2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Valla annem geliyor bakıyorum oğlum da uyuyor kaçıyorum ben evden 1-2 saat dışarda işlerimi hallediyorum çok güzel oluyor kesinlikle olması lazım ya.
Bizde anneme biraktik gecen ciktik esimle. Ozlemisim o gunleri hakkaten. Simdi sut stogu yapip anneme ara ara birakip cikmak istiyorum

Bizde anneme biraktik gecen ciktik esimle. Ozlemisim o gunleri hakkaten. Simdi sut stogu yapip anneme ara ara birakip cikmak istiyorum
Bende daha hiç yalnız çıkmadım bu hafta sonu annemlere gidicem bir gün kuaföre bir gün gezmeye kaçmayı düşünüyorum 2-3 saat olsa yeter

Çünküüü hepimizde var bir çirkin maşallah idil kuşuma kırmızılım sana yandı canımmmm

Calpol acilinca tarih at 3. Ayı at kuzum . Kundakla kollarını geçer o inşallah uyku müziği aç olmadı
Ay yok ya ne oldu anlamadık açlıktan mı yapıyordu acaba dıyorum dolapta 110 ml süt vardı ıcınde bıraz sakınledı gıbı esımde geceler boyle zamanlar ıcın mama bulundursakmı evde dıyor ya dolapta olmasaydı kı bıttı

Tabi kuzum ağırlıkla daha fazla kalori harcarsın yaparken. Yap yap
Sanırım karbonhidratı kesmek için birkaç ayımız daha var. Aralıklı orucu da bir danış bence kuzum sütü azaltabilir bence.
Çok teşekkür ederiz teyzesi yüz şekli, yanakları, burnu bana benziyor ama kaşlar gözler falan babası. Karna çocuk doğurmuşum mis
Ben de hepinizi çok seviyorum vallahi
Yaa kirmizilar ne kadar cok yakismis minnosa
Sağol teyzesiii

Bende daha hiç yalnız çıkmadım bu hafta sonu annemlere gidicem bir gün kuaföre bir gün gezmeye kaçmayı düşünüyorum 2-3 saat olsa yeter
Aralikta sirketin yilbasi yemegi var. Ona da gidecegim. Esim diyor ben bakarim. Ama anneme birakacagim. Yoksa instadaki gibo restaurantin karsisinda gorebilirim onlari

Ya bencede bulundurmak lazim. Benim sagim.yapip stoklayacak kadar sutum yok henuz. Birsey olsa yandik valla. Ek gidaya ne zaman baslayacaksin kuzu ? Bizim bid arkadas 4. Ay bitimine baslayacagim dedi. Bana cok erken geldi

Bakalım evde temizlik var bir kaç gün kaynnvalidemlerin adetleri varmış 40ı çıkınca bebek ve anne 40 banyosu yapıyor ya onlarda bir de tüm ev detaylı temizlenirmiş temizliğe başladık bugün ben iki dolap sildim çocuk durmadı kalanı o yaptı bir kaç günde ancak bitirir muhtemelen
Sonra kendimde ışık görürsem leslie başlarım.
Ama ıf için danışmak lazım doğru ya da akşam yemeğinden sonra bir ara öğün koyarsam uzun süreli açlık olmaz da 10 saat açlık olabilir gibi
Bakalım soyasosu bir şeyler hazırlayacaktı onları da uygulayabilirim belki
Ne güzel bizde bizim taraf bana eşimin taraf ona ve babasına benzetiyor
Ama bende ortaya karışık olsun isterdim

Evi kırklama mevzusu sanırım her yerde ayrı bir adet. Bizde de bebeğin 40 banyosu yapıldıktan sonra kalan temiz su evin her yerine serpilir ev kırklammış olur. Ne oluyorsa öyle olunca bilmiyorum
Bahaneyle temizlik de yapılıyor mis.
Bak bakalım kuzum ışık görebilecek misin. Her gün olmasa da haftada birkaç gün bile iyi gelir bence. Bu arada ben doktoruma sporu sormuştum 6 ay sonra normal spor yapabilirsin o zamana kadar senin için en iyi spor yürüyüş demişti. Karnı çok zorlamamak lazım galiba.
Aynen soyasosunun listesini ben de bekliyorum
10 saatlik açlık makul evet. Açlık süresini geceye denk getirirsen özellikle kolay da olur

Aralikta sirketin yilbasi yemegi var. Ona da gidecegim. Esim diyor ben bakarim. Ama anneme birakacagim. Yoksa instadaki gibo restaurantin karsisinda gorebilirim onlari
Bu eşler baya troll ya hele seninki alem adam Bir kere eşin sanırım Aras ile konuşurken sen gelmişsin Aras da sana bakmış o da senin için inek de geldi gibi bir şey demişti sanırım bunu eşime anlattım of çok iyi nasıl benim aklıma gelmedi diye çok üzüldü

Off bu akşam bizim evde olaylıydı oğlanın altını genelde park beşiğin alt değişim yeri var orda değiştiriyorum bugün koltukta açayım altını dedim Allahım Lucky geldi çocuğumun pipisine dil atıyordu son anda tuttum
Geçen gün de annem puset oyuncağı almış sesli bir şey onun müziği Sarper Deniz'in ilgisini çekti Lucky çocuğa dinletmedi bile oyuncağı alana kadar uludu evde En son çare kaldırdık ortadan Oğlan biraz büyüyünce köpek oyuncağı alacağız heralde ancak baş ederiz sanırım

Aynen valla bahane ile dip köşe temizlik yapıyor sağolsun
Ben doktoruma sormadım ama geçen gün karın çalışayım dedim fena acıdı zorlamadan hafif bir şeyler yapmak lazım
Evet evet 20 gibi yemek 23-24 gibi ara öğün olursa zaten 11-12 gibi ancak kahvaltı yapıyorum arada 12 saat oluyor baya iyi olur

Ay benim beynim artık çalışmayı bırakmış bu arada eşim zor taşımıştı hastaneden çıkarken ben denemedim o yüzden hiç. Emzirirken kızımın kafasını zor taşıyorum

Ya bencede bulundurmak lazim. Benim sagim.yapip stoklayacak kadar sutum yok henuz. Birsey olsa yandik valla. Ek gidaya ne zaman baslayacaksin kuzu ? Bizim bid arkadas 4. Ay bitimine baslayacagim dedi. Bana cok erken geldi
Dolu dolu 5 ay olmadan başlamam kuzum o erken olmus , 5 ay 1 günlük başlarım zaten ilk günler tadım yaparak gececek hep 6 aya iyice şekillenir. Yanı bende soyledım sütüm var ama extra sağıp sağıp kenara koymalık yok bi poşet için iki gün uğraşıyorum milim milim bilemedim bende çok , bugünki gıbı en son annemlerde yapmıştı ne süt vardı ne mama sabah 4.30 a kadar memelerde gezdı cocuk sonra uyudu 1 saattır sallıyor babası uyumadı ama oyle ağlamadı da şimdi emziriyorum yine bakalım
Ek gıda gelsede soyle kaşık mamaları başlasa tabi sevmeleri de onemlı

Bana uygun olanini nasil secicem benim bir gogsu minnos tam bosaltamiyor sizliyor o yuzden mecbur hep sagim yapicam galiba.
Ya bilmiyorum sende benimki gibi bir sorun var mı ama o göğüs aparatı küçük ya da büyük gelebiliyormuş ondan etkili sağım olmayabilir.
Bazı doktorlar çocuğun gelişimine göre erken başlatabiliyor diye biliyorum oturabilmesi ve boyun kontrolü olması lazım.

Ay yavrum küçük kardeşiyle oyuncak kavgası da eder bu

Profilde bir süpriz var teyzecikler. Sonunda pasaport çıktı artık dönüş için heyecanlı süreç başladı. İnşallah sağlıkla evimizde olacağımız günler yakın. Bu süreçte herşeyi buradan danıştım hepinizden destek aldım çok ama çok teşekkür ederim daha bugün bir yedek emzik alacaktım buradan aldığım fikirleri eşime anlattım ona göre seçtik

[
Ay benim beynim artık çalışmayı bırakmış bu arada eşim zor taşımıştı hastaneden çıkarken ben denemedim o yüzden hiç. Emzirirken kızımın kafasını zor taşıyorum
Ahahajjahw o zaman tamam sen eşinsiz zor çıkarsınben eşimi her zaman nerde bulucam diye bebek arabasını pratik hafif bir şey aldım iyiki öyle yapmışım yoksa halim niceydi

O kesin zaten canım oğlana ne alsak kıskanacak, aynısından ona da alsak kendindekini bırakır yine oğlanınkini alır öyle de bir huyu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…