2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Sorma kuzum hem de ne şov. Alarmı iyi dedin bak ben öyle yapayım. Nasıl vicdan azabı çektim belli değil ama dün çok yorulmuştu yavrum
Yorgunluğunu atmıs olmasıda ıyı bısey bakma
Hiç unutmam benım oğlum 4 aylık sünnet oldu sonra bı sıkıntı oldu 5 aylık tekrar sünnet oldu o zaman 3 gün fakültede yattık ama perısanız ıkımızde yanı hastaneden çıktık o gece evde 8-9 gibi yatırdım sonra ben yattım dırek gozumu bı açtım sabah 8 sütler hep yatağa akmış göğüsler felaket gittim uyandırdım emzırdım cocugu hemen normalde max 1.5 saat uyurdu hep emerdı cunku , o gun son oldu ıste 20 aylık memeyı bırakıyoruz epey azalttık gunduz hıc yok gece kalkarsa verıyorum o mubarek gece kalkmadı bende bıdaha vermedım o gecede 2 oldu oyle uyuduğu sonra uyudu tabı genel olarak yanı ben nerdeyse ıkı sene her gece mın 6-7 kez emzir yatır döngüsüyle yaşadım

Bu ara da Barbaros da uykudan hep ağlayarak uyanıyor ya ben de herkesin bebeği öyle sanıyorum o da bizimkinin huysuzluğundanmış demek
Ağlamak hobisi gibi bir şey adamın
E öyle zaten. Ağlamayan bebek mi yapmışlar ağlamazlarsa uyandıklarını nasıl anlayıp biz de uyanırız. Kafamda deli sorular.

Ben veremıyorum o kadar yemeye almıyorum en azından dıyorum ama cok da mutsuzum benım tüm kılo gıttı ama kılolu hamıle kalmıştım bıde gobek falan

Benim 7 kilo fazlam hala benimle yiyorum valla enerjim kalmıyor valla. Emzirme araları gözüm dönüyor resmen

Benim büyük oğlum da 2 aylıkken sünnet oldu ve o gün gece uykusuna akşam 7 de geçmişti. Sadece emmeye kalkmıştı sabaha kadar. Kolik bebek böyle olunca sey demiştim, her gün biraz kestirelim pipiden ertesi gün fabrika ayarlarına dönmüştü

Oy yavrum benim sen dayanamıyosun o tempoya ertuş yapsın garibim. O gece ikiniz de oh çekmişsiniz belli ki mübarek gece ilan etmiş ya ahahah vesile olmuş bak
Şimdi tekrar o döngüye girdin desene linoş geceleri nasıl?
Ben veremıyorum o kadar yemeye almıyorum en azından dıyorum ama cok da mutsuzum benım tüm kılo gıttı ama kılolu hamıle kalmıştım bıde gobek falan
Ben de aynı. Almıyorum hep aynı ama biliyorum biraz az yesem emzirdiğim için de vereceğim ama yok
Aramızda bir diyetisyen vardı bizi zayıflatacaktı. Ne zaman başlıyoruz?

He ya diyetisyen arkadaş nerdesin
Kız napcaz boyle dısarda korna ötüyor benımkıde ötüyor
Bebek kulaklığı yok mu yav

Konuşmak için henüz erken ama abisini aratacak gibi duruyor yanı bunu diyeceğim hiç aklıma gelmezdı o en azından uyansada emıp uyuyordu emerek uykuya dalıyordu ne buyuk nımetmıs Lina memede uykuya gecmıyor asla salla et uyut hep kucaklarda yoksa uyumuyor anlık pp 13 ten berı ayak bırakıyorum uyanıyor en son koynuma aldım sırtım dınlensın az

soyasosu duyurulur

Hergun ihtiyaçları artıyor canım sen alalım ne verdiyse aynen devam et 1200 çok bir kilo değil emzir üstüne mama. Bizde meme reddi olduğu için mama verip uyku araları emziriyorum saatle yapmıyorum hiç ama 2 saati geçmiyor beslenmesi hic

Aybars da sürekli poposunu sallatiyor ya gündüz yarım saat uyumuyor sürekli kalkıyor hiç bir şey yapamıyorum pp Yerim

Bende de tatlı ve iştah tavan yemek yiyerek bastırmaya çalışıyorum ama tatlı illa çekiyor canım tahin pekmez-reçel- kurabiye ne bulursan o olur yeterki tatlı olsun o yüzden kuru üzüm ve kuru kayısı baya tükettim bitti iyi idare etti onlar beni

Emzirirken yazılanları okuyorum genelde ama çok yazamıyorum.

Ben genel olarak bebekli yaşama alıştım gibi. Bazı arkadaşların yorumlarına kıyasla, daha rahat olduğumu düşünüyorum.
"Uykusuzluktan ölüyorum, çok yorgunum" gibi anlarım pek olmuyor. İnşallah olmasın. Tabi illa ki ağlıyor, uyumadığı zamanlar oluyor , yorulduğumuz oluyor ama genel olarak hamilelik öncesinde düşündüğüm kadar zor olmuyor sanki.
Yalnız ev işi ve yemek yapmıyorum gün içinde. Eşim geldiğinde yemek yapıyorum ya da dışardan söylüyoruz. Ev işlerini ortak yapıyoruz. Akşamdan geceye çoğunlukla bakımı eşim üstleniyor. Bazen bebek uyumayınca "sabah işe gideceğim" falan diye söylendiği oluyor ama taviz vermiyorum . Sorumlulukları yükledim. İpleri sıkı tutmaya çalışıyorum.
Bazen kendisi " sen bir markete dolan , bir saat hava al" diyor. Öyle günler geçiyor.
Zamanla daha iyi alışırız inşallah.
Herkes ilk ayların zor olduğunu söylüyor.
Kimi beslenme sıkıntısı yaşıyor, kimi uyku , kimi tuvalet.. Herkesin illa ki bir zorluğu oluyor. Geçici bir süreç olduğunu unutmayalım.
Allah sağlık versin yeter ki.

Maşallah çok tatlı ya benim alparslan ağır abi.hiç gülmüyor binbir şebeklik yapıyorım saniyelik gamzesini gösterip yine ciddi duruyor o saniyelerde bile gözlerim doluyor
Gerçekten gülümsemeleri çok ayrı ya Seninki isminin ağırlığını taşıyor demekki , Arada bi gülesi geliyor sonra yok yok ciddi olayım ağır abiyim ben diyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…