- 6 Temmuz 2022
- 2.072
- 5.037
- 108
- 30
Yorgunluğunu atmıs olmasıda ıyı bısey bakmaSorma kuzum hem de ne şov. Alarmı iyi dedin bak ben öyle yapayım. Nasıl vicdan azabı çektim belli değilama dün çok yorulmuştu yavrum
E öyle zaten. Ağlamayan bebek mi yapmışlarBu ara da Barbaros da uykudan hep ağlayarak uyanıyor ya ben de herkesin bebeği öyle sanıyorum o da bizimkinin huysuzluğundanmış demek
Ağlamak hobisi gibi bir şey adamın
Ben veremıyorum o kadar yemeye almıyorum en azından dıyorum ama cok da mutsuzumYa kızlar sizin iştahınız nasıl? Ben acayip acıkıyorum yaa ve sürekli canım tatlı bir şeyler yemek istiyor. Doğumdan sonra 10 kilo gitti ama kalanı veremiyorum iştahımdan dolayı. Daha 4 kilo var gitmesi gereken
Ah yavrum benim kıyamamAy benım az önce zıl çaldı bir sıçrayışı var katıldı resmen ağlamaktan
Benim 7 kilo fazlam hala benimleYa kızlar sizin iştahınız nasıl? Ben acayip acıkıyorum yaa ve sürekli canım tatlı bir şeyler yemek istiyor. Doğumdan sonra 10 kilo gitti ama kalanı veremiyorum iştahımdan dolayı. Daha 4 kilo var gitmesi gereken
Benim büyük oğlum da 2 aylıkken sünnet oldu ve o gün gece uykusuna akşam 7 de geçmişti. Sadece emmeye kalkmıştı sabaha kadar. Kolik bebek böyle olunca sey demiştim, her gün biraz kestirelim pipidenYorgunluğunu atmıs olmasıda ıyı bısey bakma
Hiç unutmam benım oğlum 4 aylık sünnet oldu sonra bı sıkıntı oldu 5 aylık tekrar sünnet oldu o zaman 3 gün fakültede yattık ama perısanız ıkımızde yanı hastaneden çıktık o gece evde 8-9 gibi yatırdım sonra ben yattım dırek gozumu bı açtım sabah 8 sütler hep yatağa akmış göğüsler felaket gittim uyandırdım emzırdım cocugu hemennormalde max 1.5 saat uyurdu hep emerdı cunku , o gun son oldu ıste 20 aylık memeyı bırakıyoruz epey azalttık gunduz hıc yok gece kalkarsa verıyorum o mubarek gece kalkmadı bende bıdaha vermedım o gecede 2 oldu oyle uyuduğu sonra uyudu tabı genel olarak yanı ben nerdeyse ıkı sene her gece mın 6-7 kez emzir yatır döngüsüyle yaşadım
Oy yavrum benim sen dayanamıyosun o tempoya ertuş yapsın garibim. O gece ikiniz de oh çekmişsiniz belli kiYorgunluğunu atmıs olmasıda ıyı bısey bakma
Hiç unutmam benım oğlum 4 aylık sünnet oldu sonra bı sıkıntı oldu 5 aylık tekrar sünnet oldu o zaman 3 gün fakültede yattık ama perısanız ıkımızde yanı hastaneden çıktık o gece evde 8-9 gibi yatırdım sonra ben yattım dırek gozumu bı açtım sabah 8 sütler hep yatağa akmış göğüsler felaket gittim uyandırdım emzırdım cocugu hemennormalde max 1.5 saat uyurdu hep emerdı cunku , o gun son oldu ıste 20 aylık memeyı bırakıyoruz epey azalttık gunduz hıc yok gece kalkarsa verıyorum o mubarek gece kalkmadı bende bıdaha vermedım o gecede 2 oldu oyle uyuduğu sonra uyudu tabı genel olarak yanı ben nerdeyse ıkı sene her gece mın 6-7 kez emzir yatır döngüsüyle yaşadım
Ben de aynı. Almıyorum hep aynı ama biliyorum biraz az yesem emzirdiğim için de vereceğim ama yokBen veremıyorum o kadar yemeye almıyorum en azından dıyorum ama cok da mutsuzumbenım tüm kılo gıttı ama kılolu hamıle kalmıştım bıde gobek falan
Kız napcaz boyle dısarda korna ötüyor benımkıde ötüyorAh yavrum benim kıyamamçok çaresiz oluyorlar o anlarda içim gidiyor
He ya diyetisyen arkadaş nerdesinOy yavrum benim sen dayanamıyosun o tempoya ertuş yapsın garibim. O gece ikiniz de oh çekmişsiniz belli kimübarek gece ilan etmiş ya ahahah vesile olmuş bak
Şimdi tekrar o döngüye girdin desenelinoş geceleri nasıl?
Ben de aynı. Almıyorum hep aynı ama biliyorum biraz az yesem emzirdiğim için de vereceğim ama yok
Aramızda bir diyetisyen vardı bizi zayıflatacaktı. Ne zaman başlıyoruz?
Bebek kulaklığı yok mu yavKız napcaz boyle dısarda korna ötüyor benımkıde ötüyor
Bebek kaç aylık vede kaç defa gündeBiz kullanıyoruz canım, çay kaşığı ile veriyorum, 6 saatte bir 15 damla şeklinde kullanılıyor. Bize de doktor yazdı rahatladık alttan pırt pırt gidiyor.
Konuşmak için henüz erken ama abisini aratacak gibi duruyorOy yavrum benim sen dayanamıyosun o tempoya ertuş yapsın garibim. O gece ikiniz de oh çekmişsiniz belli kimübarek gece ilan etmiş ya ahahah vesile olmuş bak
Ben de aynı. Almıyorum hep aynı ama biliyorum biraz az yesem emzirdiğim için de vereceğim ama yok
Oy yavrum benim sen dayanamıyosun o tempoya ertuş yapsın garibim. O gece ikiniz de oh çekmişsiniz belli kimübarek gece ilan etmiş ya ahahah vesile olmuş bak
Hergun ihtiyaçları artıyor canım sen alalım ne verdiyse aynen devam et 1200 çok bir kilo değil emzir üstüne mama. Bizde meme reddi olduğu için mama verip uyku araları emziriyorum saatle yapmıyorum hiç ama 2 saati geçmiyor beslenmesi hicBazen biz de o şekildeyiz içeceği cc yi tamamlamadan durmuyormidesinde bir çizgi var diyorum onun bir tık altında bile kalsa günlerdir aç gibi yırtınıyor
Umarım toparlar canım ki bence toparlar sonradan topluyorlar zaten
1200 almış kuzum sütün de sen az diyorsun ama yarıyor olabilir dedi
1200 almış djdj
1200 almışzaten görür görmez dedi ki kilo almışız gel bir bakalım diye bir düzen oluşturduk 3 saatte bir sıklıkla bir öğün 60 bir öğün 90 olacak şekilde takviye edeceğim anne sütünü hangi aralığa koymalıyız bilmiyorum anne sütü aldıktan sonra 3 saat kadar tok kalmıyor sonra yine mama ile takviye edince de çok kilo alıyor diyor amaaan kafamı yaktı kadın
1-2 saat için saklama poşetine koymuyorum ben canım.
Bence her memenin bir kapasitesi var ya ne yaparsan yap üstüne çıkmıyor
Memeyi yakalama stili diş çıkarırken seni baya zorlayabilir
Aybars da sürekli poposunu sallatiyor ya gündüz yarım saat uyumuyor sürekli kalkıyor hiç bir şey yapamıyorum pp YerimKonuşmak için henüz erken ama abisini aratacak gibi duruyoryanı bunu diyeceğim hiç aklıma gelmezdı o en azından uyansada emıp uyuyordu emerek uykuya dalıyordu ne buyuk nımetmıs Lina memede uykuya gecmıyor asla salla et uyut hep kucaklarda yoksa uyumuyor anlık pp 13 ten berı ayak bırakıyorum uyanıyor en son koynuma aldım sırtım dınlensın az
Benim benim
Bende de tatlı ve iştah tavan yemek yiyerek bastırmaya çalışıyorum ama tatlı illa çekiyor canım tahin pekmez-reçel- kurabiye ne bulursan o olur yeterki tatlı olsunYa kızlar sizin iştahınız nasıl? Ben acayip acıkıyorum yaa ve sürekli canım tatlı bir şeyler yemek istiyor. Doğumdan sonra 10 kilo gitti ama kalanı veremiyorum iştahımdan dolayı. Daha 4 kilo var gitmesi gereken
Gerçekten gülümsemeleri çok ayrı yaMaşallah çok tatlı yabenim alparslan ağır abi.hiç gülmüyor binbir şebeklik yapıyorım saniyelik gamzesini gösterip yine ciddi duruyor o saniyelerde bile gözlerim doluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?