2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Hangı kıyafet buuggg

2 ay uzun bi süre ben sana söyleyim O kadar bile giymez Ayak ayak üstüne atmaya bak tam bir hanımefendi
Ben şimdiden 3 aylıkları giydiriyorum o yüzden 2 ay gibi düşündüm
Zerafetinden ödün vermez bizimki
Etkisi azalıyor
Anaa hiç bilmiyodum. Koca şurup he keşke küçük şişelerde satılsaydı
Hangı kıyafet buuggg
Büyük aldığımız kıyafet

Bazen bende serumu direkt burna verince çıkaramıyorum, nebulizatörle vermeyi düşünüyorum artık o aralar. En azından burnu akar silerim. Tıkalı kalmasından iyidir.
Bende de var nebulizatör. Nasil yapmam gerek. Bildiğin grip oldu çocuğum doktor izinliymiş bugün. Iburamin zero var, verebilir miyim acaba.

Evet ya annemde duruyor bende agliyor cidden cok ilginc

Anaaa varmıymış öyle kulaklık vay beeee ben şok

Kulaktan ölçüm 37.1 alindan baktım 37.2 ile 37 arası değişiyor... yataktan yeni kalkmistik ona bağladım ama kaç olursa calpol veriliyor? Burnu da tikaliydi gece, sabah serum fizyoloji ile açtık..

Sorma canım birde sıcaklığı çok önemli ilaçlarda o yüzden çok stok yapilmamali

Kulaktan ölçüm 37.1 alindan baktım 37.2 ile 37 arası değişiyor... yataktan yeni kalkmistik ona bağladım ama kaç olursa calpol veriliyor? Burnu da tikaliydi gece, sabah serum fizyoloji ile açtık..
Bu kadar küçükken sanırım 37.5 olsa veririm ben. Ilk 3 ay cok tehlikeli ates diye biliyorum. Daha buyukken 38 i geçmesini bekliyorum. Duş, ılık kompres falan tercih ediyorum önce.

Atesi yüksek değil canım şimdi bu atesde kıyafetleri incelt 15 veya 20 dk sonra tekrar ölç hala aynıysa ince kıyafetlerle takip et 37.5 ve üzeri için 1 çay kaşığı calpol pembe veriliyor ama asıl önemli olab neden ateslendogi o yüzden doktora gitmek daha mantıklı olur. Daha çok küçükler çünkü evde takıp önermem pek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…