Offf benim patlamaya sinirimi atmaya bile imkanım yokBuralar hala karanlık benim içinevimize yeni döndük ona da alışmaya çalışıyorum belki bi düzelme vardır da ben daha anlayamamısımdır falan (kendim bile inanmadım)
Fıkır fıkır hala tekrar gözler kapandı ama zorla uyandıracak kendını herhalde sonra ıcerden bı ses yükselcek kocama doğru bu işin sonu ona patlayacak
Aman aman tü tüBıraktıysan ve hala ses yoksa şanslısın
Evet malesef daral gelme noktasındayım prensesler gibi uyuyan kocamı uyandırmaya gıdıyorum suan
Aa cok kötüKuzum cidden cok sinirleniyorum. Cocugumun adi icin sicayim arasina boyle isimmi olur diyorlar cok zoruma gidiyor artik
Ben tv de youtube tan dizi izliyorumHayır bu cocugu dun ben nasıl uyuttum on gunde bır kez erken (23.00) da uyuyor sanırım bu , of canım sıkılıyor deli gibi sessiz sakin kimse yok emzır salla emzır salla alt al saatlerce daral basıyor actı yıne
Eyvah eyvahhOfff benim patlamaya sinirimi atmaya bile imkanım yokadam yan odada sabah 4e kadar ders çalışıyor sonra 7de kalkıp gidiyor ona da kıyamıyorum ki
Ay sıkılıyorum bıyerden sonra yaaaBen tv de youtube tan dizi izliyorum
Şu an ben de çok sıkkınımAy sıkılıyorum bıyerden sonra yaaa
Kocam 1 ben kaç kez uyuttum koydum saymadım yıne uyuttum göğsümde uyuyor inşallah o uykuya gecıs budur dıyıp bırazdan koyuyorum yatağına bolca dua aminŞu an ben de çok sıkkınımve uykum coook. Uyuyor koyunca ikina ikina uyanıyor 1 dk ya.
Eşim biraz uyutmuş yine uyandıAman ha uyur falan şaşırtır senıben ayaktayım emme sonrası yine sallıyorum uyudu ama yerıne koyunca uyanma olasılığı yuzde 70 cunku hala kıpır kıpır
Annemde esra erol daki kadınları örnek veriyor bana dert yandıkçaAaa sabah 5 miii çok geç bence kusma emme kakalama mesaisi bizde sadece günde bir kaç saat aralık buluyor onun dışında full bende eşime kızamıyorum adam napsın yani ama kaçıp gidesim var evden son zamanlarda Müge anlı da 3-5 çocuklu kadınlar varsa çocuklarını bırakıp kocaya kaçıyorlar ben onları anladım onlar zaten kocasından kaçmıyor bence çocuklardan kaçıyor
AminKocam 1 ben kaç kez uyuttum koydum saymadım yıne uyuttum göğsümde uyuyor inşallah o uykuya gecıs budur dıyıp bırazdan koyuyorum yatağına bolca dua amin
Iyi fikir ve biraz çin dizisi izleyeyimBen tv de youtube tan dizi izliyorum
Canım hipp önce 2/3 suyu koy karıştır sonra kalan suyu koy karıştır yazmış bende başta ne diyo dedim de bildiğim gibi yapıyorum koy suyu ekle mamayı karıştır devamKızlar gece gece beyin yakan bir soru ile geldim.. biz mama olarak sma kullanıyorduk şimdi denemek için hipp aldık.. 60 cc mama iki ölçek veriyorum.. sma da 60 cc su ve 2 kasık mama yapıyordum...
Hippte ise farklı hazırlanıyor sanırım.. 60 cc önceden yaklaşık 70 75 cc olurken hippte az su koyup mama ile 60 cc ye mi tamamliyoruzarkasında farklı bir hazırlanış şekli yazıyor.. ekliyorum buraya..
Ben mi okuduğumu anlamiyorum bi bilen yanitlasin lütfen
60 koyuyorsun ya mama koyup sallayınca 70 oluyor tabloda da ıcıme hazır mıktar 70 dıyor yanı aynı sekıl
Canım biz geceleri uzun uykuya başladık 2 ay daha sabretYa papatyacım canımcım biz daha 30. Günlerdeyiz sen 60ları gördün yolun sonu hala karanlık dememelisin diyemezsinbakın şakam yok şurdan bulucam bi Asyalı yada zenci kaçıp gidicem ay arada dinlendikleri bir dönemde gelir dimi ya kapris olmadan ağlama bağırtı çığlık olmadan uykusuzluğunda değilimde kolik müziklerden kafam şişti bide ağlama krizleri saatlerce emzirme nöbetleri derken ‘’prensesler gibiydin baba evinde’’ şarkısını açıp ağlayasım geliyor
Sütüm arttı herhalde diyordum şimdi 5 saat uyku sonrası sağdım yine 60 ml yaw. Benim meme kapasitem bu galibaFazla yemekten bence linada su son ıkı gundur fazla emıyor memede cok duruyor yanı ıkıncı sut indirmeye kadar sanırım oyuzden boyle bı anda fosur dıye gelıyor sut fazlası cocugun dudağı su topladı normalde kısa emer hep benımde meme acıyor ya en son cıkartıp emzık verıyorum
Bazen biz de o şekildeyiz içeceği cc yi tamamlamadan durmuyorYa ilk kontrolde bana da obez olur dedi sonra patron o dediKuzey durmaz ki biberonun dibinde kalan 5 cc için bile ağlıyor bazen
Umarım toparlar canım ki bence toparlar sonradan topluyorlar zatenAnladım canım tabi genetik etkili.Oğlum bana çektiyse minyon olması normal sanırım
Bizde ilk iki hafta kilo almadık alsak toparlardık sanırım, oğluşum 3.ve 4 haftada toplam 600 gr aldı.Günlük 40 gr normal mamayı artır dedi.Ama ben artırmadım bir kez 90 ml yaptım 70 ml ancak içti fazlasını içmiyor günde max 480 ml içiyor ama bende sık sık emziriyorum
Şimdi yeni toplamaya başladı.Daha da iyi olur umarım
1200 almış kuzum sütün de sen az diyorsun ama yarıyor olabilir dediKuzum biz mamayi en minimal seklde devam ettirdik yinede kilo alimi az degildi. Belki senin sutun yarayacak bilemedim simdi. Kac kilo almis bebis ?
1200 almış djdjE ne kadar aldıkı
1200 almışYa surda 4. Ayda duracak zaten ayda 3 kilo mi aldı sanki abartı geliyor çocuk midesi neyse onu içiyor yapısı onu istiyordur
1-2 saat için saklama poşetine koymuyorum ben canım.Sütüm arttı herhalde diyordum şimdi 5 saat uyku sonrası sağdım yine 60 ml yaw. Benim meme kapasitem bu galibaSağma da 60 ise herhalde emerken 100 dür diye kendimi avutayım bari. Çünkü hala göğsüm dolu gibi hissediyorum. Kuzey baya sömürüyor artık emerken baya kuvvetli çekiyor. Hele acıktıysa bi kapması var çok gülüyorum. Öyle arama falan yok tek seferde köpeğin birden gelip ısırıp çeneyi kapaması gibi tutuyor Sağdığım sütü 1 saat sonra vericem öyle olunca biberonda bekletiyorum illa saklama poşetine koymak lazım mı ya 1-2 saat için
3 saatte 60 ml önce anne sutu olmadan az değil mi benim kızım emmeden doymazBazen biz de o şekildeyiz içeceği cc yi tamamlamadan durmuyormidesinde bir çizgi var diyorum onun bir tık altında bile kalsa günlerdir aç gibi yırtınıyor
Umarım toparlar canım ki bence toparlar sonradan topluyorlar zaten
1200 almış kuzum sütün de sen az diyorsun ama yarıyor olabilir dedi
1200 almış djdj
1200 almışzaten görür görmez dedi ki kilo almışız gel bir bakalım diye bir düzen oluşturduk 3 saatte bir sıklıkla bir öğün 60 bir öğün 90 olacak şekilde takviye edeceğim anne sütünü hangi aralığa koymalıyız bilmiyorum anne sütü aldıktan sonra 3 saat kadar tok kalmıyor sonra yine mama ile takviye edince de çok kilo alıyor diyor amaaan kafamı yaktı kadın
1-2 saat için saklama poşetine koymuyorum ben canım.
Bence her memenin bir kapasitesi var ya ne yaparsan yap üstüne çıkmıyor
Memeyi yakalama stili diş çıkarırken seni baya zorlayabilir
1200 bence çok değil ya. Süt muhtemelen benimde yarıyor. Memenin bi düzeni olmaz ki ağladıkça veriyoruzBazen biz de o şekildeyiz içeceği cc yi tamamlamadan durmuyormidesinde bir çizgi var diyorum onun bir tık altında bile kalsa günlerdir aç gibi yırtınıyor
Umarım toparlar canım ki bence toparlar sonradan topluyorlar zaten
1200 almış kuzum sütün de sen az diyorsun ama yarıyor olabilir dedi
1200 almış djdj
1200 almışzaten görür görmez dedi ki kilo almışız gel bir bakalım diye bir düzen oluşturduk 3 saatte bir sıklıkla bir öğün 60 bir öğün 90 olacak şekilde takviye edeceğim anne sütünü hangi aralığa koymalıyız bilmiyorum anne sütü aldıktan sonra 3 saat kadar tok kalmıyor sonra yine mama ile takviye edince de çok kilo alıyor diyor amaaan kafamı yaktı kadın
1-2 saat için saklama poşetine koymuyorum ben canım.
Bence her memenin bir kapasitesi var ya ne yaparsan yap üstüne çıkmıyor
Memeyi yakalama stili diş çıkarırken seni baya zorlayabilir
Bence de az ya 2 aylık bir bebek için ben de önden anne sütü vereceğim muhtemelen başta doyup 1-1.5 saat sonra acikacak sonra 60 cc veririm doymazsa hemen arkasına veririm3 saatte 60 ml önce anne sutu olmadan az değil mi benim kızım emmeden doymaz
Biz de 4950 dünden bugüne 5 olmuşuzdur. Sağ elimi kullandığım için sola yatırıyorum bu sol kol pek cefakar, hamilelikte de hep onun üzerine yatardim1200 bence çok değil ya. Süt muhtemelen benimde yarıyor. Memenin bi düzeni olmaz ki ağladıkça veriyoruzEmse de 3 saatin sonunda acıkıyor. Bir el emiyor sanırsın süt geliyor Evet bu stil şu an eğlenceli ama bakalım ilerde ne olacak Bende arada 60 ml mama mı denesem senin gibi. Ama o zaman da çabuk acıkır gibi geliyor. Hayırlısı bakalım bu hızda gitmeyecektir 6 kg olmuşuz kol kaslarım ağrıyor spor salonunda fazla çalışır hamlarsın ya öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?