Var canım ya. Ama baya azaldı artık sabaha karşı bi sağım yapıyorum o zaman çok doku oluyor. Onun dışında gün içinde rahat göğüslerim. Ama tazyik evet hala var, hala yetişemiyor hızına nefes nefese emiyor. Alıştı ama bir şekilde hallediyor Duru’cuğum.Kuzum hala tazyik sorunu var mı peki Duru kuşum emme işini halledebiliyor mu?
Aynen onu duymuştum ben de bi de ben sürüyorum kendi yüzümeSut u dökme banyo suyuna ekle ben öyle yapıyorum.. insta da biri demişti mantıklı geldi
Ay çok güzel keşkeeeeeeSana anlık pp yapayım sanki benim göz rengim gibi olur Linoşun bu tona yakın geldi bana. Ertuşla baya benziyorlar
Süt banyosu yaptır kuzuma ama tenede reaksıyon gosterır çalan bosverVar canım ya. Ama baya azaldı artık sabaha karşı bi sağım yapıyorum o zaman çok doku oluyor. Onun dışında gün içinde rahat göğüslerim. Ama tazyik evet hala var, hala yetişemiyor hızına nefes nefese emiyor. Alıştı ama bir şekilde hallediyor Duru’cuğum.
Aynen onu duymuştum ben de bi de ben sürüyorum kendi yüzümeBi 50 paket stoğum var. Onlar bile yeter bana baya bi zaman.
Cidden saka gibiler ya. Cocuga cesur diye sesleniyor. Ne kafalar ne kafalar yani.
Ay dün yemek masasında kucağımda uyuyordu çatalı tabağa düşürdüm baya yüksek ses çıktı çocuk uyandı katıldı resmen sesi çıkmadı öyle bir ağladı kiSıçradıkları ıcın bıanda korkuyorlar etınden et kopmuş gibi ağlıyor sonra bıanda
Ya ondan korkuyorum. Zaten cildinde egzaması oldu ya nolur nolmaz diye çekiniyorum. Ama kendime sürüyorum vallaSüt banyosu yaptır kuzuma ama tenede reaksıyon gosterır çalan bosver
Ay kıyamam yaaa öyle ağladıklarında içim dayanmıyorhiç dayanılacak gibi değil ama büyük saygısızlık
Ay dün yemek masasında kucağımda uyuyordu çatalı tabağa düşürdüm baya yüksek ses çıktı çocuk uyandı katıldı resmen sesi çıkmadı öyle bir ağladı kiKorkunca çok kötü ağlıyorlar.
Bizimkisi abisinden sık sık korktuğu ıcın anı ses ve haraketlerden alıştım artık resmenhiç dayanılacak gibi değil ama büyük saygısızlık
Ay dün yemek masasında kucağımda uyuyordu çatalı tabağa düşürdüm baya yüksek ses çıktı çocuk uyandı katıldı resmen sesi çıkmadı öyle bir ağladı kiKorkunca çok kötü ağlıyorlar.
Maşallah çok tatlı yaSağmıcam aynenGeceleri doyuyor zaten onu emdiğinde 60 olsa mümkün değil doyup uyumaz biliyom çocuumu Rahat 100 emiyordur. Bi de o emerken yutkunma sesini duyuyorum ıhlaya ıhlaya emiyor Tipine baksana Allah'ım bir lafçı bir lafçı konuşmama gülüyor burda Benim kuzenin oğlu kardeşim kuzenim ve benim elimizde büyüdü. Yanımızda oturur dedikodu dinlerdi biz gelince mutlu olurdu Bu da aynı olacak gibi Bir de bizim ailede kadın çok garibim 3-4 yaşlarında biz 7-8 kadın bi yere gidiyorduk çocuk birden ben erkekim ben erkekim demeye başlamıştı Kuzey de kadınların arasında kalacak bakalım
Ay yazık ya, ama o da alışır böyle böyle belki. Bizimki çok sessiz bir ortamda büyüyorBizimkisi abisinden sık sık korktuğu ıcın anı ses ve haraketlerden alıştım artık resmen
Bir kere pişik oldu ya korkuyorum yine olur diyeBen artık uyuduğunda bez değiştirmiyorum uykusu açılmasın diye sende öyle yap emzirmeden önce değiştir yine yapsada bırak kalsın öyle uyusun
Kuzum öyle yapalım dedik ama şöyle oluyor zaten uykuya çok zor dalıyor ve tam derin uyumuyor diyelim mesela gece 2 de uyandı ağladı besledik altına da yapmış baya dolu bezi o şekilde yatmasın diye değiştirelim diyoruz o arada işte uykusu tam olarak açılıyor bir daha geri uyutamıyoruzBenımkıde oyle balım baze 8 den aksam 2-3 kadar uyumuyor dıyorum nasıl cunku bu ayda bır bebegın uyku penceresi max 2 saat ama bıze boylelıı denk gelmıs uyuduğunda altına yaptıysa usulca koy yatağına uyandığında degıs kuzum
Benim yengemde değiştirme geceleri diyor ama ben yine de değiştiriyorum uyuyorsa bırakıyorum artık krem sürersin bir şey olmaz. Bende senin gibi değiştiriyordum sonra saatlerce uyutmaya çalışıyordum şimdi bırakıyorum en azından 1 saat olsa uyuyorBir kere pişik oldu ya korkuyorum yine olur diye
Kuzum öyle yapalım dedik ama şöyle oluyor zaten uykuya çok zor dalıyor ve tam derin uyumuyor diyelim mesela gece 2 de uyandı ağladı besledik altına da yapmış baya dolu bezi o şekilde yatmasın diye değiştirelim diyoruz o arada işte uykusu tam olarak açılıyor bir daha geri uyutamıyoruz
Bir arkadaşım ben ne kadar yapsa da gece boyu hiç bez değiştirmezdim dedi ama çocuğun kıyafetleri bile batıyor çiş beline çıkıyor değiştirmesem olmuyor kafayı yemek üzereyiz hele bu gece delirtti bizi
Gerçekten çok sabırlısın. Bence eşinin onlarla güzelce konuşup uyarması lazım.Cidden saka gibiler ya. Cocuga cesur diye sesleniyor. Ne kafalar ne kafalar yani.
Anlamazlar ki tam gerizekalilarGerçekten çok sabırlısın. Bence eşinin onlarla güzelce konuşup uyarması lazım.
Kuzum genelde bende bez değiştirmiyorum gece eger kaka yapmadıysa ama yüzde 85 değişiyoruz onuda ağladığında beslemeden hemen once degısıyorum kı beslerken tekrardan mayışıp uykuya dalsın. Özellikle böyle 6 aydan sonda falan geceleri kaka yapma da bitiyor o zaman oğlumda da hiç almazdım gece uykuya yatırırken yakar sabah kalktığı gıbı degısırdım tabı suan cok cok ışıyorlar cok sık beslendıklerı ıcın benım kızım hep ağlayarak kalkıyorBir kere pişik oldu ya korkuyorum yine olur diye
Kuzum öyle yapalım dedik ama şöyle oluyor zaten uykuya çok zor dalıyor ve tam derin uyumuyor diyelim mesela gece 2 de uyandı ağladı besledik altına da yapmış baya dolu bezi o şekilde yatmasın diye değiştirelim diyoruz o arada işte uykusu tam olarak açılıyor bir daha geri uyutamıyoruz
Bir arkadaşım ben ne kadar yapsa da gece boyu hiç bez değiştirmezdim dedi ama çocuğun kıyafetleri bile batıyor çiş beline çıkıyor değiştirmesem olmuyor kafayı yemek üzereyiz hele bu gece delirtti bizi
Evet mamaya biraz geç başladı oğluş ama iyi toplamış yine deSizdeki hesaba göre bizde ayda 1200-1500 gr alacak gibi duruyoruz günlük 40-45 gr alıyor.
17.günde 2740 gramken mama başladık şu an 39 günlük 22 gündür emzirme ile beraber günde toplam 480 ml kadar mama veriyorum.Dün kendim tarttım 3800 olmuş kilosu yani eğer yanlış tartmadıysam 1 haftada 400 gr kadar almış22 günde toplamda 1000 gr çok iyi bence ki doktor mamayı artır demesine rağmen ben artırmadım zaten kendi de yemiyor
Bizim hatamız mamaya geç başlamak oldu 17 güne kadar da kullansaydık muhtemelen şimdi 4300-4400 gr kadar olabilirdik
Neyse sağlıklı olsun da toplayacak inşallah
Kuzum acıksaydı uyanırdı neredeyse 2 aylık olacak normal merak etmeBir de gündüz uyumamış ya onun yorgunluğunu anca atmış miniğim
Kaç almış yavrumYa azaltma hiç bişeyi ver gitsin istediği gibi benimki daha fazla almıs hıcbısey demedıler
Bizim de ev sessiz tv falan çok nadir açılır. Bu da iyi değil aslında Ya aslında biraz gürültülü bir ortama da alışsalar iyi. Her şartta her şekilde uyusun isterim. Ben çünkü çok zorluğunu çekiyorum asla seste ışıkta uyuyamıyorumAy yazık ya, ama o da alışır böyle böyle belki. Bizimki çok sessiz bir ortamda büyüyorTelevizyonu yeni yeni açmaya başladık hemen gözü gidiyor oturup tv izlicek resmen hemen çeviriyorum
Ay benım az önce zıl çaldı bir sıçrayışı var katıldı resmen ağlamaktanBizim de ev sessiz tv falan çok nadir açılır. Bu da iyi değil aslında Ya aslında biraz gürültülü bir ortama da alışsalar iyi. Her şartta her şekilde uyusun isterim. Ben çünkü çok zorluğunu çekiyorum asla seste ışıkta uyuyamıyorum
1 ay 5 günlük alımı 1500 kilo kuzumEvet mamaya biraz geç başladı oğluş ama iyi toplamış yine dezaten arttır ya da azalt demeleri biraz teorik oluyor. Çocuk yemeyecekse yemiyor ya da yiyecekse yırtınıyor onlar ne derse o zorla kusturacak değiliz dün doktorun dedigine uyayım dedim karnı gurulduyordu (ilk başta 60 cc hazırlayıp ver demişti) sonra 24 saatlik beslenmesini istedi anne sütü ve mama ile birlikte gönderdim bir 90 bir 60 cc hazırlayıp ver dedi öylelikle gurultu kesildi
Kaç almış yavrum
Sorma kuzum hem de ne şov. Alarmı iyi dedin bak ben öyle yapayım. Nasıl vicdan azabı çektim belli değilGözlerim neler görüyorrrrrbalım biraz şov olmuş ama bişey olmaz üzme kendını bıdahakıne yatarken max 5 saat sonraya alarm kurarsın olur bıter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?