Ayy ne heyecanlısınızdır şimdiProfilde bir süpriz var teyzecikler. Sonunda pasaport çıktı artık dönüş için heyecanlı süreç başladı. İnşallah sağlıkla evimizde olacağımız günler yakın. Bu süreçte herşeyi buradan danıştım hepinizden destek aldım çok ama çok teşekkür ederim daha bugün bir yedek emzik alacaktım buradan aldığım fikirleri eşime anlattım ona göre seçtik
Hayırlı olsunnProfilde bir süpriz var teyzecikler. Sonunda pasaport çıktı artık dönüş için heyecanlı süreç başladı. İnşallah sağlıkla evimizde olacağımız günler yakın. Bu süreçte herşeyi buradan danıştım hepinizden destek aldım çok ama çok teşekkür ederim daha bugün bir yedek emzik alacaktım buradan aldığım fikirleri eşime anlattım ona göre seçtik
Evet ya o zaman ac mi kaldi derdi olmazDolu dolu 5 ay olmadan başlamam kuzum o erken olmus , 5 ay 1 günlük başlarım zaten ilk günler tadım yaparak gececek hep 6 aya iyice şekillenir. Yanı bende soyledım sütüm var ama extra sağıp sağıp kenara koymalık yok bi poşet için iki gün uğraşıyorum milim milim bilemedim bende çok , bugünki gıbı en son annemlerde yapmıştı ne süt vardı ne mama sabah 4.30 a kadar memelerde gezdı cocuk sonra uyudu 1 saattır sallıyor babası uyumadı ama oyle ağlamadı da şimdi emziriyorum yine bakalım
Ek gıda gelsede soyle kaşık mamaları başlasa tabi sevmeleri de onemlı
Esim en sinirli anda bile hala espriye ye devsmBu eşler baya troll ya hele seninki alem adamBir kere eşin sanırım Aras ile konuşurken sen gelmişsin Aras da sana bakmış o da senin için inek de geldi gibi bir şey demişti sanırım bunu eşime anlattım of çok iyi nasıl benim aklıma gelmedi diye çok üzüldü
Ayy ne heyecanlısınızdır şimdiSağsalim evinize gelin inşallah
Sürprize de bayıldım
İnşallah yaaa canımsınız kızlar çok teşekkür ederiz. Tabi uykusuz gecelerede tam gaz devamHayırlı olsunnO artık bir Kanadalı Sağ salim dönün inşallah
Ay ben kendimi suçluyordum hamilelik dönemi zor geçti ya benim ister istemez hep stresliydim hep zorlanıyordum vs hiç pozitif geçmedi süreç çocuk ondan böyle oldu heralde diyeObur çocuk uyumaz tabi annesi basar valla yaygarayı bizimki de öyle açlığa hayatta gelemiyorBizim oğlan da karşında oturalım konuşalım o dinlesin arada au agu diye bizimle konuşsun Yazık çocuğa o kadar kadının arasında
Bizde de televizyon açıyorum ama yine alışamadı sese Lucky sesli oyuncaklarını oynadıkça sıçrayıp uyanıyor
Merak etme Sarper Deniz de aynısı ağlamadan uyanmıyor
Huysuz bizimkiler koca adam gibi kaş çatıyor bizimki arada bir gülüyor
Alışmaları lazım gerçekten bizimki de köpkenin sesine oyuncaklarına sıçrayıp uyanıyor hep
Öyleyse kavga ederken de insanın sinirini bozarEsim en sinirli anda bile hala espriye ye devsm
Güzel taktik ben de öyle diyeyimAynen öyle tutuyor kendini
Ben artık güleç oğlum diye seviyorum.söyleye söyleye olur belki
İki çocukla bir de anne kardeş olmayınca zor.ben de öyleyim.gece uykumda bir şey kendine çekti eşimmiş uyku sersemi yorgunluktan itekledim adamıçocuklar uyuduğu an uyuyorum.gece büyük kızda uyanınca onun yatağında uyuya kalıyorum sen yine iyi misafir ağırlıyorsun bana kv gelcekler diyince gelip çocuğa bak öyle ağırlıyım diyorum. Boş vaktim olunca temizlik görücek gözüm olmuyor yatıyorum.evi pislik de götürse dağınık da olsa yapacak bir şey yok.birkaç ay idare edicez.oturduklarında emeklediklerinde rahat edicez inşallah
Mesela bisey oluyor bana askim deme diyorum. Tamam hayatim diyor gelde delirmeÖyleyse kavga ederken de insanın sinirini bozar
Yok yok hiç suçlama burda belki en normal sıkıntısız gebelik geçirenlerden biri benim ama benim oğlan huysuzAy ben kendimi suçluyordum hamilelik dönemi zor geçti ya benim ister istemez hep stresliydim hep zorlanıyordum vs hiç pozitif geçmedi süreç çocuk ondan böyle oldu heralde diye
Demek hamileliği normal geçenlerin bebelerinde de olabiliyor karakterleri böyle demek ki yaw
Benim eşim de çok espri yapar ama bu kadar değil ağız tadıyla sinirlenip kavga edemeyecek mi insan canımMesela bisey oluyor bana askim deme diyorum. Tamam hayatim diyor gelde delirme
Biz edemiyoruz kendi kendime ediyorum benBenim eşim de çok espri yapar ama bu kadar değil ağız tadıyla sinirlenip kavga edemeyecek mi insan canım
Onu çoğunlukla bende yapıyorum adam ya susuyor ya yatıyor nadiren seninki gibi espri yapıyorBiz edemiyoruz kendi kendime ediyorum ben
Esim masallah hiperaktif benim. Sabah dusta bile sarki soyler o dereceOnu çoğunlukla bende yapıyorum adam ya susuyor ya yatıyor nadiren seninki gibi espri yapıyor
Bizimde öyle yaa banyo yaptı bugün usuttu mu kiBebisimin burnu tıkalıuyuyamiyor. Serum da verdim ama fayda etmedi. Napabilirim başka.
Ben en başından beri ara ara kaçıyorum birkaç saat. Gerçekten o da gerekli. Kameradan elli kere annemi kontrol etsem deBizde anneme biraktik gecen ciktik esimle. Ozlemisim o gunleri hakkaten. Simdi sut stogu yapip anneme ara ara birakip cikmak istiyorum
Ben kaçırdım yaaBiz burda kız kardeş gibi olduk çünkü
Aptamilin 200 ml olan hazır mamalarından al canım sizlere o iyi hemen ılıştır ver hem çok alıp da açıldığımdan ziyan da olmaz. Migroslarda varYa bencede bulundurmak lazim. Benim sagim.yapip stoklayacak kadar sutum yok henuz. Birsey olsa yandik valla. Ek gidaya ne zaman baslayacaksin kuzu ? Bizim bid arkadas 4. Ay bitimine baslayacagim dedi. Bana cok erken geldi
Gözünüz aydın en kısa zamanda sağ salim kavuşun evinize inşallahProfilde bir süpriz var teyzecikler. Sonunda pasaport çıktı artık dönüş için heyecanlı süreç başladı. İnşallah sağlıkla evimizde olacağımız günler yakın. Bu süreçte herşeyi buradan danıştım hepinizden destek aldım çok ama çok teşekkür ederim daha bugün bir yedek emzik alacaktım buradan aldığım fikirleri eşime anlattım ona göre seçtik
Bizde en başından beri tv açık uyanık kalmak için birşeyler izledim hep. Bi de ana cadde üstünde annemlerin ev araba sesi bitmiyordu ambulans evden geçiyor sanarsın. Yüksek seslere baya alıştı Kuzey ama elimden çatal düşüreyim ona uyanıyorAy yazık ya, ama o da alışır böyle böyle belki. Bizimki çok sessiz bir ortamda büyüyorTelevizyonu yeni yeni açmaya başladık hemen gözü gidiyor oturup tv izlicek resmen hemen çeviriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?