Kuzum biz sana hep diyoruz maşallah totonu kaşı kendi kendine nazar değireceksin diyeEn tatlısına yetıstin boşver
Maşallah 8 günde cok güzel kilo almış boyle devam etsın
Valla hanı burda ben zorlanmıyorum olup bıtmıyorum diyenlerde var tabı ama ben tek basıma anasız danasız bu uyku duzenı huylu bebek artı bır cocuk okulu yemek ıcmek camasır bulaşık valla yerı gelıyor uykusuzluktan da yorgunluktan da bitiyorum mükemmel olma gibi bir kaygım yok bıde hersey asgarı düzeyde yapıyorum tek destekçim esım oda şuan işsiz iş bakıyor moralım bozuk fln cok üstüne gıtmıyorum karı koca olarak sevısmeye vaktı bulsam kı zor enerjım olmuyor , ama hersekılde elhamdulillah çok şükür
Aksam 5.30 a kdr hıcbısey yapamadım cunku lına üstümden ayrılmadı , eşim geldiği gibi linayı verip giriştim çamaşırları katladım yerleştirdim , musakka pılav yapıp koydum fırına , yarın mısafirlerim var tıramusu yaptım oğlum geldı bırlıkte yapalım edelım derken mutfakta bı ona bı buna marketlıklerı yerleştırıdm oturdum şimdi linayı emziriyorum 2 saat olmadı gotumden ter akıyo bıttım ama gunler de boyle gecıyor bende boyle bı annelık yaşıyorum , bu tarafta olan anneler de yalnız olmadığını bilsin istedim
Evet öyle oğlum ne kadar zordu hatırlamıyorum şimdi o günleriİlk çocuğun yaşı biraz büyük en azından. Daha az yaş aralıkları olsaydı, çok daha zor olurdu. (kimi de yakın yaş iyi diyor ama bence çıldırmalık). İlerde ikinci çocuğu düşünen herkes , şuan söylediğin şeyleri yaşayacak
Zaman çok hızlı geçiyor papatya. Bir bakmışız, boyumuz kadar olmuşlar.. Bizler de böyle büyümedik mi ?
Ah evet bak orası oyleKuzum biz sana hep diyoruz maşallah totonu kaşı kendi kendine nazar değireceksin diyeSen gerçekten çok iyi götürüyorsun çok yorgunum dinlenemiyorım diyip sosyalliğinden ödün vermiyorsun
Ve en güzelini sen yapıyorsunbelki çoğumuz çocuktan da başka bir hayatımız olduğunu ama çocukla beraber bu hayatı devam ettirmek zorunda olduğumuzun farkına hala varamadık veya bunu yapacak gücü kendimizde bulamadık ama inşallah bizler de sosyal bir anne oluruz.En azından ben kendi adıma öyle düşünüyorum
Canım eczacı açıldıktan sonra 1 ay dedi kullanım süresine.Benim kıza bısey oldu, öğlen zil çaldığında sıçrayıp korktugundan beri ota boka her sese irkilip katılırcasına ağlıyor ve sonra da cok uzun susmuyor anam mahfolduk o oyle ağladıkça , esım okudu ettı dedım bı agrı kesıcı mı versem ama benımde açalı bır ayı cookktan gecmıstır şurubunatatalya
Etkısı azalıyor dıyolar aslında kullanılmaz degılde parol calpol hepsı ıcın gecerlıCanım eczacı açıldıktan sonra 1 ay dedi kullanım süresine.
Benim burda arkadaşım çevrem olsa bende fink fink gezerim vallaAh evet bak orası oylebazen sey dıyorum aman evde uğraşıp kafayı yıyecegıme dışarlarda dolanırım ona buna gıderim en azından dısarda sakınlıyolar ay oğlumda bende sıfır sosyal hayat sıfır arkadas cok zordu cok , şuan halimden memnunum ha tek bısey yapamıyorum ama tek bebeyle de iki bebeyle olduğumdan daha rahatım sonucta diyip gülümsüyorum
Ben eşim olmadan çıkamıyorum ya cesaret edemiyorum. Sanki kaybolacakmisim gibiBenim burda arkadaşım çevrem olsa bende fink fink gezerim vallaDediğin gibi dışarda duruyorlar diyorum ya iki gündür öğlenleri ağlama krizi tutunca yürüyüşe çıkarıyorum öyle uyuyor sıpa
Bir şey olmaz kere çıkınca alışıyor insanBen eşim olmadan çıkamıyorum ya cesaret edemiyorum. Sanki kaybolacakmisim gibibirde apartman girişinde merdiven var nasıl indireyim çocuğu yuvarlarım kesin
Kız ben o arabayı ordan nasıl indiririm diye düşünüyorum ya saf safBir şey olmaz kere çıkınca alışıyor insanBen bir elimde puset bir elimde bebek arabası iki kat iniyorum girişte puseti arabaya takıyorum takana kadar çocuk ciyak ciyak ağlıyor ilk sefer panik yapmıştım şimdi alıştım takıp araba hareket etmeye başlayınca susuyor Keşke asansör olsa diyorum
İyi gelmez mi hiçKuzum ben Kütahya ayazında bile çıkıp yürüyorum ama her gün değil haftada 3-4 gün 45 dk gibi psikolojik olarak da iyi geliyorBebek arabasına yağmurluk alıp yürüyeceğim hem yağmuru hen rüzgarı keser diye düşünüyorum
Kiloya etkisi çok olmadı aynı kiloda kaldım 1 aydır ama benim bir de Leslie gibi bir şeye başlamam lazım
Calpol acilinca tarih at 3. Ayı at kuzum . Kundakla kollarını geçer o inşallah uyku müziği aç olmadıBenim kıza bısey oldu, öğlen zil çaldığında sıçrayıp korktugundan beri ota boka her sese irkilip katılırcasına ağlıyor ve sonra da cok uzun susmuyor anam mahfolduk o oyle ağladıkça , esım okudu ettı dedım bı agrı kesıcı mı versem ama benımde açalı bır ayı cookktan gecmıstır şurubunatatalya
Tutututuutu maşallah prensesimeeeee. Bende hiç paylaşmadım inan size özel atıyorum. Ah ah öyle bir geçecek ki bir bakmışsın kocaman ilmuslar maşallahAy kızlar bebişimi instagramda bile paylaşmadım hiç ama sizi çok yakın gördüğümden bi pp güncelleyesim geldiordaklerin nazarı değer de sizin değmez gibi geliyo
Tam 1 aylıkken çekmiştim ay ne çabuk geçiyor xaman
Biz burda kız kardeş gibi olduk çünküTutututuutu maşallah prensesimeeeee. Bende hiç paylaşmadım inan size özel atıyorum. Ah ah öyle bir geçecek ki bir bakmışsın kocaman ilmuslar maşallah
Çocuğu nereye koyacam peki sırtıma sarsam bir şey yok evde ona göre benim ki yine imkansızBir şey olmaz kere çıkınca alışıyor insanBen bir elimde puset bir elimde bebek arabası iki kat iniyorum girişte puseti arabaya takıyorum takana kadar çocuk ciyak ciyak ağlıyor ilk sefer panik yapmıştım şimdi alıştım takıp araba hareket etmeye başlayınca susuyor Keşke asansör olsa diyorum
Calpolü açtıktan 3 ay sonra atmak mı gerekiyorCalpol acilinca tarih at 3. Ayı at kuzum . Kundakla kollarını geçer o inşallah uyku müziği aç olmadı
Ben öyle yapıyorum geri eve girerken de aynı şekilde arabayı kapatıp puseti alıp çıkıyorum napalım mecburKız ben o arabayı ordan nasıl indiririm diye düşünüyorum ya saf safPuseti koymadan inip dışarda takmak çok mantıklı
Yani bende çok farkı olmadı ama göbeğim kaldı işte o da karbonhidratı kesmem lazım ancak öyle gider onu da şu an yapmak çok zor emzirirkenİyi gelmez mi hiçama kilo konusunda fark yaratmamasına üzüldüm.. leslie çok mantıklı bak benim hiç aklıma gelmedi şimdiye kadar. Bizim buralar hep dik yokuş olduğu için yürüyüşe çıkamıyodum evde leslie yapılır gayet. Hatta bebişle bile yapılır da siling almadım ben. Bu saaten sonra da almanın çok bi anlamı yok sanki. Ağırlaşıyolar makum
Bebiş izin verirse ben de yaparım çok mantıklı.
Ayyy maşallah İdil kuşumaAy kızlar bebişimi instagramda bile paylaşmadım hiç ama sizi çok yakın gördüğümden bi pp güncelleyesim geldiordaklerin nazarı değer de sizin değmez gibi geliyo
Tam 1 aylıkken çekmiştim ay ne çabuk geçiyor xaman
Maşallah kızlar ne güzel çocuklar doğurmuşuzTutututuutu maşallah prensesimeeeee. Bende hiç paylaşmadım inan size özel atıyorum. Ah ah öyle bir geçecek ki bir bakmışsın kocaman ilmuslar maşallah
Evet hepinizi ayrı seviyorumBiz burda kız kardeş gibi olduk çünkü
Kuzum bebek pusette oluyor arabası katlanmış halde oluyor biri bir elimde biri bir elimde inip çıkıyorumÇocuğu nereye koyacam peki sırtıma sarsam bir şey yok evde ona göre benim ki yine imkansızbizimki arabada susmuyor bu arada kucakta mayışıyor sonra arabaya koyuyoruz
Bana uygun olanini nasil secicemDevakus canım lansinoh makinenin göğüs aparatı 30.5 mm olanı aldım daha iyi çekti bence. Makineyle birlikte gelende meme ucum sıkışıyordu dışarı da çok akıyordu. 28 mm de var sitesinde ama o çiftli satılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?