2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kuzum benimkide boyle yapiyor. Ayakta pispislayip memeyi tutturuyorum.oyle dene

Ben bu oğlan mamayı da meme gibi sansın diye yavaş akışlı biberon aldım onunla veriyorum.Biberonu meme gibi emmezse mama gelmiyor.Yani meme ile aynı mantıkta ama bu da mı gol değil
Valla ara verip mama veriyorum mamayı yarıda kesip devam ediyorum felan illaki emziriyorum ama zorluyor baya sıpa

Ooyy maşallah biz de toplayacağız inşallah
Her 3-4 dakikada bir değiştirmek de mantıklı öyle yapayım bir de

Kuzum benimkide boyle yapiyor. Ayakta pispislayip memeyi tutturuyorum.oyle dene
Sakinleşip alıyorsa iyi bende deneyeyim bakalım

Benim ki de öyle kuzum ama tadını seviyor bazı bebekler sanırım 90 ml mamayi 10 dk içiyor mamajio ile meme ile auni ama bizim olaylar farklı o yüzden sen bol bol emzir inş yasamayacaksin

Gece de emmemek için ağlıyor bugün sanirim bizim meme macerasi çok sürmeyecek sağlık olsun
İnşallah öyle olmaz canım alabildiği kadar alır

Benim ki de öyle kuzum ama tadını seviyor bazı bebekler sanırım 90 ml mamayi 10 dk içiyor mamajio ile meme ile auni ama bizim olaylar farklı o yüzden sen bol bol emzir inş yasamayacaksin
İnşallah kuzum inşallah

Bize de yeni level atlamışız da bu level yeni özellikler gelmiş gibiBi gülmeler agu gugu demeler felanKarnı tok altı temiz olsun geçelim karşısına konuşalım istiyor beyfendi Uyku araları uzuyor uyumak istemiyor uyumadıkça da huysuzlanıyor bu sefer

Ya evet o zamanda memeyi tutmak istemiyolar kuzum. Benim oyle oluyor yani

Kizlar aksam sutum yetmedi diye mama vereyim dedim. Sanirim bizimki kendiliginden mamayi reddetmeye basladi. Mamayi diliyle itiyor. Meme veriyorum emiyor. Boyle bir durum bilen yasayan var mi ?
Bırakmak istiyodun sanki kuzum e süper işte
Allahım tam bir bebek
Kendilerini sevdirme zamanları geliyor ufaktan

Kizlar aksam sutum yetmedi diye mama vereyim dedim. Sanirim bizimki kendiliginden mamayi reddetmeye basladi. Mamayi diliyle itiyor. Meme veriyorum emiyor. Boyle bir durum bilen yasayan var mi ?
Kuzey de bi ara istiyordu. Aç değildir muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…