2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kuzum hala tazyik sorunu var mı peki Duru kuşum emme işini halledebiliyor mu?
Var canım ya. Ama baya azaldı artık sabaha karşı bi sağım yapıyorum o zaman çok doku oluyor. Onun dışında gün içinde rahat göğüslerim. Ama tazyik evet hala var, hala yetişemiyor hızına nefes nefese emiyor. Alıştı ama bir şekilde hallediyor Duru’cuğum.
Sut u dökme banyo suyuna ekle ben öyle yapıyorum.. insta da biri demişti mantıklı geldi
Aynen onu duymuştum ben de bi de ben sürüyorum kendi yüzüme Bi 50 paket stoğum var. Onlar bile yeter bana baya bi zaman.

Süt banyosu yaptır kuzuma ama tenede reaksıyon gosterır çalan bosver

Cidden saka gibiler ya. Cocuga cesur diye sesleniyor. Ne kafalar ne kafalar yani.
hiç dayanılacak gibi değil ama büyük saygısızlık
Sıçradıkları ıcın bıanda korkuyorlar etınden et kopmuş gibi ağlıyor sonra bıanda
Ay dün yemek masasında kucağımda uyuyordu çatalı tabağa düşürdüm baya yüksek ses çıktı çocuk uyandı katıldı resmen sesi çıkmadı öyle bir ağladı ki Korkunca çok kötü ağlıyorlar.

Ay kıyamam yaaa öyle ağladıklarında içim dayanmıyor

Bizimkisi abisinden sık sık korktuğu ıcın anı ses ve haraketlerden alıştım artık resmen

Maşallah çok tatlı ya benim alparslan ağır abi.hiç gülmüyor binbir şebeklik yapıyorım saniyelik gamzesini gösterip yine ciddi duruyor o saniyelerde bile gözlerim doluyor

Bizimkisi abisinden sık sık korktuğu ıcın anı ses ve haraketlerden alıştım artık resmen
Ay yazık ya, ama o da alışır böyle böyle belki. Bizimki çok sessiz bir ortamda büyüyor Televizyonu yeni yeni açmaya başladık hemen gözü gidiyor oturup tv izlicek resmen hemen çeviriyorum

Ben artık uyuduğunda bez değiştirmiyorum uykusu açılmasın diye sende öyle yap emzirmeden önce değiştir yine yapsada bırak kalsın öyle uyusun
Bir kere pişik oldu ya korkuyorum yine olur diye
Kuzum öyle yapalım dedik ama şöyle oluyor zaten uykuya çok zor dalıyor ve tam derin uyumuyor diyelim mesela gece 2 de uyandı ağladı besledik altına da yapmış baya dolu bezi o şekilde yatmasın diye değiştirelim diyoruz o arada işte uykusu tam olarak açılıyor bir daha geri uyutamıyoruz
Bir arkadaşım ben ne kadar yapsa da gece boyu hiç bez değiştirmezdim dedi ama çocuğun kıyafetleri bile batıyor çiş beline çıkıyor değiştirmesem olmuyor kafayı yemek üzereyiz hele bu gece delirtti bizi

Bu ara da Barbaros da uykudan hep ağlayarak uyanıyor ya ben de herkesin bebeği öyle sanıyorum o da bizimkinin huysuzluğundanmış demek
Ağlamak hobisi gibi bir şey adamın

Benim yengemde değiştirme geceleri diyor ama ben yine de değiştiriyorum uyuyorsa bırakıyorum artık krem sürersin bir şey olmaz. Bende senin gibi değiştiriyordum sonra saatlerce uyutmaya çalışıyordum şimdi bırakıyorum en azından 1 saat olsa uyuyor

Kuzum genelde bende bez değiştirmiyorum gece eger kaka yapmadıysa ama yüzde 85 değişiyoruz onuda ağladığında beslemeden hemen once degısıyorum kı beslerken tekrardan mayışıp uykuya dalsın. Özellikle böyle 6 aydan sonda falan geceleri kaka yapma da bitiyor o zaman oğlumda da hiç almazdım gece uykuya yatırırken yakar sabah kalktığı gıbı degısırdım tabı suan cok cok ışıyorlar cok sık beslendıklerı ıcın benım kızım hep ağlayarak kalkıyor

Evet mamaya biraz geç başladı oğluş ama iyi toplamış yine de zaten arttır ya da azalt demeleri biraz teorik oluyor. Çocuk yemeyecekse yemiyor ya da yiyecekse yırtınıyor onlar ne derse o zorla kusturacak değiliz dün doktorun dedigine uyayım dedim karnı gurulduyordu (ilk başta 60 cc hazırlayıp ver demişti)sonra 24 saatlik beslenmesini istedi anne sütü ve mama ile birlikte gönderdim bir 90 bir 60 cc hazırlayıp ver dedi öylelikle gurultu kesildi
Ya azaltma hiç bişeyi ver gitsin istediği gibi benimki daha fazla almıs hıcbısey demedıler
Kaç almış yavrum

Ay yazık ya, ama o da alışır böyle böyle belki. Bizimki çok sessiz bir ortamda büyüyor Televizyonu yeni yeni açmaya başladık hemen gözü gidiyor oturup tv izlicek resmen hemen çeviriyorum
Bizim de ev sessiz tv falan çok nadir açılır. Bu da iyi değil aslında Ya aslında biraz gürültülü bir ortama da alışsalar iyi. Her şartta her şekilde uyusun isterim. Ben çünkü çok zorluğunu çekiyorum asla seste ışıkta uyuyamıyorum

Ay benım az önce zıl çaldı bir sıçrayışı var katıldı resmen ağlamaktan

1 ay 5 günlük alımı 1500 kilo kuzum

Gözlerim neler görüyorrrrr balım biraz şov olmuş ama bişey olmaz üzme kendını bıdahakıne yatarken max 5 saat sonraya alarm kurarsın olur bıter
Sorma kuzum hem de ne şov. Alarmı iyi dedin bak ben öyle yapayım. Nasıl vicdan azabı çektim belli değil ama dün çok yorulmuştu yavrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…