2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Çok mantıklı kustuğunda strese giriyorum en azından elimin altında süt olur hemde biriktirme şansım
30-40-20 ne çıkarsa sık emdıgı ıcın 15-20 bıle cıkıyor oyle oyle topluyorum sadece karıştırırken sıcaklığa dıkkat et soğuk olanın ıcıne hemen dökme ayrı dursun bı saat sonra bırlestır

Sabah 5 gibi başlıyor bizimki öğleden sonra 3 e kadar falan devam ediyor bazen bugün özellikle delirdim resmen uyumak istedim eşimde baş edemedikce ona da kızdım. Çocuk büyüyene kadar eşimi bosamazsam iyi
Biz havlu attık artık esım bı köşede koltukta uyuyor ben ayağımda 40 dkdır sallıyorum yok bende yattım bı köşeye ağlayana kadar 5 dk falan yatayım dedım o degıl boyle olunca gece gece acıkıyorum bırde yaaa kimbilir ne zaman uyucak

[ Kuzum bizim doğum paketinin içinde ücretsiz verildi bizde 40ı çıkınca götüreceğiz

Biz de 1 aylık olduk sayılır. Ortalama 1 bebek kilosu ve boyuna yeni ulaştık 3.5 kilo 50 cm Duru kuşum
Maşallah daha da büyüyecekler inşallah

Kuzum benim babam da sigara tiryakisi geçen gün gelince çocuğun kafası sigara kokmuş resmen.Aslında sigarayı evde değil balkonda içiyor ama haliyle üstlerine siniyor insan sürekli de üst değişemiyor.Bende baba sigarayı içince direk alma kucağına koku biraz dağılsın öyle sev dedim yoksa hemen siniyor gerçekten

Uyku düzeni rutın 4 aydan sonra bakarız ınsallah ilk uc ay cokta düzen beklenmez zatııı
Aynen öyle düzensizlik içinde bir düzen canları nasıl isterse

Ay benim oğlanın ismiylede herkes dalga geçiyor hayvan ismi diye bende sinirleniyorum ne yalan söyliyim bir kez iki kez olsa tamam aynı insan sadece 2 kez söylüyor
Bizde de Sarper neymiş diyen var Deniz ne sanki kızlara da koyuyorlar diyen var.Yakın arkadaşım da Sarper değil Karper peynir diyor Amaannn takılmıyorum

Kırk yıl düşünsem aklıma gelmez karper denizim benım ya

Bende memede bekliyorum uyumasını. Eşimi gece hiç uyandirmadim ki sabah idare ederken uyurum diye yok yani tam cazgır su an gözümü zor açıyorum yok yani sütte bitti emzikte almıyor ne yapacağımi şaşırdım

Sabah 5 gibi başlıyor bizimki öğleden sonra 3 e kadar falan devam ediyor bazen bugün özellikle delirdim resmen uyumak istedim eşimde baş edemedikce ona da kızdım. Çocuk büyüyene kadar eşimi bosamazsam iyi
Bugün ben eşimi boşayacaktım az dahaZaten kırk yılda bir evde öğlen çocuğu zor uyuttum beşiğine yatırdım duşa gireyim bak dedim duş aldım çıktım 20 dk geçmedi baktım kucağında e uyandı durmadı beşiğinde ağladı aldım öyle olunca çocuğun uykusu kaçtı tüm öğlen huzursuz uykuya dalamıyor en son ağlama krizine girince koydum bebek arabasına dedim biz yürüyüşe çıkalım temiz havada 1 saat uyusun bebek arabası hareket eder etmez kapattı gözleri 1 saat yürüdüm o da uyudu eve geldik direk uyandı ama Allahtan biraz uykuyu almıştı da sakinledi e noldu adam biz yürüyüşe çıkarken işe gitti olan bana oldu
Erkekler kapatılsın ya

Bizde de öyle oldu 22-23.30 arası ayağımda salla salla uyumadı acıktı kalktı doyurup alt değiştir derken sonuç hala ayağımda sallıyorum

Kırk yıl düşünsem aklıma gelmez karper denizim benım ya
Tabi milenyum kuşağı bilmez oldlar bilirOğlanı ilerde Karper peynir diye kızdıracakmış yakın arkadaş olunca kızamıyorsun da akşam görüntülü konuşuyoruz benjamin button gibi diyoe gerçi bende benim oğlanla çok dalga geçiyorum
Beyaz gürültü uyku yardımcısı açıyorum kv radyosu olmadan da uyumuyor diyor.Saçlar da dökülünce çocuğa evde radyolu muhtar amca diyorum

Benımkı memede uyumuyor ya cok zor , göğsüm yumuşacık valla benımde verdım artık bahtına ne çıkarsa

Bende tekrar beslemeye gectım 11 de emdı en son bıde memeden ayrılma saatı daha fazla bakmadımda şimdi kıyamet kopartıyor emecekmiş hanfendı ıkı dk wcye gırdım yıktı ortalığı sonra yıne ayağa dönecez muhtemelen

Sen dediğimi yap komple kes cocumun saçlarını hem esıt uzar

Çingene ya küçücük boyu var türlü türlü huyu var hanfendinin

Sen dediğimi yap komple kes cocumun saçlarını hem esıt uzar
İkna edebilirsem inşallah Bıngıldak felan sorun olmaz heralde ay bide çok korkar makineden

Çingene ya küçücük boyu var türlü türlü huyu var hanfendinin

İkna edebilirsem inşallah Bıngıldak felan sorun olmaz heralde ay bide çok korkar makineden
Beyaz gürültüyü kökle son ses duymaz makıneyı bıle bıngıldağın üstünden gecerken hafıf ol tarıyoruzda sonucta o saçları nasıl döktün bı hatırla zaten bıngıldakta saçımı kalmıs cocugun ters yatır dizine arkalardan başla gıtsın

Benimki doyduğu an bazen bayılmış gibi uyuyor ama azcik gaz çıkarsın onun yerini doldurmadan uyumuyor midesi tam dolu olmalı
Aman ha uyur falan şaşırtır senı ben ayaktayım emme sonrası yine sallıyorum uyudu ama yerıne koyunca uyanma olasılığı yuzde 70 cunku hala kıpır kıpır

Hayır bu cocugu dun ben nasıl uyuttum on gunde bır kez erken (23.00) da uyuyor sanırım bu , of canım sıkılıyor deli gibi sessiz sakin kimse yok emzır salla emzır salla alt al saatlerce daral basıyor actı yıne

Aaa sabah 5 miii çok geç bence kusma emme kakalama mesaisi bizde sadece günde bir kaç saat aralık buluyor onun dışında full bende eşime kızamıyorum adam napsın yani ama kaçıp gidesim var evden son zamanlarda Müge anlı da 3-5 çocuklu kadınlar varsa çocuklarını bırakıp kocaya kaçıyorlar ben onları anladım onlar zaten kocasından kaçmıyor bence çocuklardan kaçıyor

Hayır bu cocugu dun ben nasıl uyuttum on gunde bır kez erken (23.00) da uyuyor sanırım bu , of canım sıkılıyor deli gibi sessiz sakin kimse yok emzır salla emzır salla alt al saatlerce daral basıyor actı yıne
Ya papatyacım canımcım biz daha 30. Günlerdeyiz sen 60ları gördün yolun sonu hala karanlık dememelisin diyemezsin bakın şakam yok şurdan bulucam bi Asyalı yada zenci kaçıp gidicem ay arada dinlendikleri bir dönemde gelir dimi ya kapris olmadan ağlama bağırtı çığlık olmadan uykusuzluğunda değilimde kolik müziklerden kafam şişti bide ağlama krizleri saatlerce emzirme nöbetleri derken ‘’prensesler gibiydin baba evinde’’ şarkısını açıp ağlayasım geliyor

Buralar hala karanlık benim için evimize yeni döndük ona da alışmaya çalışıyorum belki bi düzelme vardır da ben daha anlayamamısımdır falan (kendim bile inanmadım)
Fıkır fıkır hala tekrar gözler kapandı ama zorla uyandıracak kendını herhalde sonra ıcerden bı ses yükselcek kocama doğru bu işin sonu ona patlayacak

Büyüyünce de apaçi çocuklar gibi elinde hoparlör ile geziyormuş bir de Off sorma içim acıyor hala vicdan azabı çekiyorum çocuğumun saçlarını kendi ellerimle kazıdım
Bakalım kıyıp yapabilirsem tıraş ederim inşallah

Uyumayumca da çok zor cin gibi bakıyorlar bir de insanın siniri bozuluyor Benimki daldı biraz yavaşça yastıkta bıraktım bakalım yüzümü yıkayıp bir iki krem sürebilirsem o kadar uyur inşallah diye dua ediyorum

Bıraktıysan ve hala ses yoksa şanslısın
Evet malesef daral gelme noktasındayım prensesler gibi uyuyan kocamı uyandırmaya gıdıyorum suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…