- 6 Temmuz 2022
- 2.072
- 5.037
- 108
- 30
Senin için tekrar yükledim bebemBen kaçırdım yaaBende 2,5 3 aya yaklaştıktan sonra paylaştım. Koyarken de yanına yöresine nazar boncuğu iliştiriyorum
Canım çok sevindim gözünüz aydınnProfilde bir süpriz var teyzecikler. Sonunda pasaport çıktı artık dönüş için heyecanlı süreç başladı. İnşallah sağlıkla evimizde olacağımız günler yakın. Bu süreçte herşeyi buradan danıştım hepinizden destek aldım çok ama çok teşekkür ederim daha bugün bir yedek emzik alacaktım buradan aldığım fikirleri eşime anlattım ona göre seçtik
Oy maşallah çok tatlııSenin için tekrar yükledim bebem
Ayy girmemle prenses görmem bir olduSenin için tekrar yükledim bebem
Gözünüz aydınProfilde bir süpriz var teyzecikler. Sonunda pasaport çıktı artık dönüş için heyecanlı süreç başladı. İnşallah sağlıkla evimizde olacağımız günler yakın. Bu süreçte herşeyi buradan danıştım hepinizden destek aldım çok ama çok teşekkür ederim daha bugün bir yedek emzik alacaktım buradan aldığım fikirleri eşime anlattım ona göre seçtik
Aynen bende öyleyim hemen felak nas ayetel kürsiYaw kızlar komik olabilir ama bu bebişler bazen birşey görmüş gibi bi yere sabitleniyor ya ben tedirgin oluyorumŞimdi onlar herşeyi görüyor diye biliyorum ay Allah'ım acaba birşey mi var diye düşünüyorum
Ay iyi yalnız değilmişimAynen bende öyleyim hemen felak nas ayetel kürsi
Kayınvalidem aldı eline konuşuyor, kızım kitlendi yine bir yere. Neler görüyorsun sen kuzum neler varmış orada diyor. Tövbe yarabbim ne görecek daha bi karış yeri anca görüyorlar bi okuyup üfleyiver dedim. Başkasından duymaya bile tahammülüm yokAy iyi yalnız değilmişim
15 saat uçuş İzmir dahil ben pek eğlenceli geçmeyeceğine eminim ama inşallah diyelim özellikle diğer yolcuların akıl sağlığı içinGözünüz aydın en kısa zamanda sağ salim kavuşun evinize inşallahBebekli uçak yolculuğu deneyimi nasıl olacak acaba ☺ İnşallah uslu uslu uyuyarak geçirir
Bizimki bunu çok yapıyor ve beni aşırı tırsıtıyor özellikle geçen perdeye bir takıldı gözü bak bak ağzıda açık şok olmuş gibi aşırı korkuttuYaw kızlar komik olabilir ama bu bebişler bazen birşey görmüş gibi bi yere sabitleniyor ya ben tedirgin oluyorumŞimdi onlar herşeyi görüyor diye biliyorum ay Allah'ım acaba birşey mi var diye düşünüyorum
Bazen bende serumu direkt burna verince çıkaramıyorum, nebulizatörle vermeyi düşünüyorum artık o aralar. En azından burnu akar silerim. Tıkalı kalmasından iyidir.Bebisimin burnu tıkalıuyuyamiyor. Serum da verdim ama fayda etmedi. Napabilirim başka.
Nr demek kuşum.Oy maşallah çok tatlııAllah'ım kıyafetini sevsinler pek de yakışmış Teşekkür ederiim Kız çocuğum olsa batardım diyorum ben çok güzel kıyafetler var yaa
Ayy girmemle prenses görmem bir oldubende alıcaktım bundan almamıştım nasıl olur ki acaba diye, alayım bari çok sevimli olmuş maşaallah
Kayınvalidem aldı eline konuşuyor, kızım kitlendi yine bir yere. Neler görüyorsun sen kuzum neler varmış orada diyor. Tövbe yarabbim ne görecek daha bi karış yeri anca görüyorlar bi okuyup üfleyiver dedim. Başkasından duymaya bile tahammülüm yok
Sormayın inşallah iyilerini görüyorlardır diyorum artıkBizimki bunu çok yapıyor ve beni aşırı tırsıtıyor özellikle geçen perdeye bir takıldı gözü bak bak ağzıda açık şok olmuş gibi aşırı korkuttu
2 ay uzun bi süre ben sana söyleyimNr demek kuşum.
Çok sağol güzel teyzesi.Kıyafet konusunda ben de zor tutuyorum kendimi. Şimdi alacaklarını max 2 ay giyecek dayan daha uzun giyeceği zamanlar da gelecek diye
Çookk güzel duruyor ya al kuzum
Ben sadece kollarını giydirirken biraz zorlandım biraz dar çünkü. Ama imkansız değil
Ya şu çocuklar nasıl masumlar kıyamam korkusuzluğuna bakar mısın? Biz olsak aklımız çıkarSormayın inşallah iyilerini görüyorlardır diyorum artıkBenim akrabanın oğlu mezarlıkta dedesinin mezarı bulamamışlar o götürmüş dedem el salladı diye böyle şeyler duyuyoruz işte bi yerlerden
Ben onu kendim için diyorum. Beni izliyor artık Kuzey baya takip ediyorYa şu çocuklar nasıl masumlar kıyamam korkusuzluğuna bakar mısın? Biz olsak aklımız çıkarBenimki kesin meme görüyordur bence çünkü artık başka şeyle ilgilendiğine inanmıyorum varsa yoksa meme
Aslında ben de üç hastanenin ortasındayım ambulans sesi eksik olmuyor ki onu düşünmedim bak hiç ev içi seslere odaklandımBizde en başından beri tv açık uyanık kalmak için birşeyler izledim hep. Bi de ana cadde üstünde annemlerin ev araba sesi bitmiyordu ambulans evden geçiyor sanarsın. Yüksek seslere baya alıştı Kuzey ama elimden çatal düşüreyim ona uyanıyor10 Kasımda jet gösterileri vardı ya uyuyor korkar diye yanından ayrılmadım ohoo umrunda olmadı Gürültüye en başından alıştırmak en doğrusuymuş bence
Yol boyu emzirirsin artık15 saat uçuş İzmir dahil ben pek eğlenceli geçmeyeceğine eminim ama inşallah diyelim özellikle diğer yolcuların akıl sağlığı için
Aynı ben de yatırdım homurdandı homurdandı gaz çıkardı sonra ağladı tam alıcaktım eller yana düştü bayıldıEmdi doymamış gibiydi ama uyuttum sallayarak. Uyanır ne olsa diye uyumadım 1 buçuk saat oldu uyuyor bilsem uyurdumAma habire üst örtüyorum ben örtüyorum o açıyor tulum alma zamanım gelmiş artık
Etkisi azalıyorCalpolü açtıktan 3 ay sonra atmak mı gerekiyor
Koymuştum kuzum kaçırmışsın sanırım yarın yine koyarım tabikiiBen öyle yapıyorum geri eve girerken de aynı şekilde arabayı kapatıp puseti alıp çıkıyorum napalım mecbur
Yani bende çok farkı olmadı ama göbeğim kaldı işte o da karbonhidratı kesmem lazım ancak öyle gider onu da şu an yapmak çok zor emzirirken
Aynen bu aylardan sonra iki üç ay için slinge gerek yok bencedeAma bende sling var bende ona bağlayıp yapmaya başlasam diyorum hem ek kilo ağırlık çalışmışım gibi sıkılaştırır belki
Yani göbek eritmenin yolu mutfak da o işte şu an zor
Ama aralıklı oruca başlayabilsem çok iyi olur
Ayyy maşallah İdil kuşumaSanki sana mı benziyor ne Bende öyle oğlumu hiç bir yerde paylaşmadım ama burda teyzeleri muhtar halini bile gördü
Maşallah kızlar ne güzel çocuklar doğurmuşuz
Annesi Aybarsın sünnet şehzade kostümlü fotosu var mı?
Evet hepinizi ayrı seviyorum
Kuzum bebek pusette oluyor arabası katlanmış halde oluyor biri bir elimde biri bir elimde inip çıkıyorumbenimki de pusete koyunca basıyor yaygarayı inip arabaya takıp hareket edene kadar olan süre ne kadar olursa olsun ağlıyor araba hareket etti mi çıt kesiliyor sesi hatta uykusu varsa direk uyuyor
Bulundur kuzum Yani olmadı gece maması yaparsınAy yok ya ne oldu anlamadık açlıktan mı yapıyordu acaba dıyorum dolapta 110 ml süt vardı ıcınde bıraz sakınledı gıbı esımde geceler boyle zamanlar ıcın mama bulundursakmı evde dıyor ya dolapta olmasaydı kı bıttı
Oy maşallah ya çok sevindim hadi hayırlı olsun canımProfilde bir süpriz var teyzecikler. Sonunda pasaport çıktı artık dönüş için heyecanlı süreç başladı. İnşallah sağlıkla evimizde olacağımız günler yakın. Bu süreçte herşeyi buradan danıştım hepinizden destek aldım çok ama çok teşekkür ederim daha bugün bir yedek emzik alacaktım buradan aldığım fikirleri eşime anlattım ona göre seçtik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?