Ya bi biteydi. Dediğin gibi aynen aha tamam düzeldi diyorum tekrar başlıyor sanki.15 gün sürüyor bende bitti gibi olup tekrar başladı son günleri özellikle esım evde az ısle ugrasabılıyorum ona verıyorum falan ama napcam boyle bılmıyorum uyanıp duruyor herseferınde
Bu gece benim kızımda yaklaşık 6 saat uyumuş. Bizim günümüz de yorucu geçmişti. Yoruldu heralde diyorumDün kızımla bütün günümüz saatte bir emzirme 5-10 dk uyuma şeklinde geçti. Emzirme uyuma zamanları dışında huysuzdu kendi kendine oyalanmadı, yemek yaptırmadı bana. Dün 22:30 da uyuttum zor bela. Ve bu sabah 6:20ye kadar uyumuşuz
Çocuğum gece boyunca hiç mi acıkmadın.. uyuduğum için suçlu hissediyorum kendimi… hoş uyku öncesi 2 memeyi de sömürebileceği kadar sömürmüştü ama gene de çok uzun uyudu ya
Bazen biz de o şekildeyiz içeceği cc yi tamamlamadan durmuyormidesinde bir çizgi var diyorum onun bir tık altında bile kalsa günlerdir aç gibi yırtınıyor
Umarım toparlar canım ki bence toparlar sonradan topluyorlar zaten
1200 almış kuzum sütün de sen az diyorsun ama yarıyor olabilir dedi
1200 almış djdj
1200 almışzaten görür görmez dedi ki kilo almışız gel bir bakalım diye bir düzen oluşturduk 3 saatte bir sıklıkla bir öğün 60 bir öğün 90 olacak şekilde takviye edeceğim anne sütünü hangi aralığa koymalıyız bilmiyorum anne sütü aldıktan sonra 3 saat kadar tok kalmıyor sonra yine mama ile takviye edince de çok kilo alıyor diyor amaaan kafamı yaktı kadın
1-2 saat için saklama poşetine koymuyorum ben canım.
Bence her memenin bir kapasitesi var ya ne yaparsan yap üstüne çıkmıyor
Memeyi yakalama stili diş çıkarırken seni baya zorlayabilir
Sizdeki hesaba göre bizde ayda 1200-1500 gr alacak gibi duruyoruz günlük 40-45 gr alıyor.1200 bence çok değil ya. Süt muhtemelen benimde yarıyor. Memenin bi düzeni olmaz ki ağladıkça veriyoruzEmse de 3 saatin sonunda acıkıyor. Bir el emiyor sanırsın süt geliyor Evet bu stil şu an eğlenceli ama bakalım ilerde ne olacak Bende arada 60 ml mama mı denesem senin gibi. Ama o zaman da çabuk acıkır gibi geliyor. Hayırlısı bakalım bu hızda gitmeyecektir 6 kg olmuşuz kol kaslarım ağrıyor spor salonunda fazla çalışır hamlarsın ya öyle
Kuzum acıksaydı uyanırdı neredeyse 2 aylık olacak normal merak etmeDün kızımla bütün günümüz saatte bir emzirme 5-10 dk uyuma şeklinde geçti. Emzirme uyuma zamanları dışında huysuzdu kendi kendine oyalanmadı, yemek yaptırmadı bana. Dün 22:30 da uyuttum zor bela. Ve bu sabah 6:20ye kadar uyumuşuz
Çocuğum gece boyunca hiç mi acıkmadın.. uyuduğum için suçlu hissediyorum kendimi… hoş uyku öncesi 2 memeyi de sömürebileceği kadar sömürmüştü ama gene de çok uzun uyudu ya
A aaa saçmalıkKuzum cidden cok sinirleniyorum. Cocugumun adi icin sicayim arasina boyle isimmi olur diyorlar cok zoruma gidiyor artik
Canım ben baya bi stok yapmıştım. Hergün 1 paket garanti atıyordum buzluğa. Noldu bil bakalım hepsi çöpNe güzel birktiriyorsunuz ya ben h kenara atamadım
Benim kızım fışkırttı biliyorum nasıl olduğunu. Anlattığına göre senin ki fazla emmekten dolayı fazlasını çıkarmışFışkırmadan kastımız burnundan gelcek derecede ise öyle değil. Yarım çay bardağı bile etmez gelen su. Fazla yemekten de olabilir o zaman sıpam doymak bilmiyor ya mama ya meme
O zmn 60 cc 70 e çıkıyor normal.. yabancı kaynakta 200 cc hazırlıyor kadın 180 cc su koyuyor sadece.. youtube den öyle videosu var.. aklımı o karıştırdı açıkçasıCanım hipp önce 2/3 suyu koy karıştır sonra kalan suyu koy karıştır yazmış bende başta ne diyo dedim de bildiğim gibi yapıyorum koy suyu ekle mamayı karıştır devam
Youtube de izledim hipp mama hazirlamayi 200 cc mama için 180 cc su koyuyor kuzum ya.. o karistirdi beni60 koyuyorsun ya mama koyup sallayınca 70 oluyor tabloda da ıcıme hazır mıktar 70 dıyor yanı aynı sekıl
Canım birsey daha sorayım.. sut sagdim dolaba koydum.. benmari usulü isitinca kaç derece olacak vermek için? Mama 37 derece.. anne sütü kaç derece olunca veriyoruz?Bugünkünü de önce koy canım dolaba soğusun öyle birleştirip atarsan birşey olmaz bence
Kuzum hala tazyik sorunu var mı peki Duru kuşum emme işini halledebiliyor mu?A aaa saçmalıkcevap vermiyor musun?
Canım ben baya bi stok yapmıştım. Hergün 1 paket garanti atıyordum buzluğa. Noldu bil bakalım hepsi çöpçünkü süt alerjisi olduğu için stokladığım sütlerde diyet öncesiydi. E şimdi hala mukuslu kaka geliyor hala sütüm temizlenmedi. Yani senin de benim de şu an sütümüzü biriktirmemizin pek anlamı yok. Bizim tazyik sorunu var mecbur sağıyorum ve o sütleri lavaboya döküyorum
Benim kızım fışkırttı biliyorum nasıl olduğunu. Anlattığına göre senin ki fazla emmekten dolayı fazlasını çıkarmış
Sut u dökme banyo suyuna ekle ben öyle yapıyorum.. insta da biri demişti mantıklı geldiA aaa saçmalıkcevap vermiyor musun?
Canım ben baya bi stok yapmıştım. Hergün 1 paket garanti atıyordum buzluğa. Noldu bil bakalım hepsi çöpçünkü süt alerjisi olduğu için stokladığım sütlerde diyet öncesiydi. E şimdi hala mukuslu kaka geliyor hala sütüm temizlenmedi. Yani senin de benim de şu an sütümüzü biriktirmemizin pek anlamı yok. Bizim tazyik sorunu var mecbur sağıyorum ve o sütleri lavaboya döküyorum
Benim kızım fışkırttı biliyorum nasıl olduğunu. Anlattığına göre senin ki fazla emmekten dolayı fazlasını çıkarmış
1 aylik kontrolde günde 1 kere 6 saat uyuyabilir uyandirma dedi gece uykusu için canım. Demek ki yoruldu kuzucukDün kızımla bütün günümüz saatte bir emzirme 5-10 dk uyuma şeklinde geçti. Emzirme uyuma zamanları dışında huysuzdu kendi kendine oyalanmadı, yemek yaptırmadı bana. Dün 22:30 da uyuttum zor bela. Ve bu sabah 6:20ye kadar uyumuşuz
Hepsinin huyu farklı oluyor canım o rakamlara takılmamak lazımYa arkadaşlar yenidoğan bebek günde 20 saat falan uyur toplamda diyor internette
Bizimki imkanı yok o kadar uyumuyordur sürekli mıkırdanıyor yatağına koyduğum an gözlerini 10 saat uyuyup uyku çekmiş gibi açıyor bir daha uyur uyutabilirsen
Bir de sanki adamda sensör var ya altına temiz bez taktığımızı anlayana kadar bekliyor resmen pırtlatmak için
Yedir gaz çıkart uyutmaya çalış altına yapsın temizle uykusu kaçsın tekrar yedir gaz çıkart döngüsünde kafayı yemek üzereyim
Bizim çocuk bozuk galiba ya
Bencede sizin artık düzene girdi kilo alımı canım. Mama desteği ile çabuk toparlayacak merak etme hemen farketmiş zatenSizdeki hesaba göre bizde ayda 1200-1500 gr alacak gibi duruyoruz günlük 40-45 gr alıyor.
17.günde 2740 gramken mama başladık şu an 39 günlük 22 gündür emzirme ile beraber günde toplam 480 ml kadar mama veriyorum.Dün kendim tarttım 3800 olmuş kilosu yani eğer yanlış tartmadıysam 1 haftada 400 gr kadar almış22 günde toplamda 1000 gr çok iyi bence ki doktor mamayı artır demesine rağmen ben artırmadım zaten kendi de yemiyor
Bizim hatamız mamaya geç başlamak oldu 17 güne kadar da kullansaydık muhtemelen şimdi 4300-4400 gr kadar olabilirdik
Neyse sağlıklı olsun da toplayacak inşallah
Kuzum acıksaydı uyanırdı neredeyse 2 aylık olacak normal merak etmeBir de gündüz uyumamış ya onun yorgunluğunu anca atmış miniğim
Öyle oluyor senin yaptığın doğru sıkıntı yokO zmn 60 cc 70 e çıkıyor normal.. yabancı kaynakta 200 cc hazırlıyor kadın 180 cc su koyuyor sadece.. youtube den öyle videosu var.. aklımı o karıştırdı açıkçası
Ben vücut sıcaklığına gelince veriyorum. Damlatıyorum bileğime ne sıcak ne soğukCanım birsey daha sorayım.. sut sagdim dolaba koydum.. benmari usulü isitinca kaç derece olacak vermek için? Mama 37 derece.. anne sütü kaç derece olunca veriyoruz?Papatyamaviss
İnşallah canımBencede sizin artık düzene girdi kilo alımı canım. Mama desteği ile çabuk toparlayacak merak etme hemen farketmiş zaten
Acıksa ağlardı canım 2 aya yaklaşmışsınız. Tüm gün uyanık olunca yorgun düşmüş demek artık. Annesini de dinlendirmiş ne güzel ☺Dün kızımla bütün günümüz saatte bir emzirme 5-10 dk uyuma şeklinde geçti. Emzirme uyuma zamanları dışında huysuzdu kendi kendine oyalanmadı, yemek yaptırmadı bana. Dün 22:30 da uyuttum zor bela. Ve bu sabah 6:20ye kadar uyumuşuz
Ay dün herkesin aynı geçti demekki bir huysuzluk bir uykusuzluk vardı çocuklarda bizimki de saat 11.30 gibi sonunda uyudu şuan burada 01.21 hala uyuyor çok şükür 15-20dk sonra acıkır uyanır kuzucuk sonra tekrar rahat rahat uyur inşallahDün kızımla bütün günümüz saatte bir emzirme 5-10 dk uyuma şeklinde geçti. Emzirme uyuma zamanları dışında huysuzdu kendi kendine oyalanmadı, yemek yaptırmadı bana. Dün 22:30 da uyuttum zor bela. Ve bu sabah 6:20ye kadar uyumuşuz
Teşekkür ederim canım..Ben vücut sıcaklığına gelince veriyorum. Damlatıyorum bileğime ne sıcak ne soğuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?