2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kuzum biz sana hep diyoruz maşallah totonu kaşı kendi kendine nazar değireceksin diye Sen gerçekten çok iyi götürüyorsun çok yorgunum dinlenemiyorım diyip sosyalliğinden ödün vermiyorsun
Ve en güzelini sen yapıyorsun belki çoğumuz çocuktan da başka bir hayatımız olduğunu ama çocukla beraber bu hayatı devam ettirmek zorunda olduğumuzun farkına hala varamadık veya bunu yapacak gücü kendimizde bulamadık ama inşallah bizler de sosyal bir anne oluruz.En azından ben kendi adıma öyle düşünüyorum

Evet öyle oğlum ne kadar zordu hatırlamıyorum şimdi o günleri Linada öyle büyüyecek bi bakmışız kocaman olmuşlar

Ah evet bak orası oyle bazen sey dıyorum aman evde uğraşıp kafayı yıyecegıme dışarlarda dolanırım ona buna gıderim en azından dısarda sakınlıyolar ay oğlumda bende sıfır sosyal hayat sıfır arkadas cok zordu cok , şuan halimden memnunum ha tek bısey yapamıyorum ama tek bebeyle de iki bebeyle olduğumdan daha rahatım sonucta diyip gülümsüyorum

Benim kıza bısey oldu, öğlen zil çaldığında sıçrayıp korktugundan beri ota boka her sese irkilip katılırcasına ağlıyor ve sonra da cok uzun susmuyor anam mahfolduk o oyle ağladıkça , esım okudu ettı dedım bı agrı kesıcı mı versem ama benımde açalı bır ayı cookktan gecmıstır şurubun atatalya

Canım eczacı açıldıktan sonra 1 ay dedi kullanım süresine.

Benim burda arkadaşım çevrem olsa bende fink fink gezerim vallaDediğin gibi dışarda duruyorlar diyorum ya iki gündür öğlenleri ağlama krizi tutunca yürüyüşe çıkarıyorum öyle uyuyor sıpa

Benim burda arkadaşım çevrem olsa bende fink fink gezerim vallaDediğin gibi dışarda duruyorlar diyorum ya iki gündür öğlenleri ağlama krizi tutunca yürüyüşe çıkarıyorum öyle uyuyor sıpa
Ben eşim olmadan çıkamıyorum ya cesaret edemiyorum. Sanki kaybolacakmisim gibi birde apartman girişinde merdiven var nasıl indireyim çocuğu yuvarlarım kesin

Ben eşim olmadan çıkamıyorum ya cesaret edemiyorum. Sanki kaybolacakmisim gibi birde apartman girişinde merdiven var nasıl indireyim çocuğu yuvarlarım kesin
Bir şey olmaz kere çıkınca alışıyor insan Ben bir elimde puset bir elimde bebek arabası iki kat iniyorum girişte puseti arabaya takıyorum takana kadar çocuk ciyak ciyak ağlıyor ilk sefer panik yapmıştım şimdi alıştım takıp araba hareket etmeye başlayınca susuyor Keşke asansör olsa diyorum

Kız ben o arabayı ordan nasıl indiririm diye düşünüyorum ya saf saf Puseti koymadan inip dışarda takmak çok mantıklı

İyi gelmez mi hiç ama kilo konusunda fark yaratmamasına üzüldüm.. leslie çok mantıklı bak benim hiç aklıma gelmedi şimdiye kadar. Bizim buralar hep dik yokuş olduğu için yürüyüşe çıkamıyodum evde leslie yapılır gayet. Hatta bebişle bile yapılır da siling almadım ben. Bu saaten sonra da almanın çok bi anlamı yok sanki. Ağırlaşıyolar makum
Bebiş izin verirse ben de yaparım çok mantıklı.

Calpol acilinca tarih at 3. Ayı at kuzum . Kundakla kollarını geçer o inşallah uyku müziği aç olmadı

Tutututuutu maşallah prensesimeeeee. Bende hiç paylaşmadım inan size özel atıyorum. Ah ah öyle bir geçecek ki bir bakmışsın kocaman ilmuslar maşallah

Çocuğu nereye koyacam peki sırtıma sarsam bir şey yok evde ona göre benim ki yine imkansız bizimki arabada susmuyor bu arada kucakta mayışıyor sonra arabaya koyuyoruz

Kız ben o arabayı ordan nasıl indiririm diye düşünüyorum ya saf saf Puseti koymadan inip dışarda takmak çok mantıklı
Ben öyle yapıyorum geri eve girerken de aynı şekilde arabayı kapatıp puseti alıp çıkıyorum napalım mecbur

Yani bende çok farkı olmadı ama göbeğim kaldı işte o da karbonhidratı kesmem lazım ancak öyle gider onu da şu an yapmak çok zor emzirirken
Aynen bu aylardan sonra iki üç ay için slinge gerek yok bencedeAma bende sling var bende ona bağlayıp yapmaya başlasam diyorum hem ek kilo ağırlık çalışmışım gibi sıkılaştırır belki
Yani göbek eritmenin yolu mutfak da o işte şu an zor
Ama aralıklı oruca başlayabilsem çok iyi olur

Ayyy maşallah İdil kuşuma Sanki sana mı benziyor ne Bende öyle oğlumu hiç bir yerde paylaşmadım ama burda teyzeleri muhtar halini bile gördü

Tutututuutu maşallah prensesimeeeee. Bende hiç paylaşmadım inan size özel atıyorum. Ah ah öyle bir geçecek ki bir bakmışsın kocaman ilmuslar maşallah
Maşallah kızlar ne güzel çocuklar doğurmuşuz
Annesi Aybarsın sünnet şehzade kostümlü fotosu var mı?

Biz burda kız kardeş gibi olduk çünkü
Evet hepinizi ayrı seviyorum

Çocuğu nereye koyacam peki sırtıma sarsam bir şey yok evde ona göre benim ki yine imkansız bizimki arabada susmuyor bu arada kucakta mayışıyor sonra arabaya koyuyoruz
Kuzum bebek pusette oluyor arabası katlanmış halde oluyor biri bir elimde biri bir elimde inip çıkıyorum benimki de pusete koyunca basıyor yaygarayı inip arabaya takıp hareket edene kadar olan süre ne kadar olursa olsun ağlıyor araba hareket etti mi çıt kesiliyor sesi hatta uykusu varsa direk uyuyor

Bana uygun olanini nasil secicem benim bir gogsu minnos tam bosaltamiyor sizliyor o yuzden mecbur hep sagim yapicam galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…