- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
30-40-20 ne çıkarsa sık emdıgı ıcın 15-20 bıle cıkıyor oyle oyle topluyorum sadece karıştırırken sıcaklığa dıkkat et soğuk olanın ıcıne hemen dökme ayrı dursun bı saat sonra bırlestırÇok mantıklı kustuğunda strese giriyorum en azından elimin altında süt olur hemde biriktirme şansım
Biz havlu attık artık esım bı köşede koltukta uyuyor ben ayağımda 40 dkdır sallıyorum yok bende yattım bı köşeye ağlayana kadar 5 dk falan yatayım dedımSabah 5 gibi başlıyor bizimki öğleden sonra 3 e kadar falan devam ediyor bazen bugün özellikle delirdim resmen uyumak istedim eşimde baş edemedikce ona da kızdım. Çocuk büyüyene kadar eşimi bosamazsam iyi
Kuzum bizim doğum paketinin içinde ücretsiz verildi bizde 40ı çıkınca götüreceğizKızlar bebişini bebek spasına götüren ya da götürmeyi düşünen var mı?
Bize yakın bir yere açılmış aslında öyle niyetimiz yoktu ama görünce götürsek mi dedik eşim baya heveslendi sever mi acaba giden varsa deneyimlerini merak ediyorum
Maşallah daha da büyüyecekler inşallahBiz de 1 aylık olduk sayılır. Ortalama 1 bebek kilosu ve boyuna yeni ulaştık3.5 kilo 50 cm Duru kuşum
Kuzum benim babam da sigara tiryakisi geçen gün gelince çocuğun kafası sigara kokmuş resmen.Aslında sigarayı evde değil balkonda içiyor ama haliyle üstlerine siniyor insan sürekli de üst değişemiyor.Bende baba sigarayı içince direk alma kucağına koku biraz dağılsın öyle sev dedim yoksa hemen siniyor gerçektenKizlar bazi seylere tahammulum kalmadi bu surecte kendimi strese sokup bebegime yansitmak sutumude azaltmak istemiyorum ama elimde degil. Kp gittik sigara icmisler suan cocugumun ustu les gibi sigra kokuyor asirk ofkeliyim cok yoruldum artik. Nasil basa cikacagimi sasirdim..
Aynen öyle düzensizlik içinde bir düzen canları nasıl isterseUyku düzeni rutın 4 aydan sonra bakarız ınsallah ilk uc ay cokta düzen beklenmez zatııı
Bizde de Sarper neymiş diyen var Deniz ne sanki kızlara da koyuyorlar diyen var.Yakın arkadaşım da Sarper değil Karper peynir diyorAy benim oğlanın ismiylede herkes dalga geçiyorhayvan ismi diye bende sinirleniyorum ne yalan söyliyim bir kez iki kez olsa tamam aynı insan sadece 2 kez söylüyor
Kırk yıl düşünsem aklıma gelmez[
Kuzum bizim doğum paketinin içinde ücretsiz verildi bizde 40ı çıkınca götüreceğiz
Maşallah daha da büyüyecekler inşallah
Kuzum benim babam da sigara tiryakisi geçen gün gelince çocuğun kafası sigara kokmuş resmen.Aslında sigarayı evde değil balkonda içiyor ama haliyle üstlerine siniyor insan sürekli de üst değişemiyor.Bende baba sigarayı içince direk alma kucağına koku biraz dağılsın öyle sev dedim yoksa hemen siniyor gerçekten
Aynen öyle düzensizlik içinde bir düzen canları nasıl isterse
Bizde de Sarper neymiş diyen var Deniz ne sanki kızlara da koyuyorlar diyen var.Yakın arkadaşım da Sarper değil Karper peynir diyorAmaannn takılmıyorum
Bende memede bekliyorum uyumasını. Eşimi gece hiç uyandirmadim ki sabah idare ederken uyurum diye yok yani tam cazgırBiz havlu attık artık esım bı köşede koltukta uyuyor ben ayağımda 40 dkdır sallıyorum yok bende yattım bı köşeye ağlayana kadar 5 dk falan yatayım dedımo degıl boyle olunca gece gece acıkıyorum bırde yaaa kimbilir ne zaman uyucak
Yorgunluk-Uykusuzluk-Şaşkınlık artık bu grubun ata sporu oldu benceama ben bugün cidden sabrımı sakinliğimi korumakta çok zorlanıyorum şunu 10 yaşında çocuk yapsa laftan anlayan aşırı azar yemişti benden kesinlikle ya işiyor kusuyor acıkıyor kaka yapıyor gaz çıkartıyor acıkıyor kusuyor gaz çıkartıyor acıkıyor sürekli böyle geçti bu gündüz 2şer saatlik 3 uyku ancak uyumuştur o da tilki uykusu göğsümde uyudu yani geriye kalan tüm saat dilimlerinde ağlayarak birşeyler istedi ve ben 2 saatlik uykuyla artık bittim ya herşeyi denedim emzirdim mama verdim reflü yatağında uyuttum poşette uyuttum yok bugün delirdi çocuk buarada burda saat 16.15 daha yani yeni akşam okuyor bu gün bitmez
Bugün ben eşimi boşayacaktım az dahaSabah 5 gibi başlıyor bizimki öğleden sonra 3 e kadar falan devam ediyor bazen bugün özellikle delirdim resmen uyumak istedim eşimde baş edemedikce ona da kızdım. Çocuk büyüyene kadar eşimi bosamazsam iyi
Bizde de öyle oldu 22-23.30 arası ayağımda salla salla uyumadı acıktı kalktı doyurup alt değiştir derken sonuç hala ayağımda sallıyorumBiz havlu attık artık esım bı köşede koltukta uyuyor ben ayağımda 40 dkdır sallıyorum yok bende yattım bı köşeye ağlayana kadar 5 dk falan yatayım dedımo degıl boyle olunca gece gece acıkıyorum bırde yaaa kimbilir ne zaman uyucak
Tabi milenyum kuşağı bilmez oldlar bilirKırk yıl düşünsem aklıma gelmezkarper denizim benım ya
Benımkı memede uyumuyor ya cok zor , göğsüm yumuşacık valla benımde verdım artık bahtına ne çıkarsaBende memede bekliyorum uyumasını. Eşimi gece hiç uyandirmadim ki sabah idare ederken uyurum diye yok yani tam cazgırsu an gözümü zor açıyorum yok yani sütte bitti emzikte almıyor ne yapacağımi şaşırdım
Bende tekrar beslemeye gectım 11 de emdı en son bıde memeden ayrılma saatı daha fazla bakmadımda şimdi kıyamet kopartıyor emecekmiş hanfendı ıkı dk wcye gırdım yıktı ortalığıBugün ben eşimi boşayacaktım az dahaZaten kırk yılda bir evde öğlen çocuğu zor uyuttum beşiğine yatırdım duşa gireyim bak dedim duş aldım çıktım 20 dk geçmedi baktım kucağında e uyandı durmadı beşiğinde ağladı aldım öyle olunca çocuğun uykusu kaçtı tüm öğlen huzursuz uykuya dalamıyor en son ağlama krizine girince koydum bebek arabasına dedim biz yürüyüşe çıkalım temiz havada 1 saat uyusun bebek arabası hareket eder etmez kapattı gözleri 1 saat yürüdüm o da uyudu eve geldik direk uyandı ama Allahtan biraz uykuyu almıştı da sakinledi e noldu adam biz yürüyüşe çıkarken işe gitti olan bana oldu
Erkekler kapatılsın ya
Bizde de öyle oldu 22-23.30 arası ayağımda salla salla uyumadı acıktı kalktı doyurup alt değiştir derken sonuç hala ayağımda sallıyorum
Sen dediğimi yap komple kes cocumun saçlarını hem esıt uzarTabi milenyum kuşağı bilmez oldlar bilirOğlanı ilerde Karper peynir diye kızdıracakmış yakın arkadaş olunca kızamıyorsun da akşam görüntülü konuşuyoruz benjamin button gibi diyoe gerçi bende benim oğlanla çok dalga geçiyorum
Beyaz gürültü uyku yardımcısı açıyorum kv radyosu olmadan da uyumuyor diyor.Saçlar da dökülünce çocuğa evde radyolu muhtar amca diyorum
Çingene ya küçücük boyu var türlü türlü huyu var hanfendininBende tekrar beslemeye gectım 11 de emdı en son bıde memeden ayrılma saatı daha fazla bakmadımda şimdi kıyamet kopartıyor emecekmiş hanfendı ıkı dk wcye gırdım yıktı ortalığısonra yıne ayağa dönecez muhtemelen
İkna edebilirsem inşallahSen dediğimi yap komple kes cocumun saçlarını hem esıt uzar
Benimki doyduğu an bazen bayılmış gibi uyuyor ama azcik gaz çıkarsın onun yerini doldurmadan uyumuyor midesi tam dolu olmalıBenımkı memede uyumuyor ya cok zor , göğsüm yumuşacık valla benımde verdım artık bahtına ne çıkarsa
Beyaz gürültüyü kökle son sesÇingene ya küçücük boyu var türlü türlü huyu var hanfendinin
İkna edebilirsem inşallahBıngıldak felan sorun olmaz heralde ay bide çok korkar makineden
Aman ha uyur falan şaşırtır senıBenimki doyduğu an bazen bayılmış gibi uyuyor ama azcik gaz çıkarsın onun yerini doldurmadan uyumuyor midesi tam dolu olmalı
Aaa sabah 5 miii çok geç bence kusma emme kakalama mesaisi bizde sadece günde bir kaç saat aralık buluyor onun dışında full bende eşime kızamıyorum adam napsın yani ama kaçıp gidesim var evden son zamanlarda Müge anlı da 3-5 çocuklu kadınlar varsa çocuklarını bırakıp kocaya kaçıyorlar ben onları anladım onlar zaten kocasından kaçmıyor bence çocuklardan kaçıyorSabah 5 gibi başlıyor bizimki öğleden sonra 3 e kadar falan devam ediyor bazen bugün özellikle delirdim resmen uyumak istedim eşimde baş edemedikce ona da kızdım. Çocuk büyüyene kadar eşimi bosamazsam iyi
Ya papatyacım canımcım biz daha 30. Günlerdeyiz sen 60ları gördün yolun sonu hala karanlık dememelisin diyemezsinHayır bu cocugu dun ben nasıl uyuttum on gunde bır kez erken (23.00) da uyuyor sanırım bu , of canım sıkılıyor deli gibi sessiz sakin kimse yok emzır salla emzır salla alt al saatlerce daral basıyor actı yıne
Buralar hala karanlık benim içinYa papatyacım canımcım biz daha 30. Günlerdeyiz sen 60ları gördün yolun sonu hala karanlık dememelisin diyemezsinbakın şakam yok şurdan bulucam bi Asyalı yada zenci kaçıp gidicem ay arada dinlendikleri bir dönemde gelir dimi ya kapris olmadan ağlama bağırtı çığlık olmadan uykusuzluğunda değilimde kolik müziklerden kafam şişti bide ağlama krizleri saatlerce emzirme nöbetleri derken ‘’prensesler gibiydin baba evinde’’ şarkısını açıp ağlayasım geliyor
Büyüyünce de apaçi çocuklar gibi elinde hoparlör ile geziyormuş bir deBeyaz gürültüyü kökle son sesduymaz makıneyı bıle bıngıldağın üstünden gecerken hafıf ol tarıyoruzda sonucta o saçları nasıl döktün bı hatırla zaten bıngıldakta saçımı kalmıs cocugun ters yatır dizine arkalardan başla gıtsın
Uyumayumca da çok zor cin gibi bakıyorlar bir de insanın siniri bozuluyorHayır bu cocugu dun ben nasıl uyuttum on gunde bır kez erken (23.00) da uyuyor sanırım bu , of canım sıkılıyor deli gibi sessiz sakin kimse yok emzır salla emzır salla alt al saatlerce daral basıyor actı yıne
Bıraktıysan ve hala ses yoksa şanslısınBüyüyünce de apaçi çocuklar gibi elinde hoparlör ile geziyormuş bir deOff sorma içim acıyor hala vicdan azabı çekiyorum çocuğumun saçlarını kendi ellerimle kazıdım
Bakalım kıyıp yapabilirsem tıraş ederim inşallah
Uyumayumca da çok zor cin gibi bakıyorlar bir de insanın siniri bozuluyorBenimki daldı biraz yavaşça yastıkta bıraktım bakalım yüzümü yıkayıp bir iki krem sürebilirsem o kadar uyur inşallah diye dua ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?