2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Maşallah canım bende senin gibiyim. Ama bu süreçte eş desteği çok önemli. Benim annem de destek haftasonu kardeşim geliyor falan derken bende öldüm bittim olmuyorum. Tabi huzursuz zamanları ağlamaları vs oluyor bebek sonuçta o kadar olacak dediğin gibi canları sağolsun. Sağlıkları yerinde olsun da varsın huysuzluktan ağlasın canı yanmasın.

.
Bunu yazmayı unutmuşum. Benimde annem ara ara geliyor.
Eşim yokken yani yalnızken annem gelince çok seviniyorum

.

Bunu yazmayı unutmuşum. Benimde annem ara ara geliyor.
Eşim yokken yani yalnızken annem gelince çok seviniyorum
Kesinlikle çok güzel oluyor Eşim bugün hasta olacak gibiymiş akşam annemlere gidiyorum birkaç gün orda kalacağım Kardeşim annem ikisi de bakıyor bana dinlenme günleri

Gerçekten gülümsemeleri çok ayrı ya Seninki isminin ağırlığını taşıyor demekki , Arada bi gülesi geliyor sonra yok yok ciddi olayım ağır abiyim ben diyordur
İsminin ağırlığını taşıma olayına katılıyorum
Barbaros koyduk diye heralde acayip ciddi bir çocuk ya benimki de arada olam şu bilinçsiz gülmeler dışında sürekli kaşlar çatık sinirli bakıyor karnımda da öyleydi

Yenidoğan kontrolmş rop diye geçiyor sanırım evet çocuk göz doktoru yapıyo

Prima bile olsa çok sızdırıyor ya artık prima da sızdırmaya başladı sızdırmayan bez bulsam değiştirmem napıcaz bu sızma işini bilmiyorum bağlayamıyoruz desem önceden yoktu böyle bit şey yine biz bağlıyorduk
Evet ya habire işiyooooor habire
Her yerimiz çişşşş
E öyle zaten. Ağlamayan bebek mi yapmışlar ağlamazlarsa uyandıklarını nasıl anlayıp biz de uyanırız. Kafamda deli sorular.
Ay bilmem var demek ki ya bazı bebekler sakin olabiliyor sanırım mesajları hızlıca okurken Satilucky nin bütün bebekler ağlıyor sanıyordum mesajına denk geldim ve aa bu ben dedim

Ben de öyle istiyorum ama gürültülü ortamda uyku kalitesi de düşüyor diyorlar ya en iyisi sessiz karanlık yerde uyumak zaten boş ver
Kız napcaz boyle dısarda korna ötüyor benımkıde ötüyor
Ay yavrum çok hassasmış seninki ya kıyamam
He ya diyetisyen arkadaş nerdesin

Bebek kulaklığı yok mu yav
Var Kulaklarını korumak için amazonda satılıyor
Kızlar philips avent soothie emzik kullanan var mı tutar mı kızım onu denemeyi düşünüyorum
Ben de denicem yoksa tek başınayken ben hep emzik oluyorum, amerikada hastanelerde hep onu veriyorlarmış ama Türkiye'dekinden farklı yuvarlak onlar, onlardan bulursam alıcam. Onu da tutmazsa naparım çevirip çevirip veriyorum evdeki emzikleri ağzına değince anlıyor

Eklentiler

• 1000020046.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 35
Rop erken doğanlara yapılmıyor mu? Seninki erken değildi diye hatırlıyorum, yazık kuzuya inşallah bir şey çıkmaz
Valla doktor rutin yenidoğan kontrolü kalça ultrasonu ve göz muayenesi dedi. Çok şükğr bişe çıkmadı da öldüm öldüm dirildim çok fena bişe ya

Obur çocuk uyumaz tabi annesi basar valla yaygarayı bizimki de öyle açlığa hayatta gelemiyor Bizim oğlan da karşında oturalım konuşalım o dinlesin arada au agu diye bizimle konuşsun Yazık çocuğa o kadar kadının arasında
Ay yazık ya, ama o da alışır böyle böyle belki. Bizimki çok sessiz bir ortamda büyüyor Televizyonu yeni yeni açmaya başladık hemen gözü gidiyor oturup tv izlicek resmen hemen çeviriyorum
Bizde de televizyon açıyorum ama yine alışamadı sese Lucky sesli oyuncaklarını oynadıkça sıçrayıp uyanıyor
Bu ara da Barbaros da uykudan hep ağlayarak uyanıyor ya ben de herkesin bebeği öyle sanıyorum o da bizimkinin huysuzluğundanmış demek
Ağlamak hobisi gibi bir şey adamın
Merak etme Sarper Deniz de aynısı ağlamadan uyanmıyor
Huysuz bizimkiler koca adam gibi kaş çatıyor bizimki arada bir gülüyor
Alışmaları lazım gerçekten bizimki de köpkenin sesine oyuncaklarına sıçrayıp uyanıyor hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…