Teşekkür ederim canım. Burun da tıkalı olunca korktum biraz..Atesi yüksek değil canım şimdi bu atesde kıyafetleri incelt 15 veya 20 dk sonra tekrar ölç hala aynıysa ince kıyafetlerle takip et 37.5 ve üzeri için 1 çay kaşığı calpol pembe veriliyor ama asıl önemli olab neden ateslendogi o yüzden doktora gitmek daha mantıklı olur. Daha çok küçükler çünkü evde takıp önermem pek
Osman gönülal kulak içi 38.3 koltuk altı 37.8den yüksek olursa doktora gidebilirsiniz demiş bir videosundaKulaktan ölçüm 37.1 alindan baktım 37.2 ile 37 arası değişiyor... yataktan yeni kalkmistik ona bağladım ama kaç olursa calpol veriliyor? Burnu da tikaliydi gece, sabah serum fizyoloji ile açtık..
Ne güzel bize de lazım sallanmayı çok seviyorKizlar aras besiginde uyumuyor. Apartmanda kadinin biri sana koy besigi getiricem onda dene dedi. Bizim ki misil misil uyuyor
Ses kesici diye biliyorum canımPeki ses kesici mi yoksa başka bir ses galan mı dinletiyor bebeğe
Bence ilaç falan verme, kendin sarımsak soğanlı bol antibiyotikli şeyler ye ( yalnız bunlar sende ne kadar gaz yapar bilemiyorum) çocuğa sütten antibiyotik etkisi geçer. Ihlamur adaçayı gibi çaylardan da içebilirsin, sen ne yeyip içersen etken maddeleri süte karışıyor yani çocuk da mutlaka faydalanacak bunlardan.Bende de var nebulizatör. Nasil yapmam gerek. Bildiğin grip oldu çocuğumdoktor izinliymiş bugün. Iburamin zero var, verebilir miyim acaba.
Gevşetiriz kolları önemli değil. Başlığını çok sevdim sırf onun için bile alınır
Çookk güzel duruyor ya al kuzum
Ben sadece kollarını giydirirken biraz zorlandım biraz dar çünkü. Ama imkansız değil
Ayy tüylerim diken diken olduSormayın inşallah iyilerini görüyorlardır diyorum artıkBenim akrabanın oğlu mezarlıkta dedesinin mezarı bulamamışlar o götürmüş dedem el salladı diye böyle şeyler duyuyoruz işte bi yerlerden
Geçmiş olsun canım çok kötü değilse öksürük felan azsa soğanı kesip karanfil batırıp yatarken çocuğun baş ucuna koyuyorlar o da tıkanıklığa iyi geliyormuşBende de var nebulizatör. Nasil yapmam gerek. Bildiğin grip oldu çocuğumdoktor izinliymiş bugün. Iburamin zero var, verebilir miyim acaba.
Buzdolabı rafındakiler soğuyunca birleştirebilir mi saatler aynı değilsede30-40-20 ne çıkarsa sık emdıgı ıcın 15-20 bıle cıkıyor oyle oyle topluyorum sadece karıştırırken sıcaklığa dıkkat et soğuk olanın ıcıne hemen dökme ayrı dursun bı saat sonra bırlestır
En iyisi öyle olmak lazım[
Kuzum bizim doğum paketinin içinde ücretsiz verildi bizde 40ı çıkınca götüreceğiz
Maşallah daha da büyüyecekler inşallah
Kuzum benim babam da sigara tiryakisi geçen gün gelince çocuğun kafası sigara kokmuş resmen.Aslında sigarayı evde değil balkonda içiyor ama haliyle üstlerine siniyor insan sürekli de üst değişemiyor.Bende baba sigarayı içince direk alma kucağına koku biraz dağılsın öyle sev dedim yoksa hemen siniyor gerçekten
Aynen öyle düzensizlik içinde bir düzen canları nasıl isterse
Bizde de Sarper neymiş diyen var Deniz ne sanki kızlara da koyuyorlar diyen var.Yakın arkadaşım da Sarper değil Karper peynir diyorAmaannn takılmıyorum
Canım bence dökme lavaboya yinede çok kıymetliA aaa saçmalıkcevap vermiyor musun?
Canım ben baya bi stok yapmıştım. Hergün 1 paket garanti atıyordum buzluğa. Noldu bil bakalım hepsi çöpçünkü süt alerjisi olduğu için stokladığım sütlerde diyet öncesiydi. E şimdi hala mukuslu kaka geliyor hala sütüm temizlenmedi. Yani senin de benim de şu an sütümüzü biriktirmemizin pek anlamı yok. Bizim tazyik sorunu var mecbur sağıyorum ve o sütleri lavaboya döküyorum
Benim kızım fışkırttı biliyorum nasıl olduğunu. Anlattığına göre senin ki fazla emmekten dolayı fazlasını çıkarmış
Evet ben oyle yapıyorum bırı mochıde ılk sağdığım poşette mesela mochıdeki soğuyunca karıştırıyorum poşette onemlı olan soguk sıcak karısmamalıBuzdolabı rafındakiler soğuyunca birleştirebilir mi saatler aynı değilsede
En iyisi öyle olmak lazım
Fazla emince kusabilir. Fazla hareket kusturur. Gaz çıkarırken kusabilirKızlar 1.ayda 3250 gelmilti emzirmeyle şu anda 4300 çıjtı ama benim kız emip kusuyor bazen çok kusuyor bu neden olur ?
Seviyor sallanmayı ya alıştı üstelik hep sallanmak istiyor. Alsam iyice alışacak almasam ben yorulacağımBende var canım kızımdan kalma sallanmayi seviyorsa alabilirsin
İyi çok şiddetli değil çok sevindimCanım bence dökme lavaboya yinede çok kıymetlibende seni etiketlicektim bugün gastro muayenisi vardı Aslanın dr süt alerjisi için çok ciddi olduğunu düşünmüyorum dedi hafif açtı diyeti eğer kötüleşirse kendini gösterir dedi. Çok yüklenmicem ama az az yicem. Alerjik mama istedim vermedi mamaya alışırsa tolere etmesi zoe oluyormuş 2 yıla kadar anne sütüyle 9. Ayına kadar genelde alışıyor dedi dr. Kakada kan bir avuç kaka yaparsa bir avuç mukus vücudunda döküntü çok önemli dedi
Ihlamur yapayım evet. Duru ya da verebilirim 2 3 çay kaşığı. Öksürüğü yok gibi azıcık hapsırıyor sümük cikmadi hic çektim otri bebeyle. Cok tiksnirsa makineyle yaparım dediğin gibi. Teşekkür ederim tavsiyelerin için. Size de çok geçmiş olsun.Bence ilaç falan verme, kendin sarımsak soğanlı bol antibiyotikli şeyler ye ( yalnız bunlar sende ne kadar gaz yapar bilemiyorum) çocuğa sütten antibiyotik etkisi geçer. Ihlamur adaçayı gibi çaylardan da içebilirsin, sen ne yeyip içersen etken maddeleri süte karışıyor yani çocuk da mutlaka faydalanacak bunlardan.
Tedaviye gireceği için şunu bunu yap diyemem ama ben izotoniği ilaç haznesine sıkıp biraz solutuyordum küçük kardeşime. Burnunu akıtıyordu. Benim minnoşumda resmen sümüklü kız oldu burnu dolu
Teşekkür ederim. Bak onu büyük çocuklarımın odasına yapıyordum. Aklım gitti gece gece tabii. İyi oldu hatırlattığınGeçmiş olsun canım çok kötü değilse öksürük felan azsa soğanı kesip karanfil batırıp yatarken çocuğun baş ucuna koyuyorlar o da tıkanıklığa iyi geliyormuş
Ay bizde dünden beri bu beşikten mi bulsak diyoruz beşiğinde uyumuyor yatakta ortamıza yatırıyoruzKizlar aras besiginde uyumuyor. Apartmanda kadinin biri sana koy besigi getiricem onda dene dedi. Bizim ki misil misil uyuyor
Bende abimlerden aldım da ortasının düz durması için ne koyuyorsun senBende var canım kızımdan kalma sallanmayi seviyorsa alabilirsin
Anladık canım sağol sağolma saatler farkediyor mu pekiEvet ben oyle yapıyorum bırı mochıde ılk sağdığım poşette mesela mochıdeki soğuyunca karıştırıyorum poşette onemlı olan soguk sıcak karısmamalı
Yoğun bir koku olmadıktan sonra bir şey olmaz canım benim vücuduna kullandığım vücut yağı da lavantalı meselaTeşekkür ederim. Bak onu büyük çocuklarımın odasına yapıyordum. Aklım gitti gece gece tabii. İyi oldu hatırlattığınlavanta koyuyordum 1 de kaynar suya, rahatlatsın diye. Simdi de yapabilirim demi. Bebise zararı olmaz herhalde
Evet hırıltımız var ama dr çok önemsemedi onu önemli olan bu üç belirti dedi ciğerlerini dinledi ben ciddi bir hırıltı duymuyorum burnumdan geliyor temizle bol bol dedi temizledikten somrada geliyor aslında ama bende anlamadım omu ama sediğim diğer 3 belirti önemliymiş bizde döküntü olmadı. Az açtı derken sana bol süt ürünü ye demiyorum dedi ben dana ürünleirniFazla emince kusabilir. Fazla hareket kusturur. Gaz çıkarırken kusabilir
Seviyor sallanmayı ya alıştı üstelik hep sallanmak istiyor. Alsam iyice alışacak almasam ben yorulacağım
İyi çok şiddetli değil çok sevindimHafif açtı nasıl yani ? Pişmiş süt ürünü mü ? Yumurta için bir şey dedi mi ? Bir de sizin sadece kakada mukus var değil mi ciltte döküntü hiç olmadı. Hırıltı var mıydı?
Bende öyle düşünmüştüm ama kızlar emzirme sonrası sağmaya çok iyi dedi kaç kg aldı bebeğin 1 aydaKızlar gece 90 ml mama verdim öğlen 60 ml 1 saat sonra yine 30 a yakın verdim çok mu veriyorum halam verme diyor mama sütüm yok ama moralim yine bozuldu. Sütümü sağıyorum emzirme sonrası 60 ml yakın süt çıkıyor 1 saat sağıyorum ama.
Bugun sabah 7.30 mesela bıdaha fırsat bulamadım yanı dolu olduğu bı zaman yok emdı hep , gunduz herhangı bıbsaatte sagdıgımla karıştırıp buzluga atıcam sonra 60 ml var suanAnladık canım sağol sağolma saatler farkediyor mu peki
1200 almıştı ama o zaman mama vermiyordum fazla bu ara cok vermeye başladım. Sağmayla iyi çıkıyor ama benim cazgır kızım emmiyor ağlıyor istediği gibi gelmediği için. Bende en azından sağıp mama yerine vereyim diyorumEvet hırıltımız var ama dr çok önemsemedi onu önemli olan bu üç belirti dedi ciğerlerini dinledi ben ciddi bir hırıltı duymuyorum burnumdan geliyor temizle bol bol dedi temizledikten somrada geliyor aslında ama bende anlamadım omu ama sediğim diğer 3 belirti önemliymiş bizde döküntü olmadı. Az açtı derken sana bol süt ürünü ye demiyorum dedi ben dana ürünleirni
bile kesmiştim bunları kesme dedi örneğim günde 1 kase yoğurt yiyebilirsin dedi zaten eğer kötü olursa 4 güne tam kendini gösterecektir dedi ben diyetten sonra hiç düzelme olmadığını söyledim o da ciddi bir alerji olsa düzelmesi gerekirdi dedi. Yumurta süt ürünlerine göre daha ciddi alerjendir genelde onda ciddi döküntü eşlik eder onu kesmeme gerek yok dedi. Yani açıkçası ben çok abartmadsn yicem eğer kötüleşirse hemen dra gideceğiz diyet listesine başlıcam dedi anlatıklarımı ciddi alerjen belirtisi olarak düşünmedi bende bilemedim
Bende öyle düşünmüştüm ama kızlar emzirme sonrası sağmaya çok iyi dedi kaç kg aldı bebeğin 1 ayda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?