2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Offf benim patlamaya sinirimi atmaya bile imkanım yokadam yan odada sabah 4e kadar ders çalışıyor sonra 7de kalkıp gidiyor ona da kıyamıyorum ki

Bıraktıysan ve hala ses yoksa şanslısın
Evet malesef daral gelme noktasındayım prensesler gibi uyuyan kocamı uyandırmaya gıdıyorum suan
Aman aman tü tü Ama öyle yorgunum ki kalkıp banyoya gidecek halim yok tuvaletimi tutmaktan mesanem patlayacak

Annemde esra erol daki kadınları örnek veriyor bana dert yandıkça

Canım hipp önce 2/3 suyu koy karıştır sonra kalan suyu koy karıştır yazmış bende başta ne diyo dedim de bildiğim gibi yapıyorum koy suyu ekle mamayı karıştır devam
60 koyuyorsun ya mama koyup sallayınca 70 oluyor tabloda da ıcıme hazır mıktar 70 dıyor yanı aynı sekıl

Canım biz geceleri uzun uykuya başladık 2 ay daha sabret

Sütüm arttı herhalde diyordum şimdi 5 saat uyku sonrası sağdım yine 60 ml yaw. Benim meme kapasitem bu galiba Sağma da 60 ise herhalde emerken 100 dür diye kendimi avutayım bari. Çünkü hala göğsüm dolu gibi hissediyorum. Kuzey baya sömürüyor artık emerken baya kuvvetli çekiyor. Hele acıktıysa bi kapması var çok gülüyorum. Öyle arama falan yok tek seferde köpeğin birden gelip ısırıp çeneyi kapaması gibi tutuyor Sağdığım sütü 1 saat sonra vericem öyle olunca biberonda bekletiyorum illa saklama poşetine koymak lazım mı ya 1-2 saat için

Ya ilk kontrolde bana da obez olur dedi sonra patron o dedi Kuzey durmaz ki biberonun dibinde kalan 5 cc için bile ağlıyor bazen
Bazen biz de o şekildeyiz içeceği cc yi tamamlamadan durmuyor midesinde bir çizgi var diyorum onun bir tık altında bile kalsa günlerdir aç gibi yırtınıyor
Umarım toparlar canım ki bence toparlar sonradan topluyorlar zaten
Kuzum biz mamayi en minimal seklde devam ettirdik yinede kilo alimi az degildi. Belki senin sutun yarayacak bilemedim simdi. Kac kilo almis bebis ?
1200 almış kuzum sütün de sen az diyorsun ama yarıyor olabilir dedi
E ne kadar aldıkı
1200 almış djdj
Ya surda 4. Ayda duracak zaten ayda 3 kilo mi aldı sanki abartı geliyor çocuk midesi neyse onu içiyor yapısı onu istiyordur
1200 almış zaten görür görmez dedi ki kilo almışız gel bir bakalım diye bir düzen oluşturduk 3 saatte bir sıklıkla bir öğün 60 bir öğün 90 olacak şekilde takviye edeceğim anne sütünü hangi aralığa koymalıyız bilmiyorum anne sütü aldıktan sonra 3 saat kadar tok kalmıyor sonra yine mama ile takviye edince de çok kilo alıyor diyor amaaan kafamı yaktı kadın
1-2 saat için saklama poşetine koymuyorum ben canım.
Bence her memenin bir kapasitesi var ya ne yaparsan yap üstüne çıkmıyor
Memeyi yakalama stili diş çıkarırken seni baya zorlayabilir

3 saatte 60 ml önce anne sutu olmadan az değil mi benim kızım emmeden doymaz

1200 bence çok değil ya. Süt muhtemelen benimde yarıyor. Memenin bi düzeni olmaz ki ağladıkça veriyoruz Emse de 3 saatin sonunda acıkıyor. Bir el emiyor sanırsın süt geliyor Evet bu stil şu an eğlenceli ama bakalım ilerde ne olacak Bende arada 60 ml mama mı denesem senin gibi. Ama o zaman da çabuk acıkır gibi geliyor. Hayırlısı bakalım bu hızda gitmeyecektir 6 kg olmuşuz kol kaslarım ağrıyor spor salonunda fazla çalışır hamlarsın ya öyle

3 saatte 60 ml önce anne sutu olmadan az değil mi benim kızım emmeden doymaz
Bence de az ya 2 aylık bir bebek için ben de önden anne sütü vereceğim muhtemelen başta doyup 1-1.5 saat sonra acikacak sonra 60 cc veririm doymazsa hemen arkasına veririm
Biz de 4950 dünden bugüne 5 olmuşuzdur. Sağ elimi kullandığım için sola yatırıyorum bu sol kol pek cefakar, hamilelikte de hep onun üzerine yatardim hafiften hamlama bende de başladı

Dün kızımla bütün günümüz saatte bir emzirme 5-10 dk uyuma şeklinde geçti. Emzirme uyuma zamanları dışında huysuzdu kendi kendine oyalanmadı, yemek yaptırmadı bana. Dün 22:30 da uyuttum zor bela. Ve bu sabah 6:20ye kadar uyumuşuz
Çocuğum gece boyunca hiç mi acıkmadın.. uyuduğum için suçlu hissediyorum kendimi… hoş uyku öncesi 2 memeyi de sömürebileceği kadar sömürmüştü ama gene de çok uzun uyudu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…