2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Canım bizimde ilk hafta 20 saate yakın uyuyordu sonra gittikçe gündüz kısaldı ve uykusu eskisi kadar derinde değil zaten son hafta mesela maksimum 15-17saat arası uyumuştur memede uyumaları da dahil yani bu süreye öyle düşün orda da kısa kısa dalıp gidiyorlar ya

Canım biz geceleri uzun uykuya başladık 2 ay daha sabret
Oh harika haber 60 dan geriye sayıyorum o zaman ben günleri ya bizi aslında şu pipi yapışıklığı mı pipi kapalılığı mı ne deniyorsa o mahfetti pipisinin ucunda bir kızarıklık var hafif yapışık gibi ve çocuk çiş yaptığı an ağlam krizine giriyor. Altı her ıslak kaldığında bağırıyor canı yanıyor sanırım. Sünnet yaptırınca geçiyormuş bazı erkek çocuklarında olabilir dediler ılık su ile siliyorum bazen ılık su da oturtuyorum pişik kremi sürüyorum ama hiç faydası yok her çiş için anında ağlayarak uykudan uyanıyor

Bugün kalça ultrasonu ve göz muayenesi vardı o göz muayenesi nedir ya hala kendime gelemedim çocuğum da gelemedi balon gibi şişti gözleri
Ya göz doktoru mu yapıyor muayeneyi kaçıncı ayda?
Şu an ben de çok sıkkınım ve uykum coook. Uyuyor koyunca ikina ikina uyanıyor 1 dk ya.
Of bütün gece böyleydik. Asla yerine koyamadım mecbur yanıma aldım ağzında memeyle uyuyacakmış. Öğlen uyudu çok güzel, ikindin bir türlü uyuyamadı anca akşam 7-9 arası uyudu sonra da 22-1 ve kapanış
Ben buzdolabında tutmak için süt saklama kapları aldım. Buzluğa atacaksam poşetliyorum sadece.
Oh maşallah kız, hayalim

Ebru'nun oğlu da ondan dolayı erken sünnet oldu galiba. Dönünce yaptırır kurtarırsın dediğin gibi belki o zaman biraz düzene girer. Kıyamam ya

Ya bizim gece uyuma aralıkları uzayacağı yerde kısalıyor sanki. İlk başlarda 4 saati bile bulurken şimdi çoğunlukla 2 saatte bir geri acıkıyor, bazen 3 saatte ama çoğunlukla 3'ü bulmuyor. Ben de önce emzirip ardından 60-90 arası mama veriyorum. Ne kadar emdiğine göre miktarı değişebiliyor. Umarım bizim de gece aralıkları uzar. Ama bizimle 10-11 gibi yatıp gece beslemeleri hariç sabah 8-9'a kadar uyuyor.

Bu gece benim kızımda yaklaşık 6 saat uyumuş. Bizim günümüz de yorucu geçmişti. Yoruldu heralde diyorum
Muhtemelen kuzucum
Muhtemelen canım ama ne bileyim çok uzun süre aç kalmış gibi geliyor böyle olunca. Dediğin gibi acıksa uyanırdı
O sensör genelinde var bence bebelerin kuzum her bebek de uyumuyor ya hepsi bir değil ki. O standartlara çok takılmamak lazım.
Bir de o döngü bu ara hepimizde var galiba önceden emdikten sonra uyuyordu gaz çıkarma işlemi uyandırmıyordu şimdi omzuma aldığım gibi tekrar omzumu emmeye başlıyor sabır düzelecek inşallah..
1 aylik kontrolde günde 1 kere 6 saat uyuyabilir uyandirma dedi gece uykusu için canım. Demek ki yoruldu kuzucuk
Demek ki kuzum oh iyi o zaman
Acıksa ağlardı canım 2 aya yaklaşmışsınız. Tüm gün uyanık olunca yorgun düşmüş demek artık. Annesini de dinlendirmiş ne güzel ☺
Valla nasıl iyi geldi biliyo musunn
İnşallah uyumuştur kuzucum.
İnşallah bugün hepimizin güzel geçer günü. Bir de dün eşim ilk kez işe gitti evden çalışıyodu. Ciddi zorladı beni tek olup huysuz olması. Hoş alışmam da lazım ama ilki sancılı geçince sinirlerim bozuldu
Bizimki dünden beri memeyi konuşarak emiyor, epey birşey anlatıyor ama ben anlamıyorum galiba mama ver beni uğraştırma diyor olabilir
Bizim de 8. hafta atağı başladığından beri ağzındaki memeyi tekrar kapmaya çalışma, homurdanma, bir şeyler anlatma falan var çok gülüyorum çok tatlı olmuyolar mı?
Sen bakma ona emzir

Ya evet benimde eşim bazen dolardaki evrak işlerine çıkıyor özellikle son 3 gündür 11-15:00 arası öğlen genelde yalnızdım o daha da zormuş ya eşlerin yardımıyla azıcık dalga geçiyoruz ama azıcık kucağında tutsa bile faydaymış yani

Bizi strese sokanlar da bebişler oluyo bazen. Nasıl kıracağız döngüyü?
Şakası bir yana güzel bilgi

Kesinlikle öyle kuşum. Evde biri olunca tuvalete bile daha rahat gidebiliyor insan

Esim sayesinde ses edemiyorum lanet olsun ki. Gercekten biktim

Aman dikkat et enfeksiyon olmasin. Bizim ucu dar oldugu icin enfeksiyon olduk. Bizde pazartesi gidecegiz sunnet icin

Ben bıberonda bırıktırıyorum oyle olunca

Ben artık uyuduğunda bez değiştirmiyorum uykusu açılmasın diye sende öyle yap emzirmeden önce değiştir yine yapsada bırak kalsın öyle uyusun

Herkesın oyle olmayabilir ya bak 3.15 gece uyudu 6 da kalktı arada sırada boyle max 3 saat uyuyor anca sonra 7.30 8.30 10.30 komple uyandı ıkınarak pırtlart eslıgınde
Gerginbiri35 uyur inşallah seninki ben yine de uyku ıcın 3 ay bi geçsin diyorum ama cocukta az cok kendını bellı edıyor bu aylarda benım ümidim cok yok

Ya azaltma hiç bişeyi ver gitsin istediği gibi benimki daha fazla almıs hıcbısey demedıler

3 aylık dedim canım bende en azından 2 ayları bi ümitle geçer Benimki tam anası olmuş o zaman hem uyku seviyor hem yemeyi seviyor

Gözlerim neler görüyorrrrr balım biraz şov olmuş ama bişey olmaz üzme kendını bıdahakıne yatarken max 5 saat sonraya alarm kurarsın olur bıter

Bence sağım yapma boş ver Bir de instagramda bir emzirme danışmanına sağımda sütünüz az geliyorsa o kadar sütüm var sütüm az diye üzülmeyin bebek makineden çıkan miktarın 10 katı kadarını çekebilir diyordu.
Sende Kuzey çok güçlü emiyor demiştin bi 10 kat olmasa da rahat 100-150 ml emiyordur

Canım birsey daha sorayım.. sut sagdim dolaba koydum.. benmari usulü isitinca kaç derece olacak vermek için? Mama 37 derece.. anne sütü kaç derece olunca veriyoruz? Papatyamaviss
Koluma damlattıgımda yakmıyorsa yapıştırıyorum derece mı olccem kız

Benımkıde oyle balım baze 8 den aksam 2-3 kadar uyumuyor dıyorum nasıl cunku bu ayda bır bebegın uyku penceresi max 2 saat ama bıze boylelıı denk gelmıs uyuduğunda altına yaptıysa usulca koy yatağına uyandığında degıs kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…