uyuyamıyorum ama o sırada yemek yaparım heralde aslında pratik salata falan yapılabilir haftalık eşin yardım etse doğrasanız içine de bakliyat haşlayabilirsin en azından öğlen öyle geçer. Geceden yoğurt yulaf chia muz pekmez karıştırıp koysak buzdolabına sabah emzirirken falan yenebilir. Ara öğünler hurma, incir yulaf barlar. Ben fellasın meyveli barlarından almıştım gece emzirirken yiyorum. Akşam yemekleri sıkıntı ya haftalık tavuk pilav kızartıp koyucaz Instagram'da görüyorum çok güzel haftalık yemekler hazırlıyorlar ama yapabilir miyiz ki.
Benim de günden güne fark ediyor ya, bir gün çok geliyor bi gün yetmiyor. Memeler terbiye de oluyor olabilir artık belki akmayacaktır. Benim ilk zamanlardaki kadar akmıyor sanki çocuklar da büyüdü daha iyi boşaltıyor olabilir
Bu üç aşı kuzum artı rota oluyor yaptırmak ıstersenTüm aşılar derken başka ne var ki papatya
MaşAllah maşAllah boylu olacaklad biz minnağız boy konusunda60 cm canım ama bedenler değişiklik gösteriyor5,5 kg idik hafta başı. Kardeşim de kucakta hoplatmaya alıştırmış. Bildiğin kol kaslarım ağrıyor bugün
Çok saol canım ss aldim hemn aklımda kalsin8
8. Hafta ile 14 arası kuzum o uygun oluyor ama verem ile yakın yaptırma
Kuzum bizim bugün kontrolümüz vardı mamaya sınır koydu doktor60 cm canım ama bedenler değişiklik gösteriyor5,5 kg idik hafta başı. Kardeşim de kucakta hoplatmaya alıştırmış. Bildiğin kol kaslarım ağrıyor bugün
En küçüğü benimki sanıyordumMaşallah oğluşlaraGebeyken en küçük olduğu gibi şimdi de grubun en küçük bebeği olarak sahalarda yerini aldı oğluşum
Günde kaç mama veriosun canimKuzum bizim bugün kontrolümüz vardı mamaya sınır koydu doktor60 cc lık hazırla dedi işte mamayı koyunca 70 oluyor o kadar içsin dedi bir de kaç cc anne sütü kaç cc mama veriyorum saatleri ile birlikte not edip bir günü doktora göndereceğim. Hızlı kilo alıyor dedi
En küçüğü benimki sanıyordumseninki daha kilolu doğdu diye hatırlıyorum şimdi doktoru kilo alımını yavaşlatmak istiyor
Oh maşAllah canımAyin 15 inde olculduk kuzum 35 gunluktu
Perşembe çocuk gastroenterolojiye gideceğiz sorcamBizim dr aşıyı yaptırabilirsiniz dedi. Alerjimiz ileri boyutta değil ya sanırım ondan. Ama benim içime sinmedi. Yaptırmayacağım aşıyı.
Bizimkide öyle canım bekliyoruzAyrıca bir aylık olmasına rağmen yüzü hala sapsarı
Sarılık değerinde sorun yok ama yüzü sarı doktor kilo aldıkça geçecek sarılığı demişti hala geçmedi çocuğun gerçek ten rengi ne bilmiyoruz hala
Bizde öpücük konusunda dur diyemedik pamukla sildim bende hepAy kızlar kv ve kp geldiler. Çok seviyorlar elbetteki torun yani. Ya ama benim sabrım taşmak üzeresürekli kucaklarında ama sürekliiiii. Elden ele geziyor resmen. Uyuyan bebeği yatağından alıp kucaklarında tutuyorlar, ağlamış o yüzden almışmış bebek hık dese uyandı uyandı deyip alıyorlar. Anakucağında rahat değil diye alıyorlar. Ayyyy çıldırcam. Bir de öpmek artık söyledim öpmek yasak diye. Çok sinir bozucu yaaa
Bundan sonra öyle stil bizden sorulurBen kolları sıvıyorum zaten kıvırıyorum yanı ayaktan buyuk olanları da belden kıvır
Kuzum bizimki 2780 gr 48 cm doğdu 1.ay kontrolümüzde 3375 gr. 54 cm çıktı.Ece nasıl doğdu 1.ayda nasıldı?Şimdi nasıl?Kuzum bizim bugün kontrolümüz vardı mamaya sınır koydu doktor60 cc lık hazırla dedi işte mamayı koyunca 70 oluyor o kadar içsin dedi bir de kaç cc anne sütü kaç cc mama veriyorum saatleri ile birlikte not edip bir günü doktora göndereceğim. Hızlı kilo alıyor dedi
En küçüğü benimki sanıyordumseninki daha kilolu doğdu diye hatırlıyorum şimdi doktoru kilo alımını yavaşlatmak istiyor
Ay ama hiç hoş değil yaaaa. İnşallah torunlarıma aynı şeyi yapmamBende sinir olurdum valla çok sinir bozar gerçekten
Eşine söylesen de güzel bir dille o konuşsa şimdi sen kötü olma bir de
Ama büyüklere laf anlatmak bazen zor oluyor benim annem senin kv kp gibi duran çocuğu özledim diyip alıyorlar ya
Kızdım geçen gün bir daha yapmadı
O insta momlar yalan yaaaaa. Beni inandıramazlarValla yemek işi zor kızlar ama bir yerden toparlamam lazım.
S soulianis 3 öğün hazır önüne koyulan sağlıklı yemekben ... Artık cips sütüne son veriyorum Instagram'da her şeye ve her yere yetişen ve bir de bunu çeken annelerden nefret ediyorum
1HANIM hmmm kavanoz fikri çok mantıklı kuzum vakit varken çok yapıp kenara koymalık. Onları buzdolabında mı saklıyorsun? Buzlukta değildir değil mi
Sorun yok dedi dr verem bile aynı gün olabilirmiş.
Hadi bakalım 6 aralıkta gideceğiz bizde aşıyaBu üç aşı kuzum artı rota oluyor yaptırmak ıstersen
Anne sütümüz az olduğu için mama ile besleniyoruz çoğunlukla canım rahat 4-5 biberonGünde kaç mama veriosun canim
Canım Ece 2620 gram 47 cm doğdu. Birinci ay sonunda 1 kilodan fazla aldı ikinci ayımızda yine aynı şekilde doktor ayda 1200 alarak gidiyor fazla dedi. Şimdi 4950, 60 cm.Bundan sonra öyle stil bizden sorulur
Kuzum bizimki 2780 gr 48 cm doğdu 1.ay kontrolümüzde 3375 gr. 54 cm çıktı.Ece nasıl doğdu 1.ayda nasıldı?Şimdi nasıl?
Valla o insta momlar gerçekse beni baya bir düşürüyorlar 0 çatlak ve ekstra kilosuz bedenlerini saymiyorum bileAy ama hiç hoş değil yaaaa. İnşallah torunlarıma aynı şeyi yapmameşim de uyardı aslında ama oralı olmadılar. Eşim de daha diyemiyor bir şey. Ben zaten aralarına asla girmem. Hep eşime söylerim o söyler. Ama sanırım dayanamayacağım artık
O insta momlar yalan yaaaaa. Beni inandıramazlarevet kavanozları buzdolabında saklıyorum dondurucu değil canım. Ama yemek kaynarken kavanozlayacaksın. YouTube da videosu vardı
Ya bi kere saçıma maşa yüzüme makyaj yapsam duruyla aynı evden çıkana kadar kan ter içinde kalırım. Yalaaaaan yaaaaaAnne sütümüz az olduğu için mama ile besleniyoruz çoğunlukla canım rahat 4-5 biberon
Canım Ece 2620 gram 47 cm doğdu. Birinci ay sonunda 1 kilodan fazla aldı ikinci ayımızda yine aynı şekilde doktor ayda 1200 alarak gidiyor fazla dedi. Şimdi 4950, 60 cm.
Aslında ben Ece'nin bu büyüme atağının çok beslenme kaynaklı olduğunu düşünmüyorum, anne karnında kendi potansiyelini gercekleştiremediğini düşünüyorum çünkü benim arter direncim vardı bebeğe yeterli kadar besin maddesi ulaşmıyordu yine de kilo alabildiği son ana kadar doktorumuz almadı zaten doğunca toplar mama ile de desteklersin demişti. Yani genetikte daha uzun doğacaksa bile besin yetersizliginden minyon doğdu ve doğunca da biz minyon diye ne mamadan ne memeden geri durmadık emmedi sağım yapıp yine verdim veriyorum yaniama doktoru bir dinleyeceğim 60 cc yap dedi onunla doyacak mi bakalım miniğim
Valla o insta momlar gerçekse beni baya bir düşürüyorlar 0 çatlak ve ekstra kilosuz bedenlerini saymiyorum bile
Ya ilk kontrolde bana da obez olur dedi sonra patron o dediKuzum bizim bugün kontrolümüz vardı mamaya sınır koydu doktor60 cc lık hazırla dedi işte mamayı koyunca 70 oluyor o kadar içsin dedi bir de kaç cc anne sütü kaç cc mama veriyorum saatleri ile birlikte not edip bir günü doktora göndereceğim. Hızlı kilo alıyor dedi
Aslinda gunduz yapamiyordum cok gece yapiyordum power pump olarak. 1-2 gece yapmadim bebis emdi ama demek ki tam bosaltmadiOh maşAllah canımsağmayı günde kaç kez yapıyordun ki mastit oldun
Perşembe çocuk gastroenterolojiye gideceğiz sorcam
Bizimkide öyle canım bekliyoruz
Bizde öpücük konusunda dur diyemedik pamukla sildim bende hep
Anladım canım tabi genetik etkili.Oğlum bana çektiyse minyon olması normal sanırımAnne sütümüz az olduğu için mama ile besleniyoruz çoğunlukla canım rahat 4-5 biberon
Canım Ece 2620 gram 47 cm doğdu. Birinci ay sonunda 1 kilodan fazla aldı ikinci ayımızda yine aynı şekilde doktor ayda 1200 alarak gidiyor fazla dedi. Şimdi 4950, 60 cm.
Aslında ben Ece'nin bu büyüme atağının çok beslenme kaynaklı olduğunu düşünmüyorum, anne karnında kendi potansiyelini gercekleştiremediğini düşünüyorum çünkü benim arter direncim vardı bebeğe yeterli kadar besin maddesi ulaşmıyordu yine de kilo alabildiği son ana kadar doktorumuz almadı zaten doğunca toplar mama ile de desteklersin demişti. Yani genetikte daha uzun doğacaksa bile besin yetersizliginden minyon doğdu ve doğunca da biz minyon diye ne mamadan ne memeden geri durmadık emmedi sağım yapıp yine verdim veriyorum yaniama doktoru bir dinleyeceğim 60 cc yap dedi onunla doyacak mi bakalım miniğim
Valla o insta momlar gerçekse beni baya bir düşürüyorlar 0 çatlak ve ekstra kilosuz bedenlerini saymiyorum bile
Kuzum biz mamayi en minimal seklde devam ettirdik yinede kilo alimi az degildi. Belki senin sutun yarayacak bilemedim simdi. Kac kilo almis bebis ?Kuzum bizim bugün kontrolümüz vardı mamaya sınır koydu doktor60 cc lık hazırla dedi işte mamayı koyunca 70 oluyor o kadar içsin dedi bir de kaç cc anne sütü kaç cc mama veriyorum saatleri ile birlikte not edip bir günü doktora göndereceğim. Hızlı kilo alıyor dedi
Kuzum.cidden opmesinler ya. Direkt farkediyor yenidoganlardaAy kızlar kv ve kp geldiler. Çok seviyorlar elbetteki torun yani. Ya ama benim sabrım taşmak üzeresürekli kucaklarında ama sürekliiiii. Elden ele geziyor resmen. Uyuyan bebeği yatağından alıp kucaklarında tutuyorlar, ağlamış o yüzden almışmış bebek hık dese uyandı uyandı deyip alıyorlar. Anakucağında rahat değil diye alıyorlar. Ayyyy çıldırcam. Bir de öpmek artık söyledim öpmek yasak diye. Çok sinir bozucu yaaa
E ne kadar aldıkıKuzum bizim bugün kontrolümüz vardı mamaya sınır koydu doktor60 cc lık hazırla dedi işte mamayı koyunca 70 oluyor o kadar içsin dedi bir de kaç cc anne sütü kaç cc mama veriyorum saatleri ile birlikte not edip bir günü doktora göndereceğim. Hızlı kilo alıyor dedi
E kuşum gayet normal kilo almış niye bu doktorlar bir kilo üstünü fazla goruyoru max bır ay daha boyle kilo alırlar sonra bi kilo göremeyiz zatenAnne sütümüz az olduğu için mama ile besleniyoruz çoğunlukla canım rahat 4-5 biberon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?