2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
atatalya canim ben dun gece sut sagdim bu gecede sagdigimi birlestirip buzluga atmak istiyorum tarih olarakts 2 gunu yazicam. Ama suan buzlukta degil altta da 3 gun kalabiliyor ya. Sorun olur mu buzluga atmam
Bugünkünü de önce koy canım dolaba soğusun öyle birleştirip atarsan birşey olmaz bence

Fışkırmadan kastımız burnundan gelcek derecede ise öyle değil. Yarım çay bardağı bile etmez gelen su. Fazla yemekten de olabilir o zaman sıpam doymak bilmiyor ya mama ya meme

Fışkırmadan kastımız burnundan gelcek derecede ise öyle değil. Yarım çay bardağı bile etmez gelen su. Fazla yemekten de olabilir o zaman sıpam doymak bilmiyor ya mama ya meme
Fazla yemekten bence linada su son ıkı gundur fazla emıyor memede cok duruyor yanı ıkıncı sut indirmeye kadar sanırım oyuzden boyle bı anda fosur dıye gelıyor sut fazlası cocugun dudağı su topladı normalde kısa emer hep benımde meme acıyor ya en son cıkartıp emzık verıyorum

Kızlar birşey soracağım buzdolabının normal rafına koyulan süt sonradan buzluğa koyulur mu?

Emzik almıyor işte ağzından atıyor alsa hiç uğraşmam. Çok yoruldum sanki kilolarca yük taşıyorum sırtımda sürekli uyumak istiyorum.
Bi kere eşimle yemeğe gittik arabadan iniyorun çocuğu bırakıp. Sonra bi afalladım o da mı gelcek dedim
Yorgunluk-Uykusuzluk-Şaşkınlık artık bu grubun ata sporu oldu bence ama ben bugün cidden sabrımı sakinliğimi korumakta çok zorlanıyorum şunu 10 yaşında çocuk yapsa laftan anlayan aşırı azar yemişti benden kesinlikle ya işiyor kusuyor acıkıyor kaka yapıyor gaz çıkartıyor acıkıyor kusuyor gaz çıkartıyor acıkıyor sürekli böyle geçti bu gündüz 2şer saatlik 3 uyku ancak uyumuştur o da tilki uykusu göğsümde uyudu yani geriye kalan tüm saat dilimlerinde ağlayarak birşeyler istedi ve ben 2 saatlik uykuyla artık bittim ya herşeyi denedim emzirdim mama verdim reflü yatağında uyuttum poşette uyuttum yok bugün delirdi çocuk buarada burda saat 16.15 daha yani yeni akşam okuyor bu gün bitmez

Sabah 5 gibi başlıyor bizimki öğleden sonra 3 e kadar falan devam ediyor bazen bugün özellikle delirdim resmen uyumak istedim eşimde baş edemedikce ona da kızdım. Çocuk büyüyene kadar eşimi bosamazsam iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…