2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bu gece benim kızımda yaklaşık 6 saat uyumuş. Bizim günümüz de yorucu geçmişti. Yoruldu heralde diyorum

Sizdeki hesaba göre bizde ayda 1200-1500 gr alacak gibi duruyoruz günlük 40-45 gr alıyor.
17.günde 2740 gramken mama başladık şu an 39 günlük 22 gündür emzirme ile beraber günde toplam 480 ml kadar mama veriyorum.Dün kendim tarttım 3800 olmuş kilosu yani eğer yanlış tartmadıysam 1 haftada 400 gr kadar almış22 günde toplamda 1000 gr çok iyi bence ki doktor mamayı artır demesine rağmen ben artırmadım zaten kendi de yemiyor
Bizim hatamız mamaya geç başlamak oldu 17 güne kadar da kullansaydık muhtemelen şimdi 4300-4400 gr kadar olabilirdik
Neyse sağlıklı olsun da toplayacak inşallah

Kuzum acıksaydı uyanırdı neredeyse 2 aylık olacak normal merak etme Bir de gündüz uyumamış ya onun yorgunluğunu anca atmış miniğim

Kuzum cidden cok sinirleniyorum. Cocugumun adi icin sicayim arasina boyle isimmi olur diyorlar cok zoruma gidiyor artik
A aaa saçmalık cevap vermiyor musun?
Ne güzel birktiriyorsunuz ya ben h kenara atamadım
Canım ben baya bi stok yapmıştım. Hergün 1 paket garanti atıyordum buzluğa. Noldu bil bakalım hepsi çöp çünkü süt alerjisi olduğu için stokladığım sütlerde diyet öncesiydi. E şimdi hala mukuslu kaka geliyor hala sütüm temizlenmedi. Yani senin de benim de şu an sütümüzü biriktirmemizin pek anlamı yok. Bizim tazyik sorunu var mecbur sağıyorum ve o sütleri lavaboya döküyorum
Fışkırmadan kastımız burnundan gelcek derecede ise öyle değil. Yarım çay bardağı bile etmez gelen su. Fazla yemekten de olabilir o zaman sıpam doymak bilmiyor ya mama ya meme
Benim kızım fışkırttı biliyorum nasıl olduğunu. Anlattığına göre senin ki fazla emmekten dolayı fazlasını çıkarmış

Canım hipp önce 2/3 suyu koy karıştır sonra kalan suyu koy karıştır yazmış bende başta ne diyo dedim de bildiğim gibi yapıyorum koy suyu ekle mamayı karıştır devam
O zmn 60 cc 70 e çıkıyor normal.. yabancı kaynakta 200 cc hazırlıyor kadın 180 cc su koyuyor sadece.. youtube den öyle videosu var.. aklımı o karıştırdı açıkçası

Kuzum hala tazyik sorunu var mı peki Duru kuşum emme işini halledebiliyor mu?

Sut u dökme banyo suyuna ekle ben öyle yapıyorum.. insta da biri demişti mantıklı geldi

Ya arkadaşlar yenidoğan bebek günde 20 saat falan uyur toplamda diyor internette
Bizimki imkanı yok o kadar uyumuyordur sürekli mıkırdanıyor yatağına koyduğum an gözlerini 10 saat uyuyup uyku çekmiş gibi açıyor bir daha uyur uyutabilirsen
Bir de sanki adamda sensör var ya altına temiz bez taktığımızı anlayana kadar bekliyor resmen pırtlatmak için
Yedir gaz çıkart uyutmaya çalış altına yapsın temizle uykusu kaçsın tekrar yedir gaz çıkart döngüsünde kafayı yemek üzereyim
Bizim çocuk bozuk galiba ya

1 aylik kontrolde günde 1 kere 6 saat uyuyabilir uyandirma dedi gece uykusu için canım. Demek ki yoruldu kuzucuk

Hepsinin huyu farklı oluyor canım o rakamlara takılmamak lazım
Uzmanlar o uyudukları tilki uykusunu bile uykudan sayıyor bebeğe yetiyormuş mesela.

Bencede sizin artık düzene girdi kilo alımı canım. Mama desteği ile çabuk toparlayacak merak etme hemen farketmiş zaten

Canım birsey daha sorayım.. sut sagdim dolaba koydum.. benmari usulü isitinca kaç derece olacak vermek için? Mama 37 derece.. anne sütü kaç derece olunca veriyoruz? Papatyamaviss
Ben vücut sıcaklığına gelince veriyorum. Damlatıyorum bileğime ne sıcak ne soğuk

Acıksa ağlardı canım 2 aya yaklaşmışsınız. Tüm gün uyanık olunca yorgun düşmüş demek artık. Annesini de dinlendirmiş ne güzel ☺

Ay dün herkesin aynı geçti demekki bir huysuzluk bir uykusuzluk vardı çocuklarda bizimki de saat 11.30 gibi sonunda uyudu şuan burada 01.21 hala uyuyor çok şükür 15-20dk sonra acıkır uyanır kuzucuk sonra tekrar rahat rahat uyur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…