2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Aynen Memeyi rahatlatabildin mi sen?
Bir de ferrum demir ilacı sende mi kabızlık yapmıştı ya. Kuzey ferrum housmann damla kullanıyor. Kiloya göre artırdık kaka katılaştı çok zor yaptı ya
Bizimki meme tiryakisi o zaman

Bir de ferrum demir ilacı sende mi kabızlık yapmıştı ya. Kuzey ferrum housmann damla kullanıyor. Kiloya göre artırdık kaka katılaştı çok zor yaptı ya
Evett o bende kabizlik yapti. Rahatlattim canim sukur bol bolda emdi. Simdi sagdim birazda cok daha iyiyim

Evett o bende kabizlik yapti. Rahatlattim canim sukur bol bolda emdi. Simdi sagdim birazda cok daha iyiyim
Yarın doktora sorayım bi o zaman başka ilaç varsa versin. İyi maşallah sen süt işini baya toparladın. Beslenmene dikkat ediyor musun danışmanın dediği çayları içiyor musun

Bir sonraki güncellemede de uyku süresi uzar merak etmeyiin. Kuzey gazı daha çıkmadan göğsümde uyuyor şu an Koyucam yerine yok demek ki
Oy güncellemelerine kurban olduklarım aynen yok demek ki kuşum.
İdil de uyumaz sandım ama memede uyudu. Şapşal kız ağzının içinde süt duruyor daha. O uykusunda gülüp duruyor eriyorum

Yarın doktora sorayım bi o zaman başka ilaç varsa versin. İyi maşallah sen süt işini baya toparladın. Beslenmene dikkat ediyor musun danışmanın dediği çayları içiyor musun
Iciyorum 3 fincan diyordu ama ben gunde buyuk 1 fincan iciyorum. Simdi annem kizilcik meyvesinin eksisini getirdi onu sulandiricam icicem oda cok sut yapiyormus. Incir alsaydim incie havuc kuru varmis saracoglunun onu deneyecektim ama yapamadim ya. Havucta cok sut yapiyormus

Bende incir de var havuç da bakim bi neymiş. Yarasın süt olsun hepsi
Sen kendini de üşütmemeye dikkat ediyor musun? Ayakları sırtını falan üşütürsen de gaz olurmuş bebekte. Emzirirken sırtımız karnımız üşüyor bazen

Annemde oyle dedi. Sanirim ben kendimi usutuyorum ya. Sicak geliyor bana ama tabi illaki usuttugum oluyordur

Ben uykusuzlugun onune sabaha karrsi yanima alarak gectim. En son uyanisinda yanima aliyorum gec saate kadar uyuyoruz. Yoksa dayanilcak gibi degil
Ya ben de böyle yapmaya başladım ama kendi kuyumuzu kendimiz kazıyoruz. İleride sürekli bizle uyumak isteyecek bile bile lades
Ben kendim kullanıyorum, bende de yapıyor. Bizimki de üç günde bir yapıyor bu arada. Bugun ebeye sordum, normal dedi. Bugun yine tuvalet günüydü. Beline kadar yapmış yine

Atak haftaniz ne durumda ? Biz ciktik galiba. Bir uysallasti memeyi almak istememesi gazdanmis ya. Gazi olmadiginda tutuyor cocuk.
Çok şükür bizde çıktık Meme istememesi kendi huysuzluğu bizimkinin

Çok şükür bizde çıktık Meme istememesi kendi huysuzluğu bizimkinin
Ya dünden beri bizimki de ara ara çok haşin emiyor. Meme ağzındayken geriniyor, başını sağa sola oynatıyor.. Bir de o arada sesli sesli bir şeyler söylüyor, sonra bir süre sakin emdikten sonra yine aynı. Kavga mı ediyor, keyiften mi anlamadım. Ama o arada tabi canım çok acıyor

Kızlar sab simplex baslicaz, şimdi 9 da 16.00 da ve 22.00 de emzirme sonrasi vereyim. Biogaia i da saat 18.00 de vereyim... uygun mu saatler
Yoksa saate hiç bakmıyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…