2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Canım çok sevindim gözünüz aydınn

Gözünüz aydın Maşaallah gözüm gönlüm açıldı uyumadan önce

Aynen bende öyleyim hemen felak nas ayetel kürsi

Ay iyi yalnız değilmişim
Kayınvalidem aldı eline konuşuyor, kızım kitlendi yine bir yere. Neler görüyorsun sen kuzum neler varmış orada diyor. Tövbe yarabbim ne görecek daha bi karış yeri anca görüyorlar bi okuyup üfleyiver dedim. Başkasından duymaya bile tahammülüm yok

Gözünüz aydın en kısa zamanda sağ salim kavuşun evinize inşallah Bebekli uçak yolculuğu deneyimi nasıl olacak acaba ☺ İnşallah uslu uslu uyuyarak geçirir
15 saat uçuş İzmir dahil ben pek eğlenceli geçmeyeceğine eminim ama inşallah diyelim özellikle diğer yolcuların akıl sağlığı için

Bizimki bunu çok yapıyor ve beni aşırı tırsıtıyor özellikle geçen perdeye bir takıldı gözü bak bak ağzıda açık şok olmuş gibi aşırı korkuttu

Bebisimin burnu tıkalı uyuyamiyor. Serum da verdim ama fayda etmedi. Napabilirim başka.
Bazen bende serumu direkt burna verince çıkaramıyorum, nebulizatörle vermeyi düşünüyorum artık o aralar. En azından burnu akar silerim. Tıkalı kalmasından iyidir.

Oy maşallah çok tatlıı Allah'ım kıyafetini sevsinler pek de yakışmış Teşekkür ederiim Kız çocuğum olsa batardım diyorum ben çok güzel kıyafetler var yaa
Nr demek kuşum.
Çok sağol güzel teyzesi. Kıyafet konusunda ben de zor tutuyorum kendimi. Şimdi alacaklarını max 2 ay giyecek dayan daha uzun giyeceği zamanlar da gelecek diye
Ayy girmemle prenses görmem bir oldu bende alıcaktım bundan almamıştım nasıl olur ki acaba diye, alayım bari çok sevimli olmuş maşaallah

Çookk güzel duruyor ya al kuzum
Ben sadece kollarını giydirirken biraz zorlandım biraz dar çünkü. Ama imkansız değil

Bizimki bunu çok yapıyor ve beni aşırı tırsıtıyor özellikle geçen perdeye bir takıldı gözü bak bak ağzıda açık şok olmuş gibi aşırı korkuttu
Sormayın inşallah iyilerini görüyorlardır diyorum artık Benim akrabanın oğlu mezarlıkta dedesinin mezarı bulamamışlar o götürmüş dedem el salladı diye böyle şeyler duyuyoruz işte bi yerlerden

2 ay uzun bi süre ben sana söyleyim O kadar bile giymez Ayak ayak üstüne atmaya bak tam bir hanımefendi

Ya şu çocuklar nasıl masumlar kıyamam korkusuzluğuna bakar mısın? Biz olsak aklımız çıkar Benimki kesin meme görüyordur bence çünkü artık başka şeyle ilgilendiğine inanmıyorum varsa yoksa meme

Ben onu kendim için diyorum. Beni izliyor artık Kuzey baya takip ediyor Yürüyen meme olarak görüyor kesin beni diyorum

Emdi doymamış gibiydi ama uyuttum sallayarak. Uyanır ne olsa diye uyumadım 1 buçuk saat oldu uyuyor bilsem uyurdum Ama habire üst örtüyorum ben örtüyorum o açıyor tulum alma zamanım gelmiş artık

Aslında ben de üç hastanenin ortasındayım ambulans sesi eksik olmuyor ki onu düşünmedim bak hiç ev içi seslere odaklandım , o jet gösterilerinde hatta aldım çocuğu balkona çıktım bakmaya sonra kulağı acır dedim ama aynen pek umurunda olmadı Gerçi o zaman 10 günlüktü pek kendinde olmamıştır
15 saat uçuş İzmir dahil ben pek eğlenceli geçmeyeceğine eminim ama inşallah diyelim özellikle diğer yolcuların akıl sağlığı için
Yol boyu emzirirsin artık Meme düşkünlerini yatıştırması kolay en azından
Emdi doymamış gibiydi ama uyuttum sallayarak. Uyanır ne olsa diye uyumadım 1 buçuk saat oldu uyuyor bilsem uyurdum Ama habire üst örtüyorum ben örtüyorum o açıyor tulum alma zamanım gelmiş artık
Aynı ben de yatırdım homurdandı homurdandı gaz çıkardı sonra ağladı tam alıcaktım eller yana düştü bayıldı ay bu gece yatağında güzel uyudu valla nazar değmesin yoksa mahvoluyorum ben kolsuz tulum aldım ama sürekli ya kusuyor ya bez taşırıyor tam giyemedi ama rahat oluyor.

Calpolü açtıktan 3 ay sonra atmak mı gerekiyor
Etkisi azalıyor
Koymuştum kuzum kaçırmışsın sanırım yarın yine koyarım tabikii
Bulundur kuzum Yani olmadı gece maması yaparsın
Oy maşallah ya çok sevindim hadi hayırlı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…