2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
1 aylik kontrolde günde 1 kere 6 saat uyuyabilir uyandirma dedi gece uykusu için canım. Demek ki yoruldu kuzucuk
Benım oğlum degıl bır aylık bır bucuk yasında bıle 6 saat uyuduğunu hiç bilmem keşke uyusa bu kuş da abısının yolundan gıdıyor hatta daha fena bence

Esim sayesinde ses edemiyorum lanet olsun ki. Gercekten biktim
Kuzum eşin için alttan ala ala sinir küpü olacaksın yazık günah sana da bebeğine de eşine söyle mesafeni koy hayır bir de gelince hizmet de bekliyorlar hamileyken felan hep öyle demiştin

Kuzum eşin için alttan ala ala sinir küpü olacaksın yazık günah sana da bebeğine de eşine söyle mesafeni koy hayır bir de gelince hizmet de bekliyorlar hamileyken felan hep öyle demiştin
Cidden saka gibiler ya. Cocuga cesur diye sesleniyor. Ne kafalar ne kafalar yani.

Bizim doktor göz muayenesi için 4.ayda dedi canın

Koluma damlattıgımda yakmıyorsa yapıştırıyorum derece mı olccem kız
İşte aradığım yorum bende öyle yapıyorum

Cidden saka gibiler ya. Cocuga cesur diye sesleniyor. Ne kafalar ne kafalar yani.
Valla Allah sana sabır versin işin çok zor ya tamamen mesafe koyacaksın ya da böyle sinir olup duracaksın.
Kizlar bebis su sirs uykusundan aglayarak uyaniyor nedendir acaba ya

Sıçradıkları ıcın bıanda korkuyorlar etınden et kopmuş gibi ağlıyor sonra bıanda
Benimki hep öyle ağlayarak uyanıyor ben herkesin bebeği öyle sanıyordum
Acıkınca uyanıyor o yüzden basıyor yaygarayı beyefendi
Bende yarım kundak yapıp kolları sarıyorum başlarda istemiyor açıyordu bende sarmıyordum ama çok sıçrıyor şimdi zorla sarıyorum alıştı galiba çıkarmaya çalışmıyor uyanınca çıkarmak için uğraşıyor

Sağmıcam aynen Geceleri doyuyor zaten onu emdiğinde 60 olsa mümkün değil doyup uyumaz biliyom çocuumu Rahat 100 emiyordur. Bi de o emerken yutkunma sesini duyuyorum ıhlaya ıhlaya emiyor Tipine baksana Allah'ım bir lafçı bir lafçı konuşmama gülüyor burda Benim kuzenin oğlu kardeşim kuzenim ve benim elimizde büyüdü. Yanımızda oturur dedikodu dinlerdi biz gelince mutlu olurdu Bu da aynı olacak gibi Bir de bizim ailede kadın çok garibim 3-4 yaşlarında biz 7-8 kadın bi yere gidiyorduk çocuk birden ben erkekim ben erkekim demeye başlamıştı Kuzey de kadınların arasında kalacak bakalım

Benim sıpa da son haddine kadar acıkıyor bazen uyuma saatinden biliyorum bir uyanıyor ağlayarak dediğin gibi etini cimcirdik sanki
Evet bak açlık ağlaması da tam olarak oyle uzaktan duyuyorum ya eşime dıyorum acıktı , yada ağlamasına göre dıyorum hayır uykusu var bebekler gerçekten ağlayarak konuşuyorlar aslında

Oy yarım onu bak benim güleç kızımda bu teyzesı ne kadar ağlasada bununda gamzeleri var yakın çekmeye çalışayım

Evet bak açlık ağlaması da tam olarak oyle uzaktan duyuyorum ya eşime dıyorum acıktı , yada ağlamasına göre dıyorum hayır uykusu var bebekler gerçekten ağlayarak konuşuyorlar aslında
Bir de edepsizlik ağlaması var ki hepsinden beter ya. Sırf kucağımdan bırakmayım diye bir kendini zorluyor boğazı acıyor öksürüyor kızarıyor bağıra bağıra ağlıyor

Aman dikkat et enfeksiyon olmasin. Bizim ucu dar oldugu icin enfeksiyon olduk. Bizde pazartesi gidecegiz sunnet icin
Kolay gelsin canım sağlıkla atlatsın bebiş inşallah ya enfeksiyon olmasın diye çok sık alt değiştirip iyice temizliyorum ama gelir gelmez doktora göstereceğiz mutlaka

Cocuma bak bakayım sence gözler klasık kahve mı olur Ela ve yesıl var elımızde bırer adet
Hepsıne maşallah anlık pp
Ya yanaklarını severim onun ben tontiş maşallah içimden bir ses kahve rengi diyor ama ben bizimkinede pek bir yorum yapamadığımdan bilemiyorum da emin olamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…