Kızlar bizde de şöyle bir durum var.Ben her istedikçe genelde 1.5-2 saatte bir emziriyorum her göğsü 10-15 dk kadar arkasına mama veriyorum ama son zamanlarda ikinci göğsü emerken ağlıyor emmek istemiyor sakinleştiremiyorum emme yarım kalıyor ve mama yapıyorum mama yiyor susuyor.Göğsü emmeyi bıraktığında sıkıp bakıyorum süt geliyor hatta tazyikli bile oldu bir kaç kez.
Benim sütüm var ama oğlum boşaltamıyor sanırım, aslında emerken kahverengi kısmı da alıyor hava da emmiyor cok cok emiyor görüyorum yani ben anlamadım ya bu işi ne yapmam lazım bir de meme reddi olmasın
Kizlar aksam sutum yetmedi diye mama vereyim dedim. Sanirim bizimki kendiliginden mamayi reddetmeye basladi. Mamayi diliyle itiyor. Meme veriyorum emiyor. Boyle bir durum bilen yasayan var mi ?
İşte yoruluyor yeteri kadar alamayınca pes ediyor meme de mama kadar hızlı akış olmuyor bence ilkini emmesi bile çok iyi meme reddi hiç almıyor sen bebegine gire davran bol bol besle emmedi mi sağ 1 saat sonra için yine aynı beslenmeyi 2. Saat yap. Ben gündüzleri Allah ne verdiyse besliyorum gece de sadece meme . Gündüzleri memeyi istemiyor çünkü
Ben bu oğlan mamayı da meme gibi sansın diye yavaş akışlı biberon aldım onunla veriyorum.Biberonu meme gibi emmezse mama gelmiyor.Yani meme ile aynı mantıkta ama bu da mı gol değil
Valla ara verip mama veriyorum mamayı yarıda kesip devam ediyorum felan illaki emziriyorum ama zorluyor baya sıpa
Bugün 50 günlük olduk. Şaka maka 2 aylık olacak yakında. Yavaş yavaş toparlıyorlar
Bende de öyle oluyordu çünkü bir göğsümde süt daha yavaş ve daha geç salınıyor. Artık ondan başlıyorum emzirmeye. Bir de laktasyon uzmanı her 3-4 dakikada bir meme değiştirmemi önerdi, hem bebek uyanık kalıyor, hem de her iki meme de dengeli boşalıyor ve sütün salınma hızını artırıyormuş bu yöntem. Bir de öyle denebilirsin.
Ben bu oğlan mamayı da meme gibi sansın diye yavaş akışlı biberon aldım onunla veriyorum.Biberonu meme gibi emmezse mama gelmiyor.Yani meme ile aynı mantıkta ama bu da mı gol değil
Valla ara verip mama veriyorum mamayı yarıda kesip devam ediyorum felan illaki emziriyorum ama zorluyor baya sıpa
Ooyy maşallah biz de toplayacağız inşallah
Her 3-4 dakikada bir değiştirmek de mantıklı öyle yapayım bir de
Benim ki de öyle kuzum ama tadını seviyor bazı bebekler sanırım 90 ml mamayi 10 dk içiyor mamajio ile meme ile auni ama bizim olaylar farklı o yüzden sen bol bol emzir inş yasamayacaksin
Benim ki de öyle kuzum ama tadını seviyor bazı bebekler sanırım 90 ml mamayi 10 dk içiyor mamajio ile meme ile auni ama bizim olaylar farklı o yüzden sen bol bol emzir inş yasamayacaksin
Bize de yeni level atlamışız da bu level yeni özellikler gelmiş gibiBi gülmeler agu gugu demeler felanKarnı tok altı temiz olsun geçelim karşısına konuşalım istiyor beyfendi Uyku araları uzuyor uyumak istemiyor uyumadıkça da huysuzlanıyor bu sefer
Bize de yeni level atlamışız da bu level yeni özellikler gelmiş gibiBi gülmeler agu gugu demeler felanKarnı tok altı temiz olsun geçelim karşısına konuşalım istiyor beyfendi Uyku araları uzuyor uyumak istemiyor uyumadıkça da huysuzlanıyor bu sefer
Kizlar aksam sutum yetmedi diye mama vereyim dedim. Sanirim bizimki kendiliginden mamayi reddetmeye basladi. Mamayi diliyle itiyor. Meme veriyorum emiyor. Boyle bir durum bilen yasayan var mi ?