- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Benım oğlum degıl bır aylık bır bucuk yasında bıle 6 saat uyuduğunu hiç bilmem1 aylik kontrolde günde 1 kere 6 saat uyuyabilir uyandirma dedi gece uykusu için canım. Demek ki yoruldu kuzucuk
Kuzum eşin için alttan ala ala sinir küpü olacaksın yazık günah sana da bebeğine deEsim sayesinde ses edemiyorum lanet olsun ki. Gercekten biktim
Cidden saka gibiler ya. Cocuga cesur diye sesleniyor. Ne kafalar ne kafalar yani.Kuzum eşin için alttan ala ala sinir küpü olacaksın yazık günah sana da bebeğine deeşine söyle mesafeni koy hayır bir de gelince hizmet de bekliyorlar hamileyken felan hep öyle demiştin
Bizim doktor göz muayenesi için 4.ayda dedi canınYa göz doktoru mu yapıyor muayeneyi kaçıncı ayda?
Of bütün gece böyleydik. Asla yerine koyamadım mecbur yanıma aldım ağzında memeyle uyuyacakmış. Öğlen uyudu çok güzel, ikindin bir türlü uyuyamadı anca akşam 7-9 arası uyudu sonra da 22-1 ve kapanış
Ben buzdolabında tutmak için süt saklama kapları aldım. Buzluğa atacaksam poşetliyorum sadece.
Oh maşallah kız, hayalim
İşte aradığım yorum bende öyle yapıyorumKoluma damlattıgımda yakmıyorsa yapıştırıyorum derece mı olccem kız
Benim bebelerim bana cekmıs herhalde ben gece uyumazmışım gunduz hep uyurmuşum3 aylık dedim canım bende en azından 2 ayları bi ümitle geçerBenimki tam anası olmuş o zaman hem uyku seviyor hem yemeyi seviyor
Sıçradıkları ıcın bıanda korkuyorlar etınden et kopmuş gibi ağlıyor sonra bıandaKizlar bebis su sirs uykusundan aglayarak uyaniyor nedendir acaba ya
Benim sıpa da son haddine kadar acıkıyor bazen uyuma saatinden biliyorum bir uyanıyor ağlayarak dediğin gibi etini cimcirdik sankiSıçradıkları ıcın bıanda korkuyorlar etınden et kopmuş gibi ağlıyor sonra bıanda
Valla Allah sana sabır versin işin çok zor ya tamamen mesafe koyacaksın ya da böyle sinir olup duracaksın.Cidden saka gibiler ya. Cocuga cesur diye sesleniyor. Ne kafalar ne kafalar yani.
Kizlar bebis su sirs uykusundan aglayarak uyaniyor nedendir acaba ya
Benimki hep öyle ağlayarak uyanıyor ben herkesin bebeği öyle sanıyordumSıçradıkları ıcın bıanda korkuyorlar etınden et kopmuş gibi ağlıyor sonra bıanda
Sağmıcam aynenBence sağım yapma boş verBir de instagramda bir emzirme danışmanına sağımda sütünüz az geliyorsa o kadar sütüm var sütüm az diye üzülmeyin bebek makineden çıkan miktarın 10 katı kadarını çekebilir diyordu.
Sende Kuzey çok güçlü emiyor demiştin bi 10 kat olmasa da rahat 100-150 ml emiyordur
Evet bak açlık ağlaması da tam olarak oyle uzaktan duyuyorum ya eşime dıyorum acıktı , yada ağlamasına göre dıyorum hayır uykusu var bebekler gerçekten ağlayarak konuşuyorlar aslındaBenim sıpa da son haddine kadar acıkıyor bazen uyuma saatinden biliyorum bir uyanıyor ağlayarak dediğin gibi etini cimcirdik sanki
Oy yarım onu bak benim güleç kızımda bu teyzesı ne kadar ağlasadaSağmıcam aynenGeceleri doyuyor zaten onu emdiğinde 60 olsa mümkün değil doyup uyumaz biliyom çocuumu Rahat 100 emiyordur. Bi de o emerken yutkunma sesini duyuyorum ıhlaya ıhlaya emiyor Tipine baksana Allah'ım bir lafçı bir lafçı konuşmama gülüyor burda Benim kuzenin oğlu kardeşim kuzenim ve benim elimizde büyüdü. Yanımızda oturur dedikodu dinlerdi biz gelince mutlu olurdu Bu da aynı olacak gibi Bir de bizim ailede kadın çok garibim 3-4 yaşlarında biz 7-8 kadın bi yere gidiyorduk çocuk birden ben erkekim ben erkekim demeye başlamıştı Kuzey de kadınların arasında kalacak bakalım
Bir de edepsizlik ağlaması var ki hepsinden beter ya. Sırf kucağımdan bırakmayım diye bir kendini zorluyor boğazı acıyor öksürüyor kızarıyor bağıra bağıra ağlıyorEvet bak açlık ağlaması da tam olarak oyle uzaktan duyuyorum ya eşime dıyorum acıktı , yada ağlamasına göre dıyorum hayır uykusu var bebekler gerçekten ağlayarak konuşuyorlar aslında
Maşallah çocuumaOy yarım onu bak benim güleç kızımda bu teyzesı ne kadar ağlasadabununda gamzeleri var yakın çekmeye çalışayım
Kolay gelsin canım sağlıkla atlatsın bebiş inşallah ya enfeksiyon olmasın diye çok sık alt değiştirip iyice temizliyorum ama gelir gelmez doktora göstereceğiz mutlakaAman dikkat et enfeksiyon olmasin. Bizim ucu dar oldugu icin enfeksiyon olduk. Bizde pazartesi gidecegiz sunnet icin
Cocuma bak bakayım sence gözler klasık kahve mı olur Ela ve yesıl var elımızde bırer adetMaşallah çocuumaNasıl güzel gülüyorlar yaa
Bende aynı sistemi kullanıyorum herkese tavsiye ederim el bileğime damlatıyorum ne çok soğuk ne çok sıcak hissetmediğim noktada veriyoruöKoluma damlattıgımda yakmıyorsa yapıştırıyorum derece mı olccem kız
Aynen ya zor susuyorSıçradıkları ıcın bıanda korkuyorlar etınden et kopmuş gibi ağlıyor sonra bıanda
Ya yanaklarını severim onun ben tontiş maşallahCocuma bak bakayım sence gözler klasık kahve mı olur Ela ve yesıl var elımızde bırer adet
Hepsıne maşallahanlık pp
Sana anlık pp yapayım sanki benim göz rengim gibi olur Linoşun bu tona yakın geldi bana. Ertuşla baya benziyorlarCocuma bak bakayım sence gözler klasık kahve mı olur Ela ve yesıl var elımızde bırer adet
Hepsıne maşallahanlık pp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?