2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ayy ne heyecanlısınızdır şimdi Sağsalim evinize gelin inşallah
Sürprize de bayıldım

Hayırlı olsunn O artık bir Kanadalı Sağ salim dönün inşallah

Evet ya o zaman ac mi kaldi derdi olmaz

Esim en sinirli anda bile hala espriye ye devsm

Ay ben kendimi suçluyordum hamilelik dönemi zor geçti ya benim ister istemez hep stresliydim hep zorlanıyordum vs hiç pozitif geçmedi süreç çocuk ondan böyle oldu heralde diye
Demek hamileliği normal geçenlerin bebelerinde de olabiliyor karakterleri böyle demek ki yaw

Güzel taktik ben de öyle diyeyim beynine işlensin çocuğun belki değişir
Şimdi kucağımda uyuyakaldı arada gülüyor uykusunda hep böyle gülse ne var sanki düdük ya

Yok yok hiç suçlama burda belki en normal sıkıntısız gebelik geçirenlerden biri benim ama benim oğlan huysuz Yani çok şükür gaz kabızlık vs. o şekilde fizyolojik sorunlarımız olmuyor ama kendi huysuz uykusu kaçsın uyuyana kadar evde yaygarayı basıyor meme mama hak getire hiç biri kar etmiyor.Aynı şekilde acıkıp uyandığı için aşırı huysuz oluyor memede zor sakinleşiyor memede doymadıysa mamayı bekleyene kadar evi inletiyor felan
Benim ailemde dedemin dedesinin adı Veli imiş çok sinirli bir adammış babam da bende sinirliyizdir çabuk parlarız felan hatta rahmetli amcam o da adı Veli idi ve çok sinirli bir yapısı vardı.Bizim aile de sinirlenince hep şey derler Veli damarı tuttu yine Şimdi de bizim oğlana diyoruz Veli damarı tuttu bunun doğuştan öyle doğdu diye
Eşim de ne Veliymiş arkadaş küçücük çocuğu bile bozdu diyor

Bizde anneme biraktik gecen ciktik esimle. Ozlemisim o gunleri hakkaten. Simdi sut stogu yapip anneme ara ara birakip cikmak istiyorum
Ben en başından beri ara ara kaçıyorum birkaç saat. Gerçekten o da gerekli. Kameradan elli kere annemi kontrol etsem de Biraz kendime geliyorum. Valla biz yokken daha uslular zaten bütün nazları bize annemle kalınca hep uyuyor annem işlerini bile hallediyor

Ya bencede bulundurmak lazim. Benim sagim.yapip stoklayacak kadar sutum yok henuz. Birsey olsa yandik valla. Ek gidaya ne zaman baslayacaksin kuzu ? Bizim bid arkadas 4. Ay bitimine baslayacagim dedi. Bana cok erken geldi
Aptamilin 200 ml olan hazır mamalarından al canım sizlere o iyi hemen ılıştır ver hem çok alıp da açıldığımdan ziyan da olmaz. Migroslarda var

Gözünüz aydın en kısa zamanda sağ salim kavuşun evinize inşallah Bebekli uçak yolculuğu deneyimi nasıl olacak acaba ☺ İnşallah uslu uslu uyuyarak geçirir

Ay yazık ya, ama o da alışır böyle böyle belki. Bizimki çok sessiz bir ortamda büyüyor Televizyonu yeni yeni açmaya başladık hemen gözü gidiyor oturup tv izlicek resmen hemen çeviriyorum
Bizde en başından beri tv açık uyanık kalmak için birşeyler izledim hep. Bi de ana cadde üstünde annemlerin ev araba sesi bitmiyordu ambulans evden geçiyor sanarsın. Yüksek seslere baya alıştı Kuzey ama elimden çatal düşüreyim ona uyanıyor 10 Kasımda jet gösterileri vardı ya uyuyor korkar diye yanından ayrılmadım ohoo umrunda olmadı Gürültüye en başından alıştırmak en doğrusuymuş bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…